Volg met vertrouwen je levenspad

Waardevolle zelfkennis via de betekenis van getallen

Melissa Kamstra - De Handcoach

Cursus Numerologie

Vind je het lastig om belangrijke beslissingen in je leven te maken? Dan ben je niet alleen. Velen worstelen met het kiezen van de juiste richting, zowel in hun carrière als op persoonlijk vlak. Gelukkig is er een manier om meer duidelijkheid en zelfvertrouwen te krijgen.

Ontdek de kracht van zelfkennis met de cursus Numerologie, speciaal ontworpen om jou te helpen bij het maken van cruciale keuzes. Leer hoe je jouw persoonlijke getallen kunt gebruiken om waardevolle inzichten te krijgen in o.a. je missie, unieke eigenschappen en de werkzaamheden waarvoor je in de wieg gelegd bent.  

Door het volgen van deze cursus laat je twijfels en onzekerheden achter je en bewandel je vol vertrouwen je levenspad.

Deze cursus wil ik direct volgen

Gwendolyn en Marloes zijn mega enthousiast

Review Numerologie Gwendolyn

Review online cursus numerologie 2

Numerologie

Ontdek je levenslessen en potentiële kansen

Ben je benieuwd wat jouw levenslessen zijn, voor welke valkuilen je moet waken, hoe je overkomt op anderen en waar jouw potentiële kansen komend jaar liggen? Dan is de cursus numerologie echt iets voor jou! Dit en nog veel meer ga je namelijk aan de hand van jouw geboortedatum en geboortenaam ontdekken.

Je hoeft trouwens geen rekenwonder te zijn om de cursus te kunnen volgen, enthousiasme voor de getallen is meer dan genoeg. Zodra je je hebt aangemeld kun je direct beginnen en de cursus in je eigen tempo volgen. Mooie bonus: je kunt de kennis ook toepassen op je familieleden, vrienden, collega's of coachees!  

START DIRECT MET DE CURSUS

341

Tevreden cursisten gingen jou voor! 

Review online cursus numerologie 3

Review online cursus numerologie 4

Dit is wat je ontvangt:

 • Verhelderende filmpjes met 2 uur aan videomateriaal
 • Duidelijke rekenvoorbeelden
 • Opdrachten om de kennis eigen te maken
 • Prachtig vormgegeven E-books om alles rustig na te lezen
 • Numerologie quiz om jouw kennis te testen
 • Direct én onbeperkt toegang tot al het cursusmateriaal


Inclusief bonussen t.w.v. €49,-:

Exclusieve print
Omdat numerologie een fijn hulpmiddel is bij het nemen van beslissingen in het dagelijks leven, ontvang je bij de cursus een speciaal ontworpen digitale print. Door hierop jouw persoonlijke getallen in te vullen heb je altijd een fijne reminder bij de hand. 


Numerologie in de praktijk
Het uitrekenen van de getallen is niet alleen voor jezelf interessant, ook in je relaties of werk als bijvoorbeeld coach is de kennis enorm handig. In deze extra module leer je hoe je numerologie het beste op anderen kunt toepassen.


Zelfvertrouwen in een handomdraai
Zelfvertrouwen is essentieel voor het bereiken van je doelen. Echter kan het wel een uitdaging zijn om zelfverzekerd te blijven, vooral in stressvolle of onbekende situaties. In deze module leer ik jou hoe je met behulp van numerologie in een handomdraai meer innerlijke kracht kunt ervaren. 

De cursus is opgedeeld in 10 modules

1). Geschiedenis en werkvormen

2). Betekenis van de getallen 1 t/m 9 en Meestergetallen

3). Geboortegetal berekenen + betekenis

4). Zielsgetal berekenen + betekenis

5). Persoonlijkheidsgetal berekenen + betekenis

6). Naamgetal berekenen + betekenis

7). Levensdoel berekenen + betekenis

8). Persoonlijk jaargetal berekenen + betekenis

9). Universeel jaargetal berekenen + betekenis

10). Praktische ondersteuning

De Handcoach - Melissa Kamstra

Vanuit vertrouwen handelen

Sinds ik mijn persoonlijke getallen ken, ervaar ik veel meer zekerheid. Ik weet nu precies wat ik zoek in een samenwerking en kan met vertrouwen nee zeggen tegen voorstellen die niet bij mij passen.

Dit oervertrouwen gun ik jou ook. Daarom bied ik je met mijn online cursus Numerologie graag een helpende hand. In de cursus leer je hoe je jouw persoonlijke getallen berekent en interpreteert. Deze inzichten zijn waardevolle hulpbronnen bij het maken van keuzes.    

De cursus is in juli 2024 geheel herzien en bevat up-to-date informatie.

Doe mee en maak bewustere keuzes


Op Google nog veel meer 5-sterren reviews

Review numerologie Lisette

Review numerologie - José

Review Numerologie Nicolette

Cursus numerologie
€177,-

Online cursus numerologie (herziene versie juli 2024)

De kennis van jouw persoonlijke getallen geven o.a. inzicht in jouw missie, unieke eigenschappen en de werkzaamheden waarvoor je in de wieg gelegd bent. Zodra je inziet wie je werkelijk bent en wat er bij je past, wordt het veel makkelijker beslissingen maken. Vol vertrouwen volg jij je levenspad.


Dit is wat je allemaal ontvangt: 

 • 10 modules waarin je achtergrondinformatie ontvangt en jouw persoonlijke getallen leert uit te rekenen
 • Verhelderende filmpjes met 2 uur aan videomateriaal
 • Praktijkvoorbeelden en opdrachten om de kennis eigen te maken
 • Prachtig vormgegeven E-books om alles rustig na te lezen
 • Numerologie quiz om jouw kennis te testen
 • Exclusieve print en bonusmodules t.w.v. €49,-
 • Direct én onbeperkt toegang tot al het cursusmateriaal

Het is ook mogelijk om in 2 termijnen te betalen.

Veelgestelde vragen

Numerologie

Hoe lang ben ik bezig met deze cursus?

De cursus wordt ondersteund met ruim 2 uur aan videomateriaal. Daarnaast kun je op je gemak de betekenissen van de uitgerekende getallen in de begeleidende E-books lezen. Verder is er nog een verdiepende oefening en een quiz waar je wel een uurtje zoet mee bent. Al met al duurt de cursus ruim 4 uur, maar het is natuurlijk helemaal aan jou hoeveel tijd je aan alles besteed. En doordat je onbeperkt toegang houdt tot al het cursusmateriaal heb je voldoende tijd om alles eigen te maken of in de toekomst nog eens iets op te zoeken. 
Numerologie

Kan ik de informatie ook gebruiken bij anderen?

Hoewel de cursus is opgezet om in de eerste plaats veel over jezelf te leren, kun je de informatie ook goed toepassen op anderen. Super interessant om de getallen van je partner, kinderen of vrienden te berekenen en er zo achter te komen waarin jullie overeenkomen of verschillen. Ook in je werk als bijvoorbeeld coach bieden de getallen een fijne ondersteuning. In de extra bonusmodule leer ik jou hoe je de kennis in de praktijk kunt toepassen. 

Numerologie

Is het mogelijk een certificaat te ontvangen?

Mijn aanbod is er niet om een felbegeerd papiertje te behalen, ik stuur daarom ook geen certificaten toe. Ik wil je vooral leren dat je gaat vertrouwen op wie je bent en wat je kunt. Overigens kun je wel op jouw LinkedIn-profiel bij Licenties en certificaten aangeven dat je de cursus numerologie van De Handcoach hebt gevolgd.

Numerologie

Wat als ik een vraag heb over de cursus?

De cursus is zo duidelijk en helder vormgegeven dat er haast geen vragen worden gesteld. Echter is er in mijn online leeromgeving een community en hier heb je te allen tijde de mogelijkheid voor het stellen van vragen. Ik zal mijn uiterste best doen om hier zsm op te reageren. En als ik zie dat er erg veel vragen over een bepaald onderwerp worden gesteld, dan voeg ik een extra module toe.


Om je een indicatie te geven: er zijn inmiddels 341 cursisten in mijn leeromgeving en tot op heden zijn er een handjevol vragen gesteld. Wat dat betreft heb ik meer positieve reviews dan vragen ontvangen:).

Numerologie

Waarin verschilt deze cursus met de cursus dubbele getallen?

De cursus numerologie gaat uitgebreid in op het ontstaan van numerologie en de betekenis van de 9 getallen en de Meestergetallen. Met deze kennis kun je vervolgens jouw persoonlijke getallen uitrekenen. De cursus dubbele getallen gaat meer in op de boodschap die via getallen doorgegeven kan worden. Hierdoor kom je erachter wat het betekent als je het bijvoorbeeld 18:18 uur op de klok ziet of een boek met 333 pagina's openslaat.

Leer de diepere betekenis van getallen