Verhaal van De Handcoach

In de media

Als expert in praktische spiritualiteit vertaal ik oeroude wijsheden naar het leven van nu. Concreet, nuchter en actiegericht. Informatie waar je écht iets mee kunt. Een werkwijze die de aandacht van de media trekt. Op deze pagina vind je een greep uit de artikelen, interviews en podcasts die zijn verschenen. 

Logo Fun X

In 2021 was ik elke zaterdagmiddag om 15:00 uur in de show van Patricia Gruber op FunX te horen. In de show bespraken we een item op het gebied van praktische spiritualiteit en werd een luisteraar uitgenodigd om aan dit item deel te nemen door bijvoorbeeld de geboortedatum of een foto van een bijzondere lijn in de handen in te sturen. 

Libelle Zomermagazine 2021

Libelle Zomermagazine 2021

In het zomermagazine van Libelle is maar liefst een 15 tellend item verschenen met daarin een interview, een handboek vol interessante feitjes en weetjes over handlezen en de ervaring van 3 redactrices over een ontvangen handanalyse. Een citaat van Libelle zelf: "Mede dankzij jou een heel fijn en gevarieerd boek geworden."
AndC oktober 2020

&C oktober 2020

In het &C magazine werd aandacht besteed aan de opkomende interesse in de maan en hoe de maan van invloed is. Als expert in praktische spiritualiteit mocht ik hierover mijn ervaringen delen.

Viva 34-2020

Viva editie 34-2020

In het VIVA magazine werd aandacht besteed aan experts op het gebied van praktische spiritualiteit. Mooi dat meerdere mensen aangaven dat De Handcoach in dit rijtje niet mocht ontbreken. 

Bedrock magazine

In februari 2020 kwam Rosa Bertram van Bedrock magazine langs voor een handanalyse. Een citaat uit haar verslag: "Het is net alsof ik met m’n moeder zit te praten over m’n persoonlijkheidstrekken. Wat ze afleest uit m’n handen is zo accuraat dat het bijna eng is."
Nailprof 01-2020

Nailprof editie 01-2020

In het vakblad Nailprof werd in de eerste editie van 2020 aandacht besteed aan goede voornemens. Ik gaf praktische tips over het benutten van de vingers bij het stellen van doelen. Heel toepasselijk om als nagelstylist met klanten hierover in gesprek te gaan. 

Nailprof 10-2018

Nailprof editie 10-2018

In het vakblad Nailprof werd ik geïnterviewd over de kennis die er uit de handen te halen is.

Op zoek naar een inspirerende spreker?

Organiseer je een event en ben je op zoek naar een inspirerende spreker die spiritualiteit op een praktische manier weet over te brengen? Met mijn down-to-earth instelling en vurige energie weet ik anderen mee te nemen in mijn enthousiasme over spiritualiteit. En dat niet alleen, ik laat ook graag zien hoe je spiritualiteit in een handomdraai kunnen integreren in het dagelijks leven. Door persoonlijke verhalen, sprekende voorbeelden en praktische oefeningen zorg ik voor een magische ervaring.