Oeroude wijsheden vertaalt naar het hier-en-nu

Pieker je veel? Slaat de twijfel wel eens toe? Lukt het jou geen nee te zeggen? 


Ontdek dan hoeveel innerlijke rust de kennis van handleeskunde en numerologie jou kan opleveren. In mijn online cursussen vertaal ik de oeroude wijsheden naar het leven van nu. Praktisch van aard, met lekker veel diepgang. Zodat je vanuit vertrouwen in actie komt en nieuwe stappen zet om de regie over jouw leven in eigen hand te nemen.

1.500 cursisten gingen jou voor

Pieker je veel? Voel je je opgejaagd en rusteloos? Lukt het niet om te ontspannen? Dan is de cursus 'Vingervlug innerlijke rust' precies wat je nodig hebt. In de cursus ontdek je de betekenis van je vijf vingers. De praktische handelingen en passende reflectievragen die ik je leer, zorgen ervoor dat je vanuit innerlijke rust makkelijker beslissingen kunt nemen. Daarbij ontvang je ook nog eens als bonus een ingesproken vijfvingermeditatie. 

Handen als kompas

In deze cursus worden de grondbeginselen van handleeskunde gecombineerd met praktische tips en adviezen. Ontdek hoe de oeroude kennis van handleeskunde in het hier-en-nu voor een grote impact kan zorgen. Door handleeskunde te combineren met praktische tips en adviezen zal jij meer vertrouwen in jezelf én je kunnen ervaren.

Masterclass dubbele getallen

Wist je dat het geen toeval is dat je steeds hetzelfde getal ziet? Je bent om een reden op dat getal afgestemd. Er zit een verborgen bericht in dat voor jou is, en voor jou alleen. Door de betekenis te achterhalen zal je meer vertrouwen krijgen in de keuzes die je maakt.

Cursus numerologie

De cursus numerologie geeft je inzicht in je missie, unieke eigenschappen, en de werkzaamheden waarvoor je in de wieg gelegd bent. Zodra je inziet wie je werkelijk bent en wat er bij je past, wordt het veel makkelijker beslissingen maken. Een beslissing die goed voelt voor JOU!

Review Fleur over cursus handlezen

Review online cursus numerologie 2

Review Debbie

Review Jacqueline over dubbele getallen

Review Krista over cursusaanbod

Review online cursus

Review Evelien over Magie van je Vingers

Review Katja over cursusaanbod

Review persoonlijk jaargetal Linda

Review Annemieke over dubbele getallen

Review Annemieke over magie van je vingers

Review Kim over cursus handlezen

Review Bernice over cursusaanbod

Review jaargetal Noor

Review Linda over cursusaanbod

Review Magie van je vingers

Review Jentina over De Handcoach