arrow_drop_up arrow_drop_down

Benieuwd naar jouw levenspad?

Waardevolle inzichten via de betekenis van getallen

9
modules
325+
cursisten
55
5-sterren Google reviews

Stroomt het momenteel niet zo lekker in je leven?
Heb je het gevoel niet alles eruit te halen wat erin zit?
Pieker je veel en twijfel je bij het maken van keuzes?


Hierin ben je vast niet de enige. En ook ik heb dit meegemaakt. Ik weet nog goed dat ik tijdens mijn laatste baan in loondienst een functioneringsgesprek had met mijn leidinggevende. Er waren enkele punten van kritiek. Zo moest ik beseffen dat ik binnen dit bedrijf niet direct naar de hoogste baas kon stappen. "Het is een politiek spelletje en je moet de spelregels weten om mee te kunnen doen." Ook hadden er mensen uit mijn team moeite met mijn actiegerichtheid en directe vorm van communiceren.


Een tikkeltje beduusd (ok, laat ik eerlijk zijn: pisnijdig en over de rooie) ging ik naar huis. Ik voelde me onbegrepen en snapte niet waarom mijn harde werk niet op waarde werd geschat. Het piekeren en malen begon.


Noem het toeval of niet, maar in diezelfde periode kwam ik in aanraking met numerologie. Hierdoor ontdekte ik dat zowel mijn geboortegetal als zielsgetal een 1 zijn. Het getal van leiderschap en creativiteit. Ineens viel het kwartje en begreep ik waarom ik moeite heb met ellenlange vergaderingen, managers die eerst ideeën moeten goedkeuren en samenwerken. Liever trek ik zelf de kar en breng ik mijn ideeën direct tot uitvoer.


Deze wetenschap sterkte mij enorm bij de beslissing om mijn baan vaarwel te zeggen en te kiezen voor het zelfstandig ondernemerschap. Iets waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb gehad. Eigen baas zijn voelt heel natuurlijk en als iets waarvoor ik op de wereld ben gekomen. Niet verwonderlijk gezien mijn persoonlijke getallen.

Cursus numerologie

Bewuste keuzes maken

Numerologie is een bewustzijnstool die gebruik maakt van de verborgen betekenis van getallen. Het biedt inzicht in jouw levensdoel, lotsbestemming en levensweg. Zodra je inziet wie je werkelijk bent en wat er bij je past, wordt het veel makkelijker een beslissing te maken. Een beslissing die goed voelt voor JOU! 


Laat je inspireren door de inzichten van getallen en ontdek jouw ware potentieel!

 • Vergroot jouw persoonlijk leiderschap
 • Ontdek verborgen talenten
 • Versterk je intuïtie 
 • Leer te vertrouwen op je eigen kunnen 
 • Bewandel zelfverzekerd je levenspad
 • Zie de ware reden van jouw bestaan
Succes door numerologie

Ervaar meer succes en ontspanning

Sinds ik mijn persoonlijke getallen weet ervaar ik veel meer succes, plezier en innerlijke rust. En dat is wat ik jou ook gun. Daarom bied ik je met mijn online cursus numerologie graag een helpende hand.

In maar liefst 9 modules ga jij onder andere ontdekken waarvoor je in de wieg gelegd bent, hoe je intrinsiek gemotiveerd wordt, hoe anderen je zien en waarmee je succes kunt oogsten.

Dit wil ik

Gwendolyn en Simone gingen jou voor...

Review cursus numerologie Gwendolyn

Review cursus numerologie Simone

De cursus is opgedeeld in 9 modules

Modules online cursus numerologie

1). Geschiedenis

De eerste module van de cursus begint met achtergrondinformatie over numerologie. Hierdoor ontdek je wat het betekent, wanneer het is ontstaan en welke werkvormen er zijn.
Modules online cursus numerologie

2). Getallen

De cyclus van numerologie bevat de getallen 1 t/m 9. Ook zijn er zogenaamde meestergetallen. In deze module ontdek je de achterliggende betekenis van al deze getallen.
Modules online cursus numerologie

3). Geboortegetal

Het geboortegetal geeft inzicht in de weg die voor je ligt. Je kunt het getal zien als jouw gids gedurende je leven. Daarnaast laat het getal ook zien welk beroep bij jou past.
Modules online cursus numerologie

4). Zielsgetal

De klinkers van jouw naam laten jouw ware innerlijk zien. Door de betekenis van dit numerologische getal ontdek je jouw zielsverlangens.
Modules online cursus numerologie

5). Persoonlijkheidsgetal

De medeklinkers van jouw naam laten zien welke indruk jij achterlaat op de buitenwereld. Zo kom je erachter welke verwachtingen anderen van jou hebben. 
Modules online cursus numerologie

6). Naamgetal

Elke keer als je naam wordt uitgesproken ontstaat er een bijzonder soort energie. In deze module ontdek je wat jouw naam numerologisch betekent.
Modules online cursus numerologie

7). Levensdoel

Door jouw aardse en kosmische getallen bij elkaar op te tellen kom je achter jouw levensdoel. Dit getal laat zien waarmee je succes zult oogsten.
Modules online cursus numerologie

8). Persoonlijk jaargetal

Rond je verjaardag ga je numerologisch gezien een nieuw themajaar in. Ontdek welke potentiële kansen en uitdagingen dit getal met zich meebrengt.
Modules online cursus numerologie

9). Ondersteuning

Bloemen, kristallen, planeten en dieren zijn symbolen waarmee de numerologie verbonden is. Ontdek hoe je jouw persoonlijke getallen kunt versterken.

Review online cursus numerologie 3

Review online cursus numerologie 4

Waardevolle extra's t.w.v. €111,

Exclusieve prints, bonusmodules en opdrachten voor meer verdieping

Numerologie guide

Bonus 1: speciaal ontworpen print t.w.v. €22,-

Omdat numerologie een fijn hulpmiddel kan zijn bij het nemen van beslissingen in het dagelijks leven, ontvang je bij deze cursus een speciaal ontworpen digitale print. Vul hierop jouw unieke numerologische getallen in en gebruik de print als gids in je dagelijks leven.
Kaart geboortegetal

Bonus 2: kaart bij geboortegetal t.w.v. €11,-

Als extra ontvang je bij jouw geboortegetal een kaart met daarop jouw kenmerkende kwaliteiten en belangrijkste levensles. Print hem uit als fijne reminder in je dagelijks leven.
Extra cursus numerologie

Bonus 3: verdieping getallen t.w.v. €44,-

Om jou zo goed mogelijk de getallen te laten begrijpen is er een verdiepende opdracht toegevoegd. Op spelenderwijze maak je hierdoor de getallen en hun betekenis meer eigen.
Masterclass

Bonus 4: Extra modules t.w.v €33,-

Wil je erachter wat de opbouw van jouw geboortedatum betekent? Ben je benieuwd naar de samenhang tussen numerologie en handlezen? Zou je willen weten hoe je numerologie in je dagelijks leven kunt toepassen? In de bonusmodules vertel ik jou hoe het allemaal zit en geef ik aanvullende tips en adviezen!

Op Google nog veel meer 5-sterren reviews

Review cursus numerologie Steffi

Review cursus numerologie Linda

Cursus numerologie
€ 222,-

Online cursus numerologie

 • Ontdek jouw 6 persoonlijke getallen
 • Direct van start
 • In eigen tempo te volgen
 • 9 modules met 2 uur aan videomateriaal
 • Inclusief prachtig vormgegeven E-books
 • Extra bonusmodules en exclusieve print t.w.v. €111,-
 • Quiz om jouw kennis te testen
 • 1 jaar toegang


Het is ook mogelijk om in 2 of 3 termijnen te betalen 

Review online cursus numerologie 1

Review online cursus numerologie 2

Ontdek nu jouw persoonlijke getallen

Na aanmelding ontvang je direct toegang tot al het cursusmateriaal. De modules worden ondersteund met concrete videolessen en prachtig vormgegeven E-books. Al het materiaal is helder, duidelijk en voor iedereen te volgen.


Numerologie


Cookies­čŹ¬