Spreker handleeskunde

Inspiratie en motivatie op jouw event

Handlezen. De kans is groot dat je nu denkt aan zweverig gezwets, glazen bollen en een mysterieuze setting. Niets is minder waar. Dankzij mijn praktische hands-on aanpak zorg ik voor waardevolle inzichten. Inzichten waar jouw publiek écht iets aan heeft.


Weg met onzekerheden, twijfels of belangen op de laatste plaats zetten. De antwoorden die worden gezocht liggen letterlijk en figuurlijk voorhanden. Precies daar komt mijn expertise bij kijken. Ik vertaal namelijk niet alleen de eeuwenoude kennis van handleeskunde naar het hier-en-nu. Ook maak ik een combinatie met positieve psychologie. Deze exclusieve methode zorgt voor actiegerichte handvatten.   


Ik durf er dan ook mijn hand voor in het vuur te steken dat jouw publiek na afloop van mijn talk met een zelfverzekerd gevoel de deur uitloopt.

Bekend van

Bekend van
Spreker handlezen numerologie maan

Unieke belevenis

Ludieke opening, motivatiespeech, energizer; het is allemaal mogelijk. Mijn talks laat ik aansluiten op jouw doelgroep en zijn altijd gebaseerd op het creëren van zelfvertrouwen, succes en groei. Helemaal tof wordt mijn bezoek als we dit combineren met het geven van vingervlugge handanalyses. 


Neem contact op om te bespreken hoe we de handen ineen kunnen slaan. 

"Een bijzondere talk met een groot enthousiasme die aanstekelijk werkt!"

-

Bezoeker Huishoudbeurs