Spreker handleeskunde

Een praktische, hands-on talk

Handlezen. De kans is groot dat je nu denkt aan zweverig gezwets, glazen bollen en een mysterieuze setting. Niets is minder waar. Mijn nieuwe benadering van handlezen is helder, praktisch en gericht op groei. Geen vaag gedoe, maar een exclusieve methode die concrete, actiegerichte handvatten biedt. 


Door mijn expertise in handleeskunde te combineren met positieve psychologie, staan resultaten centraal. Voor jouw publiek is daardoor het einde van onzekerheden nabij. Inzichten over kwaliteiten en krachten liggen binnen handbereik, en ik sta graag op jouw podium om die te onthullen.  

Bekend van

Bekend van
Spreker handlezen numerologie maan

Unieke belevenis

Ludieke opening, motivatiespeech, energizer; het is allemaal mogelijk. Mijn talks laat ik aansluiten op jouw doelgroep en zijn altijd gebaseerd op het creëren van zelfvertrouwen, succes en groei.


Helemaal tof wordt mijn bezoek als we dit combineren met het geven van vingervlugge handanalyses. Ik durf er dan ook mijn hand voor in het vuur te steken dat jouw publiek na afloop van mijn talk met een zelfverzekerd gevoel de deur uitloopt.


Neem contact op om te bespreken hoe we de handen ineen kunnen slaan. 

"Een bijzondere talk met een groot enthousiasme die aanstekelijk werkt!"

-

Bezoeker Huishoudbeurs