Video Aspect Ratio: 4:1
Aanbod numerologie

Ontdek mijn helpende hand

Aanbod numerologie

Ontdek mijn helpende hand

3

jaar eigen praktijk

700+

deelnemers in de cursussen

66

5-sterren Google reviews

De Handcoach_Melissa Kamstra

Benut de kennis van numerologie 

De Handcoach is dé expert op het gebied van praktische spiritualiteit. Hier ontdek je hoe je de oeroude kennis van numerologie in het dagelijks leven kunt benutten. Mijn aanbod is er voor jou als je op een praktische en natuurlijke manier meer over jezelf te weten wilt komen. Maak gebruik van mijn aanbod en ontdek waarmee jij de sleutel tot succes in de hand hebt!

Mijn helpende hand

Numerologie

Cursus numerologie 

Numerologie is een bewustzijnstool die gebruik maakt van de verborgen betekenis van getallen. Het biedt inzicht in jouw levensdoel, lotsbestemming en levensweg. Zodra je inziet wie je werkelijk bent en wat er bij je past, wordt het veel makkelijker een beslissing te maken. Doe mee met de cursus en maak enkele nog beslissingen die goed voelen voor JOU! 

Masterclass

Cursus dubbele getallen

Wist je dat het geen toeval is dat je steeds hetzelfde getal ziet? Je bent om een reden op dat getal afgestemd. Er zit een verborgen bericht in dat voor jou is, en voor jou alleen. In de cursus dubbele getallen ga je leren wat die boodschap aan jou nou precies betekent. Ontdek op welke wijze het Universum jou in het dagelijks leven van ondersteuning kan zijn.  

Succes door numerologie

Masterclass persoonlijk jaargetal

Het persoonlijk jaargetal brengt potentiële kansen en uitdagingen met zich mee. Vaak voel je dat je ergens klaar voor bent, het persoonlijk jaargetal helpt dit gevoel te verklaren. De thema's van jouw persoonlijk jaargetal zullen daarom al snel als een logische stap aanvoelen, waardoor je op een heel natuurlijke wijze zal groeien.

Themajaar 2021

Themajaar 2021

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat werken met de jaarenergie veel innerlijke rust en tegelijkertijd succes op kan leveren. Wil jij dit ook? Weet dan dat in 2021 ware groei buiten je comfortzone zit. Het is een jaar waarin je wordt uitgedaagd een sprong in het diepe te wagen. In mijn masterclass vertel ik je hier niet alleen veel meer over, bovenal geef ik je vele tips om de kansen van komend jaar zo goed mogelijk te benutten!

Review cursus numerologie Gwendolyn

Review Persoonljk jaargetal Jet

Review online cursus numerologie 4

Review online cursus numerologie 2

Cookies­čŹ¬
arrow_drop_up arrow_drop_down