Betekenis van de 5-5-5 poort
02 mei 2021 
3 min. leestijd

Betekenis van de 5-5-5 poort

Bevrijdingsdag is dit jaar extra bijzonder. Dat komt doordat de zogenaamde 5-5-5 poort opengaat. Het is namelijk de 5e dag van de 5e maand in een 5 jaar. Tel maar eens 2021 bij elkaar op. Dan krijg je het getal 5. Op deze dag zal het Universum meer dan ooit met ons willen communiceren. Het is dan ook aan te raden om op 5 mei op tekens van hogerhand (ha!) te letten.

De jaarenergie van 2021 hangt samen met getal 5. Dat komt doordat 2+0+2+1 uitkomt op dit getal. 2021 is daarom een jaar waarin je uitgedaagd wordt uit je comfortzone te stappen. Door dingen te doen die je nog nooit eerder hebt gedaan. Of plekken te bezoeken waar je nog niet eerder bent geweest. Of om je uit te spreken over zaken die voor jou belangrijk zijn. Niet voor niets hangt getal 5 samen met thema’s als vrijheid, verandering en communicatie. Meer over het jaarthema van 2021 lees je in deze blog.


 

5-5-5 poort

Op 5 mei zal de zogenaamde 5-5-5 poort opengaan. Op deze dag zal het Universum meer dan ooit met ons op aarde communiceren. Niet alleen omdat het dan de 5e dag van de 5e maand in een 5-jaar is, bovenal omdat getal 5 met het thema communicatie samenhangt. Het Universum wil jou op 5 mei eraan herinneren dat het belangrijk is je uit te spreken over jouw behoeften. Zo kun je immers voor jezelf grenzen aangeven en je eigen vrijheid bewaren. Daarnaast wil het Universum je laten weten dat ware groei buiten je comfortzone ligt. Het kan dus goed mogelijk zijn dat je een verandering een der deze dagen mee zal maken.


Uit je comfortzone 

Misschien neem je wel de sprong in het diepe door je baan op te zeggen en voor jezelf te beginnen. Of ga je aan het eerste hoofdstuk van je boek beginnen. Hier ben je dan trouwens niet de enige in, want het lijkt wel alsof dit jaar meer boeken dan ooit worden geschreven. En dat is dan weer vrij logisch als je kijkt naar de jaarenergie van 2021. Net als het spreken in het openbaar. Steeds meer mensen durven het podium te pakken en hun verhaal te delen.

Ook zou je op 5 mei een waardevol contact kunnen opdoen, iemand die jou ondersteunt en aanmoedigt uit je comfortzone te stappen. En is er een onderwerp waar je meer over wilt weten? Geef je dan op voor een cursus of opleiding. Getal 5 gaat namelijk ook over kennis opdoen en het aangaan van ervaringen.


Boodschappen van het Universum

Doordat communicatie zo centraal staat op 5 mei zal het Universum contact met jou proberen te leggen. Bijvoorbeeld in de vorm van symbolen, dromen of dubbele getallen. Maar het kan ook zo zijn dat je social media opent of een artikel in de krant leest waarvan je voelt alsof het voor jou geschreven is. Of bij het horen van een liedje op de radio kan je door de tekst of klank in je ziel worden geraakt.


 

Nu is het niet altijd duidelijk wat nou precies de boodschap van het Universum is. Dat is ook meer aan jou. Zodra je het gevoel hebt een teken te ontvangen is het raadzaam even stil te staan en bewust te voelen. Wat wil het Universum jou laten weten?

Zelf ontvang ik heel vaak boodschappen via dubbele getallen. Hierin heb ik mezelf verdiept en er zelfs een cursus over gemaakt. In 6 modules leer ik jou wat de numerologische betekenis van getallen is. Met deze basiskennis kun jij vervolgens zelf een boodschap aan de getallencombinaties ontlenen. Dus ben jij benieuwd wat het betekent als je 18:18 uur op de klok ziet? Wil je meer kunnen vertrouwen op de boodschap van €44,44 op je kassabon? En heb je behoefte om te weten wat je het beste kunt doen als je 11.111 op je stappenteller ziet staan? Volg dan mijn cursus en start met het ontcijferen van de boodschap van het Universum! Klik hier voor meer informatie.


 

Aangezien op 5 mei communicatie zo centraal staat ga ik deze dag om 10:00 uur live om veel meer over deze bijzondere datum te vertellen. Ook zal ik veelgestelde vragen over dubbele getallen beantwoorden. Leuk als je mij volgt op Instagram en dan ook aanwezig bent!

Over de schrijver
Mijn naam is Melissa Kamstra en als expert in handleeskunde reik ik jou graag de juiste inzichten zodat je vanuit een rotsvast vertrouwen beslissingen maakt. Wil jij meer innerlijke rust, plezier en succes ervaren? Laat je dan inspireren door middel van mijn blogs, cursussen, boeken en de podcast!
Reactie plaatsen