Maandelijks nieuwe inzichten voor groei

In de community gaan we elke maand een lijn, patroon of ander kenmerk uitlichten 🤲

Handleeskunde als groeitool

Niet iedereen heeft de middelen om duizenden euro's in een coach te investeren. Toch kan ik mij goed voorstellen dat je graag gestimuleerd wilt worden het beste uit jezelf te halen. De oplossing ligt hiervoor letterlijk en figuurlijk voorhanden.


In mijn community neem jij jezelf maandelijks onder de loep en ga je heel wat lijnen, kenmerken en patronen in je handen leren ontrafelen. Hierdoor ontvang je inzichten over jouw kwaliteiten, mogelijkheden en uitdagingen. De actiegerichte adviezen helpen je deze inzichten door te vertalen naar de praktijk.  


Tijdens de maandelijkse Q&A sta ik voor je klaar om vragen te beantwoorden en je van persoonlijk advies te voorzien. Je hoeft het dus niet alleen te doen! 

Waardevolle inzichten VOOR 17,- P/MAAND

Elke maand een ander thema

Woensdag 3 januari  

Er de hand in gehad hebben
Deze maand leer je in de community hoe je van enkele zwakten je grootste kracht kunt maken. 

Woensdag 7 februari

De hand over je hart strijken

Hoe open ben je over jouw gevoelsleven? Ontdek deze maand in de community wat jouw hartlijn hierover zegt.  

Woensdag 6 maart

Om je vinger winden 

Voorkom dat je vastloopt in je valkuilen door in de community te ontdekken wat krommingen in je vingers betekenen.

"Groei is de reis van wie je denkt te zijn naar wie je werkelijk bent!"

Een aantal jaar geleden werkte ik op de reclameafdeling van een grote retailer. Hoewel ik met veel plezier naar mijn werk ging, werd de werkdruk mij op een gegeven moment teveel. Zodoende besloot ik mij te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Ik ging langere tijd op reis, las talloze zelfhulpboeken en zocht professionele hulp. Niets gaf mij echt inzichten, tot de workshop handlezen waar ik aan deelnam.


Daar legde iemand die mij helemaal niet kende in een mum van tijd mijn ziel en zaligheid bloot. Niet alleen was ik verbaasd, ook begreep ik mezelf zoveel beter. Lange tijd was ik op zoek naar mezelf, en daar kwam ik erachter dat de antwoorden letterlijk voorhanden bleken te liggen. Daarom schreef ik mij direct in voor de 2,5-jarige opleiding handleeskunde. Ik wilde veel meer over handleeskunde weten en ik wist ook direct dat vele anderen hier iets aan zouden kunnen hebben. 


Naast handleeskunde heb ik me ook verdiept in positieve psychologie. Want inzichten ontvangen is één, ze daadwerkelijk in de praktijk toepassen is iets anders. Dankzij deze expertise weet ik welke tools, tips en adviezen bijdragen aan persoonlijke en zakelijke groei. 


Inmiddels heb ik een boek geschreven, ruim duizend paar handen gelezen en 1.500 cursisten met hun persoonlijke ontwikkeling geholpen. Dankzij de inzichten, bewustwording en het vergrote zelfvertrouwen zijn er indrukwekkende resultaten geboekt. Zo besloot Chris voor zichzelf te beginnen en heeft ze nu een maandenlange wachtlijst en draait Babette torenhoge omzetten omdat ze weet waar haar bijzondere kracht ligt. Deze groei en succes gun ik jou ook!  

null

Bekend van

Bekend van

Dit is wat je ontvangt als member 👇

Elke eerste woensdag van de maand ontvang je toegang tot een nieuw thema. Aan de hand van video-opnames en begeleidend schrijven kun je je inlezen in bepaalde kenmerken van je handen. De kennis die je hierdoor over jezelf opdoet geven je inzicht in je kwaliteiten, mogelijkheden en uitdagingen. 


De informatie die ik met je deel is praktisch en geeft je concrete handvatten. De actiegerichte tips zorgen ervoor dat je daadwerkelijk kunt handelen met de inzichten die je opdoet.


Deze community is geen 'theekransje en een gezellig samenzijn', wel een plek waar je uitgedaagd wordt te groeien. Vandaar dat er elke derde woensdag van de maand een Q&A zal zijn. Deze live Q&A geeft jou de mogelijkheid vragen te stellen en het thema uit te werken.


Na jouw aanmelding krijg je direct toegang tot de community waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten. Wie weet ontmoet je wel iemand met dezelfde eigenschappen. Of bespreek je met elkaar de uitdagingen van een thema. Te gek als jullie van elkaar kunnen leren!


Kijk je in je handen, maar twijfel je of je klopt wat je ziet? Schaf dan een speciaal inktvel aan en zorg ervoor dat je jouw handafdrukken voor de Q&A upload in de community. Dan kijk ik of de lijnen en patronen ook in jouw handen zichtbaar zijn. Een waardevolle extra waardoor je persoonlijk advies kunt ontvangen.


En dat is nog niet alles! Je ontvangt ook nog eens korting op al het cursusaanbod van De Handcoach, een werkboek voor het verzamelen van al je inzichten en het uitwerken van de opdrachten, toegang tot exclusieve winacties en een persoonlijke attentie op je verjaardag

Community - De Handcoach
€17,- per maand

Breng jouw groei in kaart 

Wil je meer uit jezelf én je werk halen? Doe dan mee met de community. Door jezelf maandelijks onder de loep te nemen kom je erachter waar je grootste groei ligt. Deze vorm van coaching is niet alleen 100% uniek in Nederland, het is ook nog eens 100% krachtig!


Dit is wat je in de community ontvangt:

 • Elke maand een nieuw thema waardoor je meer inzicht krijgt in je kwaliteiten en uitdagingen
 • Actiegerichte tips om daadwerkelijk te handelen
 • Mogelijkheid om gelijkgestemden te ontmoeten
 • Deelname aan de live Q-A om vragen te stellen en persoonlijk advies in te winnen
 • Een maandelijks werkboek voor het verzamelen van al je inzichten en het uitwerken van de opdrachten
 • Persoonlijke attentie op je verjaardag
 • Korting op al het cursusaanbod van De Handcoach
 • Toegang tot exclusieve winacties

Veelgestelde vragen

Op zelfonderzoek in de community

Kan ik elk moment deelnemen?

Zodra je besluit deel te nemen ontvang je direct toegang tot het huidige thema en de voorgaande thema's. In principe kun je dus elk moment starten met de community. Echter is mijn advies om tijdens het begin van een nieuw thema met de community te starten. Zo heb je voldoende tijd en ruimte om het actuele thema in te lezen, vragen te stellen en persoonlijk advies in te winnen. 

Community De Handcoach

Wat ga ik precies leren? 

Deelnemen betekent dat je heel wat lijnen, kenmerken en patronen gaat ontrafelen. Door jezelf maandelijks onder de loep te nemen zal je meer leren over jouw kwaliteiten, mogelijkheden en uitdagingen. Zo kom je erachter waar je grootste groei ligt, en ook waarin je jezelf tegenhoudt om dit te realiseren. Maandelijks zal je stap-voor-stap in een rustig tempo meer over jezelf én je kunnen te weten komen.

Op zelfonderzoek in de community

Welke thema's komen aan bod?

De thema's variëren van meer inzicht over je denkwijze en gevoelsleven tot het ontdekken van een aantal unieke talenten. Ook zal je leren hoe je van je zwakten je grootste kracht kunt maken. Elke maand ontdek je weer iets nieuws over jezelf, waardoor je jezelf beter zal begrijpen. 

Community - De Handcoach

Moet ik je boek gelezen hebben als ik deelneem?

In feite gaat de community verder waar mijn boek 'Je hebt het zelf in de hand' ophoudt. Door de vele praktijkvoorbeelden en actiegerichte tips is het een fijne verdieping op de inhoud van het boek. Je hoeft mijn boek niet perse gelezen te hebben, zie het eerder als een handig (ha!) naslagwerk.

Op zelfonderzoek in de community

Ik vind het lastig om de lijnen en patronen in mijn handen te ontrafelen, help je hierbij? 

Als geen ander weet ik dat het lastig kan zijn de kenmerken in je handen te duiden. Niet voor niets heb ik 2,5 jaar over mijn opleiding gedaan om bedreven in handleeskunde te worden. Daarom bied ik je in de community graag een helpende hand. Als je namelijk je handafdrukken toestuurt kan ik tijdens de live Q&A laten weten of je goed zit, of dat het toch net iets anders in elkaar steekt. Overigens leer je ook nog eens ontzettend veel door het zien van vele andere handafdrukken.  

Community - De Handcoach

Hoeveel tijd moet ik voor de community vrij maken? 

Uiteraard is het helemaal aan jou hoeveel tijd en energie je aan de community wilt besteden. Je kunt ervoor kiezen actief te zijn in de community, maar je kunt er ook voor kiezen om alleen het themamateriaal en/of de Q&A te volgen.

Met de video-opnames en begeleidend schrijven zal je zo'n 30 minuten zoet zijn. De Q&A die bij elk thema plaatsvindt zal een uur duren. Het is aan jou of je besluit hier live bij aanwezig te zijn of dat je dit liever op een ander moment van de maand volgt. Ik adviseer je om 1,5 uur per maand vrij te houden voor de community, zo zal je optimaal investeren in jouw groei! 

Op zelfonderzoek in de community

Ga ik leren handlezen?

Deze community is er niet om jou te leren hoe je kunt leren handlezen. Wel ga je aan de hand van je eigen handen ontdekken waar je goed in bent, in welke behoeften je hebt te voorzien om te kunnen groeien en waar je valkuilen zich bevinden en hoe je kunt voorkomen hierin vast te lopen. Dankzij deze kennis weet je wat je hebt te doen om zowel zakelijk als privé tot grote hoogte te groeien.

Overigens duurde mijn studie handleeskunde 2,5 jaar en ben ik vandaag de dag nog steeds aan het bijleren. Door een paar maanden deze community te volgen ben je dus verre van een volleerd handlezer.

Community - De Handcoach

Wat als ik niet live bij de Q&A aanwezig kan zijn? 

Mocht je niet live bij de Q&A aanwezig kunnen zijn maar wel een prangende vraag hebben, dan is er de mogelijkheid om van te voren jouw vraag in de community kenbaar te maken. De video-opname van de Q&A wordt naderhand in de online leeromgeving van De Handcoach opgeslagen. Hierdoor kun je op een door jouw gewenst moment alles nog eens terug kijken.

Op zelfonderzoek in de community

Hoe lang houd ik toegang?

Op het moment dat je deelneemt aan de community krijg je direct toegang tot het actuele thema en alle voorgaande thema's. Zolang je lid bent blijf je deze toegang houden. Zeg je jouw membership op? Dan vervalt na de vervaldatum van je abonnement jouw toegang tot alle content. 

Community - De Handcoach

Wanneer vindt de incasso voor de community plaats?

Het bedrag voor de community wordt maandelijks geïncasseerd op de datum waarop jij jouw deelname bent gestart. 

Op zelfonderzoek in de community

Kan ik makkelijk opzeggen en hoe beëindig ik mijn deelname?

Je kunt op elk moment besluiten uit de community te stappen. Dit regel je allemaal heel eenvoudig en zelf via het klantenportaal. De link hiervoor is: https://portal.plugandpay.nl/login/dehandcoach-2150

Je logt in met het e-mailadres waarop je je hebt ingeschreven voor de community. Vervolgens ontvang je een toegangscode. Om je abonnement aan te passen klik je op de knop details. Dan kom je in een scherm waar je je abonnement kunt opzeggen. Na de vervaldatum van je abonnement vervalt jouw toegang tot alle content. 

Community - De Handcoach

Wat als de prijs van de community veranderd? 

De prijs waarvoor jij je aanmeldt, blijft voor jou altijd hetzelfde. Het kan wel zijn dat de prijs van de community verhoogd wordt en nieuwe members deze verhoogde prijs gaan betalen. Maar zolang jij lid blijft, behoudt jij de prijs die je betaalde toen je lid werd. Stop je (tijdelijk)? Dan geldt bij je nieuwe aanmelding de prijs die op dat moment gevraagd wordt voor de community.

Door mee te doen aan de community

 • Zal je stoppen met twijfelen en piekeren waardoor je keuzes gaat maken die goed voelen voor jou.
 • Zal je aan jezelf en je ontwikkeling werken. Elke maand leer je iets nieuws over jezelf én je kunnen. 
 • Zal je makkelijker nee zeggen tegen zaken die jou geen voldoening of energie geven.
 • Zal je niet meer bezig zijn met de buitenwereld. Door te luisteren naar je intuïtie weet jij wat het beste voor je is. 
 • Zal je vanuit natuurlijk instinct gaan handelen. Actiegericht ga jij op je doelen af. 
 • Zal je ontdekken hoe je zakelijk en privé groei kunt realiseren. De praktische tips en adviezen laten zien hoe.