Video Aspect Ratio: 4:1
Aanbod numerologie

Bewandel zelfverzekerder je levenspad

Aanbod numerologie

Bewandel zelfverzekerder je levenspad

3

cursussen

700+

deelnemers in de cursussen

66

5-sterren Google reviews

De Handcoach_Melissa Kamstra

Benut de kennis van numerologie 

De Handcoach is dé expert op het gebied van praktische spiritualiteit. Hier ontdek je hoe je de oeroude kennis van numerologie in het dagelijks leven kunt benutten. Mijn aanbod is er voor jou als je op een praktische en natuurlijke manier meer over jezelf te weten wilt komen. Maak gebruik van mijn aanbod en bewandel vandaag nog zelfverzekerder je levenspad!

Mijn helpende hand

Numerologie

Cursus numerologie 

De cursus numerologie geeft je o.a. inzicht in het werk dat het beste bij je past, waardoor je intrinsiek gemotiveerd wordt en welke verborgen talenten je bezit. Zodra je inziet wie je werkelijk bent en wat er bij je past, wordt het veel makkelijker een beslissing te maken. Maak enkel nog beslissingen die goed voelen voor JOU! 

Masterclass

Cursus dubbele getallen

Wist je dat het geen toeval is dat je steeds hetzelfde getal ziet? Je bent om een reden op dat getal afgestemd. Er zit een verborgen bericht in dat voor jou is, en voor jou alleen. Door de betekenis te achterhalen zal je meer vertrouwen krijgen in de keuzes die je maakt.

Succes door numerologie

Masterclass persoonlijk jaargetal

Het persoonlijk jaargetal brengt potentiële kansen en uitdagingen met zich mee. Door gerichte focus en aandacht zal je komend jaar op heel natuurlijke wijze je doelen zal behalen.

Review cursus numerologie Gwendolyn

Review Persoonljk jaargetal Jet

Review online cursus numerologie 4

Review online cursus numerologie 2

arrow_drop_up arrow_drop_down