Hoe de Wet van Aantrekkingskracht een rol speelt bij dubbele getallen
11 april 2021 
2 min. leestijd

Hoe de Wet van Aantrekkingskracht een rol speelt bij dubbele getallen

Zie jij het wel eens 11:11 uur op de klok? Sla je een boek open en blijken er exact 333 pagina’s te zijn? Of kom je erachter dat jouw boodschappen precies €7,77 bedragen? Het zien van deze dubbele getallen zijn boodschappen van het universum. Iets waar de Wet van Aantrekkingskracht mee te maken heeft. Dat klinkt zweverig, maar eigenlijk is het vrij logisch dat wij op aarde steeds vaker dubbele getallen zien.

Spiritueel ontwaken

Dubbele getallen lijken steeds vaker op te duiken. Dit heeft er niet zozeer mee te maken dat het universum steeds meer dubbele getallen gebruikt om te communiceren, eerder laat dit zien dat wij op aarde meer ontvankelijk zijn voor de boodschappen die het universum zendt. Door open te staan voor het grote onbekende worden we ons bewuster van deze signalen, iets wat ook wel spiritueel ontwaken wordt genoemd.

Spiritualiteit gaat er met name om dat je jezelf vrij kunt maken van je geest, zodat je je bewust kunt worden van zaken die voor jou van belang zijn. De officiële betekenis volgens de Dikke van Dale van spiritualiteit is:

spi·ri·tu·eel (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)
1. de geest, het niet-stoffelijke betreffend
2. (van personen) openstaand voor alles wat met religie en metafysica te maken heeft

In het hier-en-nu gezegd komt spiritualiteit neer op zingeving. Het bewust worden van je eigen behoeften en daar vervolgens naar handelen. Het universum ondersteunt jou in dit proces. Dit doet het universum onder andere door dubbele getallen als boodschappen te gebruiken. En voor het ontvangen van die boodschappen is de Wet van Aantrekkingskracht van belang.

Wet van Aantrekkingskracht

De Wet van Aantrekkingskracht stelt dat alles op een bepaalde frequentie aanwezig is en jij aantrekt wat op jouw golflengte trilt.

Jouw energieveld zorgt ervoor dat je dingen, maar ook mensen, aantrekt wiens frequentie overeenkomt met jouw frequentie. Je kunt dit principe het beste vergelijken met een radio. Door af te stemmen op het juiste station ontvang je wat je graag wilt horen.

Omdat alles in de kern energie is, zal het universum onder andere berichten sturen door middel van getallen omdat jouw trillingsveld er zo op reageert.

Het is dan ook geen toeval dat je steeds hetzelfde getal ziet. Je bent om een reden op dat getal afgestemd. Er zit een verborgen bericht in dat voor jou is, en voor jou alleen. 

Betekenis dubbele getallen

Ben je benieuwd wat het zien van dubbele getallen te betekenen heeft? Iets waar je écht iets mee kunt? Als expert in praktische spiritualiteit heb ik mij de afgelopen periode verdiept in dubbele getallen. Zo kwam ik er achter dat er een wezenlijk verschil is binnen de ‘wereld van dubbele getallen’. De reeks van één specifiek cijfer heeft namelijk een sterkere resonantie dan een herhaling van dubbele cijfers.

Juist omdat de boodschap van één getallenreeks sterker is, heb ik hierover een cursus gemaakt. In de cursus leg ik je niet alleen uit wat de getallenreeks te betekenen heeft, bovenal geef ik voor het zien van deze boodschap praktische tips en adviezen. Hierdoor kun jij niet alleen meer vertrouwen op de boodschappen van het universum, ook kun je ze direct toepassen in je dagelijks leven. Klik hier voor meer informatie over de cursus.

Zie jij dubbele getallen?

En sowieso ben ik wel benieuwd of jij dubbele getallen ziet en welke dan (vaak) voorbij komen. Laat het weten in een reactie, ik ben heel benieuwd!

Over de schrijver
Mijn naam is Melissa Kamstra en door handleeskunde te combineren met positieve psychologie heb ik al honderden mensen geholpen met hun persoonlijke ontwikkeling. Toch kan ik mij goed voorstellen dat handlezen tal van vragen oproept. Daarom deel ik op mijn nuchtere en enthousiaste wijze meer over dit boeiende onderwerp. Succes en groei heb je zelf in de hand. Benieuwd hoe? Laat je dan door middel van mijn artikelen, cursussen en boeken inspireren!
Talina
Door

Talina

op 14 Jun 2021

2020

Reactie plaatsen