Wat zegt jouw huisnummer over de energie in je huis?
18 september 2023 
3 min. leestijd

Wat zegt jouw huisnummer over de energie in je huis?

Kook jij de lekkerste gerechten in je eigen keuken? Lukt het je alleen je creatieve spinsels thuis op papier te krijgen? Of knettert het vaak bij jou tussen de lakens van de chemie? Grote kans dat de sfeer van je huis hiermee te maken heeft.

Je huisnummer numerologisch berekenen 

Numerologie is een eeuwenoude studie gebaseerd op de leer van getallen. En door het huisnummer numerologisch te berekenen, is te ontdekken welke energie een huis in zich draagt. Hierdoor kun je achterhalen of deze energie een goede match met jou heeft.

Het berekenen van het huisnummer gaat als volgt. Noteer eerst je volledige huisnummer inclusief een eventuele toevoeging. Vervolgens tel je dit in zijn totaliteit bij elkaar op en verklein je het naar een getal tussen de 1 en 9. Tenzij je uitkomt op de getallen 11, 22 of 33. Dit zijn de meestergetallen die staan voor een bijzondere energie.

De sfeer en energie van je huisnummer

Het kan best zo zijn dat je eens in een huis bent geweest waarin je niet helemaal op je gemak was. Je kon er je vinger niet op leggen, maar het voelde niet goed. En aan de andere kant kan het ook zo zijn dat het direct bij binnenkomst in een huis vertrouwd aanvoelde. Energetisch klopte alles. Dit ervaarde Marcella ook. Toen ze laatst bij een huis was wezen kijken wilde ze weten of de beschrijving van het huisnummer overeenkwam met de energie die ze bij de bezichtiging voelde Door het lezen van mijn E-book ‘Ontdek de betekenis van je huisnummer’ ontdekte ze dat haar gevoel en de energie overeenkwamen. Vervolgens gaf haar dit zoveel vertrouwen dat ze samen met haar vriend een bod uit heeft bracht. En met succes! Ze liet mij naderhand weten dat hun bod geaccepteerd is. Hoe leuk!  

Zelf pas ik de betekenis van een huisnummer ook toe nu ik op huizenjacht ben. En jawel hoor; huisnummer 204 had de perfecte keuken en eetkamer om lekker lang te tafelen. Het huis op nummer 224 was van zoveel luxe en gemak voorzien, dat ik mezelf afvroeg wat ik in hemelsnaam met een wijnkelder, elektrische gordijnrails en een douche wc aanmoest. En huisnummer 52 had een grote woonkamer met open haard en ruime boekenkast. Ideaal voor heel wat avondjes leesplezier. 

De betekenis van jouw huisnummer

Betekenis huisnummer 1
Is de uitkomst van jouw berekening cijfer 1? Dan woon je in een huis waar zelfstandigheid heerst. Het is een plek waar autonomie, vrijheid en leiderschap gestimuleerd worden. 

Betekenis huisnummer 2
Is de uitkomst van jouw berekening cijfer 2? Dan woon je in een huis waar saamhorigheid centraal staat. Het 2-huis biedt de bewoner(s) een liefdevolle en veilige omgeving.

Betekenis huisnummer 3
Is de uitkomst van jouw berekening cijfer 3? Dan overheerst er een levendige sfeer in jouw huis. De energie is in feite een ware uitnodiging om je op creatieve wijze te uiten.  

Betekenis huisnummer 4
Is de uitkomst van jouw berekening cijfer 4? Dan woon je in een huis waar veiligheid en stabiliteit worden gecreëerd. Het is een plek waar je op kunt terugvallen. 

Betekenis huisnummer 5
Is de uitkomst van jouw berekening cijfer 5? Dan zullen er in jouw huis al snel veranderingen plaatsvinden. Het leven in een 5-huis is veelzijdig en staat nooit stil. 

Betekenis huisnummer 6
Is de uitkomst van jouw berekening cijfer 6? Dan is dit een plek om te koesteren of om gekoesterd te worden. Vaak neemt de keuken een centrale rol in, hier wordt immers letterlijk en figuurlijk gevoed. 

Betekenis huisnummer 7
Is de uitkomst van jouw berekening cijfer 7? Dan zal je in jouw huis al snel tot rust komen. Als bewoner nodigt de energie en sfeer je uit om je te bezinnen over het leven. 

Betekenis huisnummer 8
Is de uitkomst van jouw berekening cijfer 8? Dan wordt je als bewoner in dit huis gestimuleerd het beste uit jezelf te halen. Iets waar luxe, comfort en gadgets vast en zeker bij zullen helpen. 

Betekenis huisnummer 9
Is de uitkomst van jouw berekening cijfer 9? Dan draait het in jouw huis allemaal om liefdadigheid. Als bewoner zal je van de wereld een betere plek willen maken door bijvoorbeeld afval te scheiden of zo min mogelijk dierlijke producten in je gerechten te verwerken.

Betekenis huisnummer 11
Is de uitkomst van jouw berekening cijfer 11? Dan woon je in een huis waar spirituele groei centraal staat. De warme en welkome energie zorgt voor verlichting. 

Betekenis huisnummer 22
Is de uitkomst van jouw berekening cijfer 22? Dan woon je op een plek waar je dromen werkelijkheid kunnen worden. De sfeer en energie geeft de bewoner(s) extra kracht en vertrouwen. 

Betekenis huisnummer 33
Is de uitkomst van jouw berekening cijfer 22? Dan woon in een heel bijzonder huis. Dit is een plek waar belangrijke levenslessen worden geleerd en altijd overvloed heerst. 

Home is where you feel at home and are treated well - Dalai Lama

Meer harmonie in jouw huis creëren 

Ben je benieuwd wat de pluspunten en nadelen van jouw huis zijn? En wil je weten wat je hebt te doen om meer harmonie in jouw huis aan te brengen? Lees dan voor slechts €4,99 mijn E-book 'Ontdek de betekenis van je huisnummer’. Meer dan 400 lezers gingen jou voor en zijn minstens zo enthousiast als Marcella. Klik hier om het E-book te bestellen en direct te lezen. En laat gerust in een reactie weten welke energie en sfeer er in jouw huis heerst, vind ik leuk om te lezen! 

Over de schrijver
Mijn naam is Melissa Kamstra en door handleeskunde te combineren met positieve psychologie heb ik al honderden mensen geholpen met hun persoonlijke ontwikkeling. Toch kan ik mij goed voorstellen dat handlezen tal van vragen oproept. Daarom deel ik op mijn nuchtere en enthousiaste wijze meer over dit boeiende onderwerp. Succes en groei heb je zelf in de hand. Benieuwd hoe? Laat je dan door middel van mijn artikelen, cursussen en boeken inspireren!
Reactie plaatsen