Dubbele getallen

Zie jij wel eens dubbele getallen?

Ontdek hoe het universum met jou communiceert

De Handcoach_Expert praktische spiritualiteit

Een boodschap voor jou alleen...

Je kijkt op je horloge en je ziet dat het 22:22 uur is. Op het moment dat je jouw boodschappen afrekent zie je dat je exact 9,99 moet betalen. En bij het checken van het saldo op je bankrekening zie je dat je nog 6.666,66 te besteden hebt. Dit zijn allemaal tekens van het universum. In de getallen zit een boodschap verborgen en aan jou om deze te ontcijferen.


Het is dan ook geen toeval dat je steeds hetzelfde getal ziet. Je bent om een reden op dat getal afgestemd. Er zit een verborgen bericht in dat voor jou is, en voor jou alleen. Door de betekenis te achterhalen zal je niet alleen meer leren vertrouwen op je intuïtie, je zal je ook vele malen sterker voelen bij het maken van keuzes. 

Review dubbele getallen_Mirjam

De signalen van het universum ontcijferen

Bij het zien van dubbele getallen is er een wezenlijk verschil. Er is sprake van numerologische getallen en Engelengetallen.

Numerologie is gestoeld op de leer van Pythagoras. Pythagoras ontdekte in de zesde eeuw voor Christus dat de getallen 1 t-m 9 een specifieke betekenis hebben. Engelengetallen zijn ingefluisterde boodschappen van Engelen, hierbij heeft iemand de boodschap van het hemelse naar het aardse vertaald. 

In mijn cursus ga ik uitgebreid in op de numerologische betekenis van dubbele getallen, zo kun je namelijk zelf de boodschap van het universum eigen maken. Hierdoor leer je écht te vertrouwen op je intuïtie.  


Na deze cursus hebben dubbele getallen geen geheimen meer voor jou!

 • Ontdek hoe het universum met jou communiceert 
 • Leer het verschil tussen numerologische getallen en Engelengetallen 
 • Kom achter de verborgen boodschap van de getallen 1 t-m 9
 • Ontcijfer de betekenis van getallencombinaties
 • Herken de symbolische betekenis van het zien van belangrijke datums (b.v. je geboortedatum of sterfdatum van een geliefde)
 • Inclusief een mini-kaartendeck met wondervragen om meer te vertrouwen op je boodschap!
Dit wil ik

Leer ook te vertrouwen op je intuïtie

Spiritualiteit betekent voor mij loslaten. Niet meer analyseren  of denken, maar juist beginnen te voelen. Hierdoor ervaar ik veel innerlijke rust en kan ik meer vertrouwen op mijn intuïtie. Iets wat mij enorm sterkt bij het nemen van (belangrijke) beslissingen in mijn business. Ik maakte dit laatst nog mee!


En dat vertrouwen op je intuïtie is exact wat ik jou ook wil leren in mijn cursus dubbele getallen. Ontdek hoe het universum jou én je business ondersteunt.

Review Natalie over dubbele getallen

Review Annemieke over dubbele getallen

De cursus is opgedeeld in 6 modules

Modules online cursus numerologie

1). Betekenis

Voor het coderen van dubbele getallen zijn een aantal zaken van belang. In deze module ontdek je welke dat zijn.

Modules online cursus numerologie

2). Numerologie

Door te weten wat numerologie betekent zal je vertrouwder raken met het zien dubbele getallen.
Modules online cursus numerologie

3). Engelengetallen

Er is een verschil tussen dubbele getallen en Engelengetallen. In deze module wordt dit verschil haarfijn uitgelegd.
Modules online cursus numerologie

4). Getallen 1 t-m 9

Kennis over de getallen 1 t-m 9 helpt jou de boodschap van het Universum beter te begrijpen.
Modules online cursus numerologie

5). Verborgen boodschap

Na alle voorbereidende kennis is het nu tijd om de verborgen boodschap van de getallen te ontcijferen.
Modules online cursus numerologie

6). Bijzondere getallen

Ontdek in deze laatste module hoe belangrijke datums voor jou van betekenis kunnen zijn.

Bonusmodule: ontcijfer de betekenis van getallencombinaties

In de bonusmodule vertel ik meer over de combinaties van getallen. Hierdoor kom je te weten wat het bijvoorbeeld betekent als je 2244 volgers op Instagram hebt, de klok 18:18 uur aangeeft of wanneer je 5353 punten in een videospelletje hebt verdiend.  

Review Jacqueline over dubbele getallen

Review Gulcan over dubbele getallen

Extra handreikingen voor nog meer vertrouwen in jouw boodschap

Bij de cursus ontvang je een E-book als cadeau. In het E-book lees je alle informatie uit de cursus nog eens rustig op je gemak na. Ook kun je het E-book raadplegen als je weer een dubbel getal als boodschap ontvangt. Bovendien is er voor elk getal een fijn ritueel beschreven. Zo kun jij nog meer vertrouwen op de boodschap van het universum.


Daarnaast is er een mini-kaartendeck met wondervragen aan de cursus toegevoegd. Deze vragen kun je jezelf stellen op het moment dat je een dubbel getal als boodschap ontvangt. De wondervragen helpen je om meer te luisteren naar je gevoel.

Masterclass dubbele getallen
€111,-

Cursus dubbele getallen

 • Ontcijfer de boodschap van het Universum aan jou
 • 6 modules met concrete videolessen (ruim 1 uur aan videomateriaal)
 • Extra bonusmodule over combinaties van getallen
 • Inclusief prachtig vormgegeven E-book met passende rituelen
 • Als extra bonus een mini-kaartendeck met wondervragen voor meer vertrouwen in jouw boodschap 
 • Direct te volgen 
 • Onbeperkt toegang

Wist je dat de getallenreeks van het getal 1 laat zien dat je jouw dromen werkelijkheid mag laten worden? Door mee te doen met de cursus zal jij nooit meer een waardevolle boodschap missen!

Veelgestelde vragen

Numerologie

Ik wil graag weten wat 13:13 uur of 23:23 op de klok betekent, geef je daar antwoord op?

Ja en nee. Ik ga je leren wat de getallencombinaties van alle negen getallen (inclusief getal 0) te betekenen heeft. Zo kun jij zelf voelen waar je goed aan doet als je op deze tijden een dubbel getal ziet. Verwacht dus geen hapklaar antwoord.


Besef ook dat je veelal een 'gechannelde boodschap' van iemand leest als je specifiek de betekenis van deze uren opzoekt. Ik leer jou veel liever meer te vertrouwen op je eigen intuïtie. Mocht je meer willen lezen over het verschil tussen de numerologische betekenis van dubbele getallen en Engelengetallen, dan ga ik daar in deze blog uitgebreid op in. 
Numerologie

Ik heb al meegedaan met de cursus numerologie, is dit niet hetzelfde?

In de cursus numerologie laat ik je kennismaken met jouw 6 persoonlijke getallen. Hierdoor ontdek je o.a. jouw levensdoel, hoe je intrinsiek gemotiveerd wordt en hoe je overkomt op anderen. Hoewel je in de cursus dubbele getallen kennis zal ontvangen over de specifieke eigenschappen van de negen getallen, gaat deze cursus veel dieper in op de boodschap van het universum. Hierdoor zal je ontdekken wat het universum jou duidelijk wilt maken als je een dubbel getal opmerkt. De cursus dubbele getallen is dan ook een mooie verdieping op de cursus numerologie. 
Numerologie

Waarin verschilt jouw cursus met de informatie op het internet?

Op Google kun je ontzettend veel informatie over dubbele getallen vinden. De vraag is alleen of je vindt wat je zoekt. Zonder ook maar iemand in het diskrediet te willen brengen kom ik veelal begrippen tegen als: 3 dimensionale frequentie, niveau van Christusbewustzijn, einde van het ascensieproces, lagere trillende lichamen en tijd voor een quantumsprong. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb geen idee wat er precies met deze begrippen wordt bedoeld.


Daarom noem ik mijzelf ook expert in #praktischespiritualiteit. In mijn duidelijke 'Jip en Janneke'-taal leg ik uit hoe je de oeroude kennis van numerologie in het hier-en-nu kunt gebruiken. En dan geef ik er ook nog talloze praktische tips en adviezen bij, zodat je er ook écht iets aan hebt.


Daarbij zal je via Google veelal de betekenis van Engelengetallen vinden. Dit zijn 'gechannelde boodschappen' van iemand anders. In feite lees je hierdoor de interpretatie van iemands gevoel. Met alle kennis die ik mijn cursus heb gestopt ga ik je leren meer te vertrouwen op je eigen intuïtie. Hierdoor ben je in staat zelf een betekenis te geven aan de dubbele getallen die je opmerkt.  
Numerologie

Hoe weet ik nou of mijn intuïtie het juiste zegt?

In mijn cursus kan ik jou geen antwoord geven op de vraag wat een dubbel getal nou specifiek voor jou te beteken heeft. Simpelweg omdat dit antwoord niet universeel is. Alleen jij weet hier het antwoord op.


Alleen is dat voelen niet altijd even makkelijk. Daarom heb ik een mini kaartendeck met een aantal wondervragen aan deze cursus toegevoegd. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat wondervragen enorm helpen om de boodschap van het universum meer eigen te maken. Deze vragen zullen jouw rationeel denken zoveel mogelijk buitenspel zetten. Wondervragen zorgen ervoor dat je de stem van je intuïtie laat spreken en het stemmetje in je hoofd uitschakelt.


Je kunt de kaarten uitprinten, of je schrijft ze over. Bij het opmerken van dubbele getallen kun je dan een een kaartje trekken en de vraag die erop staat aan jezelf stellen. Misschien dat de wondervragen niet altijd van toepassing zijn op jouw situatie, maar ik weet zeker dat ze je gaan helpen meer op jezelf (en dus je intuïtie) te vertrouwen! Hierdoor zal je vele malen sterker in je schoenen staan bij het maken van een keuze. 

Numerologie

Hoeveel tijd neemt deze cursus in beslag?

Bij de cursus ontvang je ruim een uur aan videomateriaal. Daarnaast ligt het er natuurlijk aan hoe snel jij de informatie tot je neemt van uit de begeleidende E-books. Ik zou zeggen dat je wel 2 uurtjes zoet bent met het verwerken van alle informatie.


Maar omdat de informatie zo logisch is opgebouwd en je ook meegenomen wordt in het verhaal, zal dit niet zo aanvoelen. Daarnaast kun je de cursus in eigen tempo volgen en ontvang je onbeperkt toegang, hierdoor kun je altijd nog eens de betekenis van de getallen opzoeken. 

Numerologie

Wat als ik een vraag heb over de cursus?

De cursus is zo duidelijk en helder vormgegeven dat er haast geen vragen worden gesteld. Echter is er in mijn online leeromgeving een community en hier heb je te allen tijde de mogelijkheid voor het stellen van vragen. Ik zal mijn uiterste best doen om hier zsm op te reageren. En als ik zie dat er erg veel vragen over een bepaald onderwerp worden gesteld, dan voeg ik een bonusmodule toe.


Om je trouwens een indicatie te geven: er zijn inmiddels 1.000 cursisten in mijn leeromgeving en tot op heden een handjevol vragen gesteld. Haha wat dat betreft heb ik meer positieve reviews dan vragen ontvangen:).

Numerologie

Ik zou graag een geprint exemplaar van het E-book willen ontvangen

Alle kennis uit de cursus dubbele getallen is gebundeld in een fijn naslagwerk. Een geprint exemplaar is hier voor €33,- te koop. Woon je in het buitenland? Dan komen er nog wel verzendkosten bij. Neem hiervoor contact op met support@handcoach.nl 
Numerologie

Hoe lang houd ik toegang?

Je ontvangt onbeperkt toegang tot al het cursusmateriaal.