Handen als kompas

Ontdek hoe je handen vertrouwen geven bij het maken van beslissingen

De Handcoach_Melissa Kamstra
  • Voel jij wel eens onzeker en onbegrepen?
  • Slaat de twijfel wel eens toe?
  • Durf je niet blindelings te vertrouwen op je onderbuikgevoel?


Ontdek dan de kracht van handleeskunde

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat handleeskunde heeft bijgedragen aan zowel mijn persoonlijke als zakelijke groei. Geen getwijfel of gepieker meer, wel intuïtief weten waar ik het beste ja of nee op kan zeggen. En precies dit gun ik jou ook!


Daarom dat ik in mijn cursus 'Handen als kompas' jou graag leer hoe de oeroude kennis van handleeskunde in het hier-en-nu voor een grote impact kan zorgen. Door de grondbeginselen van handleeskunde te combineren met praktische tips en adviezen zal jij meer vertrouwen in jezelf én je kunnen ervaren.

IK WIL MIJN HANDEN ALS KOMPAS LEREN GEBRUIKEN

Review Fleur over cursus handlezenReview cursus handlezen

Review Kim over cursus handlezen

Review cursus handen als kompa_Marleen

Review Linda cursus handlezen

Review Debbie cursus handlezen

Cursus handlezen
Handlezen wordt al duizenden jaren toegepast. Door de kenmerken van je hand te bestuderen kun je namelijk veel ontdekken over jezelf. Niet om te zien wanneer je de liefde van je leven ontmoet, of met welke nummers je de loterij wint. Maar wel om te ontdekken welke eigenschap meer aandacht verdient of waar je valkuilen zich bevinden. Handlezen geeft praktische inzichten die je in je dagelijks leven kunt toepassen. Iets wat Julius Caesar, Plato en Alexander de Grote eeuwen geleden ook al deden. Door mee te doen met de cursus ontdek je niet alleen meer over handlezen, bovenal leer je veel over jezelf!
Leer mij meer over mezelf en mijn handen

- Interessante feiten over handleeskunde

– Waarom jij je anders kunt voelen dan de buitenwereld jou ervaart

– Op welke wijze je primair tot actie overgaat

– Hoe het is gesteld met jouw fysieke en emotionele vitaliteit

– Jouw manier van denken en de invloed hiervan op jouw handelen

– In hoeverre je ruimte nodig hebt bij het maken van beslissingen

– Of je gebaat bent bij een duidelijk doel voor ogen

– Nog vele andere waardevolle inzichten over jouw persoonlijkheid

IK WIL MIJN HANDEN ALS KOMPAS LEREN GEBRUIKEN

Een aantal jaar geleden werkte ik op de reclameafdeling van een grote retailer. Hoewel ik met veel plezier naar mijn werk ging, bezorgde de continue stress mij op een gegeven moment een burn-out. Op zoek naar antwoorden besloot ik mij te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Zo bezocht ik een psycholoog, las ik talloze hulpboeken en ging ik voor langere tijd op reis. Niets gaf mij echt inzichten, tot de workshop handlezen waar ik aan deelnam.


Daar legde iemand die mij helemaal niet kende in een mum van tijd mijn ziel en zaligheid bloot. Niet alleen was ik verbaasd, ook begreep ik mezelf zoveel beter. Lange tijd was ik op zoek naar mezelf, en daar kwam ik erachter dat de de antwoorden letterlijk voorhanden bleken te liggen. Daarom schreef ik mij direct in voor de 2,5-jarige opleiding handleeskunde. Ik wilde veel meer over handleeskunde weten en ik wist ook direct dat vele anderen hier iets aan zouden kunnen hebben. 


Door je handen als kompas te leren gebruiken zal je meer vertrouwen in jezelf ervaren. Geen getwijfel of gepieker meer, wel intuïtief weten waar ik het beste ja of nee op kan zeggen. Deze helderheid en focus zorgt voor meer vertrouwen, innerlijke rust en succes. En precies dat gun ik jou ook!


De Handcoach_Melissa


Bekend van

"The hand is the instrument of instruments."

-

Aristoteles

Handen als kompas
€77,-

Cursus Handen als kompas

In deze cursus worden de grondbeginselen van handleeskunde gecombineerd met praktische tips en adviezen. Ontdek hoe de oeroude kennis van handleeskunde in het hier-en-nu voor een grote impact kan zorgen.


Leer je handen als kompas te gebruiken:

  • Inzichten over jouw persoonlijkheid en denkwijze
  • Interessante feiten over handleeskunde
  • Meer vertrouwen in jezelf én je kunnen
  • Praktische tips en actiegerichte adviezen
  • Onbeperkt toegang en ook op mobiel via een handige app te volgen

Online cursus handlezen
Na jouw aanmelding kun je direct met de cursus van start gaan.
Online cursus handlezen

Hoe lang ben ik bezig met de cursus?

De cursus wordt ondersteund met 1,5 uur aan videomateriaal. Met de aanvullende oefeningen ben je ongeveer 15 minuten bezig. Doordat je onbeperkt toegang houdt tot al het cursusmateriaal heb je voldoende tijd om alle informatie op jouw tempo eigen te maken. De praktijkvoorbeelden die elke maand worden toegevoegd zullen hooguit 10 minuten van je tijd vragen, maar zorgen er wel voor dat je elke maand opnieuw waardevolle inzichten zal opdoen. 

Online cursus handlezen

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: nee! Deze cursus is er niet om jou te leren hoe je kunt leren handlezen. Wel ga je aan de hand van je handen ontdekken op welke wijze jouw handen een praktisch raadgever in het dagelijks leven kunnen zijn. Hierdoor zal je ontdekken hoe je jouw handen als kompas kunt gebruiken waardoor je makkelijker beslissingen kunt maken!

Overigens duurde mijn studie handleeskunde 2,5 jaar en ben ik vandaag de dag nog steeds aan het bijleren. Door deze cursus te volgen ben je dus verre van een volleerd handlezer, maar de vraag is ook of je dat moet willen. Focus je nu maar op het vergroten van je zelfvertrouwen, daar heb je pas écht iets aan!

Online cursus handlezen

Ik ben van mening dat de toekomst zich niet laat voorspellen. Echter kun je wel de toekomst naar je eigen hand zetten. Want dankzij de waardevolle inzichten die handleeskunde biedt, zal je steviger in je schoenen staan waardoor je weer makkelijker beslissingen kunt nemen. Dit gaat jou enorm veel tijd, energie en frustratie besparen. Alleen al dit feit maakt de cursus elke euro waard. Dat je dan ook nog eens o.a. gaat leren waarom men toch denk dat je met handlezen de toekomst kunt voorspellen is een fijne bonus!

Online cursus handlezen

Kunnen handen veranderen?

Jazeker! Zowel in de linker- als rechterhand kunnen veranderingen in de handen zichtbaar worden. Dit hangt samen met emotionele of tastbare ontwikkelingen. Iets waarover je in de cursus meer gaat leren.

Elk kwartaal nieuwe praktijkvoorbeelden

Doordat de cursus elke maand wordt uitgebreid met praktijkvoorbeelden zal je niet alleen uit eerste hand ontdekken welke inzichten en tegelijkertijd groei handleeskunde kan opleveren. Ook ben je hierdoor verzekerd van een kwalitatieve cursus waarmee je onbeperkt elke maand iets nieuws kunt leren. 

In vol vertrouwen beslissingen maken door je handen als kompas te gebruiken