GRATIS WEBINAR: 3 oktober om 20:00 uur

Aanmelden

Een aantal jaar geleden werkte ik op de reclameafdeling van een grote retailer. Hoewel ik met veel plezier naar mijn werk ging, bezorgde de continue stress mij op een gegeven moment een burn-out. Op zoek naar antwoorden besloot ik mij te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Zo bezocht ik een psycholoog, las ik talloze hulpboeken en ging ik voor langere tijd op reis. Niets gaf mij echt inzichten, tot de workshop handlezen waar ik aan deelnam.


Daar legde iemand die mij helemaal niet kende in een mum van tijd mijn ziel en zaligheid bloot. Niet alleen was ik verbaasd, ook begreep ik mezelf zoveel beter. Lange tijd was ik op zoek naar mezelf, en daar kwam ik erachter dat de de antwoorden letterlijk voorhanden bleken te liggen. Daarom schreef ik mij direct in voor de 2,5-jarige opleiding handleeskunde. Ik wilde veel meer over handleeskunde weten en ik wist ook direct dat vele anderen hier iets aan zouden kunnen hebben. 


Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat handleeskunde heeft bijgedragen aan mijn zakelijke groei. Ik maak nu keuzes die écht bij mij passen. Geen getwijfel of gepieker meer, wel intuïtief weten waar ik het beste ja of nee op kan zeggen. Deze helderheid en focus zorgt voor meer innerlijke rust, vertrouwen en succes. En precies dat gun ik jou ook! 

De Handcoach_Melissa

Bekend van

Intuïtie heeft iedereen, maar niet iedereen durft hier blindelings op te vertrouwen. Beslissingen worden eerder genomen op basis van harde data en logische feiten, dan op vertrouwen of onderbuikgevoel. Iets doen omdat het goed voelt, wordt niet echt geaccepteerd als argument. Toch laat wetenschappelijk bewijs zien dat intuïtie steeds meer wordt gezien als een bron van zinvolle informatie en een onmisbare aanvulling op het rationele denken.


Maar hoe doe je dat, vertrouwen op je intuïtie?

 

Hoe maak je de beslissing te stoppen met je baan in loondienst en eigen ondernemer te worden?

Hoe maak je de beslissing huis en haard op te geven voor een avontuur in het buitenland?

Hoe maak je de beslissing een relatie te verbreken en voor eigen geluk te gaan? 

 

Voor het maken van deze beslissingen biedt de eeuwenoude studie handleeskunde uitkomst. Door alle kenmerken van je handen te analyseren zal je je bewust worden van datgene wat belangrijk is voor jou. Deze bewustwording vormt de basis bij het nemen van beslissingen. Want door eerst je intuïtie aan te spreken en zelf een mening te vormen, kun je deze vervolgens staven met feiten ter onderbouwing. Op deze wijze blijf je in welke situatie dan ook dicht bij jezelf, én heb je tegelijkertijd oog en oor voor de wereld om je heen.

Ik wil hier meer over leren
"Door een leuke opbouw, stukje persoonlijk over jezelf en een inkijkje in het handlezen, vond ik het webinar zeer waardevol."
Soraya
"Je enthousiasme voor handleeskunde spat van het scherm. Je maakt alles heel luchtig en logisch." 
Dennis
"Ik heb van jouw webinar geleerd dat er eindeloos veel manieren zijn waarop onze handen van waarde zijn en hoeveel ze spiegelen."
Naomi

Verlang je naar minder twijfelen en piekeren?

Volgens de grootste CEO's begint succes met zelfvertrouwen. En hiervoor is het belangrijk naar je intuïtie te luisteren. Iets wat ik elke dag doe en wat mijn geen windeieren legt. In mijn GRATIS webinar vertel ik hoe ook jij vingervlug meer vertrouwen kunt realiseren. 


Na het bekijken van dit GRATIS webinar: 

  • Ben je erachter gekomen wat er nodig is om te vertrouwen op je intuïtie
  • Snap je waarom jij je soms anders kunt voelen dan de buitenwereld jou ervaart 
  • Heb je inzicht in de vele voordelen die handleeskunde kan opleveren
  • Zal je dankzij een exclusief praktijkvoorbeeld begrijpen hoe je handen je kunnen helpen bij het maken van bewuste keuzes
50%
Vul je gegevens in en...
zorg dat je op de aangegeven datum en tijd live aanwezig bent
IK BEN BENIEUWD EN ER GRAAG LIVE BIJ
Handcoach_handlezen
"Wat mij is bij gebleven is dat voor jezelf opkomen en vooral nee durven te zeggen dankzij handleeskunde mogelijk is."
Marion
"Waardevolle inzichten. Vooral de tip van het praktijkvoorbeeld ga ik zelf ook gebruiken in mijn privéleven." 

Jose

Meer vertrouwen in jezelf, je kunnen en onderbuikgevoel

De kans is groot dat jij net als vele anderen enthousiast zal zijn over de waardevolle inzichten die je tijdens dit webinar op zal doen. Maar let op! Er is geen video-opname beschikbaar. Zorg daarom dat je 3 oktober om 20:00 uur live aanwezig bent. 


De Handcoach


Het webinar duurt ongeveer 60 minuten en naderhand (ha!) is er gelegenheid tot het stellen van prangende vragen.

Yes, ik meld mij nú aan