arrow_drop_up arrow_drop_down

Online cursussen

3
cursussen
500+
cursisten
55
5-sterren Google reviews

Neem de regie in eigen hand

Pieker je veel? Slaat de twijfel wel eens toe? Lukt het jou geen nee te zeggen? 


Ontdek dan wat de kennis van numerologie, handleeskunde of de maan voor jou kan betekenen. In mijn online cursussen vertaal ik oeroude wijsheden naar het leven van nu. Praktisch van aard, met lekker veel diepgang. Zodat je gegarandeerd in actie komt en nieuwe stappen zet om de regie over jouw leven in eigen hand te nemen.

Cursus aanbod

Cursus numerologie

Cursus numerologie

Numerologie is een bewustzijnstool die gebruik maakt van de verborgen betekenis van getallen. Elk getal heeft een eigen unieke betekenis en biedt inzicht in jouw levensdoel, lotsbestemming en levensweg. Mis je focus en helderheid? In de cursus numerologie ontdek je waardevolle inzichten over jezelf, waardoor je zelfbewuster de toekomst tegemoet kunt treden.
Cursus maanwater maken

Cursus maanwater

Vollemaan is de maanfase waarin de maan op haar hoogtepunt is aanbeland. De maan is dan op haar krachtigst en in haar volle glorie te aanschouwen. Dat maakt vollemaan een ideaal moment om water deze krachtige energie op te laten nemen. In deze cursus ontdek jij hoe je jouw eigen maanwater kunt maken. 
Cursus handlezen

Cursus handlezen

Handlezen is een eeuwenoude studie die inzicht geeft in jouw karakter. In de cursus worden de grondbeginselen van het handlezen gecombineerd met tal van praktische tips en adviezen. Wil je meer uit jezelf halen, maar heb je geen idee hoe? Leer dan hoe je jouw handen als kompas kunt gebruiken om bewuster stil te staan bij wat goed voelt voor jou.

Cookies­čŹ¬