Video Aspect Ratio: 4:1
De Handcoach

Expert in praktische spiritualiteit

De Handcoach_Expert praktische spiritualiteit
De Handcoach

Expert in praktische spiritualiteit

Handafdruk_Melissa

Hai, ik ben Melissa a.k.a De Handcoach

Aan de hand van mijn handafdruk laat ik je graag kennis met mij maken:

Vuur op mijn ringvinger: overal kansen zien
Lus van perfectionisme: kritische meedenker
Korte vingers: energiek en impulsief
Hoofdlijn naar Mars: denken in oplossingen
Vuur op mijn pink: recht voor zijn raap in communicatie
Lus van verantwoordelijkheid: harde werker

Hoe spiritualiteit meer succes, plezier en innerlijke rust oplevert


Een aantal jaar geleden werkte ik op de reclameafdeling van een grote retailer. Hoewel ik met veel plezier naar mijn werk ging, bezorgde de continue stress mij op een gegeven moment een burn-out. Op zoek naar antwoorden besloot ik mij te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Zo bezocht ik een psycholoog, nam ik deel aan een cursus over slapen en ging ik voor langere tijd op reis. Niets gaf mij echt inzichten, tot de workshop handlezen waar ik aan deelnam.


In het begin was ik ietwat terughoudend. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten en had het idee voor de hand liggende zaken voorgeschoteld te krijgen. Niets bleek minder waar! Iemand die mij helemaal niet kende legde in een mum van tijd mijn ziel en zaligheid bloot. Niet alleen was ik verbaasd, ook begreep ik mezelf zoveel beter. Vanaf dat moment wilde ik er alles van weten en schreef ik mij in 2014 in voor de 2,5 jarige opleiding Handleeskunde.


Tijdens mijn opleiding ontdekte ik dat er nog veel meer oeroude wijsheden zijn. Zo kwam ik ook in aanraking met numerologie en astrologie, Wonderbaarlijk welke inzichten je hierdoor over jezelf kunt ontvangen. Spiritualiteit betekent eigenlijk ook niet veel meer dan openstaan voor het onbekende. En uit eigen ervaring kan ik vertellen dat je door het gebruik maken van spiritualiteit juist dichter bij jezelf komt. Daarom heb ik inmiddels ook een veel fijnere werk-privé balans kunnen creëren.


Naast mijn interesse in spirituele zaken ben ik mij ook gaan verdiepen in actiegerichte vormen van coaching. Fantastisch natuurlijk als je mooie inzichten over jezelf ontvangt. Echter wil ik dat het daar niet bij blijft. Ik wil je niet alleen het goud in je handen laten ontdekken, bovenal wil ik dat je het gaat benutten.


Heb jij een grote drive om all-in te gaan, maar loop je jezelf wel eens voorbij? Met mijn helpende hand vertaal ik oeroude wijsheden naar het hier-en-nu, zodat je vanuit innerlijke rust meer succes en plezier kunt ervaren. Neem een kijkje bij mijn aanbod en ontdek wat ik voor jou kan betekenen. 

Beluister mijn verhaal op Spotify

De Handcoach_Melissa Kamstra

Handen in de lucht voor:

Chocolade
Ik kan het niet helpen. Of het nu gaat om een melkchocoladereep van Tony’s Chocolonely, een zak Maltesers of de romige balletjes van Lindt; binnen no time is het op:).


Hardlopen

Niet alleen handig voor die chocoladeverslaving, ook fijn om mijn hoofd leeg te maken en energie te krijgen. Met voorkeurselement vuur is bewegen voor mij prio nummer 1.


Vakantie naar de zon

Mexico staat hoog op het verlanglijstje. Net als het Noorderlicht in IJsland; daarvoor wil ik best een keer mijn behoefte aan de zon opgeven.


Lezen

Ik verslind boeken en ik ben ook nog steeds lid van de bibliotheek. Gelukkiger kun je mij niet maken met een spannende thriller. 

Wat anderen over mij zeggen

Marilyn Bartman
Marilyn Bartman
"Melissa, you just got to love her. Ik vind haar hilarisch grappig, nuchter en toch ook weet ze je te verbluffen en in je kracht te zetten door je om je oren te slaan met je eigen nummers, tekens en lijnen van je handen."
Willemijn Welten
Willemijn Welten

"Melissa maakt het super laagdrempelig om de inzichten die je krijgt uit de numerologie toe te passen in je dagelijks leven. In je werk, sporten, gezondheid, liefde; ik weet zeker dat je dingen gaat herkennen!!"

Shanna Proost

Shanna Proost

"Ik bekroon Melissa tot Moon-queen. Zo inspirerend hoe zij het universum en haar magic praktisch in je handen legt. Van Melissa krijg je inzicht en een heleboel energie."
Lexmond vs Lexmond
Lexmond vs Lexmond
“Een afspraak met de Handcoach zal je nog veel meer inzichten in jezelf en de mensen die je liefhebt geven. Het is wonderlijk hoe alles niet alleen in de sterren geschreven staat, maar ook in je handen.”
Kennis_Melissa

Mijn kennis

– 2,5 jarige opleiding Handleeskunde bij Ellen Duim
– NLP Practioner opleiding bij UNLP
– Oplossingsgericht Coachen cursus bij ICM
– Effectief omgaan met jezelf en anderen bij Effectief communiceren
– Bewustzijnsontwikkeling vanuit de Tarot bij ESSENCE coaching
– Oosterse elementenleer bij Healing Space

Op zoek naar een inspirerende spreker?

Organiseer je een event en ben je op zoek naar een inspirerende spreker die spiritualiteit op een praktische manier weet over te brengen? Met mijn down-to-earth instelling en vurige energie weet ik anderen mee te nemen in mijn enthousiasme over spiritualiteit. En dat niet alleen, ik laat ook graag zien hoe je spiritualiteit in een handomdraai kunnen integreren in het dagelijks leven. Door persoonlijke verhalen, sprekende voorbeelden en praktische oefeningen zorg ik voor een magische ervaring.

Bekend van

Bekend van
arrow_drop_up arrow_drop_down