NIEUW: Maandelijks nieuwe inzichten in jouw kwaliteiten en uitdagingen

Met het membership gaan we elke maand een lijn, patroon of ander kenmerk uitlichten.

BLACK FRIDAY DEAL: 

Start nu voor slechts 7,- p/maand!

Neem jezelf onder de loep

Vergroot je persoonlijk leiderschap

In dit membership neem je de leiding over je leven door je eigen handleiding te creëren. Maandelijks neem jij jezelf onder de loep en ontvang je inzichten over jouw kwaliteiten, mogelijkheden en uitdagingen. Ook ontvang je actiegerichte adviezen en praktische tips om te ontdekken hoe je deze inzichten kunt vertalen naar de praktijk.


Deelnemen betekent dat je na een jaar heel wat lijnen, kenmerken en patronen gaat leren ontrafelen. De inzichten die je hierdoor over jezelf opdoet zullen je helpen zowel persoonlijk als zakelijk te kunnen groeien. De community en ik staan voor je klaar om vragen te beantwoorden als je er niet helemaal uitkomt. Één keer per maand komen we tijdens de online verdiepende masterclass samen om te bespreken hoe we het thema persoonlijk hebben ervaren.  


Leer hoe jij het beste uit jezelf kunt halen door tegelijkertijd heel dicht bij jezelf te blijven. 

START NU VOOR SLECHTS 7,- P/MAAND

Elke eerste woensdag van de maand nieuwe inzichten

Woensdag 6 december 2023

Wat heb je nodig om op mindere dagen zowel fysiek als emotioneel in balans te blijven? Ligt bij jou overprikkeling op de loer? Welke vorm van ontspanning past goed bij jou? Ontdek deze maand wat je kunt doen om je energieniveau naar een volgend level te tillen om zo in balans te blijven.

Hand

Thema:

Balans

Woensdag 3 januari 2024 
Waar kun je altijd op terugvallen als het even tegenzit? Hoe sterk is jouw psychische weerstand? Welke uitzonderlijke kracht ligt er in jou verscholen? Ontdek deze maand welke hulpbronnen jij altijd bij de hand hebt en hoe je daar te allen tijde gebruik van kunt maken.
Hand

Thema:

Kracht

Woensdag 7 februari 2024

Ben je geneigd kritisch naar jezelf of anderen te zijn? Hoe makkelijk gaat het jou af om het werk naast je neer te leggen? Ga je snel over tot actie of heb je moeite taken direct uit te voeren? Ontdek deze maand hoe je meer structuur en focus (in je werk) kunt aanbrengen.  

Hand

Thema: 

Structuur

"Groei is de reis van wie je denkt te zijn naar wie je werkelijk bent!"

Een aantal jaar geleden werkte ik op de reclameafdeling van een grote retailer. Hoewel ik met veel plezier naar mijn werk ging, bezorgde de continue stress mij op een gegeven moment een burn-out. Op zoek naar antwoorden besloot ik mij te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Zo bezocht ik een psycholoog, las ik talloze hulpboeken en ging ik voor langere tijd op reis. Niets gaf mij echt inzichten, tot de workshop handlezen waar ik aan deelnam.


Daar legde iemand die mij helemaal niet kende in een mum van tijd mijn ziel en zaligheid bloot. Niet alleen was ik verbaasd, ook begreep ik mezelf zoveel beter. Lange tijd was ik op zoek naar mezelf, en daar kwam ik erachter dat de de antwoorden letterlijk voorhanden bleken te liggen. Daarom schreef ik mij direct in voor de 2,5-jarige opleiding handleeskunde. Ik wilde veel meer over handleeskunde weten en ik wist ook direct dat vele anderen hier iets aan zouden kunnen hebben. 


Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat handleeskunde heeft bijgedragen aan zowel mijn persoonlijke als zakelijke groei. Ik maak nu keuzes die écht bij mij passen. Geen getwijfel of gepieker meer, wel intuïtief weten waar ik het beste ja of nee op kan zeggen. Deze helderheid en focus zorgt voor meer vertrouwen, innerlijke rust en succes. En precies dat gun ik jou ook!

De Handcoach_Handleeskunde

Bekend van

Bekend van

Deze waardevolle inzichten kun je ontvangen

De afgelopen jaren heb ik honderden mensen een helpende hand geboden. Dankzij de inzichten, bewustwording en het vergrote zelfvertrouwen zijn er verbluffende resultaten geboekt:


- Kim ontdekte waar haar grootste uitdaging lag in het bewaken van haar energie. Sindsdien weet ze veel beter haar grenzen aan haar klanten duidelijk te maken waardoor ze meer rust in het ondernemen ervaart.


- Chris zag in dat ze met haar creatieve talent tot grootste dingen in staat is. Het gaf haar het zetje om voor zichzelf te beginnen en ze heeft nu zo een goedlopend bedrijf in op-maat gemaakte kunst dat ze inmiddels een maandenlange wachtlijst heeft.

- Kees was geneigd taken voor zich uit te schuiven. Totdat hij begreep waar zijn grootste uitdaging lag. Fluitend stapt hij nu zijn bed uit en begint hij vol efficiëntie aan zijn dag.    

- Linda en haar zakenpartner dachten dat ze duidelijk in de communicatie naar elkaar waren, alleen lieten hun handen iets anders zien. Sinds ze deze kennis van elkaar weten verloopt de samenwerking veel natuurlijker.


- Babette voelde wel dat ze heel intuïtief was, maar durfde hier niet openlijk voor uit te komen. Totdat ze doorhad dat dit juist haar kracht is. Haar praktijk draait sindsdien torenhoge omzetten.

Uiteindelijk heeft iedereen zelf voor het succes gezorgd. Het enige wat ik heb gedaan is iedereen een spiegel voorgehouden. Iets wat ik dankzij mijn kennis over de eeuwenoude studie handleeskunde goed kan. Er is niets persoonlijkers dan de lijnen in je handen. Deze informatie laat zien wie je werkelijk bent waardoor je meer vertrouwen in jezelf én je kunnen zal ervaren.   

START NU VOOR SLECHTS 7,- P/MAAND
Handleiding creeren

Een rotsvast vertrouwen om te geloven in jouw grootsheid

“Ik voel wel wat het beste voor mij is, maar ik durf daar niet 100% op te vertrouwen. Hoe doe jij dit? En kun je mij helpen zekerder te worden?”

Deze vraag wordt mij het vaakst gesteld. En het is ook precies de reden waarom vele ambitieuze professionals vastlopen.

Want het valt mij op dat de mensen met de grootste missies van alles voelen, maar er niet naar luisteren. Ergens heel logisch, want ons denken wordt nogal beïnvloedt door social media en tal van technologische ontwikkelingen. Ook helpt het niet mee dat je van de meest simpele dingen tegenwoordig tientallen varianten kunt vinden. Dan moet je wel heel sterk in je schoenen staan wil je volledig op jezelf kunnen vertrouwen en de keuze die je op dat moment maakt.


Toch is dit niet onmogelijk. Sterker nog! Er is een hele fijne en praktische tool die jou hierbij kan helpen. En die ligt nog voorhanden ook! Alle antwoorden die je zoekt zijn in je handen geschreven. En op het moment dat je deze kennis tot je hebt genomen, ja dan heb je echt goud in handen. 


De helpende hand die ik in dit membership biedt gaat ervoor zorgen dat jij in jezelf en je kunnen gaat geloven. Door je eigen handleiding te creëren zal je groter dan ooit durven dromen én bovenal daar naar gaan handelen!

START NU VOOR SLECHTS 7,- P/MAAND

Dit is wat je ontvangt als member...

Elke eerste woensdagvan de maand gaat het thema van start en ontvang je toegang tot de online leeromgeving waarin er tal van video-opnames voor je klaar staan. Aan de hand van dit materiaal zal je gegarandeerd nieuwe inzichten over jezelf opdoen. Inzichten waarmee jij jouw persoonlijk leiderschap kunt vergroten en je eigen handleiding kunt creëren.


De informatie die ik met je deel is praktisch en geeft je concrete handvatten. De actiegerichte tips zorgen ervoor dat je daadwerkelijk kunt handelen met de inzichten die je opdoet.


Dit membership is geen 'theekransje en een gezellig samenzijn', wel een plek waar je uitgedaagd wordt te groeien. Vandaar dat er elke derde woensdag van de maand een verdiepende masterclass zal zijn. Deze live masterclass geeft jou de mogelijkheid vragen te stellen waardoor je nog persoonlijkere adviezen kunt ontvangen.


Ook deel ik altijd mijn beste kijk- en leestips binnen de thema's. Zo hoef je niet meer verder te zoeken als je behoefte hebt aan meer diepgang. Dit scheelt jou een hoop uitzoekwerk en tijd! Daarnaast zal je ongetwijfeld ook leren van de tips die de andere leden delen.


Na jouw aanmelding krijg je direct toegang tot de community waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten. Wie weet ontmoet je hier wel iemand met dezelfde eigenschappen. Of bespreek je met elkaar de uitdagingen van een thema. Te gek als jullie van elkaar kunnen leren!


En zou je het leuk vinden als ik in het membership iets vertel over jouw handen m.b.t. het thema? Schaf dan hier een speciaal inktvel aan en zorg ervoor dat je jouw handafdrukken upload in de community. Als jij een teken of lijn hebt dat overeen komt met het thema dat ik behandel, zal ik je vragen of ik jouw handafdrukken als voorbeeld mag gebruiken. Een waardevolle extra!


Ook kan het voorkomen dat ik soms een interessante samenwerking met iemand doe waardoor jij korting kan krijgen op deze expert zijn of haar aanbod. Daarnaast ontvang je een fijne korting op mijn eigen aanbod

Membership van De Handcoach
€17,- per maand
€7,- per maand

BLACK FRIDAY DEAL:

Niet iedereen heeft de middelen om duizenden euro's in een coach te investeren. Toch kan ik mij goed voorstellen dat je graag gestimuleerd wilt worden het beste uit jezelf te halen. Daarom ben ik dit membership gestart. Deze natuurlijke vorm van coaching is voor elke ambitieuze professional toegankelijk. Daarbij is deze vorm van coaching niet alleen 100% uniek in Nederland, het is ook nog eens 100% krachtig!


Je kunt iedere maand instappen om uiteindelijk een volledige handleiding te creëren. Dit is wat je maandelijks ontvangt:


  • Aan de hand van je handen leer je meer over jouw kwaliteiten, mogelijkheden en uitdagingen specifiek gericht op een bepaald thema
  • Praktische handvatten en actiegerichte tips
  • Live masterclass voor de nodige verdieping en persoonlijk advies
  • Kijk- en leestips
  • Toegang tot de besloten community
  • Korting op het aanbod van De Handcoach en samenwerkingspartners

Veelgestelde vragen

Handafdruk_Melissa

Wanneer start het membership?

Vanaf de eerste vrijdag van de maand heb je de een week lang de mogelijkheid om je aan te melden. Daarna sluiten de deuren en zal je moeten wachten tot de volgende maand en het nieuwe thema.

Handafdruk_Melissa

Wat als ik niet live bij de masterclass aanwezig kan zijn?

Mocht je niet live bij de verdiepende masterclass aanwezig kunnen zijn maar wel een prangende vraag hebben, dan is er de mogelijkheid om van te voren jouw vraag in de community kenbaar te maken. De video-opname wordt in de online leeromgeving van De Handcoach opgeslagen.

Handafdruk_Melissa

Ik heb al eens een handanalyse bij je gedaan of online cursus gevolgd, wat voegt het membership dan toe?

Leuk om te horen dat ik je al eens een helpende hand heb mogen bieden. Het membership is hier een prachtige aanvulling op. Deelnemen betekent dat je na een jaar heel wat lijnen, kenmerken en patronen gaat leren ontrafelen. Je zal ongetwijfeld nieuwe inzichten opdoen en anders is herhaling sowieso key. Zie het membership daarom als een fijne stok achter de deur om je bewust te blijven van jouw kwaliteiten, mogelijkheden en uitdagingen.

Handafdruk_Melissa

Voor wie is dit membership bedoeld en wat ga ik precies leren?

Voor dit membership maakt het eigenlijk niet zoveel uit of je nou als eigen ondernemer of in loondienst werkzaam bent. Wel is het belangrijk dat je ambitieus bent en ervoor openstaat meer uit jezelf te willen halen. Deze mindset gaat er namelijk voor zorgen dat je daadwerkelijk de maandelijks te ontvangen inzichten kunt gaan benutten voor het vergroten van je persoonlijk leiderschap. 

En juist die inzichten daar gaat het in dit membership om. Door jezelf maandelijks onder de loep te nemen zal je meer leren over jouw kwaliteiten, mogelijkheden en uitdagingen. Aan de hand van deze informatie kun je jouw eigen handleiding creëren. Daar waar je in een handanalyse in één keer alle informatie ontvangt, zal je in dit membership maandelijks stap-voor-stap in een rustig tempo meer over jezelf én je kunnen te weten komen. 

Handafdruk_Melissa

Wat zijn de thema's die ik kan verwachten? 

Op deze pagina over het membership kun je altijd lezen wat er het komende kwartaal aan thema's voorbij zal komen. In ieder geval kun je thema's als grenzen bewaken, zichtbaarheid, focus en effectief communiceren verwachten. Daarbij mag je in de community een voorkeur voor een thema aandragen. Dankzij het vuurteken op mijn ringvinger zal ik vast en zeker mogelijkheden zien om jouw verzoek op te nemen.

Handafdruk_Melissa

Kan ik vragen stellen?

Jazeker! Je mag elke maand vragen stellen over de kenmerken die tijdens het thema aan bod zijn gekomen. Jouw vraag mag je tijdens de verdiepende masterclass stellen, of je kunt vooraf je vraag indienen in de community. En als je hier een speciaal inktvel aanschaft bestaat er een mogelijkheid dat ik jouw handafdruk gebruik ter voorbeeld in de informatie die ik deel. 

Let wel! Ik kan helaas niet op individuele vragen ingaan. Zou je toch graag willen dat ik eens persoonlijk een kijkje in jouw handen neem? Dan kun je hier een online vragenuurtje inplannen. Als member krijg je een fijne korting op dit aanbod.  

Handafdruk_Melissa

Is het mogelijk om maar 1 thema te volgen? 

Uiteraard is dat mogelijk, weet alleen wel dat na opzegging van het membership je toegang tot de online leeromgeving na uitschrijving komt te vervallen. Mijn advies is om meerdere thema's te volgen, omdat je hierdoor echt jouw persoonlijke handleiding kunt creëren. 

Handafdruk_Melissa

Hoe lang houd ik toegang?

Op het moment dat je member wordt krijg je direct toegang tot het actuele thema en de community. Zolang je lid bent blijf je deze toegang houden. Hierdoor kun je de huidige content en volgende thema's rustig op jouw tempo volgen of nog eens terug kijken.

Zeg je jouw membership op? Dan vervalt na uitschrijving jouw toegang tot alle content. 

Handafdruk_Melissa

Hoeveel tijd moet ik voor het membership vrij maken? 

Uiteraard is het helemaal aan jou hoeveel tijd en energie je aan het membership wilt besteden. Je kunt ervoor kiezen actief te zijn in de community, maar je kunt er ook voor kiezen om alleen het themamateriaal en/of masterclass te volgen.

Met de video-opnames zal je zo'n 45 minuten zoet zijn. De verdiepende masterclass die bij elk thema plaatsvindt zal een uurtje duren. Het is aan jou of je besluit hier live bij aanwezig te zijn of dat je dit liever op een ander moment van de maand volgt. Ik adviseer om sowieso 2 uur per maand vrij te houden voor dit membership, zo zal je optimaal investeren in jouw groei! 

Handafdruk_Melissa

Ga ik leren handlezen?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: nee! Dit membership is er niet om jou te leren hoe je kunt leren handlezen. Wel ga je aan de hand van je eigen handen ontdekken waar je goed in bent, in welke behoeften je hebt te voorzien om te kunnen groeien en waar je valkuilen zich bevinden en wat je hebt te doen om hierin niet vast te lopen. Dankzij deze kennis weet je wat je hebt te doen om zowel persoonlijk als zakelijk tot grote hoogte te groeien. Dat lijkt mij veel waardevoller dan het leren van handlezen.

Overigens duurde mijn studie handleeskunde 2,5 jaar en ben ik vandaag de dag nog steeds aan het bijleren. Met een paar maanden dit membership volgen ben je dus verre van een volleerd handlezer, maar de vraag is ook of je dat moet willen. Focus je nu maar op het vergroten van je leiderschap door je eigen handleiding te creëren, daar heb je namelijk pas écht iets aan!

Handafdruk_Melissa

Hoe beëindig ik het membership?

Je membership wordt maandelijks geïncasseerd op de datum dat jij het membership bent aangegaan. Wil je niet langer deelnemen? Je kunt gewoon direct opzeggen. Je zit dus nergens aan vast! Opzeggen doe je eenvoudig door een e-mail te sturen naar support@handcoach.nl met als onderwerp 'Opzegging membership'. Je ontvangt dan een bevestiging van je opzegging en hoort tot wanneer je toegang tot alle content hebt. Je bent er dan zeker van, dat er direct geen maandelijkse incasso meer plaats zal vinden. 

Handafdruk_Melissa

Wat als de prijs van het membership veranderd? 

De prijs waarvoor jij je aanmeldt, blijft voor jou altijd hetzelfde. Het kan wel zijn dat de prijs van het membership verhoogd wordt en nieuwe members deze verhoogde prijs gaan betalen. Maar zolang jij lid blijft, behoudt jij de prijs die je betaalde toen je lid werd. Stop je (tijdelijk)? Dan geldt bij je nieuwe aanmelding de prijs die op dat moment gevraagd wordt voor het membership.

Jouw grootsheid laten zien 

'Dream big'. Het wordt zo vaak geroepen, maar durf je dat ook? Ik zie zoveel professionals zichzelf bescheiden in de markt zetten. Vaak omdat ze zich niet bewust zijn van hun kwaliteiten en mogelijkheden. Ook ontbreekt het aan een gezonde basis van zelfvertrouwen en het gevoel hebben dat je hoe dan ook goed genoeg bent.


En precies dit is waar ik jou in dit membership bij ga helpen. Door je eigen handleiding te creëren zal je gaan ontdekken wat je écht hebt te doen om groots te dromen en te groeien naar ongekende hoogte. Ik kijk er oprecht naar uit samen de handen ineen te slaan en te proosten op jouw toekomstige successen!

De Handcoach_groei

Ik zie jou en ik geloof in jou, wordt member en laat me je helpen jou dit ook in te laten zien.