Kerstcadeaus voor elk element
17 december 2019 
5 min. leestijd

Kerstcadeaus voor elk element

Helemaal in je element met deze kerstcadeaus. Heb jij nog geen idee wat je jouw dierbare deze Kerst kunt geven? Dan heb ik een aantal fijne cadeautips die gebaseerd zijn op de vier-elementenleer.


Kerstcadeaus voor element aarde

Element aarde zorgt voor veiligheid, een vaste ondergrond waarop je kunt bouwen. Praktisch, voedend en nuttig zijn belangrijke pijlers. Het zijn dan al snel cadeaus waar je écht iets aan hebt.

Bloemen/kamerplanten

Zorg voor groen in huis. Een abonnement op Bloomon zorgt elke twee weken voor een frisse geur en blik. Helemaal nuttig zijn kamerplanten met luchtzuiverende kwaliteiten.

Het Selfcare kaartendeck

Mijn kaartendeck met 33 inspirerende kaarten zorgen ervoor dat je goed voor jezelf zorgt. Elke dag opnieuw.

Koken

Ik heb zelf ooit eens maatbekers in de vorm van Matroesjka poppetjes gekregen, maar deze gold plated zijn ook echt prachtig. Enorm handig bij het volgen van Engelstalige recepten. En natuurlijk is sowieso elk kookboek een goed idee!


Kerstcadeaus voor element lucht

Element lucht zorgt voor ruimte, het vrij kunnen denken. Optimisme is belangrijk net als erover kunnen communiceren. Het zijn dan al snel cadeaus die wat luchtigheid, wijsheden en plezier in het leven geven.

Abonnement op de dierentuin

Heb jij wel eens van een kasauris gehoord? Of een agouti? Geef een jaarabonnement op een dierentuin cadeau, en ontdek deze en nog vele andere diersoorten in één van de dierentuinen die Nederland rijk is. Interessant ook om elk jaargetijde de dierentuin te bezoeken en te ontdekken hoe flora en fauna verandert.

Puzzels & boeken

Of je nu een legpuzzel of een puzzelboek cadeau geeft, een puzzel zorgt ervoor dat de geest geprikkeld blijft. Een boek uit de categorie persoonlijke ontwikkeling of een biografie is overigens ook een geestprikkelend cadeau.


Kerstcadeaus voor element vuur

Alles ontstaat bij vuur. Het is het enthousiasme dat ervoor zorgt dat vuur in volle vlam kan komen te staan. Cadeaus die actie en avontuur met zich teweegbrengen en die niet alledaags zijn, dat is waar een vuurtype van houdt.

Dineren op Vuurtoreneiland

Exclusief en bijzonder. Dat is een etentje op Vuurtoreneiland zeker.

Sporten

Even lekker in de actie. Saai hoeft het niet te worden, want met bijvoorbeeld een abonnement van Onefit is er volop keuze. Of geef een Fitbit cadeau. Een vuurtype houdt er wel van elke keer zijn/haar grenzen te verleggen.

Sieraden

Een mooi sieraad waarmee je kunt schitteren. Hoe exclusiever hoe beter voor een vuurtype, zoek dan ook naar de pareltjes. James&Co en Ana Dyla zijn bijvoorbeeld aanraders.


Kerstcadeaus voor element water

Water zorgt ervoor dat alles rijkelijk kan stromen. Spiritueel verbonden met alles in de materiële wereld. Richt je hierop en je zit sowieso goed bij een watertype. Net als verzorgende cadeaus.

Werken met de maan

In The Moon Academy ontdek je hoe je kunt werken met de krachtige energie van de maan. Door jezelf of een ander dit membership cadeau te doen geef je iemand een eerste stap naar het leven waar hij/zij van droomt.

Dopper thermosfles

Warm of koud water drinken, deze Dopper is multifunctioneel. Én goed voor het milieu. Door geen losse wegwerpflesjes meer te drinken wordt de oceaan ook een stuk schoner.

Pukka theebox

Pukka heeft een prachtige collectiebox met verschillende soorten thee. Laat je door Pukka inspireren bewuster te leven en de bijzondere kracht van kruiden te ontdekken.

Over de schrijver
Als expert in praktische spiritualiteit laat De Handcoach zien hoe je spiritualiteit in je dagelijks leven kunt toepassen. Want juist door open te staan voor het onbekende kom je bijzonder genoeg dichter bij jezelf. Wil jij meer innerlijke rust, plezier en succes in je leven ervaren? Laat je dan inspireren door middel van e-books, cursussen, masterclasses, events, blogs, video's en de podcast!
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down