Wat je beter niet kunt zeggen tegen een sterrenbeeld
04 maart 2021 
2 min. leestijd

Wat je beter niet kunt zeggen tegen een sterrenbeeld

Het ene sterrenbeeld is het andere sterrenbeeld niet. Zo is geliefd worden voor het ene sterrenbeeld belangrijk, terwijl het andere sterrenbeeld graag gezien wil worden. Laat vooral weten in een reactie of jij je herkent in jouw sterrenbeeld! 

Wat je beter niet kunt zeggen tegen een sterrenbeeld


Ik heb je niet nodig

De sterrenbeelden Stier, Maagd en Steenbok vallen onder element aarde. Aarde is het element wat graag van nut wil zijn. Dus niet nodig zijn zal al snel voor deze sterrenbeelden voelen alsof ze er niet toe doen.


Ik kan je niet uitstaan

De vurige energie van Ram, Leeuw en Boogschutter kan soms intens zijn. In hun enthousiasme gaan ze nog wel eens te snel en worden ze niet goed begrepen. En dat terwijl ze juist uit louter liefde voor jou door het vuur kunnen gaan. Voor deze sterrenbeelden is het dan ook een steek in het hart als je zegt dat je ze niet kunt uitstaan.


Ik wil je niet spreken

Tweelingen, Weegschaal en Watermijn zijn de meest communicatieve sterrenbeelden. Ze vallen dan ook onder element lucht. Een element dat overal in doordringt en graag gehoord wil worden. Maar tegelijkertijd ook graag naar een ander wil luisteren. Dat maakt dat het voor deze sterrenbeelden niet fijn is om te horen dat je ze niet wilt spreken.


 

Ik houd niet van je

De meest gevoelige sterrenbeelden van de dierenriem zijn Kreeft, Schorpioen en Vissen. Zij voelen met al aan hun water wat jij voelt. Iets wat soms confronterend kan zijn. Niet iedereen zit op een vinger op de zere plek te wachten. En dat terwijl deze sterrenbeelden met de beste bedoelingen het gevoel hebben jou zo goed mogelijk te helpen. Vandaar dus ook dat niets pijnlijker is om te moeten horen dat je niet van ze houdt.


Meer ontdekken over je sterrenbeeld?

Wil je meer leren over de kenmerkende eigenschappen van de dierenriemtekens? Doe dan mee met The Moon Academy. Elke maand ontvang je een maanwerkboek met daarin uitgebreide informatie over het sterrenbeeld waar de maan zich tijdens de nieuwemaanfase in bevindt. Lees hier meer informatie.

Over de schrijver
Als expert in praktische spiritualiteit laat De Handcoach zien hoe je spiritualiteit in je business kunt benutten. Wil jij meer innerlijke rust, plezier en succes ervaren? Laat je dan inspireren door middel van blogs, cursussen, masterclasses en de podcast!
Reactie plaatsen