Masterclass persoonlijk jaargetal

Ontdek hoe je op natuurlijke wijze (zakelijk) kunt groeien

aanmelden
Jouw focus voor dit jaar

Al 1.000 anderen gingen jou voor...

Review masterclass jaargetal-4

Review masterclass jaargetal-3

De Handcoach_Melissa Kamstra

Bewustere keuzes

Sinds ik kennis heb gemaakt met mijn persoonlijk jaargetal kan ik veel meer berusting vinden in de keuzes die ik maak. Ik snap nu waarom ik het ene jaar meer behoefte kan hebben aan afzondering, terwijl ik in een ander jaar juist meer de samenwerking op wil zoeken. Dit geeft mij veel vertrouwen en focus voor de toekomst. Ik weet wat mij te doen staat om zowel persoonlijk als zakelijk te kunnen groeien. Deze natuurlijke houvast gun ik jou ook!

Meld je aan

Herken jij dit?

  • Je hebt moeite met het maken van beslissingen
  • Je ervaart onzekerheid
  • Je vindt het lastig om je behoeften kenbaar te maken

Dan weet ik zeker dat deze GRATIS masterclass hetgeen is dat je zoekt. Want door erachter te komen waar jouw focus en aandacht. naar uit mag gaan, zal je veel meer vertrouwen op je intuïtie en sterker in je schoenen staan bij het maken van beslissingen.

Ik ben benieuwd!

Elke week meer over het jaargetal op


Logo Fun X

Masterclass bereken je persoonlijk jaargetal

Let op! Deze GRATIS masterclass...

Heeft een waarde van €97,- en wil ik alleen geven aan de mensen die komend jaar all-in willen gaan. Geen smoesjes meer. Wel krachtige keuzes en grenzen stellen. Ik geef daarin graag het goede voorbeeld Daarom is de masterclass voor slechts 100 mensen toegankelijk. Zo kan ik gerichte aandacht geven en creëren we een groep vol vuur en enthousiasme. Mocht je onverhoopts toch niet aanwezig kunnen zijn, dan ontvang je een video-opname. Deze is 3 dagen te bekijken en daarna niet meer. Kies daarom voor een datum waarop jij ook écht aanwezig kunt zijn

Benieuwd hoe je komend jaar (zakelijk) kunt groeien?

Het persoonlijk jaargetal wordt berekend met behulp van numerologie. Deze eeuwenoude studie biedt een fijne ondersteuning bij het maken van bewuste keuzes. In mijn masterclass vertel ik je daar graag meer over.


Na het bekijken van deze GRATIS masterclass:
  • Weet je waar numerologie zijn oorsprong vindt
  • Begrijp je waarom het persoonlijk jaargetal het nieuwe 1 januari is
  • Kun je jouw persoonlijk jaargetal uitrekenen
  • Ben je erachter waar jouw kansen komend jaar liggen 
  • Zal je meer vertrouwen op je intuïtie en bewustere keuzes maken
  • Heb je een heldere focus voor de toekomst

Review masterclass jaargetal Lieke


Review masterclass jaargetal

arrow_drop_up arrow_drop_down