arrow_drop_up arrow_drop_down

Masterclass persoonlijk jaargetal

Ontdek jouw thema voor dit jaar

Bekijk
Masterclass persoonlijk jaargetal v2

Zij hebben deze gouden kans al benut...

"Je doet het echt leuk. Ik ben fan van alles wat je maakt. Juist omdat het zo duidelijk is allemaal. Ook dit weer."
Sarah
"Wauw ik ben onder de indruk. Het thema waarin ik nu terecht komt is precies wat er nu speelt bij mij."
Anne
De Handcoach_Melissa Kamstra

Maak bewustere keuzes

Sinds ik kennis heb gemaakt met mijn persoonlijk jaargetal kan ik veel meer berusting vinden in de keuzes die ik maak. Ik snap nu waarom ik het ene jaar meer behoefte kan hebben aan afzondering, terwijl ik in een ander jaar juist meer de samenwerking op wil zoeken. Dit geeft mij veel vertrouwen en focus voor de toekomst.

Benieuwd naar jouw thema voor dit jaar?

Het persoonlijk jaargetal wordt berekend met behulp van numerologie. Deze eeuwenoude studie biedt een fijne ondersteuning bij het maken van bewustere keuzes. In mijn GRATIS masterclass van 30 minuten vertel ik je daar graag meer over.

Na het bekijken van deze GRATIS masterclass:

  • Weet je waar numerologie zijn oorsprong vindt
  • Begrijp je waarom het persoonlijk jaargetal het nieuwe 1 januari is
  • Kun je jouw persoonlijk jaargetal uitrekenen
  • Weet je welk thema jou komend jaar te wachten staat 

Vul hieronder je gegevens in en kijk binnen enkele minuten de masterclass

Masterclass persoonlijk jaargetal
Cookies­čŹ¬