Manifestatietips om de krachtige energie van 11-11 te benutten
06 november 2021 
2 min. leestijd

Manifestatietips om de krachtige energie van 11-11 te benutten

Volgens de eeuwenoude studie numerologie wordt 11 november gezien als de dag om te manifesteren. Dat komt doordat de datum twee keer het getal 11 in zich heeft. Onder andere eigenschappen als inspirerend, intuïtief en dienstbaar zijn verbonden met getal 11. Je zou daarom kunnen zeggen dat als de 11 zich vaker laat zien je makkelijker contact maken met het universum en je meer openstaat voor spirituele ervaringen. Daarom dat 11 november een dag is waarop je intuïtief wijsheid kan ontvangen en hiermee nieuwe wegen kunt inslaan. 

De krachtige energie van 11 november benutten 

Zelf benut ik de kracht van 11 november door 11 intenties hardop naar het universum uit te spreken. Deze 11 intenties hebben zowel betrekking op mijn business, als mijn gezondheid en relaties. Dit zijn de drie belangrijkste levensgebieden en met de juiste focus zorg ik ervoor dat mijn lichaam, ziel en geest mooi in balans zijn. Dankzij mijn persoonlijk jaargetal weet ik precies waar mijn aandacht en focus naar uit mag gaan. Mocht je meer willen weten over het persoonlijk jaargetal, dan kun je hier de masterclass bekijken.

Mijn 11 intenties spreek ik overigens om 11:11 uur hardop richting het universum uit. Al die enen staan voor een nieuw begin en hierdoor zeg ik als het ware tegen het universum daar klaar voor te zijn. 

Manieren om je intenties kracht bij te zetten

Als jij ook op 11 november aan de slag wilt met manifesteren, dan kun je op een aantal manieren je intenties kracht bij zetten

Spreek je intentie hardop uit
Je kunt ervoor kiezen om je intenties hardop uit te spreken. En dan vanuit je tenen voelen dat dit is wat je écht graag wilt. Deze vibratie zal het universum zeker voelen. 

Verbrand je intentielijst
Misschien wil je eerst wel jouw intenties opschrijven voordat je ze richting het universum uitspreekt. Je kunt dan een mooie intentielijst maken. Na het hardop voorlezen van je intenties kun je ervoor kiezen om deze lijst te verbranden. Zie vervolgens de rook – en dus in feite jouw intenties - maar opstijgen richting het universum. Je intenties zijn in goede handen en het is aan jou om je nu over te geven en vertrouwen in je proces te hebben. 

Onderteken je intentielijst
Wil je jouw intentielijst nog meer kracht bij zetten? Onderteken deze dan voordat je tot verbranding overgaat. Alle officiële documenten worden altijd ondertekend. Van het kopen van een huis tot ondertekenen van een contract. Dus waarom zou je jouw intenties dan niet bekrachtigen met een handtekening?  

Proost op je succes
Tot slot kun je alvast met het universum proosten op jouw succes. Breng maar een toost uit en klink met je glas. Juist dat klinken zal het universum kunnen horen. Voel dan ook met al je zintuigen hoe jij je nieuwe leven gaat leiden als jouw intenties werkelijkheid zijn geworden. Op naar een leven overvloed! 

Boekentips

Wil je trouwens meer lezen over manifesteren? Dan heb ik twee fijne boekentips voor je. De eerste is van Willemijn Welten en in haar boek ‘Manifesteren kun je leren’ neemt ze jou op heel toegankelijke wijze mee in de wondere wereld van manifesteren. De fijne meditaties en praktische tools maken het boek helemaal af. Klik hier om het boek te bestellen. 

En het boek ‘Attract it’ van Jessica Jansen leert jou dé formule van het aanwenden van je eigen manifestatiekracht. Eigenlijk zou je het boek van Jessica alleen al voor de visuals moeten kopen. Ze zijn echt zoooo mooi. In het boek zitten bovendien fijne invulpagina’s om al je wijsheden en inzichten te noteren. Hier kun je het boek bestellen. 

Tag mij op 11 november

Ik zou het echt te gek vinden als je naar aanleiding van deze blog op 11 november met jouw 11 intenties aan de slag gaat. Leuk als je mij op Instagram tagt. Je kunt mij vinden op het account @dehandoach. Of laat anders een reactie in deze blog achter. 11 november geeft mij altijd veel steun om een nieuwe start te maken, ik hoop dat dit ook voor jou zo zal aanvoelen!


Over de schrijver
Mijn naam is Melissa Kamstra en door handleeskunde te combineren met positieve psychologie heb ik al honderden mensen geholpen met hun persoonlijke ontwikkeling. Toch kan ik mij goed voorstellen dat handlezen tal van vragen oproept. Daarom deel ik op mijn nuchtere en enthousiaste wijze meer over dit boeiende onderwerp. Succes en groei heb je zelf in de hand. Benieuwd hoe? Laat je dan door middel van mijn artikelen, cursussen en boeken inspireren!
Nancy V.M.
Door

Nancy V.M.

op 11 Nov 2021

Ik heb het gevoel dat ik straks, om 11u11, samen met vele anderen intenties mag uitsturen. Dat maakt me vooral dankbaar om de verbondenheid, de Hoop en de Liefde.

Reactie plaatsen