Wil jij op een natuurlijke wijze groeien?

De afgelopen 3 jaar heb ik elke maand stilgestaan bij de energie van de maan. Verbazingwekkend welke stappen ik hierdoor heb kunnen zetten. Zo heb ik tijdens nieuwemaan in Stier mijn financiën volledig onder de loep genomen en ben ik de administratie zelfs leuk gaan vinden! Mijn winst is ook echt gestegen doordat ik nu inzichtelijker heb gemaakt wat ik maandelijks verdien en uitgeef. Tijdens nieuwemaan in Tweelingen kwam ik met de juiste mensen in aanraking door slim gebruik te maken van mijn netwerk, en nieuwemaan in Leeuw ondersteunde mij in betere online zichtbaarheid. Met als resultaat een aantal publicaties in diverse tijdschriften. Dit had nooit gebeurd als ik niet zo bewust van de maanenergie was geweest.


Tegelijkertijd helpt vollemaan mij bij het loslaten van zaken. Zo kon ik veel makkelijker samenwerkingen stopzetten die niet goed voelde of projecten laten vallen die geen energie meer gaven. In liefdevolle verbinding en volle vertrouwen. Het voelde allemaal heel natuurlijk om hier afscheid van te nemen.


Ik zie het volgen van de maancyclus dan ook als een natuurlijke ontwikkelingstool. Ik start vol vertrouwen met iets nieuws, geniet van de groei en laat in volle overgave los wat niet langer dient.

De Handcoach_Melissa Kamstra

Al eeuwenlang een natuurlijke raadgever 

Werken met de energie van de maan is niets nieuws. Sterker nog; eeuwen geleden was het vrij normaal rekening te houden met de stand van de maan. Voornamelijk vrouwen werkten met de krachtige maanenergie en gaven de informatie door aan hun dochters. Zo ging het van de ene generatie over op de andere generatie. Tot occulte zaken werden gezien als zwarte magie en als iets duivels. Het werd vanaf dat moment verboden met de krachten van o.a. de maancyclus te werken.

Tegenwoordig komt deze oeroude informatie weer tot leven en wordt het werken met de maan weer als vanouds. Gelukkig maar! Want de maan helpt je om naar je gevoel te luisteren en op een natuurlijke manier te groeien.


Werk met de energie van de maan en...

 • Ontvang op natuurlijke wijze inspiratie en motivatie
 • Maak bewustere keuzes
 • Creëer meer focus en helderheid
 • Vertrouw meer op je intuïtie
 • Haal het beste uit jezelf
Maankalender

The Moon Academy

Verlang je naar meer helderheid en focus?
Wil je meer vertrouwen op je intuïtie?
Ben je op zoek naar meer voldoening uit de dingen die je doet? Dan is The Moon Academy waarschijnlijk iets voor jou! 

In The Moon Academy wordt er gewerkt met de krachtige energie van de maan. Elke maanfase en maanstand brengt een ander thema aan het licht, hierdoor kun je op een hele natuurlijke manier elke maand een ander vraagstuk in je leven centraal stellen.

Nieuwemaan is de fase waarin iets nieuws mag ontstaan. Het is een periode van experimenteren en manifesteren. Eerste kwartier helpt jou om die eerste stap te zetten. Vollemaan is een maanfase waarin loslaten centraal staat. En door te reflecteren tijdens laatste kwartier kom je erachter wat er nou écht voor jou belangrijk is. In The Moon Academy word je tijdens deze maanfases op verschillende manieren ondersteunt. 

Ik wil meedoen

Elke maan(d) ontvang je ruim €77,- aan waarde...

The Moon Academy

Maanwerkboek

In het digitale maanwerkboek (22 blz.) ontvang je uitgebreide informatie over het dierenriemteken, manifestatietips, affirmaties en meer!

The Moon Academy

Moonclass

Tijdens de Moonclass gaan we dieper in op het thema van de maan(d). Gezamenlijk bespreken we waar de focus en aandacht naar uit mag gaan.

The Moon Academy

Maanplanner

De maanplanner is jouw maandelijkse gids. Hierop schrijf je jouw intenties, maak je jouw mijlpalen inzichtelijk en sta je stil bij datgene wat er al is.

Deze moonlovers gingen jou voor...

Review The Moon Academy Marjon


“Door het ritme van de maan te volgen ben ik veel beter in staat het beste uit mezelf te halen.”

De 3 pijlers van The Moon Academy

The Moon Academy groei

Inspiratie en groei

De natuur heeft veel waardevolle kennis in zich. Door het ritme van de maan te volgen zal je op een heel natuurlijke manier weten te groeien.

The Moon Academy verbinding

Verbinding en vertrouwen

Als natuurlijke krachtbron is de maan altijd aanwezig. Door jezelf te verbinden met de energie van de maan zal je veel meer op je eigen kracht vertrouwen.

The Moon Academy focus

Focus en helderheid

Elke maand sta je bewust stil bij je intenties, behaalde resultaten en de belangrijkste learnings. Dit zorgt ervoor dat je meer grip krijgt op jezelf.

Maanwerkboek Kreeft

Het maanwerkboek bevat:

 • Alle ins and outs over het dierenriemteken
 • Kristallentips
 • Een passend ritueel tijdens nieuwemaan
 • Gerichte reflectievragen
 • Begeleidende affirmaties, speciaal afgestemd op de tekens
 • Nog vele andere waardevolle extra's!

Review The Moon Academy

Vollemaan mediatie

Een speciale vollemaan meditatie

Vollemaan is het moment dat de maan op haar krachtigst is. Als je maangevoelig bent zal dit effect op jou hebben. Tijdens vollemaan worden je emoties vergroot en dit kan vrij intens zijn. Daarom ontvang elke maand een speciaal op maat gemaakte vollemaan meditatie van Sofie Kneppers. Haar zalvende stem zorgt ervoor dat je in precies de juiste vibe komt om je negatieve emoties los te laten. 

Review maanmediatie

FAQ The Moon Academy
€ 25,-

The Moon Academy

 • Vlak voor nieuwemaan ontvang je een werkboek met uitgebreide achtergrondinformatie en een passend maanritueel
  • Tijdens vollemaan begeleiding met een meditatie
  • Elke maand een verdiepende Moonclass
  • Waardevolle extra’s zoals kristallentips, affirmaties en meer!
  • Korting bij samenwerkingspartners
  • Toegang tot de verdiepende maantraining t.w.v. €99,-


  Het membership is maandelijks opzegbaar

Meer over de maan in de exclusieve training t.w.v. €99,-

Als deelnemer van The Moon Academy ontvang je toegang tot een uitgebreide maantraining. In deze training leer je meer over de werking van de maan, de acht verschillende maanfasen en de twaalf dierenriemtekens. Als bonus ontvang je ma(a)nifestatietips en ontdek je hoe je maanwater tijdens vollemaan kunt maken.

Review Maantraining


Review maantraining-2

Veelgestelde vragen

FAQ The Moon Academy

Wat als ik wel/niet eerder heb gewerkt met de energie van de maan?

De maan verschuift elke nieuwemaan in een ander dierenriemteken. Dat maakt dat elke maand iedere maan voor een ander soort energie zorgt. Hierdoor maakt het niet uit of je wel/niet eerder hebt gewerkt met de energie van de maan. De energie is hoe dan ook anders.

Daarnaast is de stof helder, begrijpelijk en makkelijk te volgen. Basiskennis over de maan is niet nodig.

FAQ The Moon Academy

Wat als de prijs van het membership verandert?

Zolang je lid blijft betaal je de prijs waarvoor je bent ingestapt. Stop je (tijdelijk)? Dan geldt bij je nieuwe aanmelding de prijs die op dat moment gevraagd wordt voor The Moon Academy.
FAQ The Moon Academy

Hoe beëindig ik het membership?

Je abonnement wordt maandelijks geïncasseerd op de datum dat jij het membership bent aangegaan. Als je besluit te stoppen dan kun je het beste uiterlijk een week voor de nieuwe incasso een e-mail sturen naar support@handcoach.nl met als onderwerp “Opzegging Membership Moonacademy”. Bij latere opzegging zijn de incasso’s al in gang gezet, dit is helaas niet terug te draaien. Bij beëindiging van het membership ontvang je naast het maanwerkboek ook geen e-mails meer.
FAQ The Moon Academy

Zijn de maanplanners ook los te koop?

Bij elke nieuwemaan ontvang je sowieso een digitale maanplanner. Alleen voor de deelnemers die meedoen aan The Moon Academy is er een mogelijkheid om geprinte maanplanners + een speciaal ontworpen stickervel te kopen.
FAQ The Moon Academy

Kan ik ook zonder The Moon Academy toegang tot de maantraining krijgen?

Nee. De maantraining is exclusief en alleen voor deelnemers van The Moon Academy. Zolang als je lid bent van The Moon Academy ontvang je toegang tot de training. 
arrow_drop_up arrow_drop_down