Handen als kompas

Ontdek hoe handlezen jou meer vertrouwen in jezelf en je kunnen biedt

Een aantal jaar geleden werkte ik op de reclameafdeling van een grote retailer. Hoewel ik met veel plezier naar mijn werk ging, bezorgde de continue stress mij op een gegeven moment een burn-out. Op zoek naar antwoorden besloot ik mij te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Zo bezocht ik een psycholoog, las ik talloze hulpboeken en ging ik voor langere tijd op reis. Niets gaf mij echt inzichten, tot de workshop handlezen waar ik aan deelnam.


Daar legde iemand die mij helemaal niet kende in een mum van tijd mijn ziel en zaligheid bloot. Niet alleen was ik verbaasd, ook begreep ik mezelf zoveel beter. Lange tijd was ik op zoek naar mezelf, en daar kwam ik erachter dat de de antwoorden letterlijk voorhanden bleken te liggen. Daarom schreef ik mij direct in voor de 2,5-jarige opleiding handleeskunde. Ik wilde veel meer over handleeskunde weten en ik wist ook direct dat vele anderen hier iets aan zouden kunnen hebben. 


Door je handen als kompas te leren gebruiken zal je meer vertrouwen in jezelf ervaren. Dit zorgt er vervolgens voor dat je vol vertrouwen anders gaat denken en doen. Iets wat pinky promise zowel zakelijk als privé zal leiden tot grootse resultaten!


De Handcoach_Spiritualiteit


Bekend van

Bekend van

Cursus handlezen

Eeuwenoude kennis voor persoonlijke ontwikkeling

Handlezen wordt al duizenden jaren toegepast. Door de kenmerken van je hand te bestuderen kun je namelijk veel ontdekken over jezelf. Niet om te zien wanneer je de liefde van je leven ontmoet, of met welke nummers je de loterij wint. Maar wel om te ontdekken welke eigenschap meer aandacht verdient of waar je valkuilen zich bevinden. Handlezen geeft praktische inzichten die je in je dagelijks leven kunt toepassen. Iets wat Julius Caesar, Plato en Alexander de Grootte eeuwen geleden ook al deden.
Leer mij alles over mijn handen

Review Fleur over cursus handlezenReview cursus handlezen

Review Kim over cursus handlezen

Review Linda cursus handlezen

Review Debbie cursus handlezen

Na de cursus weet jij...

– Interessante feiten over handleeskunde 

– Het verschil tussen jouw innerlijk en buitenwereld

– Op welke wijze je primair tot actie overgaat

– Hoe het is gesteld met jouw fysieke en emotionele vitaliteit

– Nog vele andere waardevolle inzichten over jouw persoonlijkheid

IK WIL MIJN HANDEN ALS KOMPAS LEREN GEBRUIKEN

"The hand is the instrument of instruments."

-

Aristoteles

De Handcoach_Melissa Kamstra

Van twijfel naar kracht

Voel jij wel eens onzeker? Slaat de twijfel soms toe? Ben je geneigd zaken te overdenken? Ontdek dan de kracht van handleeskunde.


Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat handleeskunde heeft bijgedragen aan zowel mijn persoonlijke als zakelijke groei. Geen getwijfel of gepieker meer, wel intuïtief weten waar ik het beste ja of nee op kan zeggen. En precies dit gun ik jou ook!


Daarom dat ik in deze cursus jou graag leer hoe de oeroude kennis van handleeskunde in het hier-en-nu voor een grote impact kan zorgen. Door de grondbeginselen van handleeskunde te combineren met praktische tips en adviezen zal jij meer innerlijke rust en vertrouwen ervaren.

Handen als kompas
€47,-
€27,-

Cursus Handen als kompas

In deze cursus worden de grondbeginselen van handleeskunde gecombineerd met praktische tips en adviezen. Dankzij deze kennis zal je meer innerlijke rust en vertrouwen ervaren. Door vol vertrouwen anders te gaan denken en doen zal je zowel persoonlijk als zakelijk tot grootse dingen in staat zijn!


Leer je handen als kompas te gebruiken

  • Interessante feiten over handleeskunde
  • Praktische tips en actiegerichte adviezen
  • Inzichten over jouw persoonlijkheid
  • Onbeperkt toegang en ook op mobiel via een handige app te volgen

De aanbieding is tijdelijk, wacht niet te lang en maak op een laagdrempelige manier kennis met handleeskunde én jezelf! 

Veelgestelde vragen

Online cursus handlezen

Wanneer start de cursus?

Na jouw aanmelding kun je direct met de cursus van start gaan.
Online cursus handlezen

Hoe lang ben ik bezig met de cursus?

De cursus wordt ondersteund met een klein uur aan videomateriaal. Met de aanvullende oefeningen ben je ongeveer 15 minuten bezig. Doordat je onbeperkt toegang houdt tot al het cursusmateriaal heb je voldoende tijd om alle informatie op jouw tempo eigen te maken.

Online cursus handlezen

Ga ik leren handlezen?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: nee! Deze cursus is er niet om jou te leren hoe je kunt leren handlezen. Wel ga je aan de hand van je handen ontdekken op welke wijze jouw handen een praktisch raadgever in het dagelijks leven kunnen zijn. Zeer waardevolle informatie!

Overigens duurde mijn studie handleeskunde 2,5 jaar en ben ik vandaag de dag nog steeds aan het bijleren. Door deze cursus te volgen ben je dus verre van een volleerd handlezer, maar de vraag is ook of je dat moet willen. Focus je nu maar op het vergroten van je zelfvertrouwen, daar heb je pas écht iets aan!

Meer vertrouwen in jezelf door je handen als kompas te gebruiken