Video Aspect Ratio: 4:1
Aanbod voor ondernemers

Ontdek mijn helpende hand

Aanbod voor ondernemers 

Ontdek mijn helpende hand

11 jaar

werkervaring

8

verschillende marketingfuncties

3 jaar

eigen onderneming

De Handcoach_Melissa Kamstra

Benut mijn jarenlange marketingervaring

Marketing is zo ongeveer mijn middle name. Na mijn HBO marketingstudie heb ik gewerkt voor o.a. Lidl, Nationale Postcode Loterij, Makro en voor het Donald Duck weekblad. Hier heb ik mij onder andere bezig gehouden met klantcommunicatie, winkelmaterialen en het lanceren van producten. En vind je de branding van De Handcoach goed matchen? Weet dan dat ik dit allemaal zelf in de hand heb (ha!).


Mijn ondernemersaanbod is er voor jou als je op krachtigere wijze jezelf en je aanbod aan de buitenwereld kenbaar wilt maken.

Mijn helpende hand

Hand me your brand - ondernemers

Exclusieve 1-op-1

Dit aanbod is er voor jou als je bekend wilt staan als dé expert van jouw vakgebied! Door samen de handen ineen te slaan kijken we hoe jij je zo goed mogelijk kunt positioneren en ook naar waarde beloond kunt worden.

Hand me your brand

Businessadviesgesprek

Als ondernemer kan ik mij goed voorstellen dat je soms behoefte kunt hebben aan een helpende hand. Zeker als het gaat om branding en zichtbaarheid is het niet altijd even makkelijk om een keuze te maken. Hierbij kan ik je van goed advies voorzien. 

Spiritualiteit in je dagelijks leven

Masterclass

In mijn masterclass vertel ik jou welke praktische tools, rituelen en oefeningen je in het dagelijks leven kunt benutten om jezelf te ontwikkelen en zakelijk te groeien. Want succes ontstaat als je plezier hebt in de dingen die je doet. Iets wat enkel zal gebeuren als jij jezelf de rust gunt om dingen te willen of mogen doen, in plaats van moeten doen.

Review handanalyse ondernemer

arrow_drop_up arrow_drop_down