Vingervlug innerlijke rust

Geen stress of gepieker, maar binnen no-time meer rust en energie

De Handcoach_Melissa

Van onrust naar kracht

 • Pieker je veel?
 • Voel je je opgejaagd en rusteloos?
 • Is het lastig je behoeften onder woorden te brengen?

Ontdek dan welke tools je altijd bij de hand hebt. Hierdoor kun je in de toekomst vingervlug spanning verlichten en negatieve gedachten loslaten. 

Hier heb ik behoefte aan

Voorkom een burn-out

Elke dag zijn er veel ballen in lucht te houden. Je bent druk met je werk, gezin, hobby’s, vrienden en meer. En dan krijg je ook nog veel prikkels te verduren. Hoewel er niets mis is met een gezonde dosis spanning, is een overbelasting aan stress ziekmakend. Uit onderzoek blijkt dat meer dan een miljoen mensen jaarlijks het risico loopt op een burn-out. Maar wat nou als je van tools gebruik kunt maken die een burn-out kan voorkomen? 

 

In mijn cursus 'Vingervlug innerlijke rust' leer ik jou op een heel natuurlijke manier tot jezelf te komen. De praktische tools die ik met je deel zijn overal en nergens heel eenvoudig toe te passen. Ideaal als het even niet stroomt of het werk te veel is geworden.

IK WIL VINGERVLUG MEER RUST EN ENERGIE

Deze cursisten gingen jou voor

"Bij het masseren voelde ik aangename tintelingen. Ik kwam écht even helemaal tot mezelf. Deze tip ga ik vaker doen, dankjewel voor het delen!"

Lonneke
"Tijdens mijn vakantie gestart met de cursus. Superinteressant en heel fijn uitgelegd. Ik weet nu hoe ik mijn vakantiegevoel kan vasthouden."
Marleen
"Wat leuk dat je de tip gaf om de oefening ook met mijn kindjes te doen. We hebben er nu een fijn slaapritueel voor het hele gezin van gemaakt."
Sabine
Cursus handleeskunde

Eeuwenoude kennis - grote impact

Handleeskunde zweverig? Echt niet! De eeuwenoude kennis kan juist in het hier-en-nu voor een grote impact zorgen. En je hoeft niet eens de lijnen in je hand te kunnen lezen om dit zelf te ervaren.


In mijn cursus leer ik je met welke praktische handelingen jij spanning en negatieve gedachten kunt loslaten. Door ze te onderbouwen met positieve psychologie ontvang je niet alleen waardevolle inzichten. Ook voor zal je meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en energie ervaren. 

Leer mij hoe ik kan ontspannen


Bekend van

Bekend van

"The past is in your head, the future is in your hands."

€37,-

Cursus Vingervlug innerlijke rust

Ontdek welke tools je altijd bij de hand hebt zodat je in de toekomst vingervlug spanning en negatieve gedachten kunt loslaten. 


Geen stress of gepieker, maar binnen no-time meer rust en energie

  • Combinatie van praktische handelingen en positieve psychologie
  • Bijzondere wetenswaardigheden
  • Waardevolle inzichten
  • Actiegerichte adviezen
   • Inclusief ingesproken vijfvingermeditatie als extra ontspanningsmoment
   • Onbeperkt toegang en ook op mobiel via een handige app te volgen

Veelgestelde vragen

Online cursus handlezen

Wanneer start de cursus?

Na jouw aanmelding kun je direct met de cursus van start gaan.
Online cursus handlezen

Hoe lang ben ik bezig met de cursus?

De cursus wordt ondersteund met 35 minuten aan videomateriaal. Met de aanvullende oefeningen ben je ongeveer 15 minuten bezig. Doordat je onbeperkt toegang houdt tot al het cursusmateriaal heb je voldoende tijd om alle informatie op jouw tempo eigen te maken. Ook heb je waar en wanneer je maar wilt de mogelijkheid om alle informatie nog eens terug te kijken of te lezen.

Online cursus handlezen

Waaruit bestaat de cursus?

In de cursus leer ik jou een zestal tools waarmee je vingervlug spanning en negatieve gedachten los kunt laten. Omdat je handen bij deze tools centraal staan, heb je de tools te allen tijde bij de hand en dus tot je beschikking. Overigens kan ik 100% garanderen dat de tools van onschatbare waarde zijn en écht helpen, omdat ik ze zelf ook dagelijks toepas. Als geen ander weet ik wat er nodig is om meer ontspanning en energie te ervaren. 

Yes, dit wil ik vingervlug!