Spreker spiritualiteit

Inspiratie en motivatie op jouw event


Organiseer je een event en ben je op zoek naar een inspirerende spreker waardoor het publiek in vuur en vlam raakt? Op mijn nuchtere, concrete en actiegerichte wijze geef ik waardevolle inzichten. Informatie waardoor men daadwerkelijk groots gaat handelen.


Weg met onzekerheden, jezelf klein houden of belangen op de laatste plaats zetten. Mijn gave is om eeuwenoude kennis te vertalen naar het hier-en-nu. Informatie waar je écht iets mee kunt en in jezelf en je kunnen gaat geloven. Zelf heb ik dankzij mijn expertise zowel innerlijke rust als succes kunnen creëren. En precies dit wil ik jouw deelnemer, student of cursist ook leren.  


Door persoonlijke verhalen, sprekende voorbeelden en praktische oefeningen zorg ik voor een ervaring waar nog lang over gesproken zal worden. Na afloop van mijn talk loopt jouw publiek met een grote glimlach, handen in de lucht en een zelfverzekerd gevoel (pinky promise) de deur uit. 

Spirituele talks

Mijn talks laat ik aansluiten op jouw doelgroep en kunnen gaan over groei, innerlijke rust of zelfvertrouwen. Eventueel zijn de talks uit te breiden met het geven van vingervlugge handanalyses.

 

Door persoonlijke verhalen, sprekende voorbeelden en praktische oefeningen zorg ik voor een ervaring waar nog lang over gesproken zal worden.

 

Tarief vanaf €1500,- exclusief BTW

Spreker handlezen numerologie maan

Neem de regie in eigen hand

In deze talk leer ik hoe je je vingers als praktisch raadgever in het dagelijks leven kunt gebruiken. Na afloop maakt jouw publiek alleen nog maar bewuste keuzes. Heel passend bij thema's als zelfvertrouwen of innerlijke rust.


Persoonlijk jaarthema

Door middel van numerologie leer ik jouw publiek te ontdekken waar de persoonlijke aandacht naar uit mag gaan. Wie weet is het wel de tijd om zaken uit handen te geven, samen te werken of juist de leiding te nemen. Ideaal voor een event waar groei centraal staat.

 

Werken met de maan

Als je het ritme van de maan volgt weet je precies wanneer het tijd is om te experimenteren, te genieten van je succes en in volle overgave los te laten wat niet langer dient. Een inspirerende talk die leert om op een natuurlijke manier jezelf naar een hoger niveau te tillen.