arrow_drop_up arrow_drop_down

Werk met de energie van de maan

Verlang je naar meer helderheid en focus? Ben je op zoek naar meer energie en voldoening uit de dingen die je doet? Wil je jouw carrière naar het volgende niveau tillen?


In The Moon Academy wordt er gewerkt met de krachtige energie van de maan. Elke maanfase en maanstand brengt een ander thema aan het licht, hierdoor kun je op een hele natuurlijke manier elke maand een ander vraagstuk in je leven centraal stellen.


Nieuwemaan is de fase waarin iets nieuws mag ontstaan. Het is een periode van experimenteren en manifesteren. Eerste kwartier helpt jou om die eerste stap te zetten. Vollemaan is een maanfase waarin loslaten centraal staat. En door te reflecteren tijdens laatste kwartier kom je erachter wat er nou écht voor jou belangrijk is. In The Moon Academy word je tijdens deze maanfases op verschillende manieren ondersteunt. 

Werken met de maan

Elke maan(d) ontvang je...

The Moon Academy

Maanwerkboek

In het digitale maanwerkboek wordt elke maan(d) stil gestaan bij het centrale thema. Achtergrondinformatie, tips, adviezen en extra ondersteuning komen uitgebreid aan bod. 

The Moon Academy

E-mails

Tijdens de belangrijkste maanfasen ontvang je een fijne reminder in je mailbox. Zo weet jij exact wanneer het tijd is om te manifesteren, ondernemen, los te laten en te reflecteren.

The Moon Academy

Maanplanner

De digitale maanplanner is jouw maandelijkse gids. Hierop schrijf je jouw intentie(s), resultaten en belangrijkste leermomenten. Juist door dingen op te schrijven stimuleer je vooruitgang.

The Moon Academy is echt iets voor jou als je...

Natuurlijke inspiratie en motivatie wilt ontvangen

Bewustere keuzes wilt maken

Meer focus en helderheid wilt creëren 

Het beste uit jezelf wilt halen

Op je intuïtie wilt leren vertrouwen

Dit wil ik!

Deze moonlover ging jou voor...

Review The Moon Academy Marjon

“Door het ritme van de maan te volgen ben ik veel beter in staat het beste uit mezelf te halen.”

De Handcoach_Melissa Kamstra

De afgelopen 3 jaar heb ik elke maand stilgestaan bij de energie van de maan. Verbazingwekkend welke stappen ik hierdoor heb kunnen zetten. Zo heb ik tijdens nieuwemaan in Stier mijn financiën volledig onder de loep genomen en ben ik de administratie zelfs leuk gaan vinden! Mijn winst is ook echt gestegen doordat ik nu inzichtelijker heb gemaakt wat ik maandelijks verdien en uitgeef. Tijdens nieuwemaan in Tweelingen kwam ik met de juiste mensen in aanraking door slim gebruik te maken van mijn netwerk, en nieuwemaan in Leeuw ondersteunde mij in betere online zichtbaarheid. Met als resultaat een aantal publicaties in diverse tijdschriften. Dit had nooit gebeurd als ik niet zo bewust van de maanenergie was geweest.


Tegelijkertijd helpt vollemaan mij bij het loslaten van zaken. Zo kon ik veel makkelijker samenwerkingen stopzetten die niet goed voelde of projecten laten vallen die geen energie meer gaven. In liefdevolle verbinding en volle vertrouwen. Het voelde allemaal heel natuurlijk om hier afscheid van te nemen.


Ik zie het volgen van de maancyclus dan ook als een natuurlijke ontwikkelingstool. Ik start vol vertrouwen met iets nieuws, geniet van de groei en laat in volle overgave los wat niet langer dient.

IK WIL OOK NATUURLIJK GROEIEN

De 3 pijlers van The Moon Academy

The Moon Academy groei

Inspiratie en groei

De natuur heeft veel waardevolle kennis in zich. Door het ritme van de maan te volgen zal je op een hele natuurlijke manier weten te groeien.

The Moon Academy verbinding

Verbinding en vertrouwen

Als natuurlijke krachtbron is de maan altijd aanwezig. Door jezelf te verbinden met de energie van de maan zal je veel meer op je eigen kracht vertrouwen.

The Moon Academy focus

Focus en helderheid

Elke maand sta je bewust stil bij je intenties, behaalde resultaten en de belangrijkste learnings. Dit zorgt ervoor dat je meer grip krijgt op jezelf.

Maanwerkboek

Het maanwerkboek bevat:

 • Alle ins and outs over het dierenriemteken
 • Manifestatietips
 • Een passend ritueel tijdens nieuwemaan
 • Gerichte reflectievragen
 • Begeleidende affirmaties
 • Nog vele andere waardevolle extra's!

Review The Moon Academy

Word lid van The Moon Academy

Betaal maandelijks

Elke maand een natuurlijke focus op groei

€ 11,-
 • Vlak voor nieuwemaan ontvang je een werkboek met uitgebreide achtergrondinformatie en een passend maanritueel.
 • Een fijne reminder op nieuwemaan, eerste kwartier, vollemaan en laatste kwartier in je mailbox.
 • Waardevolle extra’s zoals een maanplanner, gerichte manifestatietips, affirmaties en meer!
 • Toegang tot besloten moonloverscommunity
 • Maandelijks opzegbaar!

Betaal jaarlijks en bespaar €21,-!

Elke maand een natuurlijke focus op groei

€ 111,-
 • Vlak voor nieuwemaan ontvang je een werkboek met uitgebreide achtergrondinformatie en een passend maanritueel.
 • Een fijne reminder op nieuwemaan, eerste kwartier, vollemaan en laatste kwartier in je mailbox.
 • Waardevolle extra’s zoals een maanplanner, gerichte manifestatietips, affirmaties en meer!
 • Toegang tot besloten moonloverscommunity
 • Jaarlijks opzegbaar!

Veelgestelde vragen

FAQ The Moon Academy

Wat als ik wel/niet eerder heb gewerkt met de energie van de maan?

De maan verschuift elke maan in een ander dierenriemteken. Dat maakt dat elke maand iedere maan voor een ander soort energie zorgt. Hierdoor maakt het niet uit of je wel/niet eerder hebt gewerkt met de energie van de maan. De energie is hoe dan ook anders.

Daarnaast is de stof helder, begrijpelijk en makkelijk te volgen. Basiskennis over de maan is niet nodig.

FAQ The Moon Academy

Wat als de prijs van het membership verandert?

Zolang je lid blijft betaal je de prijs waarvoor je bent ingestapt. Stop je (tijdelijk)? Dan geldt bij je nieuwe aanmelding de prijs die op dat moment gevraagd wordt voor The Moon Academy.
FAQ The Moon Academy

Hoe beëindig ik het membership?

Je abonnement wordt maandelijks of jaarlijks geïncasseerd op de datum dat jij het membership bent aangegaan. Als je besluit te stoppen dan kun je het beste uiterlijk een week voor de nieuwe incasso een e-mail sturen naar support@handcoach.nl met als onderwerp “Opzegging Membership Moonacademy”. Bij latere opzegging zijn de incasso’s al in gang gezet, dit is helaas niet terug te draaien. Bij beëindiging van het membership ontvang je naast het maanwerkboek ook geen e-mails meer.
Cookies­čŹ¬