arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1
Aanbod numerologie

Ontdek mijn helpende hand

Aanbod numerologie

Ontdek mijn helpende hand

3

jaar eigen praktijk

325+

cursisten

55

5-sterren Google reviews

De Handcoach_Melissa Kamstra

Benut de kennis van numerologie 

De Handcoach is dé expert op het gebied van praktische spiritualiteit. Hier ontdek je hoe je de oeroude kennis van numerologie in het dagelijks leven kunt benutten. Mijn aanbod is er voor jou als je op een praktische en natuurlijke manier meer over jezelf te weten wilt komen. Maak gebruik van mijn aanbod en ontdek waarmee jij de sleutel tot succes in de hand hebt!

Mijn helpende hand

Numerologie

Online cursus numerologie 

Numerologie is een bewustzijnstool die gebruik maakt van de verborgen betekenis van getallen. Het biedt inzicht in jouw levensdoel, lotsbestemming en levensweg. Zodra je inziet wie je werkelijk bent en wat er bij je past, wordt het veel makkelijker een beslissing te maken. Doe mee met de cursus en maak enkele nog beslissingen die goed voelen voor JOU! 

Masterclass

Masterclass persoonlijk jaargetal

Het persoonlijk jaargetal brengt potentiële kansen en uitdagingen met zich mee. Ontdek in de masterclass van jouw persoonlijk jaargetal waar jouw aandacht komend jaar naar uit mag gaan. Deze focus helpt je gegarandeerd om op een heel natuurlijke manier te groeien.

Aanbod verjaardagsguide

Verjaardagsguide

Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk verjaardagscadeau? De Verjaardagsguide van De Handcoach is zo’n cadeau! Er wordt uitgebreid stilgestaan bij het persoonlijk jaarthema van de jarige job. De praktische informatie en handige tips zorgen voor een guide waar in het nieuwe levensjaar vaak genoeg op terug gevallen kan worden. Elke Verjaardagsguide wordt op maat gemaakt en is in een blauwe of roze variant beschikbaar.

Masterclass

Jaarthema 2021

Door numerologisch te kijken naar het jaar 2021 kom je erachter wat het jaar op zich te betekenen heeft. Het wordt een 5-jaar, want 2+0+2+1=5. En een 5-jaar laat veelal een doorbraak en een verschuiving zien. Wil jij de kansen en mogelijkheden die 2021 jou biedt ten volle benutten? Zodat je vanuit innerlijke rust kunt groeien en op een natuurlijke manier succes weet te behalen? Volg dan mijn masterclass! 

Review cursus numerologie Gwendolyn

Review Persoonljk jaargetal Jet

Review online cursus numerologie 4

Review online cursus numerologie 2

Cookies­čŹ¬