arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Benieuwd naar jouw goud?

Een exclusief 1-op-1 aanbod om te ontvangen wat je waard bent

Handanalyse

Benieuwd naar jouw goud?

Een exclusief 1-op-1 aanbod om te ontvangen wat je waard bent

3 jaar

eigen praktijk

750

paar handen gelezen

55

5-sterren Google reviews

Een aantal jaar geleden werkte ik op de reclameafdeling van een grote retailer. Hoewel ik met veel plezier naar mijn werk ging, bezorgde de continue stress mij op een gegeven moment een burn-out. Op zoek naar antwoorden besloot ik mij te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor kwam ik met diverse coaches en zelfs een psycholoog in aanraking. Geen van allen gaven mij inzichten, sterker nog ik voelde mij totaal onbegrepen. Ik kreeg de volgende diagnose: “Melissa is iemand die geen nee kan zeggen en grenzen aangeven lastig vindt.” Ik kan je vertellen dat ik bij deze diagnose opstond en besloot nooit meer terug te komen. Hoezo geen nee zeggen?! 


Maar hoe dapper deze beslissing ook was, ik was nog geen steek verder. Tot ik besloot deel te nemen aan een workshop handlezen. In het begin was ik vrij sceptisch en terughoudend. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten en had het idee voor de hand liggende zaken voorgeschoteld te krijgen. Niets bleek minder waar! Iemand die mij helemaal niet kende legde in een mum van tijd mijn ziel en zaligheid bloot. Ze vertelde mij dat ik vanwege een bepaald patroon in mijn handen vanuit loyaliteit moeite kan hebben met nee zeggen, maar als ik iets niet wil dan heb ik ook zo mijn woordje klaar. En hier herkende ik mij volledig in!


Ik zat daar met open mond en tranen in mijn ogen. Maandenlang was ik op zoek naar mezelf, maar de antwoorden lagen letterlijk en figuurlijk voor het oprapen. Vanaf dat moment wilde ik alles over handlezen weten en daarom besloot ik de 2,5 jarige opleiding Handleeskunde te volgen. Sindsdien ben ik enkel nog krachtige keuzes gaan maken die écht bij mij passen. Dit heeft gezorgd voor meer succes, plezier en innerlijke rust.

De Handcoach_Melissa
Handen zijn spiegels

Een feest van herkenning

Inmiddels heb ik meer dan 750 paar handen gelezen. Elke handanalyse is een waar feestje. Weet je waarom? Omdat ik zoveel opluchting zie. De bevestiging van hoe je in wezen bent levert zo ontzettend veel rust op. Eigenlijk zie ik bij iedereen terug wat ik de eerste keer ook zelf meemaakte. Je voelt je door handlezen gezien en begrepen!

"Je hebt goud in handen"

Ga staan voor wat je waard bent

Je handen zijn de spiegels van je ziel. Hierin staat geschreven wie je in de kern bent en wat je nodig hebt. Ik ben er heilig van overtuigd dat iedereen goud in handen heeft. Vaak worden kwaliteiten weggewuifd. "Dat kan iedereen, zo ingewikkeld is het allemaal niet." En dat is het misschien voor jou, maar dat wil niet zeggen dat een ander dit net zo goed als jou kan! Door mijn aanbod ga je niet alleen ontdekken wat je uniek maakt, je gaat bovenal jezelf op waarde leren schatten.

De Handcoach_Melissa Kamstra

Waar help ik je mee?

Met mijn helpende hand wil ik het innerlijk vuur in jou aanwakkeren. Ik zie al snel kansen en mogelijkheden en bezit een actiegerichte instelling. Mijn handanalyse is in feite een liefdevolle schop onder je kont in de richting die het beste bij je past. De inzichten uit de handanalyse helpen je bij het opstellen van een persoonlijk profiel. Dit kun je goed gebruiken voor een dijk van een CV of een killer van een 'Over mij-pagina' op je website.   

Review handanalyse Kim

Review handanalyse Thirza

Handanalyse bij De Handcoach

Wat kun je verwachten?

Zin om 'gewoon eens voor de fun' je handen te laten lezen?
Ben je benieuwd wat er in de toekomst staat te gebeuren?
Is handlezen iets wat je altijd al een keertje hebt willen doen?

Dan zijn wij niet de ideale match. 

Mijn handanalyse is een karakteranalyse. Ik ga je niet vertellen wanneer je de man van je dromen tegenkomt of hoeveel kinderen je krijgt. Evenmin kan ik zien wanneer je de loterij wint of naar welk land je emigreert. Dit zijn allemaal zaken buiten jou. Ik kijk veel liever naar jouw ware potentieel. Misschien zijn er wel onbenutte talenten of bepaalde valkuilen waardoor je jezelf tegenwerkt.

En ik mag dan De Handcoach heten, ik ben geen coach. Met liefde bied ik je een helpende hand, maar ik ga niet je handje vasthouden. En die heb je eigenlijk ook helemaal niet nodig. Want door kritisch met je mee te denken, gerichte vragen te stellen, praktische oplossingen te bieden en to-the-point te zeggen waar het op staat, krijg jij inzichten en adviezen waar je direct, écht en zelf iets mee kunt.

Boek een handanalyse


Zo ziet een 1-op-1 handanalyse eruit:

Handafdrukken maken

Handafdrukken maken

Voor de handanalyse kom je bij mij langs op een sfeervolle locatie in Amsterdam. We beginnen de afspraak met het maken van handafdrukken. Zo kan ik alle fijne lijntjes en patronen in je handen ontdekken. En no worries; ik gebruik inkt op waterbasis. Dus na het wassen van je handen zijn ze weer brandschoon.

Hand me your brand handanalyse

Handanalyse

Tijdens het analyseren van je handen vertel ik jou concreet wat ik zoal in je handen zie. De nadruk ligt op het benoemen van kwaliteiten, maar mogelijke valkuilen laat ik niet onbesproken. Hier zit immers je groei. Ook sta ik uitgebreid stil bij je innerlijke en buiten wereld. En ik laat je inzien hoe je een goede balans tussen activiteit en ontspanning aanbrengt in je leven.

Getallen en maanteken

Getallen en maanteken

Naast de handanalyse bereken ik ook je maanteken en enkele numerologische getallen. Je maanteken laat zien vanuit welk stuk jij emotioneel geraakt wordt. Hierdoor ontdek jij wat jouw vuur doet oplaaien of doven. Je geboortegetal in combinatie met de inzichten uit de handanalyse laat zien waar jij voor in de wieg gelegd bent. En je persoonlijk jaargetal geeft aan waar jij dit jaar de focus op mag leggen. Dit laatste helpt je gegarandeerd bij het opstellen van concrete actiepunten uit de handanalyse.  

Handafdruk

Extra's

De afspraak is inclusief een lekkere lunch. Zo kunnen we echt uitgebreid de tijd nemen en heb je na de handanalyse voldoende tijd om op je gemak nog enkele vragen te stellen.

Om ervoor te zorgen dat je echt in het moment aanwezig kunt zijn, is er de mogelijkheid voor het maken van een geluidsopname. Volgens voorgaande klanten ook echt een aanrader, want zo creëer je een handvat waar je zelfs jaren later nog eens op kunt terugvallen. 

En dat is nog niet alles, want je krijgt je handafdrukken mee in een mooie bewaarlijst en na al het figuurlijke goud geef ik je ook nog letterlijk goud in je handen!

Inzichten uit handanalyse

Naderhand

Na de handanalyse ga jij aan de slag met de verkregen inzichten. Als je in loondienst bent geef ik je de opdracht om jouw CV een update te geven en als zelfstandig ondernemer krijg je de opdracht om de 'Over mij-pagina' op je website te (her)schrijven. Zodra je klaar bent stel je mij hiervan op de hoogte en plannen we een online videobelafspraak in. Ongetwijfeld heb ik dan nog enkele aanvullende tips en adviezen voor je. 

Review handlezen Berthine

Review handlezen Laurien
Handanalyse
€ 777,-

Jouw investering

Ben jij één van de lucky number 7? Per kwartaal heb ik ruimte voor slechts 7 personen. In mijn agenda kun je kijken welke datum jou het beste uitkomt. Let wel! De plekken zijn zeer gewild, dus wacht niet te lang met het maken van een afspraak.


Inclusief:

  • Handanalyse, berekenen persoonlijke getallen en maanteken
  • Een gouden aandenken
  • Lekkere lunch op een sfeervolle locatie in Amsterdam
  • 1 online vervolgafspraak van een uur om daarin je persoonlijk profiel te bespreken

Leuk weetje! Getal 7 is ook het getal van de spiritualiteit. Daarom dat ik in mijn aanbod zowel het handlezen als numerologie en de maan heb verwerkt. 


De afspraak duurt al-met-al zo'n 4 uur en de prijs is inclusief BTW.

Review handanalyse ondernemer

Cookies­čŹ¬