Vingervlug innerlijke rust

Geen stress of gepieker, maar binnen no-time kiezen voor jezelf

De Handcoach_Melissa Kamstra
 • Pieker je veel?
 • Voel je je opgejaagd en rusteloos?
 • Ben je geneigd jezelf voorbij te lopen?


Ontdek dan de kracht van je vijf vingers


In mijn cursus leer je de betekenis van je vijf vingers. Deze kennis is ontzettend fijn als je gestresst bent of teveel in je hoofd zit. Want zodra je weet welke specifieke kenmerken elke vinger symboliseert, zal je hier veel kracht uit kunnen halen. In feite zijn je vingers dan ook jouw persoonlijke coaches die jou in tal van situaties praktische ondersteuning kunnen bieden. 

IK WIL MIJN vingers ALS coaches LEREN GEBRUIKEN

Review Evelien over Magie van je Vingers


Review Annemieke over magie van je vingers


Review cursus handen als kompa_Marleen

Cursus handlezen

Eeuwenoude kennis - grote impact

Handleeskunde zweverig? Echt niet! De eeuwenoude kennis kan juist in het hier-en-nu voor een grote impact zorgen. En je hoeft niet eens de lijnen in je hand te kunnen lezen om dit zelf te ervaren.


In deze cursus leer je op een vingervlugge manier je vingers als praktisch raadgever te benutten. Hierdoor zal je vanuit innerlijke rust en een groter zelfvertrouwen je eigen behoeften makkelijker op nummer één zetten.
Yes, ik wil kiezen voor mezelf

Misschien merk je dat je als ambitieuze professional of ondernemer veel piekert en stress ervaart. Uit onderzoek blijkt dat 17% van de werknemers onder spanning staat en dit percentage ligt bij ondernemers maar liefst 4x zo hoog. Maar wat nou als je een tool hebt die een burn-out kan voorkomen? Een tool die jou binnen no-time ontspanning kan geven? Zodat je daarna met helderheid, focus en vertrouwen beslissingen kunt maken die goed voor JOU voelen.


Daarom doe ik je graag een waardevolle handreiking. In mijn cursus 'Vingervlug innerlijke rust' leer je op een heel natuurlijke manier tot jezelf te komen. Ideaal als het even niet stroomt of het werk te veel is geworden.

ik wil minder stress ervaren


Een aantal jaar geleden werkte ik op de reclameafdeling van een grote retailer. Hoewel ik met veel plezier naar mijn werk ging, bezorgde de continue stress mij op een gegeven moment een burn-out. Op zoek naar antwoorden besloot ik mij te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Zo bezocht ik een psycholoog, las ik talloze hulpboeken en ging ik voor langere tijd op reis. Niets gaf mij echt inzichten, tot de workshop handlezen waar ik aan deelnam.


Daar legde iemand die mij helemaal niet kende in een mum van tijd mijn ziel en zaligheid bloot. Niet alleen was ik verbaasd, ook begreep ik mezelf zoveel beter. Lange tijd was ik op zoek naar mezelf, en daar kwam ik erachter dat de de antwoorden letterlijk voorhanden bleken te liggen. Daarom schreef ik mij direct in voor de 2,5-jarige opleiding handleeskunde. Ik wilde veel meer over handleeskunde weten en wist ook direct dat vele anderen hier iets aan zouden kunnen hebben. 


Door je vingers als praktisch raadgever te leren gebruiken zal je meer vertrouwen in jezelf ervaren. Geen getwijfel of gepieker meer, wel op een heel natuurlijke manier ontdekken wat belangrijk is voor je. Deze helderheid en focus zorgt voor meer innerlijke rust. En precies dat is wat ik jou enorm graag gun!


De Handcoach_Melissa


Bekend van

€37,-

Cursus Vingervlug innerlijke rust

In deze cursus leer je op een vingervlugge manier je vingers als praktisch raadgever (of persoonlijk coach) te benutten. Hierdoor zal je vanuit innerlijke rust en een groter zelfvertrouwen makkelijker keuzes kunnen maken.


Geen stress of gepieker, maar binnen no-time kiezen voor jezelf

  • Bijzondere wetenswaardigheden over al je vingers
  • Praktische tips en actiegerichte adviezen
  • Toepasbare tool (ook leuk om samen met je kindjes te doen!)
   • BONUS: ingesproken vijfvingermeditatie als extra ontspanningsmoment
   • Onbeperkt toegang en ook op mobiel via een handige app te volgen