Online cursussen

Oeroude wijsheden naar het leven van nu vertaald om zakelijk te groeien

5
cursussen
1.000+
online cursisten
66
5-sterren Google reviews

Neem de regie in eigen hand

Pieker je veel? Slaat de twijfel wel eens toe? Lukt het jou geen nee te zeggen? 


Ontdek dan wat de kennis van numerologie en handleeskunde voor jou kan betekenen. In mijn online cursussen vertaal ik oeroude wijsheden naar het leven van nu. Praktisch van aard, met lekker veel diepgang. Zodat je gegarandeerd in actie komt en nieuwe stappen zet om de regie over jouw leven in eigen hand te nemen.

Cursus aanbod

Masterclass praktische spiritualiteit

Training praktische spiritualiteit

In deze training ontdek je welke praktische tools  en oefeningen je in het dagelijks leven kunt benutten om jezelf te ontwikkelen en zakelijk te groeien. Want succes ontstaat als je plezier hebt in de dingen die je doet. Iets wat enkel zal gebeuren als jij jezelf de rust gunt om dingen te willen of mogen doen, in plaats van moeten doen.

Cursus numerologie

Cursus numerologie

De cursus numerologie geeft je o.a. inzicht in het werk dat het beste bij je past, waardoor je intrinsiek gemotiveerd wordt en welke verborgen talenten je bezit. Zodra je inziet wie je werkelijk bent en wat er bij je past, wordt het veel makkelijker een beslissing te maken. Maak enkel nog beslissingen die goed voelen voor JOU! 
Cursus handlezen - De magie van je vingers

De magie van je vingers

In deze cursus leer je jouw vingers als praktisch raadgever te benutten. De samensmelting van handleeskunde en positieve psychologie zorgen voor meer innerlijke rust en zelfvertrouwen.  Let op! Deze cursus gaat pas weer van start in 2022. 
Masterclass dubbele getallen

Cursus dubbele getallen

Wist je dat het geen toeval is dat je steeds hetzelfde getal ziet? Je bent om een reden op dat getal afgestemd. Er zit een verborgen bericht in dat voor jou is, en voor jou alleen. Door de betekenis te achterhalen zal je meer vertrouwen krijgen in de keuzes die je maakt.

Masterclass persoonlijk jaargetal 1

Masterclass persoonlijk jaargetal

Het persoonlijk jaargetal brengt potentiële kansen en uitdagingen met zich mee. Door gerichte focus en aandacht zal je ontdekken hoe je komend jaar op heel natuurlijke wijze je doelen kunt behalen.

Review Demi over Magie van je vingers

Review Jacqueline over dubbele getallen

Review online cursus numerologie 2

Review Debbie

Review online cursus numerologie 3

Review cursus numerologie Steffi

Review persoonlijk jaargetal Linda

Review online cursus numerologie 4

Review online cursus numerologie 1

arrow_drop_up arrow_drop_down