Video Aspect Ratio: 4:1
Aanbod handlezen

De sleutel tot succes heb je zelf in de hand

Aanbod handlezen

De sleutel tot succes heb je zelf in de hand

3

jaar eigen praktijk

175+

cursisten

750

paar handen gelezen

De Handcoach_Melissa Kamstra

Benut de kennis van handleeskunde

De Handcoach is dé expert op het gebied van praktische spiritualiteit. Hier ontdek je hoe je de oeroude kennis van de handleeskunde in het dagelijks leven kunt benutten. Mijn aanbod is er voor jou als je op een praktische en natuurlijke manier meer over jezelf te weten wilt komen. Maak gebruik van mijn aanbod en ontdek waarmee jij de sleutel tot succes in de hand hebt!

Mijn helpende hand

Cursus handlezen

De magie van je vingers

Goed slapen, voldoende bewegen en gezonde voeding. Ze worden vaak in één adem genoemd als het gaat om een goede balans. En daar hoort mentale fitheid eigenlijk ook bij. Maar hoe voorkom je stress in een maatschappij waarin er 24/7 continu prikkels om je heen te verkrijgen zijn? Handleeskunde, en in het bijzonder je vingers, kan jou hier in het dagelijks leven bij ondersteunen. Ontdek in deze cursus hoe je jouw mindset positief kunt veranderen en meer innerlijke rust kunt ervaren. 

Hand me your brand - ondernemers

Handanalyse voor ondernemers

Dit aanbod is er voor jou als je bekend wilt staan als dé expert van jouw vakgebied! Door samen de handen ineen te slaan kijken we hoe jij je zo goed mogelijk kunt positioneren en ook naar waarde beloond kunt worden.

Review handanalyse ondernemer

arrow_drop_up arrow_drop_down