The Moon Academy

Leer zowel persoonlijk als zakelijk tot de maan en verder te groeien

De Handcoach_Melissa Kamstra

Het beste uit jezelf én je business

Wil je tot ongekende hoogte groeien, zonder jezelf voorbij te lopen? Dan is The Moon Academy zeker iets voor jou. Ik neem je, samen met tal van experts, mee op ontdekkingsreis. Dankzij de vele praktische tools zal je ontdekken hoe je op natuurlijke wijze, zowel zakelijk als privé,next level kunt gaan. 

De deuren zijn gesloten tot 28 maart

“Door het ritme van de maan te volgen kun je vertrouwen op je intuïtie. Deze basis is nodig om alles wat jij maar wilt te manifesteren.”

Werken met de maan

Luisteren naar je onderbuikgevoel

“Ik weet diep van binnen wel wat goed voor mij is, maar ik durf daar niet op te vertrouwen. Hoe die jij dit? En kun je mij hierbij helpen?”


Deze vraag wordt mij het vaakst gesteld. En het valt mij op dat de ondernemers met de grootste missies van alles voelen, maar er niet naar luisteren. Ergens heel logisch. Want op het moment dat je kiest voor het ondernemerschap ben je nogal op jezelf aangewezen. Dan moet je wel heel sterk in je schoenen staan wil je vertrouwen op je intuïtie.


Toch is dit niet onmogelijk. Sterker nog! Er is een hele fijne en praktische tool die jou hierbij kan helpen. En dat is de maan. Als je haar krachtige energie gaat benutten kun je niet alleen je eigen gevoelswereld beter verklaren, je zal ook op een heel vanzelfsprekende manier tot de maan en verder groeien.   


In The Moon Academy ga ik je leren te luisteren naar jouw onderbuikgevoel. De praktische tools zorgen ervoor dat je vanuit een natuurlijke flow in actie zal komen en doet wat het beste voor JOU is. Met als resultaat dat je zowel privé als zakelijk gaat groeien. 

Dit is wat ik nodig heb

Al eeuwenlang een natuurlijke raadgever 

Werken met de energie van de maan is niets nieuws. Sterker nog; eeuwen geleden was het vrij normaal rekening te houden met de stand van de maan. Voornamelijk vrouwen werkten met de krachtige maanenergie en gaven de informatie door aan hun dochters. Zo ging het van de ene generatie over op de andere generatie. Tot occulte zaken werden gezien als zwarte magie en als iets duivels. Het werd vanaf dat moment verboden met de krachten van de maancyclus te werken.

Tegenwoordig komt deze oeroude informatie weer tot leven en wordt het werken met de maan weer als vanouds. Gelukkig maar! Want de maan helpt je om naar je gevoel te luisteren en op een natuurlijke manier te groeien.


Werk met de energie van de maan en...

 • Ontvang op natuurlijke wijze inspiratie en motivatie
 • Maak bewustere keuzes
 • Creëer focus en helderheid
 • Vertrouw meer op je intuïtie
 • Haal het beste uit jezelf
De Handcoach maankalender

The Moon Academy vergroot jouw leiderschap 

Bij ondernemen gaat de aandacht al snel uit naar marketing, strategie en sales. Alles om een hogere winst te halen. Toch zullen de meest succesvolle ondernemers zeggen dat echt zakelijk succes te behalen valt met een grote mate van leiderschap. Stoppen met analyseren en vergelijken, maar de verantwoordelijkheid in eigen hand nemen. Focus behouden en nee zeggen als het moet. Zo goed mogelijk voor jezelf zorgen zodat lichaam, ziel en geest met elkaar in balans blijven. En bovenal doen wat goed voelt.


De vier belangrijkste maanfasen helpen bij deze thema's. Nieuwemaan is de fase waarin iets nieuws mag ontstaan. Het is een periode van experimenteren en manifesteren. Eerste kwartier helpt jou om die eerste stap te zetten. Vollemaan is een maanfase waarin loslaten centraal staat. En door te reflecteren tijdens laatste kwartier kom je erachter wat er nou écht voor jou belangrijk is.


In The Moon Academy ontvang je tijdens elke maanfase gerichte ondersteuning waardoor je jouw leiderschap zal vergroten.

Ik wil meedoen

Werken met de krachtige maanenergie 

The Moon Academy

Maanmail

Elke vrijdag ontvang je een maanmail zodat je jouw weekplanning met de maan synchroon kunt laten lopen.

The Moon Academy

Moonclass

Vlak voor nieuwemaan inspireert de moonclass met een expert jou om bewuste intenties te zetten.

The Moon Academy

Maanplanner

De maanplanner is jouw maandelijkse gids. Hierop schrijf je jouw intenties en maak je jouw mijlpalen inzichtelijk.

“De maan helpt mij het beste uit mezelf te halen.”

De afgelopen 3,5 jaar ben ik elke maand tijdens nieuwemaan bewust gaan manifesteren. Verbazingwekkend welke stappen ik hierdoor heb kunnen zetten. Zo heb ik tijdens nieuwemaan in Stier mijn financiën onder de loep genomen en is mijn winst gestegen doordat ik nu inzichtelijker heb gemaakt wat ik maandelijks verdien en uitgeef. Tijdens nieuwemaan in Tweelingen kwam ik met de juiste mensen in aanraking door slim gebruik te maken van mijn netwerk, en nieuwemaan in Leeuw ondersteunde mij in betere online zichtbaarheid. Met als resultaat een aantal publicaties in diverse tijdschriften. Dit had nooit gebeurd als ik niet zo bewust van de maanenergie was geweest.


Tegelijkertijd helpt vollemaan mij bij het loslaten van zaken. Zo kon ik veel makkelijker samenwerkingen stopzetten die niet goed voelde of projecten laten vallen die geen energie meer gaven. In liefdevolle verbinding en volle vertrouwen. Het voelde allemaal heel natuurlijk om hier afscheid van te nemen.


Ik zie het volgen van de maancyclus dan ook als een natuurlijke ontwikkelingstool. Ik start vol vertrouwen met iets nieuws, geniet van de groei en laat in volle overgave los wat niet langer dient. Deze vorm van ondernemen voelt heel natuurlijk en dat gun ik jou ook!

The Moon Academy

Review Maantraining

Elke maan(d) om 11:11 uur in gesprek met een expert

Nieuwe maan in Ram

Ram is het eerste teken van de dierenriem. Dat maakt deze nieuwemaan een uitgelezen kans om voor eens en altijd te leren hoe je nou het beste kunt manifesteren. Let's make the magic real!
The Moon Academy

Willemijn Welten

Manifestatie-expert

Nieuwe maan in Stier
De aandacht en focus van een Stier gaan al snel uit naar materialistische zaken. Hoe zorg jij ervoor dat je financiën zo goed mogelijk op orde zijn? Ontdek deze nieuwemaan de Profit First methode! 
The Moon Academy

Wordt nader bekend gemaakt

Financieel expert

Nieuwe maan in Tweelingen

Een Tweeling heeft geen enkele moeite om met anderen een gesprek aan te knopen. Toch is dit voor velen niet zo vanzelfsprekend. Leer deze nieuwemaan hoe jij je netwerk kunt uitbreiden.

The Moon Academy

Wordt nader bekend gemaakt

Netwerkgoeroe

Vollemaan

Een speciale vollemaan meditatie

Vollemaan is het moment dat de maan op haar krachtigst is en dat is voelbaar. Grote kans dat tijdens deze periode jouw emoties uitvergroot worden. Dit maakt vollemaan een uitgelezen moment om negatieve emoties, verbindingen en energieën los te laten.


Als deelnemer van The Moon Academy ontvang je elke vollemaan een speciaal op maat gemaakte vollemaan meditatie van Sofie Kneppers. Haar zalvende stem zorgt ervoor dat je in volle vertrouwen achter je kunt laten wat niet langer bij je past. Hierdoor zal je zowel privé als in je business meer overvloed kunnen ervaren. 

The Moon Academy - inspiratie
€37,-

The Moon Academy

Niet iedereen heeft de middelen om duizenden euro's in een coach te investeren. Toch kan ik mij goed voorstellen dat je graag gestimuleerd wilt worden het beste uit jezelf én je business te halen. Daarom ben ik The Moon Academy gestart. Deze natuurlijke vorm van coaching is voor elke ondernemer toegankelijk. 


  Zodra de deuren weer geopend zijn kun je toegang krijgen tot The Moon Academy. Het membership is maandelijks opzegbaar

  The Moon Academy gaat weer op maandag 28 maart van start

Dit is wat je allemaal ontvangt

Je ontvangt elke vrijdag van mij een maanmail om jouw weekplanning met de maan synchroon te laten lopen. Hierdoor weet je waar de komende week je aandacht en focus naar uit mag gaan en kun je meer vertrouwen hebben in je intuïtie. 


Rond nieuwemaan ontvang je van mij een maanplanner. Hierop kun je jouw intenties schrijven en en mijlpalen inzichtelijk maken. 


Elke maand nodig ik een expert uit die past bij het thema van die maan(d). De expert geeft een speciale moonclass waarin hij of zij meer deelt over de expertise zodat jij bewuster kunt manifesteren.


Tijdens eerste kwartier is er een live Q&A waarin je mij vragen mag stellen en ik jou een motiverende peptalk geef om daadwerkelijk in de actie te komen. Dit membership is geen 'theekransje en een gezellig samenzijn'. Het luisteren naar je onderbuikgevoel mag dan centraal staan, als je er vervolgens niets mee doet is dit membership zonde van je tijd, geld en energie.   

Omdat vollemaan de maan op haar krachtigst is, is deze periode een uitgelezen moment om negatieve emoties, verbindingen en energieën los te laten. Daarom ontvang je vlak voor vollemaan en speciaal op maat gemaakte meditatie van Sofie Kneppers. Door in volle vertrouwen los te laten zal je zowel privé als in je business meer overvloed kunnen ervaren. 


Tijdens laatste kwartier delen we onze successen met elkaar in de besloten community.


BONUS: na aanmelding ontvang je direct toegang tot mijn online leeromgeving waar een uitgebreide maantraining voor je klaar staat. Deze training leert jou meer over de werking van de maan, de acht verschillende maanfasen en de twaalf dierenriemtekens. Hierdoor zal werken met de maan logischer aanvoelen. Bovendien leer je hoe je maanwater tijdens vollemaan kunt maken.


En aangezien ik jou graag de best mogelijke helpende hand biedt, zullen er ongetwijfeld spontaan nog extra dingen bij komen

Door mee te doen met The Moon Academy...

 • Zal je niet meer bezig zijn met de buitenwereld. Door te luisteren naar je intuïtie weet je diep van binnen wat het allerbeste voor je is.
 • Zal je bewustere keuzes maken en makkelijker nee zeggen tegen zaken die jou geen voldoening geven.
 • Zal je vanuit inspired action gaan handelen. Deze inner sparkle zorgt ervoor dat je niets meer moet van jezelf, maar dat je juist vanuit natuurlijk instinct tot actie over wilt gaan.
 • Zal je stoppen met twijfelen en piekeren. Vanuit volle vertrouwen mag jij personen, gebeurtenissen en overtuigingen loslaten.
 • Zal je AAN je bedrijf werken. Vol inspiratie kun jij elke maan(d) een ander thema van je business centraal stellen.
 • Zal je de balans vinden tussen werk en privé. Niet langer 24/7 met je werk bezig zijn, maar ook tijd vrij maken voor ontspanning. En dat ook nog eens zonder je daar schuldig over te voelen.
 • Zal je het gevoel hebben er niet alleen voor te staan. Sowieso is de maan jouw natuurlijk raadgever en met de gelijkgestemde moonlovers kun je jouw uitdagingen en successen delen.
 • Zal je praktische tips en tools ontvangen die jou motiveren tot de maan en verder te groeien. 

Veelgestelde vragen

FAQ The Moon Academy

Wat als ik wel/niet eerder heb gewerkt met de energie van de maan?

De maan verschuift elke nieuwemaan in een ander dierenriemteken. Dat maakt dat elke maand iedere maan voor een ander soort energie zorgt. Hierdoor maakt het niet uit of je wel/niet eerder hebt gewerkt met de energie van de maan. De energie is hoe dan ook anders.

Daarnaast is de stof helder, begrijpelijk en makkelijk te volgen. Basiskennis over de maan is niet nodig.

FAQ The Moon Academy

Wanneer start The Moon Academy?

The Moon Academy is altijd volop in bedrijf. Alleen kun je niet altijd meedoen. In de week voorafgaand nieuwemaan heb je de mogelijkheid om deel te nemen, daarna sluiten de deuren en zal je moeten wachten tot de volgende maan(d). De eerstvolgende mogelijkheid om deel te nemen is vanaf 21 maart. 

FAQ The Moon Academy

Wat als ik niet live bij de Moonclass en Q&A aanwezig kan zijn?

Opnames van de Moonclasses en Q&A's worden in de online leeromgeving van The Moon Academy opgeslagen. Mocht je niet live aanwezig kunnen zijn maar wel een prangende vraag hebben, dan is er de mogelijkheid om van te voren in de community jouw vraag kenbaar te maken.
FAQ The Moon Academy

Ik ben geen ondernemer kan ik dan wel meedoen?

De focus van The Moon Academy ligt op ondernemers. Juist omdat ik uit eigen ervaring weet dat de maanenergie zorgt voor een natuurlijke flow in je business. Als je (nog) geen ondernemer bent is het zeker interessant om deel te nemen, maar weet wel dat de informatie zakelijk is ingestoken. 

FAQ The Moon Academy

Kan ik het membership opvoeren als bedrijfskosten?

Doordat je The Moon Academy als natuurlijke coaching kunt beschouwen is het membership zakelijk aftrekbaar. Het wordt ook als coaching op de factuur vermeld. 

The Moon Academy

Hoe beëindig ik het membership en wat als ik nog eens wil mee doen?

Je membership wordt maandelijks geïncasseerd op de datum dat jij het membership bent aangegaan. Wil je niet langer deelnemen? Zorg dan dat je jezelf voor de eerstvolgende nieuwemaan afmeldt. Anders loopt je membership gewoon door. Opzeggen doe je eenvoudig door een e-mail te sturen naar support@handcoach.nl met als onderwerp “Opzegging Membership Moonacademy”.


Zolang je lid blijft betaal je de prijs waarvoor je bent ingestapt. Stop je (tijdelijk)? Dan geldt bij je nieuwe aanmelding de prijs die op dat moment gevraagd wordt voor The Moon Academy.

Vanuit rust en vertrouwen ondernemen

Meer, groter, beter. Het zijn de drijfveren van elke ondernemer. Alleen hoeft dat niet te betekenen dat je jezelf in dit proces voorbij loopt. Ondernemen vanuit rust en vertrouwen gaat je uiteindelijk veel meer voldoening en succes opleveren. En dat doe je door stil te staan bij je eigen behoeften en verlangens en pas daarna in actie te komen. Iets wat je in The Moon Academy zal leren. 

De Handcoach_Manifesteren


arrow_drop_up arrow_drop_down