Bewandel zelfverzekerd je levenspad

Waardevolle inzichten via de betekenis van getallen

9
modules
325+
cursisten
66
5-sterren Google reviews

Stroomt het momenteel niet zo lekker in je leven?
Heb je het gevoel niet alles eruit te halen wat erin zit?
Pieker je veel en twijfel je bij het maken van keuzes?


Hierin ben je vast niet de enige. En ook ik heb dit meegemaakt. Ik weet nog goed dat ik tijdens mijn laatste baan in loondienst een functioneringsgesprek had met mijn leidinggevende. Er waren enkele punten van kritiek. Zo moest ik beseffen dat ik binnen dit bedrijf niet direct naar de hoogste baas kon stappen. "Het is een politiek spelletje en je moet de spelregels weten om mee te kunnen doen." Ook hadden er mensen uit mijn team moeite met mijn actiegerichtheid en directe vorm van communiceren.


Een tikkeltje beduusd (ok, laat ik eerlijk zijn: pisnijdig en over de rooie) ging ik naar huis. Ik voelde me onbegrepen en snapte niet waarom mijn harde werk niet op waarde werd geschat. Het piekeren en malen begon.


Noem het toeval of niet, maar in diezelfde periode kwam ik in aanraking met numerologie. Hierdoor ontdekte ik dat zowel mijn geboortegetal als zielsgetal een 1 zijn. Het getal van leiderschap en creativiteit. Ineens viel het kwartje en begreep ik waarom ik moeite heb met ellenlange vergaderingen, managers die eerst ideeën moeten goedkeuren en samenwerken. Liever trek ik zelf de kar en breng ik mijn ideeën direct tot uitvoer.


Deze wetenschap sterkte mij enorm bij de beslissing om mijn baan vaarwel te zeggen en te kiezen voor het zelfstandig ondernemerschap. Iets waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb gehad. Eigen baas zijn voelt heel natuurlijk en als iets waarvoor ik op de wereld ben gekomen. Niet verwonderlijk gezien mijn persoonlijke getallen.

Cursus numerologie

Herken jij dit?

  • Je vraagt jezelf wel eens af wat je komt doen op deze wereld
  • Je kunt moeilijk omschrijven wat jouw unieke kwaliteiten zijn
  • Je doet eigenlijk maar wat en mist ware voldoening in de dingen die je doet

De kennis van jouw persoonlijke getallen zal je hierbij helpen. Ze geven je inzicht in je missie, unieke eigenschappen en de werkzaamheden waarvoor je in de wieg gelegd bent. Zodra je inziet wie je werkelijk bent en wat er bij je past, wordt het veel makkelijker beslissingen maken. Een beslissing die goed voelt voor JOU!

De Handcoach_Melissa

Ervaar meer zekerheid

Sinds ik mijn persoonlijke getallen weet ervaar ik veel meer zekerheid. Zo weet ik nu veel beter wat ik zoek in een samenwerking en kan ik nee zeggen tegen voorstellen die niet bij mij passen. En vlak voor een presentatie houd ik het kristal van mijn geboortegetal in mijn hand. Deze praktische ondersteuning helpt mij om mijn boodschap krachtiger uit te dragen.


Dit oervertrouwen gun ik jou ook. Daarom bied ik je met mijn online cursus numerologie graag een helpende hand. In maar liefst 9 modules ga jij onder andere ontdekken waarvoor je in de wieg gelegd bent, hoe je intrinsiek gemotiveerd wordt, hoe anderen je zien en waarmee je succes kunt oogsten.

Dit wil ik

Gwendolyn en Simone gingen jou voor...

Review cursus numerologie Gwendolyn

Review cursus numerologie Simone

De cursus is opgedeeld in 9 modules

Modules online cursus numerologie

1). Geschiedenis

De eerste module van de cursus begint met achtergrondinformatie over numerologie. Hierdoor ontdek je wat het betekent, wanneer het is ontstaan en welke werkvormen er zijn.
Modules online cursus numerologie

2). Getallen

De cyclus van numerologie bevat de getallen 1 t/m 9. Ook zijn er zogenaamde meestergetallen. In deze module ontdek je de achterliggende betekenis van al deze getallen.
Modules online cursus numerologie

3). Geboortegetal

Het geboortegetal geeft inzicht in de weg die voor je ligt. Je kunt het getal zien als jouw gids gedurende je leven. Daarnaast laat het getal ook zien welk beroep het beste bij jou past.
Modules online cursus numerologie

4). Zielsgetal

De klinkers van jouw naam laten jouw ware innerlijk zien. Door de betekenis van dit numerologische getal ontdek je jouw zielsverlangens.
Modules online cursus numerologie

5). Persoonlijkheidsgetal

De medeklinkers van jouw naam laten zien welke indruk jij achterlaat op de buitenwereld. Zo kom je erachter welke verwachtingen anderen van jou hebben. 
Modules online cursus numerologie

6). Naamgetal

Elke keer als je naam wordt uitgesproken ontstaat er een bijzonder iets. In deze module ontdek je wat jouw naam numerologisch betekent.
Modules online cursus numerologie

7). Levensdoel

Door jouw aardse en kosmische getallen bij elkaar op te tellen kom je achter jouw levensdoel. Dit getal laat zien waarmee je succes zult oogsten.
Modules online cursus numerologie

8). Persoonlijk jaargetal

Rond je verjaardag ga je numerologisch gezien een nieuw themajaar in. Ontdek welke potentiële kansen en uitdagingen dit getal met zich meebrengt.
Modules online cursus numerologie

9). Ondersteuning

Bloemen, kristallen, planeten en dieren symboliseren de getallen. Ontdek hoe je jouw getallen op praktische wijze kunt versterken.

Review online cursus numerologie 3

Review online cursus numerologie 4

Waardevolle extra's t.w.v. €111,

Exclusieve prints, bonusmodules en opdrachten voor meer verdieping

Numerologie guide

Bonus 1: speciaal ontworpen print t.w.v. €22,-

Omdat numerologie een fijn hulpmiddel kan zijn bij het nemen van beslissingen in het dagelijks leven, ontvang je bij deze cursus een speciaal ontworpen digitale print. Vul hierop jouw unieke numerologische getallen in en gebruik de print als gids in je dagelijks leven.
Kaart geboortegetal

Bonus 2: kaart bij geboortegetal t.w.v. €11,-

Als extra ontvang je bij jouw geboortegetal een kaart met daarop jouw kenmerkende kwaliteiten en belangrijkste levensles. Print hem uit als fijne reminder in je dagelijks leven.
Extra cursus numerologie

Bonus 3: verdieping getallen t.w.v. €44,-

Om jou zo goed mogelijk de getallen te laten begrijpen is er een verdiepende opdracht toegevoegd. Op spelenderwijze maak je hierdoor de getallen en hun betekenis meer eigen.
Masterclass

Bonus 4: Extra modules t.w.v €33,-

Wil je erachter wat de opbouw van jouw geboortedatum betekent? Ben je benieuwd naar de samenhang tussen numerologie en handlezen? Zou je willen weten hoe je numerologie in je werkzaamheden kunt toepassen? In de bonusmodules vertel ik jou hoe het allemaal zit en geef ik aanvullende tips en adviezen! 

Dit kun je verwachten

Waardevolle inzichten via de betekenis van getallen

Vergroot jouw persoonlijk leiderschap

Ontdek verborgen talenten

Leer te vertrouwen op je eigen kunnen 

Zie de ware reden van jouw bestaan

Op Google nog veel meer 5-sterren reviews

Review cursus numerologie Steffi

Review cursus numerologie Linda

Cursus numerologie
€222,-

Online cursus numerologie

  • Ontdek jouw 6 persoonlijke getallen
  • 9 modules met 1,5 uur aan videomateriaal
  • Inclusief prachtig vormgegeven E-books
  • Extra bonusmodules en print t.w.v. €111,-
  • Quiz om jouw kennis te testen
  • Onbeperkt toegang

Review online cursus numerologie 1

Review online cursus numerologie 2

Veelgestelde vragen

Cursus numerologie

Hoe lang ben ik bezig met de cursus?

De cursus wordt ondersteund met ruim 1,5 uur aan videomateriaal. Daarnaast kun je op je gemak de betekenissen van de uitgerekende getallen in de begeleidende E-books lezen. Verder zijn er nog een aantal verdiepende oefeningen waar je wel een uurtje zoet mee bent. Al met al duurt de cursus een paar uur, maar het is natuurlijk helemaal aan jou hoeveel tijd je aan alles besteed. En doordat je onbeperkt toegang houdt tot al het cursusmateriaal heb je voldoende tijd om alles eigen te maken. 
Cursus numerologie

Kan ik deze cursus ook inzetten in mijn bedrijf?

De cursus is opgezet om in de eerste plaats veel over jezelf te leren. Maar als jij geïnspireerd raakt en kansen ziet, dan zou ik deze zeker benutten. Zo zou je bijvoorbeeld voor je klanten het jaargetal kunnen uitrekenen en op basis daarvan een kristal of olie kunnen aanraden. Daarom is er ook een variant van de cursus speciaal voor coaches. Je ontvangt dan het uitgeprinte E-book als fijn naslagwerk, met extra informatie over het persoonlijk jaargetal en een naammeditatie. Verzending is wel alleen binnen Nederland. Woon je in het buitenland? Neem dan even contact op om de mogelijkheden voor verzending te bespreken. En wil je na de cursus eens met mij in gesprek hoe je numerologie kunt integreren in je bedrijf? Dan kun je hier een business-adviesgesprek aanvragen. 

Cursus numerologie

Is het mogelijk een certificaat te ontvangen?

Mijn aanbod is er niet om een felbegeerd papiertje te behalen, ik stuur daarom ook geen certificaten toe. Ik wil je vooral leren dat je gaat vertrouwen op wie je van binnenuit bent en wat je kunt. Zodra jij dit vanuit je kern voelt heb je geen certificaat nodig om dat naar buiten toe kenbaar te maken. Overigens kun je wel op jouw LinkedIn-profiel bij Licenties en certificaten aangeven dat je de cursus numerologie van De Handcoach hebt gevolgd.

Cursus numerologie

Ik zou graag een geprint exemplaar van het E-book willen ontvangen

Alle kennis uit de cursus numerologie is gebundeld in een fijn naslagwerk. Ook ontvang je een geprint exemplaar van de speciaal ontworpen print. Een geprint exemplaar is hier voor €44,- te koop. Woon je in het buitenland? Dan komen er nog wel verzendkosten bij. Neem hiervoor contact op met support@handcoach.nl 

Cursus numerologie

Waarin verschilt deze cursus met de cursus dubbele getallen of je masterclass over het persoonlijk jaargetal?

De cursus numerologie gaat uitgebreid in op het ontstaan van numerologie en de betekenis van de 9 getallen. Met deze kennis kun je vervolgens jouw persoonlijke getallen uitrekenen. De cursus dubbele getallen gaat meer in op de boodschap die via getallen doorgegeven kan worden. Hierdoor kom je erachter wat het betekent als je het bijvoorbeeld 18:18 uur op de klok ziet of een boek met 333 pagina's openslaat. En hoewel je in de cursus numerologie het persoonlijk jaargetal leert uit te rekenen, zal je in de uitgebreide masterclass gaan ontdekken hoe dit getal komend jaar zijn uitwerking heeft op het gebied van jouw carrière, gezondheid en relaties. Eigenlijk kun je alles dan ook als een mooie aanvulling op elkaar zien. 
Cursus numerologie

Wat als ik een vraag heb over de cursus?

De cursus is zo duidelijk en helder vormgegeven dat er haast geen vragen worden gesteld. Echter is er in mijn online leeromgeving een community en hier heb je te allen tijde de mogelijkheid voor het stellen van vragen. Ik zal mijn uiterste best doen om hier zsm op te reageren. En als ik zie dat er erg veel vragen over een bepaald onderwerp worden gesteld, dan voeg ik een bonusmodule toe.


Om je trouwens een indicatie te geven: er zijn inmiddels 1.000 cursisten in mijn leeromgeving en tot op heden een handjevol vragen gesteld. Haha wat dat betreft heb ik meer positieve reviews dan vragen ontvangen:).

Ontdek direct jouw persoonlijke getallen

Na aanmelding ontvang je direct toegang tot al het cursusmateriaal. De modules worden ondersteund met concrete videolessen en prachtig vormgegeven E-books. Al het materiaal is helder, duidelijk en voor iedereen te volgen.


Numerologie