Hand me your brand - ondernemers

Businessadviesgesprek

Stel jouw marketingvraag aan De Handcoach en ben binnen no-time on fire!

Marktingervaring

Mijn marketingervaring

Marketing is zo ongeveer mijn middle name. Na mijn HBO marketingstudie heb ik gewerkt voor o.a. Lidl, Nationale Postcode Loterij, Makro en voor het Donald Duck weekblad. Hier heb ik mij onder andere bezig gehouden met klantcommunicatie, winkelmaterialen en het lanceren van producten.


En vind je de branding van De Handcoach goed matchen? Weet dan dat ik dit allemaal zelf in de hand heb (ha!).

Mijn helpende hand

Als ondernemer kan ik mij goed voorstellen dat je soms behoefte kunt hebben aan een helpende hand. Zeker als het gaat om branding en zichtbaarheid is het niet altijd even makkelijk om een keuze te maken. Hierbij kan ik je van goed advies voorzien. 


Vanwege mijn jarenlange marketingervaring kan ik je met je meedenken als het gaat om:

  • Zichtbaarheid op social media
  • Creatieve ideeën voor een lancering
  • Drukwerk (in het bijzonder bij het uitgeven van een kaartendeck)
  • Het uitwerken van businessideeën
  • Passende reclame-uitingen bij je aanbod


En je kunt ook een afspraak inplannen als je voor jezelf wilt beginnen en je graag van mij wilt horen hoe ik ben gestart.

Sofie Kneppers

“Voor een nieuw businessidee nam ik contact op met Melissa. Ze adviseerde mij niet alleen bij mijn idee, maar dacht direct ook grootser. Hierdoor werd ik nog enthousiaster en kreeg ik nog meer zin om aan de slag te gaan.”


Sofie Kneppers van Natuurlijk Sofie

Hand me your brand
€ 197,-

Businessadviesgesprek

Het gesprek vindt online plaats via Zoom en zal 45 minuten duren. Genoeg tijd om jou van vele tips en adviezen te voorzien. Samen zorgen we ervoor dat je weer on fire bent en vooruit kunt.


Klik op onderstaande button om een gesprek in te plannen. Je ontvangt daarna een bevestiging met een factuur. Na de betaling is jouw afspraak definitief en ontvang je een Zoomlink. 


De prijs is excl. BTW  en van de belasting aftrekbaar 

arrow_drop_up arrow_drop_down