Verhaal van De Handcoach

De Handcoach in de media

Op mijn nuchtere, concrete en actiegerichte wijze geef ik waardevolle inzichten. Informatie waardoor men daadwerkelijk groots gaat handelen. Deze bijzondere expertise trekt de aandacht van de media. Op deze pagina is een greep uit de artikelen, interviews en podcasts die zijn verschenen te vinden. 

Logo Fun X

In 2021 was ik elke zaterdagmiddag om 15:00 uur in de show van Patricia Gruber op FunX te horen. In de show bespraken we een item op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en werd een luisteraar uitgenodigd om aan dit item deel te nemen door bijvoorbeeld de geboortedatum of een foto van een bijzondere lijn in de handen in te sturen. 

Libelle Zomermagazine 2021
In het zomermagazine van Libelle is maar liefst een 15 tellend item verschenen met daarin een interview, een handboek vol interessante feitjes en weetjes over handleeskunde en de ervaring van 3 redactrices over een ontvangen handanalyse. Een citaat van Libelle zelf: "Mede dankzij jou een heel fijn en gevarieerd magazine geworden."
AndC oktober 2020
In het &C magazine werd aandacht besteed aan de opkomende interesse in de maan en hoe de maan van invloed is. In dit artikel mocht ik mijn ervaringen delen.

Viva 34-2020
In het VIVA magazine werd aandacht besteed aan experts die spirituele tools op een praktische manier inzetten. Mooi dat meerdere mensen aangaven dat De Handcoach in dit rijtje niet mocht ontbreken. 
In februari 2020 kwam Rosa Bertram van Bedrock magazine langs voor een handanalyse. Een citaat uit haar verslag: "Het is net alsof ik met m’n moeder zit te praten over m’n persoonlijkheidstrekken. Wat ze afleest uit m’n handen is zo accuraat dat het bijna eng is."
Nailprof 01-2020
In het vakblad Nailprof werd in de eerste editie van 2020 aandacht besteed aan goede voornemens. Ik gaf praktische tips over het benutten van de vingers bij het stellen van doelen. Heel toepasselijk om als nagelstylist met klanten hierover in gesprek te gaan. 

Nailprof 10-2018
In het vakblad Nailprof werd ik geïnterviewd over de kennis die er uit de handen te halen is.

Op zoek naar een inspirerende spreker?

Organiseer je een event en ben je op zoek naar een inspirerende spreker waardoor het publiek in vuur en vlam raakt? Op mijn nuchtere, concrete en actiegerichte wijze geef ik waardevolle inzichten. Informatie waardoor men daadwerkelijk groots gaat handelen. Door persoonlijke verhalen, sprekende voorbeelden en praktische oefeningen zorg ik voor een ervaring waar nog lang over gesproken zal worden.