Koop mijn boek 

En ontdek in een handomdraai jouw krachten en valkuilen

Boek Je hebt het zelf in de hand

In mijn boek ontdek je hoe handleeskunde in combinatie met positieve psychologie bijdraagt aan meer zelfkennis, succes en groei. Op interessante en toegankelijke wijze laat ik je inzien wat jouw handen zeggen over je karakter. Door te kijken naar je eigen palmen en vingers, maak je als het ware een handleiding voor jezelf (vergelijkbaar met een SWOT-analyse).

"Ben zeer onder de indruk van je boek! Het is duidelijk opgebouwd en de tone of voice is heel prettig. Niet te zweverig. Ook goede uitleg over wat handleeskunde nu eigenlijk is met stuk geschiedenis er aan toegevoegd."
Gwen

"Leest heerlijk weg en ondertussen herken ik zoveel van mezelf door jouw fijne uitleg en manier van schrijven. Veel ‘aha’ momenten! Dit boek zal ik vaak raadplegen wanneer ik iets in mezelf wil nagaan of bij mijn partner."

Shelley

"Je boek is écht een must-read! Het leest makkelijk weg en geeft veel inzichten! Ik ben na het lezen echt enthousiast geraakt om wat vaker in m’n handen te kijken. Kan niet wachten om straks je boek in handen (ha!) te hebben."

Leanne

Wat een handleiding oplevert...

In de video vertel ik jou hoe ik van mijn valkuil mijn grootste kracht maakte. Iets wat ook voor jou is weggelegd, ontdek hoe!

Bekend van

Neem jezelf onder de loep:


👍 Reken af met onzekerheid, getwijfel en zelfkritiek

👍 Ontwikkel meer eigenwaarde

👍 Vergroot je zelfvertrouwen

👍 Omarm een leven vol trots, succes en groei

Alleen nú ontvang je exclusieve bonussen!

Bestel je mijn boek tijdens de pre-order? Dan krijg een aantal waardevolle handreikingen:

- Ontvang een speciaal inktvel om handafdrukken te maken
- Profiteer van gratis verzending

- Krijg onbeperkt toegang tot de besloten community en stel jouw vragen of ontmoet gelijkgestemden

🙌 Deze handen gingen de lucht in 🙌

"De Handcoach zal je vele inzichten geven."
Lieke en Jetteke van Lexmond
"Inzichten die je laagdrempelig toe kunt passen."
Willemijn Welten

Handlezen als tool voor meer zelfkennis, groei en succes

Wat kan ik over mijn karakter leren van de hoofdlijn in mijn handpalm? Welke sterke eigenschappen heb ik volgens het huidpatroon op mijn vingertop? Met welke ring versterk ik mijn zelfvertrouwen?

    

Je leert zo niet alleen jezelf goed kennen, maar je krijgt ook inzicht in hoe je die eigenschappen vervolgens beter benut. Zo komt datgene wat je echt wilt binnen handbereik. Inclusief vele praktijkvoorbeelden, illustraties en nuttige tips. Ook leuk om samen met familie en vrienden te ontdekken!

"Dit boek is een ware inspiratie en begeleiding om meer bewust te worden van wie je in essentie bent. Ook leuk om met je gezin samen te doen! Ik heb vanmorgen nog met de kinderen een aantal leuke bevindingen uit hun handen mogen lezen. Zo kwam ik er via het boek achter dat mijn oudste zoon Daan een boekenruggetje heeft staan in zijn rechterhand. Ik vertelde dat hij het misschien leuk vindt om te schrijven, en vertelde hij me net dat hij op school zelf een boek aan het schrijven is nu... Dat wist ik niet en what are the odds." 
Merel
"Wat een fijn, praktisch, laagdrempelig toepasbaar boek. Het boek helpt je om jezelf (nog) beter te leren kennen en te vertrouwen op de eigenschappen zoals je die van nature hebt en waar je altijd op terug kunt vallen: jouw unieke persoonlijkheid. D.m.v. het invuldocument kun je je eigen persoonlijke handleiding schrijven. Waardevol om zo een profielschets te maken en zakelijk te gebruiken. Vanuit de opgedane zelfkennis kun je jezelf nog beter ontwikkelen op een manier die je als een handschoen past."
Nanette
"Ben je nieuwsgierig naar welke informatie in jouw handen te vinden is? Dan kan ik je dit boek van harte aanbevelen. De inleiding maakt je al nieuwsgierig naar wat er in je handen te lezen valt. Wat ik ook heel tof vind aan dit boek is dat Melissa haar eigen handafdrukken laat zien. Dit geeft een persoonlijk tintje en maakt het nog interessanter om te lezen dan alleen getekende afbeeldingen. Dat het woord 'hand' in de titels van de hoofdstukken voorkomt is natuurlijk een inkoppertje, maar het is knap dat het niet irritant wordt, ondanks dat het veel voorkomt. Het boek blijft interessant door de stukjes uit de praktijk, leuke quotes en hier en daar een persoonlijke- of een praktijkervaring. Je leert jezelf hier nog beter door kennen. Ik raad dan ook aan om dit boek niet slechts één keer te lezen, maar meerdere keren om er echt alles uit te halen. Hoe leuk zou het zijn om over een paar maanden of zelfs een paar jaar je handen opnieuw te lezen en te ontdekken welke groei je in die tijd hebt doorgemaakt? Ik vind het fascinerend om te weten te komen welke veranderingen er in mijn handen zullen gaan plaatsvinden en kijk er naar uit om dan weer het boek erbij te pakken."
Sharon
"Ik vind je boek gemakkelijk leesbaar en ik vloog er doorheen. Het was leuk om even stil te staan bij een instrument (je handen) die je zo vaak gebruikt, maar eigenlijk nooit van dichtbij bekijkt! Gaaf om mezelf zo te herkennen in de verschillende karaktereigenschappen en dat terwijl ik alleen naar mijn handen kijk. Een fijne toegevoegde waarde is dat je hebt beschreven wat eventuele tips zijn die je kan toepassen bij specifieke karaktereigenschappen. Dat maakt dat je er ook voor kan kiezen om dingen anders te doen (in plaats van je te berusten in het feit 'dat je nu eenmaal zo bent'). Ook heb ik eens even de handen van mijn man goed bekeken, dus ik kan me ook voorstellen dat het voor verbinding met anderen kan zorgen als je daarna met elkaar het gesprek aangaat. Kortom, ik vond het een heel fijn boek om te lezen en om iets te leren over het handlezen. Ik zag je voor het eerst op de Huishoudbeurs en vond het geweldig met hoeveel bezieling en passie je over dit onderwerp spreekt! Ik denk dat je met dit boek mensen een goede eerste aanzet kan geven om naar zichzelf te kijken en zichzelf te ontwikkelen."
Christa
"Wat een prachtig boek! Leuk ook de afwisseling met de ‘opdrachten’. Dit maakt het echt een doeboek, waardoor je de link met jezelf kunt leggen. De voorbeelden uit je praktijk zijn ook top. Ik heb het boek met veel plezier gelezen. Mijn complimenten voor zo'n volledig en vlot te lezen boek."
Christine
"In het boek word ik op een laagdrempelige manier uitgenodigd om mijn handen te bekijken. Hierdoor ben ik al snel geprikkeld om vooral verder te lezen. De praktische voorbeelden en de heldere cases geven kracht aan het verhaal en geven een mooi inzicht in mijn kwaliteiten. Wat mij betreft een boek dat thuishoort bij elk persoon die meer van zichzelf wilt weten."
Suzan

Enthousiast geworden?