Playlist 2023: zo klinkt komend jaar
30 november 2022 
4 min. leestijd

Playlist 2023: zo klinkt komend jaar

‘2023 wordt een 7-jaar’. Grote kans dat dit jou he-le-maal niets zegt. Geen probleem, gelukkig biedt de eeuwenoude studie numerologie uitkomst. Want door op 2023 een numerologische berekening los te laten is te ontdekken dat komend jaar een 7-jaar is. 2+0+2+3 is immers 7. En die 7, die zorgt voor een vleugje magie komend jaar! Het wordt een jaar waarin thema’s als bezinning, rust, verdieping en spiritualiteit de overhand (ha!) zullen hebben. Dankzij de hulp van mijn volgers op Instagram resulteerde dat in onderstaande playlist met 23 nummers die te maken hebben met de thema's van 2023.

Playlist 2023

Wil je in de juiste energie van 2023 komen? Gooi dan je handen in de lucht en laat je door deze 23 nummers vast meenemen in de energie van komend jaar. Overigens kun je in mijn E-book 'De jaarenergie van 2023' veel meer lezen over de kansen en uitdagingen van 2023. 

Direct luisteren? Klik dan hier om naar de playlist op Spotify te gaan. Vergeet deze niet te liken, zo komt de lijst hoger in de suggesties van Spotitfy! 


1). MIKA - Relax, Take it Easy
Rust nemen is belangrijk komend jaar, vandaar dat de playlist met deze boodschap begint.

2). The Greatest Showman, Hugh Jackman - Come Alive
Heb je de film The Greatest Showman al eens gezien? Een aanrader! De film motiveert je meer te zien dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

3). The Brand New Heavies - You Are The Universe
Jij, ik, iedereen. We zijn allemaal onderdeel van het universum.

4). Ariana Grande - just like magic
Luister hoe Ariana Grande door middel van manifesteren haar grootste dromen uit laat komen.

5). Andra Day - Rise Up
2023 nodigt je uit je schaduwkanten te ontmoeten, maar dat is niet altijd even makkelijk. No worries. Andra Day zingt jou moed tegemoet. Het komt goed schatje, you will rise up!

6). Davina Michelle - Imagine
Als je bedenkt dat alles mogelijk is, welk droomleven stel jij je nú dan voor?

7). Tiziana & BeatSmith - Manifesteren
Komend jaar kun je het leven creëren dat JIJ graag voor ogen ziet, verdiep je daarom in manifesteren als je dat nog niet gedaan had. 

8). Whitney Houston & Mariah Carey - When You Believe
Geloof in je plannen, geloof in jezelf en geloof dat het universum jou ondersteunt!

9). Empire of the Sun - Walking On A Dream
Gooi je handen in de lucht, zet het volume op 10 en loop met dit nummer je dromen tegemoet.

10). Lionel Richie - Destiny
Door gebruik te maken van spirituele tools leer je een hoop over jouw destiny. Daarom is het goed je hier in te verdiepen komend jaar.

11). Daryl Hall & John Oates - You Make My Dreams (Come True)
Soms zijn dingen niet te verklaren en dat hoeft ook helemaal niet. Zolang je gelooft dat je dromen écht uit zullen komen, is de kans het grootst dat dit ook daadwerkelijk gebeurt.

12). Coldplay - Magic
In dit nummer kun je horen wanneer Coldplay iets 'magic' vindt. Wat vind jij nou heel magisch? Laat het weten in een reactie op deze blog!

13). Robin Thicke - Take Me Higher
Als je bereid bent je komend jaar in hogere sferen te begeven, dan zullen zich waardevolle inzichten voordoen. Vrees dit onbekende pad daarom niet, maar geef je over aan het onbekende.

14). Van Morrison - Moondance
Je omringen met de natuur is een fijne activiteit komend jaar. Juist omdat de natuur vele natuurlijke wijsheden kent. Van Morrison zingt hierover prachtig in dit nummer.

15). Eurythmics - Sweet Dreams
Je dromen zullen zoeter dan zoet zijn als je bereid bent spiritueel te groeien komend jaar.

16). ACRAZE & Goodboys - Believe
"Een doel zonder plan is slechts een wens". Geloof dus niet alleen in je plannen, kom ook in actie!

17). Demon - You Are My High
Persoonlijk vind ik dit het meest fijne nummer van de playlist. Op een fijne beat kan ik lekker mijn plannen voor 2023 manifesteren. Dat worden grote highs!

18). Idina Menzel - Let It Go
Besef dat je vaak eerst iets los moet laten voordat je iets nieuws kunt aanwenden. Niet voor niets is vergeven een belangrijke les komend jaar. Het volle maan ritueel kan jou hier fijn bij ondersteunen. Je leest daar meer over (net als meer wetenswaardigheden over de maan) in mijn E-book 'Werken met de maan'.

19). Fia - I Am
Unaniem stemden mijn volgers op Instagram voor een nummer van Fia in deze playlist, en ze past er met haar zwoele stem en prachtige teksten inderdaad heel goed tussen!

20). Marco Borsato - Mooi
Wil je in één nummer horen waar de energie van 2023 over gaat? Luister dan goed naar de woorden van Marco Borsato. Beter dan dit kan ik het zelf niet omschrijven.

21). Wild Roses - There Is a Place
Behoefte aan verstilling komend jaar? Dan is 'There Is a Place' een absolute aanrader.

22). Shabby & Izzie Naylor - Fly Me to the Moon
Naast handleeskunde en numerologie ben ik ook enorme fan van de maan. In feite is dit de meest natuurlijke coach die er maar bestaat. Laat je daarom door de maan inspireren en motiveren om het beste uit jezelf te halen. In mijn E-book 'Werken met de maan' kun je meer over de maan, en hoe je het beste met haar energie om kunt gaan, lezen.

23). Josh Groban - Pure Imagination
Save the best for last. 2023 is 'pure imagination'. De sleutel tot succes in 2023 ligt in het manifesteren van jouw grootste dromen. Als je je gedachten hierbij zo positief mogelijk houdt en bereid bent je schaduwkanten onder ogen te komen, dan zal je leven zich gegarandeerd verrijken komend jaar..

Jouw favoriete nummer uit de playlist van 2023

Welk nummer spreekt jou het meest aan en waarom? Of mis je een nummer als je denkt aan thema's als bezinning, rust, verdieping en spiritualiteit? Laat het weten in een reactie op deze blog. 


Klik hier als je de playlist voor 2023 in zijn geheel wilt beluisteren op Spotify. Vergeet deze niet te liken, zo komt de lijst hoger in de suggesties van Spotify.


En als je nieuwsgierig bent wat jij komend jaar hebt te doen om 2023 naar jouw hand te zetten, dan is mijn E-book 'De jaarenergie van 2023' een enorme aanrader. Zo gaf Barbara aan: "Ik was benieuwd wat 2023 mij brengt. 'Numerologie' en 'energetische invloed' klonken erg zweverig, maar ik vond dit juist een heel prettig E-book vol praktische tips en allerlei extra handvatten. Laat het nieuwe jaar maar beginnen!" Klik hier om direct alles over 2023 te lezen!

Over de schrijver
Mijn naam is Melissa Kamstra en door handleeskunde te combineren met positieve psychologie heb ik al honderden mensen geholpen met hun persoonlijke ontwikkeling. Toch kan ik mij goed voorstellen dat handlezen tal van vragen oproept. Daarom deel ik op mijn nuchtere en enthousiaste wijze meer over dit boeiende onderwerp. Succes en groei heb je zelf in de hand. Benieuwd hoe? Laat je dan door middel van mijn artikelen, cursussen en boeken inspireren!
Reactie plaatsen