Video Aspect Ratio: 4:1
De Handcoach

Inzichten over hoe je groter kan én mag

De Handcoach_Expert praktische spiritualiteit
De Handcoach

Handafdruk_Melissa

Aan de hand van mijn handafdruk laat ik je graag kennis met mij maken:

Vuur op mijn ringvinger: overal kansen zien
Lus van perfectionisme: kritische meedenker
Korte vingers: energiek en impulsief
Hoofdlijn naar Mars: denken in oplossingen
Vuur op mijn pink: recht voor zijn raap in communicatie
Lus van verantwoordelijkheid: harde werker


Een aantal jaar geleden werkte ik op de reclameafdeling van een grote retailer. Hoewel ik met veel plezier naar mijn werk ging, bezorgde de continue stress mij op een gegeven moment een burn-out. Op zoek naar antwoorden besloot ik mij te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Zo bezocht ik een psycholoog, las ik talloze hulpboeken en ging ik voor langere tijd op reis. Niets gaf mij echt inzichten, tot de workshop handlezen waar ik aan deelnam.


In het begin was ik ietwat terughoudend. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten en had het idee voor de hand liggende zaken voorgeschoteld te krijgen. Niets bleek minder waar! Iemand die mij helemaal niet kende legde in een mum van tijd mijn ziel en zaligheid bloot. Niet alleen was ik verbaasd, ook begreep ik mezelf zoveel beter. Lange tijd was ik op zoek naar mezelf, en ik kwam er toen achter dat de de antwoorden letterlijk voorhanden te bleken liggen. Daarom schreef ik mij direct in voor de 2,5-jarige opleiding handleeskunde. Hier wilde ik namelijk veel meer over weten en ik wist ook direct dat vele anderen hier baat aan zouden kunnen hebben. 


Tijdens mijn opleiding ontdekte ik dat er nog veel meer oeroude wijsheden zijn. Zo kwam ik ook in aanraking met numerologie en astrologie, Wonderbaarlijk welke inzichten je hierdoor over jezelf kunt ontvangen. Dankzij al mijn opgedane kennis kan ik mijn allergie voor hiërarchie veel beter plaatsen, begrijp ik waar mijn ongeduld vandaan komt en weet ik waar mijn behoefte om dingen te kunnen creëren zijn oorsprong vindt. Ik begrijp nu pas écht waarom zelfstandig ondernemer zo veel beter bij mij past dan werken in loondienst.


Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat handleeskunde heeft bijgedragen aan mijn zakelijke groei. Het heeft mij zekerder over mezelf en mijn kunnen gemaakt. Keuzes maken doe ik nu vele malen makkelijker, net als grenzen bewaken.


Precies dat oervertrouwen in jezelf gun ik jou ook. Daarom heb ik mij ook verdiept in actiegerichte vormen van coaching. Fantastisch natuurlijk als je mooie inzichten over jezelf ontvangt. Echter wil ik dat het daar niet bij blijft. Ik wil je niet alleen het goud in je handen laten ontdekken, bovenal wil ik dat je het gaat benutten.


Ben jij een ondernemer, high potential of ambitieuze professional met een grote missie? Voel je dat je grootser kan en mag, maar durf je hier niet volledig op te vertrouwen? Dan weet ik zeker dat mijn unieke coachingsmethode precies datgene is wat je zoekt. Klik hier voor meer informatie. Het gaat je gegarandeerd een hoop frustratie, tijd en energie schelen en een hoop vertrouwen, innerlijke rust en succes opleveren!

Beluister mijn verhaal op Spotify

De Handcoach_Melissa Kamstra

Chocolade
Ik kan het niet helpen. Of het nu gaat om een melkchocoladereep van Tony’s Chocolonely, een zak Maltesers of de romige balletjes van Lindt; binnen no time is het op:).


Hardlopen

Niet alleen handig voor die chocoladeverslaving, ook fijn om mijn hoofd leeg te maken en energie te krijgen. Met voorkeurselement vuur is bewegen voor mij prio nummer 1.


Vakantie naar de zon

Mexico staat hoog op het verlanglijstje. Net als het Noorderlicht in IJsland; daarvoor wil ik best een keer mijn behoefte aan de zon opgeven.


Lezen

Ik verslind boeken en ik ben ook nog steeds lid van de bibliotheek. Gelukkiger kun je mij niet maken met een spannende thriller. 

Marilyn Bartman
Marilyn Bartman
"Melissa, you just got to love her. Ik vind haar hilarisch grappig, nuchter en toch ook weet ze je te verbluffen en in je kracht te zetten door je om je oren te slaan met je eigen nummers, tekens en lijnen van je handen."
Willemijn Welten
Willemijn Welten

"Melissa maakt het super laagdrempelig om de inzichten die je krijgt uit de numerologie toe te passen in je dagelijks leven. In je werk, sporten, gezondheid, liefde; ik weet zeker dat je dingen gaat herkennen!!"

Shanna Proost

Shanna Proost

"Ik bekroon Melissa tot Moon-queen. Zo inspirerend hoe zij het universum en haar magic praktisch in je handen legt. Van Melissa krijg je inzicht en een heleboel energie."
Lexmond vs Lexmond
Lexmond vs Lexmond
“Een afspraak met de Handcoach zal je veel inzichten in jezelf geven. Het is wonderlijk hoe alles niet alleen in de sterren geschreven staat, maar ook in je handen.”
Kennis_Melissa
– 2,5 jarige opleiding Handleeskunde bij Ellen Duim
– NLP Practioner opleiding bij UNLP
– Oplossingsgericht Coachen training bij ICM
– Effectief omgaan met jezelf en anderen cursus bij Effectief communiceren

Organiseer je een event en ben je op zoek naar een inspirerende spreker waardoor het publiek in vuur en vlam raakt? Op mijn nuchtere, concrete en actiegerichte wijze geef ik waardevolle inzichten. Informatie waardoor men daadwerkelijk groots gaat handelen. Door persoonlijke verhalen, sprekende voorbeelden en praktische oefeningen zorg ik voor een ervaring waar nog lang over gesproken zal worden.

Bekend van