GRATIS WEBINAR: 5 september om 20:00 uur

Waardevolle inzichten via handleeskunde

Aanmelden

Een aantal jaar geleden werkte ik op de reclameafdeling van een grote retailer. Hoewel ik met veel plezier naar mijn werk ging, bezorgde de continue stress mij op een gegeven moment een burn-out. Op zoek naar antwoorden besloot ik mij te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Zo bezocht ik een psycholoog, las ik talloze hulpboeken en ging ik voor langere tijd op reis. Niets gaf mij echt inzichten, tot de workshop handlezen waar ik aan deelnam.


Daar legde iemand die mij helemaal niet kende in een mum van tijd mijn ziel en zaligheid bloot. Niet alleen was ik verbaasd, ook begreep ik mezelf zoveel beter. Lange tijd was ik op zoek naar mezelf, en daar kwam ik erachter dat de de antwoorden letterlijk voorhanden bleken te liggen. Daarom schreef ik mij direct in voor de 2,5-jarige opleiding handleeskunde. Ik wilde veel meer over handleeskunde weten en ik wist ook direct dat vele anderen hier iets aan zouden kunnen hebben. 


Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat handleeskunde heeft bijgedragen aan mijn zakelijke groei. Ik maak nu keuzes die écht bij mij passen. Geen getwijfel of gepieker meer, wel intuïtief weten waar ik het beste ja of nee op kan zeggen. Deze helderheid en focus zorgt voor meer vertrouwen, innerlijke rust en succes. En precies dat gun ik jou ook!

De Handcoach_Melissa

Bekend van

Bekend van

Na het bekijken van dit webinar:

  • Begrijp je dat handleeskunde een bewustzijnstool is
  • Heb je inzicht in de vele voordelen die handleeskunde kan opleveren
  • Ben je te weten gekomen waarom jij je soms anders kunt voelen dan de buitenwereld jou ervaart 
  • Heb je handvatten om meer te vertrouwen op je intuïtie 
  • Zal je dankzij een exclusief praktijkvoorbeeld begrijpen hoe je handen je kunnen helpen bij het maken van bewuste keuzes
50%
Vul je gegevens in en...
zorg dat je op de aangegeven datum en tijd live aanwezig bent
IK BEN BENIEUWD EN ER GRAAG LIVE BIJ
De Handcoach_Handleeskunde
"Door een leuke opbouw, stukje persoonlijk over jezelf en een inkijkje in het handlezen, vond ik het webinar zeer interessant en waardevol."
Soraya
"Je enthousiasme voor handleeskunde spat van het scherm. Je maakt handleeskunde luchtig en logisch." 
Dennis
"Ik heb van jouw webinar geleerd dat er eindeloos veel manieren zijn waarop onze handen van waarde zijn en hoeveel ze spiegelen."
Naomi

Dit wil je niet missen...

De kans is groot dat jij net als vele anderen enthousiast zal zijn over de waardevolle inzichten die je tijdens dit webinar op zal doen. Maar let op! Er is geen video-opname beschikbaar. Zorg daarom dat je september om 20:00 uur live aanwezig bent. 


Handlezen


Het webinar duurt ongeveer 60 minuten en naderhand (ha!) is er gelegenheid tot het stellen van prangende vragen.

Yes, hier wil ik bij zijn