Oeroude wijsheden vertaalt naar het hier-en-nu

Pieker je veel? Slaat de twijfel wel eens toe? Lukt het jou geen nee te zeggen? 


Ontdek dan hoeveel innerlijke rust de kennis van handleeskunde jou kan opleveren. In mijn online cursussen vertaal ik oeroude wijsheden naar het leven van nu. Praktisch van aard, met lekker veel diepgang. Zodat je vanuit vertrouwen in actie komt en nieuwe stappen zet om de regie over jouw leven in eigen hand te nemen.

1.500 cursisten gingen jou voor

Vingervlug innerlijke rust

Pieker je veel? Voel je je opgejaagd en rusteloos? Ben je geneigd jezelf voorbij te lopen? Dan is de cursus 'Vingervlug innerlijke rust' precies wat je nodig hebt.In deze cursus ontdek je de betekenis van je vijf vingers, ook wel je vijf persoonlijke coaches. De praktische handelingen die ik je leer, zorgen ervoor dat je vanuit rust en vertrouwen voor jezelf kiest. Daarbij ontvang je ook nog eens als bonus een ingesproken vijfvingermeditatie. 
Cursus in je element

In je element

Als je wilt groeien moet je niet alleen weten wat je al kunt, maar ook waar je jezelf in kunt tegenhouden. Deze cursus is een verdieping op de huidpatronen om zo je kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergie beter onder de loep te nemen. Ontdek waar je helemaal van in je element raakt en wat je hebt te doen om in balans te blijven. 

Review Fleur over cursus handlezen

Review Debbie

Review Krista over cursusaanbod

Review online cursus

Review Evelien over Magie van je Vingers

Review Linda cursus handlezen

Review Katja over cursusaanbod

Review Annemieke over magie van je vingers

Review Kim over cursus handlezen

Review Bernice over cursusaanbod

Review Magie van je vingers

Review Jentina over De Handcoach