Spreker handleeskunde

Inspiratie en motivatie op jouw event

Organiseer je een event en ben je op zoek naar een inspirerende spreker waardoor het publiek in vuur en vlam raakt? Op mijn nuchtere, concrete en actiegerichte wijze geef ik waardevolle inzichten. Informatie waardoor men daadwerkelijk groots gaat handelen.


Weg met onzekerheden, jezelf klein houden of belangen op de laatste plaats zetten. Mijn gave is om de eeuwenoude kennis van handleeskunde te vertalen naar het hier-en-nu. Zelf heb ik dankzij mijn expertise een rotsvast vertrouwen, groei en succes kunnen realiseren. En precies dit wil ik jouw deelnemer, student of cursist ook leren.  


Door persoonlijke verhalen, sprekende voorbeelden en praktische oefeningen zorg ik voor een ervaring waar nog lang over gesproken zal worden. Na afloop van mijn talk loopt jouw publiek met een grote glimlach, handen in de lucht en een zelfverzekerd gevoel (pinky promise) de deur uit.  

Bekend van
Spreker handlezen numerologie maan

Opening, afsluiting, masterclass, energizer; het is allemaal mogelijk. Mijn talks laat ik aansluiten op jouw doelgroep en zijn altijd gebaseerd op het creëren van vertrouwen, succes en groei. Helemaal tof wordt mijn bezoek als we dit combineren met het geven van vingervlugge handanalyses. 


Laten we even bellen om te bespreken hoe we de handen ineen kunnen slaan. 

"Een bijzondere talk met een enorme dosis enthousiasme die aanstekelijk werkt!"

-

Bezoeker Huishoudbeurs