Vingervlug innerlijke rust

Geen stress of gepieker, maar binnen no-time meer rust en energie

De Handcoach_Melissa
 • Pieker je veel?
 • Voel je je opgejaagd en rusteloos?
 • Is het lastig je gevoelens onder woorden te brengen?

Ontdek dan welke tools je altijd bij de hand hebt. Hierdoor kun je in de toekomst vingervlug spanning verlichten en negatieve gedachten loslaten. 

Hier heb ik behoefte aan

Elke dag zijn er veel ballen in lucht te houden. Je bent druk met je werk, gezin, hobby’s, vrienden en meer. En dan krijg je ook nog veel prikkels te verduren. Hoewel er niets mis is met een gezonde dosis spanning, is een overbelasting aan stress ziekmakend. Uit onderzoek blijkt dat meer dan een miljoen mensen jaarlijks het risico loopt op een burn-out. Maar wat nou als je van tools gebruik kunt maken die een burn-out kan voorkomen? 

 

In mijn cursus 'Vingervlug innerlijke rust' leer ik jou op een heel natuurlijke manier tot jezelf te komen. De praktische tools die ik met je deel zijn overal en nergens heel eenvoudig toe te passen. Ideaal als het even niet stroomt of het werk te veel is geworden.

IK WIL VINGERVLUG MEER RUST EN ENERGIE

"Bij het masseren voelde ik aangename tintelingen. Ik kwam écht even helemaal tot mezelf. Deze tip ga ik vaker doen, dankjewel voor het delen!"

Lonneke
"Tijdens mijn vakantie gestart met de cursus. Superinteressant en heel fijn uitgelegd. Ik weet nu hoe ik mijn vakantiegevoel kan vasthouden."
Marleen
"Wat leuk dat je de tip gaf om de oefening ook met mijn kindjes te doen. We hebben er nu een fijn slaapritueel voor het hele gezin van gemaakt."
Sabine
Cursus handleeskunde

Eeuwenoude kennis - grote impact

Handleeskunde zweverig? Echt niet! De eeuwenoude kennis kan juist in het hier-en-nu voor een grote impact zorgen. En je hoeft niet eens de lijnen in je hand te kunnen lezen om dit zelf te ervaren.


In mijn cursus leer ik je met welke praktische handelingen jij spanning en negatieve gedachten kunt loslaten. Door ze te onderbouwen met positieve psychologie ontvang je niet alleen waardevolle inzichten. Ook voor zal je meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en energie ervaren. 

Leer mij hoe ik kan ontspannen


Bekend van
€37,-

Cursus Vingervlug innerlijke rust

Ontdek welke tools je altijd bij de hand hebt zodat je in de toekomst vingervlug spanning en negatieve gedachten kunt loslaten. 


Geen stress of gepieker, maar binnen no-time meer rust en energie

  • Combinatie van praktische handelingen en positieve psychologie
  • Bijzondere wetenswaardigheden
  • Waardevolle inzichten
  • Actiegerichte adviezen
   • Inclusief ingesproken vijfvingermeditatie als extra ontspanningsmoment
   • Onbeperkt toegang en ook op mobiel via een handige app te volgen