Spreker spiritualiteit

Inspiratie op jouw event

Spreker op het gebied van spiritualiteit


Spiritualiteit heeft niet veel meer omhanden dan openstaan voor het onbekende. En het bijzondere is dat dit je juist meer terugbrengt bij jezelf. Handleeskunde, numerologie en het volgen van de stand van de maan: ik heb deze kennis inmiddels allemaal onder mijn duim. Mijn gave is om deze eeuwenoude kennis te vertalen naar praktische handvatten. Hierdoor heb ik zowel succes als innerlijke rust voor mezelf gecreëerd.


Ik laat jouw deelnemer, student of cursist graag ontdekken hoe zij dit ook kunnen ervaren. Vandaar dat ik niet alleen mijn eigen verhaal deel, maar ook waardevolle tips en adviezen geef. Met mijn down-to-earth instelling en vurige energie weet ik anderen mee te nemen in mijn enthousiasme over spiritualiteit. Na afloop van mijn talk loopt jouw publiek met een grote glimlach, handen in de lucht en een zelfverzekerd gevoel de deur uit.

Spirituele talks

Inspirerende talks

Mijn talks laat ik aansluiten op jouw doelgroep en kunnen gaan over ondernemen, spirituele ontwikkeling of zelfliefde. Eventueel zijn de talks uit te breiden met het geven van vingervlugge handanalyses.

 

Door persoonlijke verhalen, sprekende voorbeelden en praktische oefeningen zorg ik voor een magische ervaring,

 

Tarief vanaf €1500,- exclusief BTW

Spreker handlezen numerologie maan

Een greep uit de mogelijkheden

Neem de regie in eigen hand

In deze talk leer ik hoe je je vingers als praktisch raadgever in het dagelijks leven kunt gebruiken. Na afloop maakt jouw publiek alleen nog maar bewuste keuzes. Heel passend bij thema's als zelfliefde of innerlijke rust.


Persoonlijk jaarthema

Door middel van numerologie leer ik jouw publiek te ontdekken waar de persoonlijke aandacht naar uit mag gaan. Wie weet is het wel de tijd om zaken uit handen te geven, samen te werken of juist de leiding te nemen. Ideaal voor een event waar ondernemen centraal staat.

 

Werken met de maan

Als je het ritme van de maan volgt weet je precies wanneer het tijd is om te experimenteren, te genieten van je succes en in volle overgave los te laten wat niet langer dient. Een inspirerende talk die leert om op een natuurlijke manier je business naar een hoger niveau te tillen. 

"Een unieke talk met een enorme dosis enthousiasme die aanstekelijk werkt!"