Handanalyse bij De Handcoach

Handanalyse & Coaching

Een doeltreffende manier voor grote doorbraken

5

jaar eigen praktijk

1.000

paar handen gelezen

80+

5-sterren Google reviews

Ontdek jouw grootsheid

Als  gedreven ondernemer of ambitieuze professional voel je dat er meer in je zit en dat je tot grootste dingen in staat bent, maar op dit moment durf je daar niet vanuit te gaan.


De twijfel is toegeslagen: "Is dit echt wat ik wil? Past dit bij mij? Doe ik hier goed aan?" Er komt nu niets, of minder dan gehoopt, van je plannen terecht. 


Klaar voor een keerpunt in jouw leven? Velen zijn jou voorgegaan en zeggen dat een handanalyse heeft gezorgd voor hét moment dat ze niet alleen groots durfden te denken, ze gingen ook grootse dingen doen. Maak daarom snel een afspraak en ervaar direct meer vertrouwen in jezelf én je kunnen.

stop playing small and start playing big


Review Deisy Amelsbeek

Deisy Amelsbeek

Dit kan een handanalyse opleveren

De afgelopen jaren heb ik meer dan duizend mensen 1-op-1 mogen begeleiden. Dankzij de inzichten, bewustwording en het vergrote zelfvertrouwen zijn er verbluffende resultaten geboekt:


- Chris kreeg het zetje om voor zichzelf te beginnen en heeft nu zo een goedlopend bedrijf in op-maat gemaakte kunst dat ze inmiddels een maandenlange wachtlijst heeft. 

- Lieke zag in dat haar dyslexie en andere kijk op managen eerder kansen dan beperkingen bieden. Na afscheid te hebben genomen van beperkende overtuigingen en haar werkgever, schrijft ze nu een boek over 'Het nieuwe leidinggeven'. 

- Ilse realiseerde zich waarom haar bedrijf niet groeide op de manier die zij voor zich zag. Ze veranderde haar bedrijfsvoering en nam de mensen aan die beter bij haar en haar visie pasten. Nu groeit haar bedrijf niet alleen, ze ervaart ook veel minder stress.

- Babette voelde wel dat ze heel intuïtief was, maar durfde hier niet openlijk voor uit te komen. Totdat ze doorhad dat dit juist haar kracht is. Haar praktijk draait sindsdien torenhoge omzetten. 


- Marjolein kon eindelijk de vinger leggen op haar bijzondere talenten. Pas nu begreep ze waarom zo goed is in haar werk. Waar ze eerst nog onzeker was over collega's met diploma's, is ze nu een blakend zelfvertrouwen en omarmt ze haar bijzondere gaven.


Uiteindelijk heeft iedereen hier zelf voor gezorgd. Het enige wat ik heb gedaan is iedereen een spiegel voorgehouden. Iets wat ik dankzij mijn kennis over de eeuwenoude studie handleeskunde goed kan. Er is niets persoonlijkers dan de lijnen in je handen. Deze informatie laat zien wie je werkelijk bent én geeft tegelijkertijd het oervertrouwen om te gaan doen wat je diep van binnen al weet en voelt.  

Deze inzichten wil ik ook

"Door in jezelf te geloven vergroot je de kans op succes, geluk en groei"

Handanalyse

Een doeltreffende manier voor snelle en grote doorbraken  

De werkwijze die ik hanteer is uniek in Nederland en biedt in korte tijd zeer waardevolle persoonlijke en zakelijke inzichten. 


Jij als persoon
 Waar liggen je kwaliteiten? Tegen welke uitdagingen loop je aan? Hoe zorg je voor een goede werk-privé balans?


Jij en je talenten
Wat is jouw toegevoegde waarde? Welke werkzaamheden passen hier het beste bij en wat kun je beter uitbesteden/laten varen? 


Jij en je mogelijkheden
Waar ligt het laaghangende fruit? Welke nieuwe verdienmodellen of hogere inkomsten zijn er voor jou te bedenken? 

Ik wil kort maar krachtig aan de slag

Review handanalyse Hanneke

Hanneke Poelman

De Handcoach_Handleeskunde

Zo help ik jou...

In de eerste plaats heb ik een unieke werkwijze die niemand anders in Nederland hanteert. Door jouw handen te analyseren kan ik je in mum van tijd vertellen wat jou uniek maakt en direct advies geven over de best passende vertaalslag. Dit scheelt jou tijd, energie, geld en frustraties


In de tweede plaats ben ik iemand die gaat voor actie. Ik stel gerichte vragen, denk kritisch met je mee, ga oplossingsgericht te werk en ik ben iemand die direct en to the point zegt waar het opstaat. Geen vaag gelul, maar inzichten en adviezen waar je echt iets aan hebt.


In de derde plaats zie ik altijd overal kansen en mogelijkheden. Ik krijg dan ook enorm veel energie van het bedenken van nieuwe verdienmodellen of het meedenken met (business)plannen. Daarom weet ik dat jij je investering binnen no-time zal terug verdienen. Omdat je doet wat bij je past en daar voor ontvangt wat je waard bent!

Meer vertrouwen, succes en groei in een handomdraai

Handanalyse & Coaching

€997,-

  • Vingervlugge kennismaking via Zoom
  • Voorbereidende opdrachten voor het bieden van de beste handvatten
  • 1-op-1 handanalyse (op locatie in Hilversum of Amsterdam) gebaseerd op jouw vraagstuk met de handanalyse als leidraad
  • Mogelijkheid tot geluidsopname van de handanalyse (jouw persoonlijke podcast!)
  • Jouw handafdrukken vereeuwigd in een prachtige bewaarlijst
  • Limited edition tas als dagelijkse reminder aan het goud in jouw handen
  • Echt lekkere koffies en voedzame lunch
  • Ontelbaar veel waardevolle inzichten en gerichte actiepunten 
  • Na een maand 1 uur follow-up coaching via Zoom
  • Bonus: passend cadeau ter ondersteuning aan de coaching

Deze handen gingen je voor...

null

Review handanalyse Kim

null


Review handanalyse Chris


Review handanalyse Marieke Steenhoek

Review handanalyse Lilian

null

null

null


Review handanalyse Bianca

Review handanalyse Savannah

null

null

Review handanalyse Marian

Veelgestelde vragen

Handanalyse

Wat krijg ik tijdens de handanalyse?

Een handanalyse bestaat uit het volgende

Voorafgaand aan de afspraak:

-Vingervlugge kennismaking via Zoom om jouw hulpvraag te concretiseren
-Voorbereidende opdrachten voor het bieden van de beste handvatten

Tijdens de afspraak:

- 1-op-1 coaching (op locatie in Hilversum of Amsterdam) gebaseerd op jouw vraagstuk met de handanalyse als leidraad
- Mogelijkheid tot geluidsopname van de handanalyse (jouw persoonlijke podcast!)
- Jouw handafdrukken vereeuwigd in een prachtige bewaarlijst
- Limited edition tas als dagelijkse reminder aan het goud in jouw handen
- Lekkere koffies en voedzame lunch
- Ontelbaar veel waardevolle inzichten en gerichte actiepunten 

Een maand na de afspraak:

- 1 uur coaching via Zoom om ervoor te zorgen dat je daadwerkelijk je handen aan het werk gaat zetten
- Passend cadeau ter ondersteuning aan de coaching 

Handanalyse

Wanneer raad je jouw werkwijze aan?

Mijn unieke coachingsmethode geeft jou op zeer persoonlijk niveau waardevolle inzichten. Het zijn dan ook geen 13 in een dozijn adviezen die je van mij krijgt. De 'trucjes' of methodieken van anderen zijn in feite niet veel meer dan tactieken. En die veranderen ook nog eens door de jaren heen of kunnen door externe factoren beïnvloed worden. Jouw handen zijn je spiegels en die houd ik je graag voor. Dus als jij op zoek bent naar een doeltreffende werkwijze waarmee je in korte tijd grote doorbraken kunt realiseren, dan ben je bij mij in goede handen!

Handanalyse

Wat is de investering en kan ik in termijnen betalen?

Nadat je een afspraak in mijn agenda hebt gemaakt neem ik binnen 48 uur contact met je op om een vingervlugge kennismaking via Zoom in te plannen. Zodra jouw hulpvraag is geconcretiseerd en ik overtuigd ben dat ik jou de best mogelijke handvatten kan geven, wordt de afspraak definitief en stuur ik je de factuur. Er is een mogelijkheid om de handanalyse in termijnen te betalen, tijdens de intake kun je hiervoor je wensen kenbaar maken. 
Handanalyse

Waar vindt de afspraak plaats?

De handanalyse vindt plaats in de door mij gehuurde coachingsruimte in Hilversum. Het adres hiervan is Gijsbrecht van Amstelstraat 213, 1214 BA in Hilversum. De lekkere lunch na de handanalyse nuttigen we in de buurt van deze locatie. 

Handanalyse

Wat als ik behoefte heb aan langdurige coaching? 

Ik geloof persoonlijk niet zo in lange coachingstrajecten, het gaat om een kwestie van doen en het nemen van verantwoordelijkheid. Als je op zoek bent naar praktische handvatten waar je direct gerichte actiepunten aan kunt verbinden, dan is een handanalyse hetgeen waar je veel baat aan hebt. Mocht je toch behoefte hebben aan extra coaching, dan kun je altijd met mij contact opnemen voor een vinger a/d pols. 

Handanalyse

Wanneer is de handanalyse niet voor mij geschikt?

Als je gewoon eens zin hebt om voor de fun je handen te laten lezen of benieuwd bent wat er in de toekomst staat te gebeuren, dan zijn wij niet de ideale match. Ik kan je namelijk niet vertellen wanneer je de man van je dromen tegenkomt of hoeveel kinderen je krijgt. Evenmin kan ik zien wanneer je de loterij wint of naar welk land je emigreert. Dit zijn allemaal zaken buiten jou. Ik kijk veel liever naar jouw ware potentieel. Misschien zijn er wel onbenutte talenten of bepaalde valkuilen waardoor je jezelf tegenhoudt. En ik mag dan De Handcoach heten, ik ga niet je handje vasthouden. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen succes en leven. Als jij daarentegen op zoek bent naar een doelgerichte vorm van coaching waardoor jij in een handomdraai meer zelfvertrouwen succes en groei kunt realiseren, dan bied ik je met liefde een helpende hand.

Dat is het enige wat telt lieverd, dat iemand meer in je ziet dan je wist wat er te zien was

Deze prachtige zin is van Arthur Japin en symboliseert mooi waar De Handcoach voor staat. Mijn gave is om pijlsnel jouw potentieel naar boven te halen. Ik geef jou de inzichten en het vertrouwen om een (grote) stap voorwaarts te kunnen maken. 


Inzichten uit handanalyse


Op het moment dat je vol vertrouwen groots gaat denken, ga je ook vol vertrouwen anders doen. Dit leidt tot grootse resultaten. En je hoeft alleen maar naar je handen te kijken om hier dagelijks aan herinnert te worden.