Zie jij wel eens dubbele getallen?

Ontdek hoe het universum met jou communiceert

De Handcoach - Melissa Kamstra

Cursus Dubbele getallen

Je kijkt op je horloge en je ziet dat het 22:22 uur is. Op het moment dat je jouw lunch afrekent zie je dat je exact €9,99 moet betalen. En bij het checken van het saldo op je bankrekening zie je dat je nog €6.666,66 te besteden hebt. Dit zijn allemaal tekens van het universum. In de getallen zit een boodschap verborgen en aan jou om deze te ontcijferen.


Het is geen toeval dat je steeds hetzelfde getal ziet. Je bent op dat getal afgestemd met een reden. Er zit een heimelijk bericht in dat speciaal voor jou is. Door de betekenis te achterhalen leer je niet alleen meer te vertrouwen op je intuïtie, maar voel je je ook veel sterker bij het maken van keuzes. Ontdek de kracht van deze boodschappen en versterk je zelfvertrouwen met de cursus Dubbele getallen.
Ontcijfer direct jouw boodschap

Nikki en Ingrid zijn mega enthousiast

Review Dubbele getallen Nikki

Review Dubbele getallen Ingrid

Dubbele getallen

Leer de boodschap zelf te ontcijferen

Als je dubbele getallen ziet, is het goed om te weten dat er een belangrijk verschil is tussen numerologische getallen en engelengetallen. In de numerologie hebben de getallen 1 tot en met 9 elk een specifieke betekenis met een duidelijke boodschap. Engelengetallen zijn daarentegen ingefluisterde boodschappen, waarbij iemand de hemelse boodschap naar de aarde heeft vertaald en er een eigen interpretatie aan heeft gegeven. Hierdoor kunnen de betekenissen van engelengetallen flink variëren en is er inmiddels een wildgroei aan interpretaties ontstaan.


In mijn cursus wil ik je zoveel mogelijk op je eigen intuïtie laten vertrouwen. Daarom baseer ik de kennis over dubbele getallen op de eeuwenoude studie van numerologie. Door dicht bij de bron te blijven, kun je de ontvangen boodschap zo zuiver mogelijk interpreteren.Dit is veel waardevoller dan afhankelijk zijn van iemand anders interpretatie, zoals bij engelengetallen het geval is.

Yes, ik wil zelf aan de slag

226

Tevreden cursisten gingen jou voor! 

Review Dubbele getallen Gulcan

Review Dubbele getallen Jacqueline

Ontdek de kracht van je intuïtie

In mijn zoektocht naar de betekenis van dubbele getallen stuitte ik nogal op bijzondere verklaringen: je eenheidsbewustzijn is zich aan het ontwikkelen, het is tijd voor de vervolmaking van de grote evolutiecyclus, de drie dimensionale frequentie is open, heel en transmuteer, er is sprake van lagere trillende lichamen, aanvaard je Christusbewustzijn, het ascensieproces is nabij en de hogere frequentie van het Dolfijnen-energieportaal breekt aan.

Nu wil ik niemand in het diskrediet brengen, maar ik kan echt niets met deze termen. Daarom besloot ik mij te verdiepen in de betekenis van dubbele getallen, en eigenlijk zijn daar hele logische en duidelijke verklaringen aan te geven als er gebruikt wordt gemaakt van de eeuwenoude studie van numerologie. 

De boodschap van dubbele getallen zie ik als een fijne hulpbron. Het helpt mij te luisteren naar mijn intuïtie waardoor ik meer innerlijke rust ervaar. Bespaar jezelf een langdurige en ingewikkelde zoektocht, en ontdek direct in deze cursus hoe je meer op jezelf kunt vertrouwen.

De cursus is in juli 2024 geheel herzien en bevat up-to-date informatie. 

leer naar je innerlijke stem te luisteren


Dit is wat je ontvangt

  • Verhelderende filmpjes met 1 uur aan videomateriaal
  • Opdrachten om de kennis eigen te maken
  • Prachtig vormgegeven E-books om alles rustig na te lezen
  • Direct én onbeperkt toegang tot al het cursusmateriaal


Inclusief bonussen t.w.v. €29,-:

Wondervragen kaartendeck
Aan de cursus is een mini kaartendeck met wondervragen toegevoegd. Deze wondervragen kun je jezelf stellen op het moment dat je een dubbel getal als boodschap ontvangt. De vragen helpen je beter te luisteren naar je intuïtie. 


Rituelen
Voor elk getal in de reeks van 1 tot en met 9 is er een passend ritueel gegeven. Dit ritueel kun je toepassen om extra aandacht te geven aan de boodschap van het universum. Hierdoor kun je nog meer vertrouwen op de betekenis ervan.

De cursus is opgedeeld in 8 modules

1). Verdieping in numerologie

2). Hoe het universum communiceert

3). Betekenis van de getallen 1 t/m 9

4). Numerologische getallen vs engelengetallen

5). Boodschap dubbele getallen

6). Boodschap getallencombinaties

7). Boodschap van bijzondere data of getallen

8). Praktische ondersteuning

Masterclass dubbele getallen
€77,-

Online cursus Dubbele getallen (herziene versie juli 2024)

In deze cursus ga je leren hoe je de boodschappen van het universum kunt ontcijferen. Hierdoor zal je meer vertrouwen in de boodschap én je intuïtie ervaren. Bespaar jezelf een langdurige en ingewikkelde zoektocht, en ontdek direct hoe je meer op jezelf kunt vertrouwen. Na het volgen van deze cursus hebben dubbele getallen geen geheimen meer voor jou!


Dit is wat je allemaal ontvangt: 

  • Verhelderende filmpjes met 1 uur aan videomateriaal
  • Opdrachten om de kennis eigen te maken
  • Prachtig vormgegeven E-books om alles rustig na te lezen
  • Als bonus passende rituelen en een een mini-kaartendeck met wondervragen voor meer vertrouwen in jouw boodschap t.w.v. €29,-
  • Direct én onbeperkt toegang tot al het cursusmateriaal

Veelgestelde vragen

Dubbele getallen

Ik heb de cursus numerologie al gevolgd, is dit niet hetzelfde? 

In de cursus numerologie leer je jouw persoonlijke getallen te berekenen en ontvang je waardevolle inzichten over o.a. je missie, unieke eigenschappen en de werkzaamheden waarvoor je in de wieg gelegd bent. Hoewel je in de cursus dubbele getallen ook kennis zal ontvangen over de specifieke eigenschappen van de negen getallen, gaat deze cursus veel dieper in op de boodschap van het universum. Hierdoor zal je ontdekken wat het universum jou duidelijk wilt maken als je een dubbel getal opmerkt. De cursus dubbele getallen is dan ook een mooie verdieping op de cursus numerologie. 

Dubbele getallen

Waarin verschilt jouw cursus met de informatie op het internet?

Op het internet kun je ontzettend veel informatie over dubbele getallen vinden. De vraag is alleen of je vindt wat je zoekt. Zonder ook maar iemand in het diskrediet te willen brengen kom ik verklaringen tegen als: je eenheidsbewustzijn is zich aan het ontwikkelen, het is tijd voor de vervolmaking van de grote evolutiecyclus, de drie dimensionale frequentie is open, heel en transmuteer, aanvaard je Christusbewustzijn, het ascensieproces is nabij en de hogere frequentie van het Dolfijnen-energieportaal breekt aan. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb geen idee wat er precies met deze verklaringen wordt bedoeld.

Daarom heb ik mij verdiept in de numerologische betekenis van dubbele getallen, en eigenlijk zijn daar hele logische en duidelijke verklaringen aan te geven. In mijn duidelijke 'Jip en Janneke-taal' leg ik uit hoe je de oeroude kennis van numerologie in het hier-en-nu kunt gebruiken. En dan geef ik er ook nog talloze praktische tips en adviezen bij, zodat je er écht iets aan hebt.

Overigens zal je op het internet veelal de betekenis van engelengetallen vinden. Engelengetallen zijn ingefluisterde boodschappen, waarbij iemand de hemelse boodschap naar de aarde heeft vertaald en er een eigen interpretatie aan heeft gegeven. Hierdoor kunnen de betekenissen van engelengetallen flink variëren en is er inmiddels een wildgroei aan interpretaties ontstaan.

Kortom; in mijn cursus ga ik uitgebreid in op de numerologische betekenis van dubbele getallen, zodat je zelf de boodschap van het universum kunt begrijpen en toepassen. Dit is veel waardevoller dan afhankelijk zijn van iemand anders interpretatie, zoals bij engelengetallen het geval is.

Dubbele getallen

Hoe weet ik nou of mijn intuïtie het juiste zegt?

In mijn cursus kan ik jou geen antwoord geven op de vraag wat een dubbel getal nou specifiek voor jou te beteken heeft. Simpelweg omdat dit antwoord niet universeel is. Alleen jij weet hier het antwoord op.

Maar openstaan voor je gevoel en écht luisteren naar je intuïtie is niet altijd even makkelijk. Om je hierbij een handje op weg te helpen heb ik een mini kaartendeck met een aantal wondervragen aan de cursus Dubbele getallen toegevoegd. Wondervragen zorgen ervoor dat je de stem van je intuïtie laat spreken en het stemmetje in je hoofd uitschakelt. Zo kun je echt even voelen wat er gevoeld mag worden. Ook het uitvoeren van de rituelen die ik voor elk getal heb beschreven kan helpen meer vertrouwen te ervaren in je boodschap, én in jezelf. 

Dubbele getallen

Hoe lang ben ik bezig met deze cursus?

De cursus wordt ondersteund met ruim 1 uur aan videomateriaal. Daarnaast kun je op je gemak de betekenissen van de dubbele getallen in de begeleidende E-books lezen. Verder zijn er nog een aantal verdiepende oefeningen waar je wel even zoet mee bent. Al met al duurt de cursus twee tot drie uur, maar het is natuurlijk helemaal aan jou hoeveel tijd je aan alles besteed. En doordat je onbeperkt toegang houdt tot al het cursusmateriaal heb je voldoende tijd om alles eigen te maken of in de toekomst nog eens iets op te zoeken. 

Dubbele getallen

Wat als ik een vraag heb over de cursus?

De cursus is zo duidelijk en helder vormgegeven dat er haast geen vragen worden gesteld. Echter is er in mijn online leeromgeving een community en hier heb je te allen tijde de mogelijkheid voor het stellen van vragen. Ik zal mijn uiterste best doen om hier zsm op te reageren. En als ik zie dat er erg veel vragen over een bepaald onderwerp worden gesteld, dan voeg ik een extra module toe.


Om je een indicatie te geven: er zijn inmiddels 226 cursisten in mijn leeromgeving en tot op heden zijn er een handjevol vragen gesteld. Wat dat betreft heb ik meer positieve reviews dan vragen ontvangen:).
Betekenis dubbele getallen

Leer de boodschap van het universum te ontcijferen

Op het internet zijn ontzettend veel betekenissen te vinden over de dubbele getallen. In een notendop zijn dit, vanuit de eeuwenoude studie numerologie bekeken, de enige juiste betekenissen. Benieuwd waarom? En wil je er meer over leren? Volg dan de cursus Dubbele getallen en kom er alles over te weten!