Handanalyse & Coaching

Een doeltreffende manier om jou én je bedrijf te laten groeien

7

jaar eigen praktijk

1.000

paar handen gelezen

80+

5-sterren Google reviews

Ontdek jouw potentieel

Als gedreven ondernemer voel je dat er potentie in je zit en dat je tot grootste dingen in staat bent, maar de twijfel slaat toe: "Is dit echt wat ik wil? Past dit bij mij? Doe ik hier goed aan?" Hierdoor bereiken je plannen helaas niet het gewenste resultaat.

Klaar voor een keerpunt in jouw leven? Velen gingen je voor en zeggen dat een handanalyse het moment was waarop ze niet alleen groots durfden te denken, maar ook grootse dingen gingen doen. Maak snel een afspraak en ervaar direct meer vertrouwen in jezelf én je kunnen.

IK WIL GROOTS HANDELEN

Review Deisy Amelsbeek

Deisy Amelsbeek

Dit kan een handanalyse opleveren

De afgelopen jaren heb ik meer dan duizend mensen 1-op-1 mogen begeleiden. Dankzij de inzichten, bewustwording en het vergrote zelfvertrouwen zijn er indrukwekkende resultaten geboekt:


- Chris kreeg het zetje om voor zichzelf te beginnen en heeft nu zo een goedlopend bedrijf in op-maat gemaakte kunst dat ze inmiddels een maandenlange wachtlijst heeft. 


- Ilse realiseerde zich waarom haar bedrijf niet groeide op de manier die zij voor zich zag. Ze veranderde haar bedrijfsvoering en nam de mensen aan die beter bij haar en haar visie pasten. Nu groeit haar bedrijf niet alleen, ze ervaart ook veel minder stress.


- Babette voelde wel dat ze heel intuïtief was, maar durfde hier niet openlijk voor uit te komen. Totdat ze doorhad dat dit juist haar kracht is. Haar praktijk draait sindsdien torenhoge omzetten. 


- Marjolein kon eindelijk de vinger leggen op haar bijzondere talenten. Pas nu begreep ze waarom zo goed is in haar werk. Waar ze eerst nog onzeker was over collega's met diploma's, is ze nu een blakend zelfvertrouwen en omarmt ze haar bijzondere gaven.


Uiteindelijk heeft iedereen hier zelf voor gezorgd. Het enige wat ik heb gedaan is iedereen een spiegel voorgehouden. Iets wat ik dankzij mijn kennis over de eeuwenoude studie handleeskunde goed kan. Er is niets zo persoonlijk als de lijnen en patronen in je handen. Deze informatie onthult niet alleen wie je werkelijk bent, maar geeft ook het oervertrouwen om te handelen naar wat je diep van binnen al weet en voelt.

Deze inzichten wil ik ook

"Door in jezelf te geloven vergroot je de kans op succes, geluk en groei"

Handlezen door De Handcoach

Een doeltreffende manier voor snelle en grote doorbraken  

Als ondernemer is tijd kostbaar. Mijn unieke werkwijze, de enige in Nederland, biedt jou in korte tijd ongelooflijk waardevolle persoonlijke en zakelijke inzichten.


Jij als persoon
 Waar liggen je kwaliteiten? Hoe navigeer je door uitdagingen? En hoe vind je de perfecte balans tussen werk en privé?


Jij en je talenten
Ontdek welke taken het beste bij jou passen en welke je beter kunt delegeren. Presenteer je jezelf goed genoeg?


Jij en je mogelijkheden
Waar bevindt zich het 'laaghangende fruit'? Welke nieuwe verdienmodellen en lucratieve kansen liggen er voor jou in het verschiet?

Verken jouw potentieel op unieke wijze

Review handanalyse Hanneke

Hanneke Poelman

Melissa Kamstra - De Handcoach

Zo help ik jou...

Unieke werkwijze: Mijn aanpak wordt nergens anders gehanteerd in Nederland. Door jouw handen te analyseren, kan ik binnen no-time onthullen wat jou uniek maakt en direct advies geven over de meest geschikte stappen. Dit bespaart jou kostbare tijd, energie, geld en frustraties.


Actiegericht: Ik ben iemand die gaat voor concrete resultaten. Ik stel gerichte vragen, denk kritisch met je mee, ga oplossingsgericht te werk en ik ben iemand die direct en to the point zegt waar het opstaat. Geen vaag gelul, maar heldere inzichten en adviezen waar je écht iets aan hebt.


Kansenzoeker: Kansen en mogelijkheden zie ik altijd en overal. Het bedenken van nieuwe verdienmodellen en het ondersteunen bij (business)plannen geeft mij veel energie. Jouw investering in de handanalyse verdien je snel terug omdat je doet wat bij je past en ontvangt wat je waard bent!"

Handanalyse & coaching voor jou en je bedrijf

€997,-

  • Vingervlugge kennismaking via Zoom
  • Voorbereidende opdrachten voor het bieden van de beste handvatten
  • 1-op-1 handanalyse (op locatie in Hilversum) gebaseerd op jouw vraagstuk met de handanalyse als leidraad
  • Mogelijkheid tot geluidsopname van de handanalyse (jouw persoonlijke podcast!)
  • Jouw handafdrukken vereeuwigd in een prachtige bewaarlijst
  • Limited edition tas als dagelijkse reminder aan het goud in jouw handen
  • Echt lekkere koffies en voedzame lunch
  • Ontelbaar veel waardevolle inzichten en gerichte actiepunten 
  • Na een maand 1 uur follow-up coaching via Zoom
  • Bonus: passend cadeau ter ondersteuning aan de coaching

Deze handen gingen je voor...

null

Review handanalyse Kim

null


Review handanalyse Chris


Review handanalyse Marieke Steenhoek

Review handanalyse Lilian

null

null

null


Review handanalyse Bianca

Review handanalyse Savannah

null

null

Review handanalyse Marian

Veelgestelde vragen

Handanalyse

Wat krijg ik tijdens de handanalyse?

Een handanalyse bestaat uit het volgende

Voorafgaand aan de afspraak:

-Vingervlugge kennismaking via Zoom om jouw hulpvraag te concretiseren
-Voorbereidende opdrachten voor het bieden van de beste handvatten

Tijdens de afspraak:

- 1-op-1 coaching (op locatie in Hilversum) gebaseerd op jouw vraagstuk met de handanalyse als leidraad
- Mogelijkheid tot geluidsopname van de handanalyse (jouw persoonlijke podcast!)
- Jouw handafdrukken vereeuwigd in een prachtige bewaarlijst
- Limited edition tas als dagelijkse reminder aan het goud in jouw handen
- Lekkere koffies en voedzame lunch
- Ontelbaar veel waardevolle inzichten en gerichte actiepunten voor jou persoonlijk én je bedrijf  

Een maand na de afspraak:

- 1 uur coaching via Zoom om ervoor te zorgen dat je daadwerkelijk je handen aan het werk gaat zetten
- Passend cadeau ter ondersteuning aan de coaching 

Handanalyse

Wanneer raad je jouw werkwijze aan?

Mijn unieke coachingsmethode geeft jou op zeer persoonlijk niveau waardevolle inzichten. Het zijn dan ook geen 13 in een dozijn adviezen die je van mij krijgt. De 'trucjes' of methodieken van anderen zijn in feite niet veel meer dan tactieken. En die veranderen ook nog eens door de jaren heen of kunnen door externe factoren beïnvloed worden. Jouw handen zijn je spiegels en die houd ik je graag voor. Dus als jij op zoek bent naar een doeltreffende werkwijze waarmee je in korte tijd grote doorbraken kunt realiseren, dan ben je bij mij in goede handen!

Handanalyse

Wat is de investering en kan ik in termijnen betalen?

Nadat je een afspraak in mijn agenda hebt gemaakt neem ik binnen 48 uur contact met je op om een vingervlugge kennismaking via Zoom in te plannen. Zodra jouw hulpvraag is geconcretiseerd en ik overtuigd ben dat ik jou de best mogelijke handvatten kan geven, wordt de afspraak definitief en stuur ik je de factuur. Er is een mogelijkheid om de handanalyse in termijnen te betalen, tijdens de intake kun je hiervoor je wensen kenbaar maken. 
Handanalyse

Waar vindt de afspraak plaats?

De handanalyse vindt plaats in de door mij gehuurde coachingsruimte in Hilversum. De lekkere lunch na de handanalyse nuttigen we in de buurt van deze locatie. 

Handanalyse

Wat als ik behoefte heb aan langdurige coaching? 

Ik geloof persoonlijk niet zo in lange coachingstrajecten, het gaat om een kwestie van doen en het nemen van verantwoordelijkheid. Als je op zoek bent naar praktische handvatten waar je direct gerichte actiepunten aan kunt verbinden, dan is een handanalyse hetgeen waar je veel baat aan hebt. Mocht je toch behoefte hebben aan extra coaching, dan kun je altijd met mij contact opnemen voor een vinger a/d pols. 

Handanalyse

Wanneer is de handanalyse niet voor mij geschikt?

Als je gewoon eens zin hebt om voor de fun je handen te laten lezen of benieuwd bent wat er in de toekomst staat te gebeuren, dan zijn wij niet de ideale match. Ik kan je namelijk niet vertellen wanneer je de man van je dromen tegenkomt of hoeveel kinderen je krijgt. Evenmin kan ik zien wanneer je de loterij wint of naar welk land je emigreert. Dit zijn allemaal zaken buiten jou. Ik kijk veel liever naar jouw ware potentieel. Misschien zijn er wel onbenutte talenten of bepaalde valkuilen waardoor je jezelf tegenhoudt. En ik mag dan De Handcoach heten, ik ga niet je handje vasthouden. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen succes en leven. In de afgelopen jaren heb ik ontdekt dat ik ondernemers de best mogelijke helpende hand kan bieden, vandaar dat ik een 1-op-1 handanalyse alleen aan deze doelgroep aanbiedt. 

Dat is het enige wat telt lieverd, dat iemand meer in je ziet dan je wist wat er te zien was

Deze krachtige woorden van Arthur Japin weerspiegelen perfect de missie van De Handcoach. Mijn talent ligt in het razendsnel onthullen van jouw potentieel. Ik reik jou de inzichten en het vertrouwen aan om met zekerheid (grote) stappen voorwaarts te zetten.

De Handcoach - Melissa Kamstra


Wanneer je met vol vertrouwen groots durft te denken, volgt vanzelf de daadkracht om anders te handelen. Dit leidt tot indrukwekkende resultaten. En het mooie is: je hoeft alleen maar naar je handen te kijken om hier dagelijks aan herinnerd te worden.