Bereken je persoonlijk jaargetal

En ontdek welke kansen jou komend jaar te wachten staan

Volg de masterclass voor doelgerichte focus en groei

Ruim 1.000 anderen gingen jou voor...

Review masterclass jaargetal-4

Review masterclass jaargetal-3

Review persoonlijk jaargetal Mirjam

De Handcoach_Melissa Kamstra

Bewustwording en vertrouwen

Het persoonlijk jaargetal geeft mij een fijne houvast. Ik voelde altijd wel al dat ik ergens klaar voor was of dat er een bepaald thema speelde. Zo weet ik nog goed dat ik in mijn 7-jaar liever de stilte en de rust opzocht en geen behoefte had om actief aan het leven deel te nemen. De buitenwereld dacht al snel aan depressiviteit aangezien ik het jaar ervoor mijn moeder was verloren. Toch voelde ik mij niet depressief, het voelde voor mij meer als een natuurlijke afzondering.


En ook dit jaar wil ik het wat rustiger aan doen, maar dan wel om een heel andere reden. In alles voel ik de energie van mijn 3-jaar terug komen. Ik wil de tijd en ruimte benutten om mezelf te ontwikkelen en zoveel mogelijk plezier te maken.


Dankzij de kennis van mijn persoonlijk jaargetal kan ik veel meer berusting vinden in de keuzes die ik maak. Ik snap nu waarom ik een 7-jaar behoefte kan hebben aan verdieping en in mijn 3 jaar meer tijd wil besteden aan ontwikkeling. Dit geeft mij veel vertrouwen en focus voor de toekomst. Op een heel natuurlijke manier weet ik te groeien en ervaar ik succes. Als persoon én in mijn bedrijf.
IK WIL OOK BEWUSTERE KEUZES MAKEN

Bekend van

Bekend van

Jouw verjaardag is het nieuwe 1 januari

De gedachte is vaak om op 1 januari te starten met goede voornemens, maar voor mij voelt je verjaardag veel logischer. Dit is zo'n krachtig en karmisch gegeven. Daarom heb ik mij helemaal verdiept in het persoonlijk jaargetal en hier een uitgebreide masterclass over opgenomen. 


Wie weet is het komend jaar wel dé tijd om je dromen niet uit te stelen en vooral in de actie te komen, maar het kan ook zo zijn dat je de focus mag leggen op samenwerken of misschien is het juist wel nú verstandig om aan een stabiele basis te bouwen. Uiteraard hoef je niet persé jouw jaargetal af te wachten om met deze thema’s aan de slag te gaan. Besef alleen wel dat het in jouw jaargetal een stuk makkelijker zal zijn om deze thema’s uit te werken.


Benieuwd wat jou komend jaar te wachten staat en waar jouw grootste kansen liggen? Volg dan mijn masterclass en ontdek waar jouw aandacht komend jaar naar uit mag gaan.

Ontdek jouw kansen


Review persoonlijk jaargetal Linda

Masterclass bereken je persoonlijk jaargetal
€27,-
€17,-

Ontdek welke kansen jou komend jaar te wachten staan

Als ondernemer of ambitieuze professional ben je altijd op zoek naar kansen en verbeteringen. Aan de hand van jouw persoonlijk jaargetal kun je ontdekken waar komend jaar de grootste winst te behalen valt en met welke uitdagingen je te maken kunt krijgen. 


De masterclass start met een introductie over numerologie, omdat het persoonlijk jaargetal berekend wordt aan de hand van deze eeuwenoude studie. Vervolgens leer je jouw persoonlijk jaargetal uit te rekenen en zal je ontdekken hoe je deze kennis komend jaar doelgericht kunt toepassen. 


Na het bekijken van deze masterclass:

  • Weet je waar numerologie zijn oorsprong vindt
  • Begrijp je waarom het persoonlijk jaargetal nodig is voor (zakelijke) groei
  • Kun je jouw persoonlijk jaargetal uitrekenen
  • Ben je erachter waar jouw kansen komend jaar liggen 
  • Heb je inzicht in jouw toekomstige uitdagingen 
  • Zal je in staat zijn bewustere keuzes te maken dankzij een heldere focus

Review masterclass jaargetal LiekeReview jaargetal NoorReview masterclass jaargetal


Review jaargetal Alana