Hand me your brand - ondernemers

Businessadviesgesprek

Stel jouw marketingvraag aan De Handcoach en ben binnen no-time on fire!

Marktingervaring

Mijn marketingervaring

Marketing is zo ongeveer mijn middle name. Na mijn HBO marketingstudie heb ik gewerkt voor o.a. Lidl, Nationale Postcode Loterij, Makro en voor het Donald Duck weekblad. Hier heb ik mij onder andere bezig gehouden met klantcommunicatie, winkelmaterialen en het lanceren van producten.


En vind je de branding van De Handcoach goed matchen? Weet dan dat ik dit allemaal zelf in de hand heb (ha!).

Mijn helpende hand

Als ondernemer kan ik mij goed voorstellen dat je soms behoefte kunt hebben aan een helpende hand. Zeker als het gaat om branding en zichtbaarheid is het niet altijd even makkelijk om een keuze te maken. Hierbij kan ik je van goed advies voorzien. 


Vanwege mijn jarenlange marketingervaring kan ik je met je meedenken als het gaat om:

  • Zichtbaarheid op social media
  • Creatieve ideeën voor een lancering
  • Drukwerk (in het bijzonder bij het uitgeven van een kaartendeck)
  • Het uitwerken van businessideeën
  • Passende reclame-uitingen bij je aanbod


En je kunt ook een afspraak inplannen als je voor jezelf wilt beginnen en je graag van mij wilt horen hoe ik ben gestart.

Sofie Kneppers

“Voor een nieuw businessidee nam ik contact op met Melissa. Ze adviseerde mij niet alleen bij mijn idee, maar dacht direct ook grootser. Hierdoor werd ik nog enthousiaster en kreeg ik nog meer zin om aan de slag te gaan.”


Sofie Kneppers van Natuurlijk Sofie

Hand me your brand
€197,-

Businessadviesgesprek

Het gesprek vindt online via Zoom plaats en zal 45 minuten duren. Genoeg tijd om jou van vele tips en adviezen te voorzien. Samen zorgen we ervoor dat je weer on fire bent en vooruit kunt.


Klik op onderstaande button om een gesprek in te plannen. Je ontvangt daarna een bevestiging met een factuur. Na de betaling is jouw afspraak definitief en ontvang je een Zoomlink. 


De prijs is excl. BTW  en van de belasting aftrekbaar 

Deze handen gingen de lucht in...

Op werkgebied liep ik vast en had ik veel vragen: Ga ik voor mezelf beginnen of ben ik toch meer geschikt om in loondienst te werken? Welke stappen kan ik ondernemen? En ga zo maar door... Onbedoeld kwam ik de helpende hand van Melissa tegen. Ik besloot een businessadviesgesprek bij haar te boeken en met succes, want na afloop had ik met één gesprek zoveel helderheid. Melissa stelde concrete vragen, deelde haar ondernemersreis, gaf praktische tips en liet me door haar vragen ook zelf met antwoorden en inzichten komen. Haar adviezen zorgde ervoor dat ik oplossingen kreeg waar ikzelf nog niet eens aan had gedacht. Kort samengevat: na het gesprek kan ik weer vooruit in een situatie waarin dacht vast te zitten. Ik kan weer vlammen! 
Jolanda Hes
Ik vond het echt een super waardevol businessadviesgesprek en ik raad het iedereen aan! Ik kijk er nog meer naar uit uit om mensen te helpen door middel van Spiritual Fitness.                                                                    Wat ik concreet aan ons gesprek heb gehad:

- Waarde durven vragen

- Naar voren laten komen welke opleidingen ik heb gedaan en dat mijn aanbod uniek is in NL, dat ik mijn kennis mag delen en er ook echt voor mag staan!

- Bij ieder idee mezelf afvragen of het echt noodzakelijk is voor de verkoop van mijn online product.

- Zichtbaarheid vergroten dmv de juiste kanalen

- En nog veel meer, maar dat is vooral van toepassing op alles wat nog komen gaat! 

Marit Smeitink - Marasati
arrow_drop_up arrow_drop_down