Handanalyse bij De Handcoach

Handanalyse

Inzichten over hoe je groter kan én mag. Inclusief praktische tips en adviezen, alleen voor jou!

4
jaar eigen praktijk
750

paar handen gelezen

66

5-sterren Google reviews

Ontdek jouw handleiding

Jij bent een ondernemer, een high potential of een ambitieuze professional met een missie. Echter ben je nog niet helemaal overtuigd van je missie. Want hoewel je diep van binnen voelt dat er meer in je zit en dat je tot grootste dingen in staat bent, durf je hier niet van uit te gaan.


De twijfel slaat toe: "Is dit echt wat ik wil? Past dit bij mij? Doe ik hier goed aan?" Voor je het weet ben je continu aan het piekeren en malen en komt er niets, of minder dan gehoopt, van je plannen terecht. 


Klaar voor een keerpunt in jouw leven? Bewust worden van jouw handleiding geeft de bevestiging die je zoekt. Velen zijn jou voorgegaan en zeggen dat een handanalyse heeft gezorgd voor hét moment dat ze niet alleen groots durfden te denken, ze gingen ook grootse dingen doen. Maak daarom snel een afspraak en ervaar meer vertrouwen in jezelf én je kunnen.

Een uniek aanbod voor jou als je voelt dat je grootser kan

Review Deisy Amelsbeek

Deisy Amelsbeek

Een aantal jaar geleden werkte ik op de reclameafdeling van een grote retailer. Hoewel ik met veel plezier naar mijn werk ging, bezorgde de continue stress mij op een gegeven moment een burn-out. Op zoek naar antwoorden besloot ik mij te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Zo bezocht ik een psycholoog, las ik talloze hulpboeken en ging ik voor langere tijd op reis. Niets gaf mij echt inzichten, tot de workshop handlezen waar ik aan deelnam.


Daar legde iemand die mij helemaal niet kende in een mum van tijd mijn ziel en zaligheid bloot. Niet alleen was ik verbaasd, ook begreep ik mezelf zoveel beter. Lange tijd was ik op zoek naar mezelf, en daar kwam ik erachter dat de de antwoorden letterlijk voorhanden bleken te liggen. Daarom schreef ik mij direct in voor de 2,5-jarige opleiding handleeskunde. Ik wilde veel meer over handleeskunde weten en ik wist ook direct dat vele anderen hier iets aan zouden kunnen hebben. 


Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat handleeskunde heeft bijgedragen aan mijn zakelijke groei. Ik maak nu keuzes die écht bij mij passen. Geen getwijfel of gepieker meer, wel intuïtief weten waar ik het beste ja of nee op kan zeggen. Deze helderheid en focus zorgt voor meer vertrouwen, innerlijke rust en succes. En precies dat gun ik jou ook!

De Handcoach_handleeskunde voor groei

"Door in jezelf te geloven vergroot je de kans op succes, geluk en groei"

Deze resultaten kan een handanalyse opleveren

De afgelopen jaren heb ik honderden mensen 1-op-1 mogen begeleiden. Dankzij de inzichten, bewustwording en het vergrote zelfvertrouwen zijn er verbluffende resultaten geboekt:


- Chris kreeg het zetje om voor zichzelf te beginnen en heeft nu zo een goedlopend bedrijf in op-maat gemaakte kunst dat ze inmiddels een maandenlange wachtlijst heeft. 

- Lieke zag in dat haar dyslexie en andere kijk op managen eerder kansen dan beperkingen bieden. Na afscheid te hebben genomen van beperkende overtuigingen en haar werkgever, schrijft ze nu een boek over 'Het nieuwe leidinggeven'. 

- Susan realiseerde zich dat alsmaar doordenderen niet de juiste weg was. Na op mijn advies een pauze en koerswijziging te hebben doorgevoerd is ze nu een gespecialiseerde VA en draait ze minder uren, maar wel meer omzet! 

- Babette voelde wel dat ze heel intuïtief was, maar durfde hier niet openlijk voor uit te komen. Totdat ze doorhad dat dit juist haar kracht is. Haar praktijk draait sindsdien torenhoge omzetten. 


- Marjolein kon eindelijk de vinger leggen op haar bijzondere talenten. Pas nu begreep ze waarom zo goed is in haar werk. Waar ze eerst nog onzeker was over collega's met diploma's, is ze nu een blakend zelfvertrouwen en omarmt ze haar bijzondere gaven.


Uiteindelijk heeft iedereen hier zelf voor gezorgd. Het enige wat ik heb gedaan is iedereen een spiegel voorgehouden. Iets wat ik dankzij mijn kennis over de eeuwenoude studie handleeskunde goed kan. Er is niets persoonlijkers dan de lijnen in je handen. Deze informatie laat zien wie je werkelijk bent én geeft tegelijkertijd het oervertrouwen om te gaan doen wat je diep van binnen al weet en voelt.  

Ik boek nú een afspraak
Goud in handen

Vanuit vertrouwen handelen

Inmiddels heb ik meer dan 750 paar handen gelezen. Elke handanalyse is een waar feestje. Weet je waarom? Omdat ik zoveel opluchting zie. Want misschien heb jij wel korte vingers en wil je snel overgaan tot actie. Dan zijn werkculturen waarbij er over elk wissewasje vergaderd moet worden nou niet bepaald aan te raden. Of wie weet geeft jouw hoofdlijn aan dat je verbinding belangrijk vindt. Dan voelt een workshop met honderden deelnemers onbevredigend, want daarin kun je geen echte diepgaande connectie met anderen maken.


Deze wijsheden leveren ontzettend veel berusting op. Dankzij jouw handleiding weet je jouw authentieke kracht en zal je veel meer vanuit vertrouwen handelen. 

De grootste groei realiseer je van binnenuit

  De grootste groei die je maar kunt realiseren is door eerst naar binnen te keren en te kijken waar jij jezelf in de weg staat om je dromen, doelen en wensen te manifesteren. Want vaak zijn het niet de externe factoren die jou klein houden, dat ben jezelf. Handleeskunde geeft jou de inzichten en het vertrouwen om een (grote) stap voorwaarts te kunnen maken. 


  Durf je geen hogere prijzen of salarisverhoging te vragen?

  Leer jezelf op waarde te schatten en ga staan voor wat je waard bent


  Verlang je naar meer vrijheid en rust?

  Breng je behoeften in kaart en kom op voor je eigen grenzen


  Wil je een grotere impact maken?
  Werk aan je zelfvertrouwen en wordt zichtbaar als dé expert in jouw vakgebied

IK WIL MEZELF NIET LANGER KLEIN HOUDEN

"De beste basis om te geloven in jouw grootsheid is het erkennen van het goud in jouw handen!" 

Zo help ik je de sleutel tot succes te vinden...


In de eerste plaats heb ik een unieke werkwijze die niemand anders in Nederland hanteert. Door jouw handen te analyseren kan ik je in mum van tijd vertellen wat jou uniek maakt en direct advies geven over de best passende vertaalslag. Dit scheelt jou tijd, energie, geld en frustraties. 


In de tweede plaats ben ik iemand die gaat voor actie. Ik stel gerichte vragen, denk kritisch met je mee, ga oplossingsgericht te werk en ik ben iemand die direct en to the point zegt waar het opstaat. Geen vaag gelul, maar inzichten en adviezen waar je echt iets aan hebt.


In de derde plaats zie ik altijd overal kansen en mogelijkheden. Ik krijg dan ook enorm veel energie van het bedenken van nieuwe verdienmodellen of het meedenken met (business)plannen. Daarom weet ik dat jij je investering binnen no-time zal terug verdienen. Omdat je doet wat bij je past en daar ook voor ontvangt wat je waard bent!
Marktingervaring


Mijn aanbod is niet voor jou als...

Zin om 'gewoon eens voor de fun' je handen te laten lezen?
Ben je benieuwd wat er in de toekomst staat te gebeuren?
Is handlezen iets wat je altijd al een keertje hebt willen doen?

Dan zijn wij niet de ideale match. 

Ik ga je niet vertellen wanneer je de man van je dromen tegenkomt of hoeveel kinderen je krijgt. Evenmin kan ik zien wanneer je de loterij wint of naar welk land je emigreert. Dit zijn allemaal zaken buiten jou. Ik kijk veel liever naar jouw ware potentieel. Misschien zijn er wel onbenutte talenten of bepaalde valkuilen waardoor je jezelf tegenwerkt.

En ik mag dan De Handcoach heten, ik ga niet je handje vasthouden. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen succes en leven. Als je niet in de actie wilt komen en liever wacht tot het juiste moment voorbij komt, dan is mijn aanbod niets voor jou.     

Een doeltreffende manier voor snelle en grote doorbraken  

Handanalyse

Unieke werkwijze 

De werkwijze die ik hanteer is uniek in Nederland en helpt jou persoonlijke, zakelijke en bovenal waardevolle inzichten te verkrijgen.


Jij als persoon
 Waar liggen je kwaliteiten? Op welke wijze blijf je gemotiveerd? Tegen welke uitdagingen loop je aan? Hoe zorg je voor een goede werk-privé balans?

Jij en je talenten
Wat is jouw toegevoegde waarde? Welke werkzaamheden passen hier het beste bij en wat kun je beter uitbesteden/laten varen? Zijn er nieuwe verdienmodellen of hogere inkomsten te bedenken?

Jij en je presentatie
Wat is de beste manier om jezelf te uiten? Waar laat je (nu nog) kansen liggen? Welke stappen heb je te zetten om beter tot je recht te komen? 


Mijn werkwijze is kort en krachtig. De inzichten en concrete tips geven praktische handvatten waar je direct mee aan de slag kunt

Dit is precies wat ik zoek

Review handanalyse Hanneke

Hanneke Poelman

Jouw handleiding bij toekomstige beslissingen

Handanalyse

excl. btw

€347,-

- 2 uur op locatie in Amsterdam, inclusief het maken van handafdrukken en prachtige bewaarlijst

- Mogelijkheid tot geluidsopname (een waardevolle persoonlijke podcast, waar je nog jarenlang inzichten uit zal opdoen)

- Voor een rotsvast vertrouwen in wie je bent en wat er nou écht bij je past 

Deze handen gingen je voor...

Review handanalyse Marieke

Review handanalyse Berthine

Review handanalyse Thirza

Review handanalyse Kim

Review handanalyse Laurien

Review handanalyse Marieke Steenhoek

Review handanalyse Savannah

Review handanalyse Romana

Review handanalyse SuzanReview handanalyse DanyaReview handanalyse Kim

Review handanalyse Marian

Review handanalyse Lilian

Veelgestelde vragen

Handanalyse

Wat ontvang ik tijdens een handanalyse?

De afspraak voor een handanalyse duurt 2,5 uur op mijn kantoor in Amsterdam. Tijdens deze afspraak kijk ik naar jou als persoon, je waarde en je presentatie. Op een heel persoonlijke wijze kom je erachter waar je goed in bent, in welke behoeften je hebt te voorzien om te kunnen groeien en waar je valkuilen zich bevinden en wat je hebt te doen om hierin niet vast te lopen. Dankzij deze kennis zal je meer zelfvertrouwen ervaren en weet je wat je hebt te doen om tot ongekende hoogte te groeien. Bovendien krijg je jouw handafdrukken mee in een mooie bewaarlijst en heb je de mogelijkheid tot een geluidsopname. Deze opname kun je zien als een persoonlijke podcast waar je nog jarenlang inzichten uit zal opdoen. 

Handanalyse

Waarom is jouw aanpak nodig om een goede shift te maken?

Mijn unieke coachingsmethode geeft jou op heel persoonlijk niveau waardevolle inzichten. Het zijn dan ook geen 13 in een dozijn adviezen die je van mij krijgt. De 'trucjes' of methodieken van anderen zijn in feite niet veel meer dan tactieken. En die veranderen ook nog eens door de jaren heen. Waar je veel meer gebaat bij bent is een gezonde dosis zelfvertrouwen. En ook het gevoel hebben dat je hoe dan ook goed genoeg bent. Daarom dat ik vol overtuiging durf te zeggen dat jij na onze afspraak in korte tijd hele grote doorbraken kan realiseren.

Handanalyse

Kan ik ook in termijnen betalen?

Nee. Als jij de investering niet direct kunt betalen, dan kun je beter even wachten totdat je het bedrag wel hebt gespaard. Uit ervaring kan ik zeggen dat deze investering de drempel is tussen 'ik probeer het eens uit' en 'ik ga all-in en pak deze kans met beide handen aan'.
Handanalyse

Besteed je ook aandacht aan relaties?

Ja en nee. Ik kijk naar wie jij bent en wat je nodig hebt (in een relatie). Maar als je bevestiging zoekt in de relatie met je partner, nieuwsgierig bent wanneer je de ware tegenkomt of benieuwd bent wanneer je kinderen kunt verwachten, dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. Dit zijn allemaal zaken die buiten jou liggen. De beste helpende hand die ik kan bieden is door mee te kijken waar jij persoonlijk en zakelijk de grootste groei kunt realiseren. En laten we eerlijk zijn; zodra jij plezier hebt in de dingen die je doet trek je anderen als een magneet naar je toe. Wie weet wat voor potentiële leukerd zich dan zal aandienen!

Handanalyse

Wat als ik behoefte heb aan langdurige coaching? 

Ik geloof persoonlijk niet zo in lange coachingstrajecten, het gaat om een kwestie van doen en het nemen van verantwoordelijkheid. Als je op zoek bent naar praktische handvatten waar je direct gerichte actiepunten aan kunt verbinden, dan is een handanalyse hetgeen waar je veel baat aan hebt.

Toch kan ik mij goed voorstellen dat je behoefte kunt hebben aan sparringsmomenten na de handanalyse. Neem daarom gerust contact met mij op als je behoefte hebt aan advies waardoor je vingervlug weer vooruit kunt. Bijkomend voordeel is dat ik je écht van de beste adviezen kan voorzien, omdat ik dan immers weet wie je bent en wat je nodig hebt. 

Mijn belofte

Hoewel de handanalyse geen toekomstvoorspelling is weet ik zeker dat jij de dingen die je doet na de handanalyse veel meer op waarde zal schatten. Je weet veel concreter te benoemen wat jou uniek maakt, je zal makkelijker nee kunnen zeggen tegen dingen die niet bij jou passen, je verhoogt de prijzen van je aanbod en als je dat nog niet had gedaan, dan zal je nu daadwerkelijk de stap zetten om je in te schrijven bij de KVK of te solliciteren naar een hogere functie.


Inzichten uit handanalyse


Op het moment dat je vol vertrouwen groots gaat denken, ga je ook vol vertrouwen anders doen. Dit leidt tot grootse resultaten. En je hoeft alleen maar naar je handen te kijken om hier dagelijks aan herinnert te worden.