Melissa Kamstra - De Handcoach

Ik ben Melissa Kamstra, ook wel bekend als De Handcoach

Dit is wat mijn handafdruk in hoofdlijnen over mijn karakter laat zien:

  • Krans op mijn ringvinger: overal kansen zien
  • Lus van perfectionisme: kritische meedenker
  • Korte vingers: energiek en impulsief
  • Hoofdlijn naar Marsgebied+: denken in oplossingen
  • Krans op mijn pink: recht voor zijn raap in communicatie
  • Lus van verantwoordelijkheid: harde werker

Hoe ik meer zelfvertrouwen, succes en groei realiseerde


Een aantal jaar geleden werkte ik op de reclameafdeling van een grote retailer. Hoewel ik met veel plezier naar mijn werk ging, werd de werkdruk mij op een gegeven moment teveel. Zodoende besloot ik mij te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Want wat zei het over mij dat mij dit was overkomen? Ik ging langere tijd op reis, las talloze zelfhulpboeken en zocht professionele hulp bij een aantal coaches en zelfs bij een psycholoog. Niets gaf mij echt inzichten, tot de workshop handlezen waar ik aan deelnam.


Daar legde iemand die mij helemaal niet kende in een mum van tijd mijn ziel en zaligheid bloot. Niet alleen was ik verbaasd, ook begreep ik mezelf zoveel beter. Lange tijd was ik op zoek naar mezelf, en daar kwam ik erachter dat de antwoorden letterlijk voorhanden bleken te liggen. Daarom schreef ik mij direct in voor de 2,5-jarige opleiding handleeskunde. Ik wilde veel meer over handleeskunde weten en ik wist ook direct dat vele anderen hier iets aan zouden kunnen hebben. 


Naast handleeskunde heb ik me ook verdiept in positieve psychologie. Want inzichten ontvangen is één, ze daadwerkelijk in de praktijk toepassen is iets anders. Dankzij deze expertise weet ik welke tools, tips en adviezen bijdragen aan persoonlijke en zakelijke groei.


Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat handleeskunde me zekerder gemaakt over mezelf en mijn kunnen. Hierdoor weet ik veel beter wat er nu echt bij me past en sta ik meer in mijn kracht. Kortom: handleeskunde heeft mij veel innerlijke rust, vertrouwen en succes gebracht. En precies dat gun ik jou ook! Wil je ontdekken hoe? Neem deel aan een van mijn cursussen of lees mijn boek

De Handcoach - Melissa Kamstra

Handen in de lucht voor:

Chocolade
Ik kan het niet helpen. Of het nu gaat om een melkchocoladereep van Tony’s Chocolonely, een zak Maltesers of de romige balletjes van Lindt; binnen no time is het op:).


Hardlopen

Niet alleen handig voor die chocoladeverslaving, ook fijn om mijn hoofd leeg te maken en energie te krijgen. Met basuselement vuur is bewegen voor mij prio nummer 1.


Vakantie naar de zon

Mexico staat hoog op het verlanglijstje. Net als het Noorderlicht in IJsland; daarvoor wil ik best een keer mijn behoefte aan de zon opgeven.


Lezen

Ik verslind boeken en ik ben ook nog steeds lid van de bibliotheek. Gelukkiger kun je mij niet maken met een spannende thriller. 

Wat anderen over mij zeggen

Marilyn Bartman
Marilyn Bartman
"Melissa, you just got to love her. Ik vind haar hilarisch grappig, nuchter en toch ook weet ze je te verbluffen en in je kracht te zetten door je om je oren te slaan met de lijnen en tekens van je handen."
Lexmond vs Lexmond
Lexmond vs Lexmond

“Een afspraak met de Handcoach zal je veel inzichten in jezelf geven. Het is wonderlijk hoe alles niet alleen in de sterren geschreven staat, maar ook in je handen.”

Willemijn Welten

Willemijn Welten

"Melissa maakt het super laagdrempelig om de inzichten die je krijgt uit handleeskunde toe te passen in je dagelijks leven. Ik weet zeker dat je dingen gaat herkennen in je werk en de liefde!!"
Steffy Roos du Maine
Steffy Roos du Maine
"Bij handlezen denk je misschien al snel aan fortune tellers. Door Melissa weet ik: absoluut niet. Je handen zijn een krachtige tool voor zelfontwikkeling!"

Mijn kennis

– 2,5 jarige opleiding Handleeskunde bij Ellen Duim
– NLP Practioner opleiding bij UNLP
– Oplossingsgericht Coachen training bij ICM
– Effectief omgaan met jezelf en anderen cursus bij Effectief communiceren

Bekend van

Bekend van

Op zoek naar een inspirerende spreker?

Organiseer je een event en ben je op zoek naar een spreker met een hands-on aanpak? Mijn exclusieve methode zorgt voor actiegerichte handvatten. Hierdoor loopt jouw publiek gegarandeerd met een zelfverzekerd gevoel de deur uit.