De Handcoach - Melissa Kamstra

De Handcoach in de media

Op heldere, duidelijke en praktische wijze weet ik de kracht van handleeskunde te verwoorden. Een expertise die de aandacht van de media trekt. Op deze pagina is een greep uit de artikelen, interviews en podcasts die zijn verschenen te vinden. 
Koffietijd_handlezen

Koffietijd

"Het is helemaal geen toekomst voorspellen, maar jezelf beter leren kennen. Wat interessant zeg!"

Live in de uitzending van 23 mei 2023 ontdekte Quinty waarom ze even tijd voor zichzelf na de uitzending nodig heeft en hoe het kan dat Loretta soms een beetje chagrijnig (noem het extreem actiegericht) is. 
Talkies Magazine

Talkies 04-2023

Voor het Talkies magazine liet ik journaliste Renée Engbersen kennis maken haar sterkten en zwakten. Ze schreef: “nu begint het bijna eng te worden, want deze feedback krijg ik regelmatig.” Daarnaast hadden we een boeiend gesprek over de kracht van handleeskunde. Het eindresultaat is een levendig artikel met een fijne diepgang geworden. Iets wat je aan Renée 100% kunt toevertrouwen!
Zomercursus handlezen in Margriet

Margriet Zomermagazine 2023

In het zomermagazine van Margriet werd uitgebreid aandacht besteed aan handleeskunde. De zomercursus handlezen besloeg zeven pagina's met een aantal interessante hand- en vingerweetjes. Hierdoor ontdekte de lezer onder andere of er sprake is van uitstelgedrag, met welke snelheid er op situaties gereageerd wordt en hoe groot de behoefte aan zekerheid is.
Artikel Gooi en Eemlander

Gooi en Eemlander 

Het paginagrote artikel uit de Gooi en Eemlander op 2 juni 2023 is een verslag over de boekpresentatie van mijn boek 'Je hebt het zelf in de hand', en geeft de lezer uitleg hoe je handleeskunde kunt inzetten om jezelf beter te leren kennen. 
Artikel Vriendin

Vriendin 21-2023

Voor het magazine Vriendin werd ik geïnterviewd over handleeskunde en wat het mij heeft gebracht. Journalist Ella Mae werd door mijn ervaring zelf ook nieuwsgierig en vroeg om een vingervlugge handanalyse; die klopte als een bus!

Bedrock magazine

Nadat al eens redacteur Rosa positief verrast was, kwam 3 jaar later hoofdredacteur Annemarie van Bedrock magazine ook langs voor een handanalyse. Een citaat uit haar verslag: "Ik had nog nooit met De Handcoach gesproken, maar ze somt zo al mijn persoonlijkheidstrekken op. Dat bleek niet eng, maar juist heel verhelderend!."
AndC oktober 2020

&C oktober 2020

In het &C magazine werd aandacht besteed aan de opkomende interesse in de maan en hoe de maan van invloed is. In dit artikel mocht ik mijn ervaringen delen.
Libelle Zomermagazine 2021

Libelle Zomermagazine 2021

In het zomermagazine van Libelle is maar liefst een 15 tellend item verschenen met daarin een interview, een handboek vol interessante feitjes en weetjes over handleeskunde en de ervaring van 3 redactrices over een ontvangen handanalyse. Een citaat van Libelle zelf: "Mede dankzij jou een heel fijn en gevarieerd magazine geworden."

Viva 34-2020

Viva editie 34-2020

In het VIVA magazine werd aandacht besteed aan experts die spirituele tools op een praktische manier inzetten. Mooi dat meerdere mensen aangaven dat De Handcoach in dit rijtje niet mocht ontbreken. 

Bedrock magazine

In februari 2020 kwam Rosa Bertram van Bedrock magazine langs voor een handanalyse. Een citaat uit haar verslag: "Het is net alsof ik met m’n moeder zit te praten over m’n persoonlijkheidstrekken. Wat ze afleest uit m’n handen is zo accuraat dat het bijna eng is."
Nailprof 01-2020

Nailprof editie 01-2020

In het vakblad Nailprof werd in de eerste editie van 2020 aandacht besteed aan goede voornemens. Ik gaf praktische tips over het benutten van de vingers bij het stellen van doelen. Heel toepasselijk om als nagelstylist met klanten hierover in gesprek te gaan. 

Nailprof 10-2018

Nailprof editie 10-2018

In het vakblad Nailprof werd ik geïnterviewd over de kennis die er uit de handen te halen is.

Op zoek naar een inspirerende spreker?

Organiseer je een event en ben je op zoek naar een spreker met een hands-on aanpak? Mijn exclusieve methode zorgt voor actiegerichte handvatten. Hierdoor loopt jouw publiek gegarandeerd met een zelfverzekerd gevoel de deur uit.