Selfcare kaartendeck

Door jezelf als ondernemer op nummer één te zetten...

Selfcare hand

Verminder je stress

Selfcare hand

Word je zelfverzekerder

Selfcare hand

Kom je sneller vooruit

Selfcare voor ondernemers

Selfcare voor ondernemers

Als geen ander weet ik hoeveel stress en spanning je als ondernemer kunt ervaren. Je hebt nogal veel ballen in de lucht te houden. Naast het uitoefenen van je vak ben je ook bezig met administratie, social media, het aansturen van freelancers of personeel en ga zo maar door.


Heel begrijpelijk als het je soms even teveel wordt. Maar wat nou als het niet tot dit punt hoeft te komen? Mijn selfcare kaartendeck biedt namelijk uitkomst. De kaarten geven jou als hardwerkende ondernemer praktische suggesties om even wat gas terug te nemen. Juist door een stap terug te doen, zal je vervolgens vele malen makkelijker twee stappen vooruit kunnen maken!

ONDERNEEM MET MINDER STRESS EN MEER ZELFVERTROUWEN

Lovende recensies

"Ik vind de kaarten prachtig. Alleen al het vasthouden van de kaarten geeft mij als ondernemer rust en ruimte."

Alies

"Fijne combinatie van een een mooie zin die je aan het denken zet en een suggestie voor een activiteit."

Rosanne

"Ik ben zo enthousiast over je kaarten. Ik ga ze niet alleen zelf gebruiken, ook voor de retreats die ik organiseer."

Kim

Liefdevolle aandacht

Selfcare is jezelf liefdevolle aandacht geven. En laat ik dat nou ook hebben gedaan bij het ontwerp van het kaartendeck.

- De illustraties zijn exclusief voor het kaartendeck ontworpen en ogen minimalistisch. Ze stralen rust uit. Daarnaast bevat elke kaart een afbeelding van een hand, om een helpende hand uit te beelden. 

- De gebruikte papiersoort is luxe en stevig. Je hebt écht iets waardevols in handen.

- De positieve affirmatie op de achterzijde is bewust in het goud gedrukt. Eigen tijd is immers goud waard!

- En interessant weetje: er is bewust gekozen voor 33 kaarten. Getal 33 is in numerologie dé leraar van alle getallen. De belangrijkste les van het getal is dat je leert net zoveel van jezelf te houden als dat je van anderen houdt. I rest my case...

Dit gun ik mezelf
Review selfcare kaartendeck

Zo simpel kan selfcare zijn, moeilijk denken is een keuze

Selfcare bad

Ik heb geen idee wat ik kan doen

Als ondernemer heb je al genoeg aan je hoofd. Daarom geeft elke kaart jou een suggestie voor een praktische selfcare activiteit. Het is vervolgens aan jou hoe je deze activiteit invult. Van groot tot klein, van goedkoop tot duur en van eenvoudig tot uitgebreid. Het is helemaal aan jou.

Selfcare bloemen

Ik heb het te druk

Tijd is een kostbaar iets en al zet je als ondernemer miljoenen om: tijd is niet te koop. Met het kaartendeck koop je dan ook geen extra tijd. Wel ga je de waarde van tijd ontdekken. Je zal je bewust worden dat de tijd die je aan jezelf besteed het meest waardevol is. Hierdoor ben je in staat het beste uit jezelf én je onderneming te halen.

Selfcare puzzel

Ik heb geen budget

Gerichte aandacht zit hem niet in een workation naar Bali, dineren in een 5-sterrenrestaurant of borrelen op het hipste feest van de stad. Je kunt ook dolgelukkig zijn in een huisje op de Veluwe, een kopje koffie in het park of het bezoeken van een museum. Het is helemaal aan jou hoe je de activiteit invult. Het gaat om de aandacht die je aan jezelf geeft, niet de waarde van die aandacht. Dus ook met een klein budget kun je goed voor jezelf zorgen. Overigens zal je budget vast en zeker gaan groeien als je juist wat meer selfcare momenten voor jezelf gaat inplannen.

Logo Womens Health

“Het perfecte cadeau voor iemand die wel een reminder kan gebruiken om goed voor zichzelf te zorgen.”

Selfcare kaartendeck
€33,-

#handsdownandrelax

Als ondernemer ben je het gezicht van jouw bedrijf. Zit je niet goed in je vel, dan heeft dit invloed op de prestaties in je onderneming. Daarom is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Iets waar het selfcare kaartendeck jou op praktische wijze bij kan ondersteunen. 


Elke kaart stimuleert jou bewust stil te staan en jezelf in acht te nemen. Door jezelf als ondernemer op nummer één te zetten verminder je stress, ervaar je meer zelfvertrouwen en zal je sneller groeien. 


Alleen verzending binnen Nederland, prijs is inclusief BTW en verzendkosten 

Veelgestelde vragen

Selfcare kaarten vragen

Wat is het verschil tussen de voor- en achterzijde?

Op de voorzijde van elke kaart vind je een suggestie voor een activiteit die je op jouw eigen manier mag invullen. Op de achterzijde van de kaart vind je een ondersteunende affirmatie. Deze positieve zin helpt jou om je zelfvertrouwen (tijdens de activiteit) te vergroten. Deze zin is bewust in het goud gedrukt, om je in te laten zien dat tijd voor jezelf vrijmaken goud waard is.
Selfcare kaarten vragen

In welke taal is het kaartendeck beschikbaar?

Het kaartendeck is alleen beschikbaar in het Engels. De teksten zijn zeer begrijpelijk en door de begeleidende afbeeldingen liggen de activiteiten praktisch voor de hand.
Selfcare kaarten vragen

Wat zijn de afmetingen van het kaartendeck?

Elke kaart van het kaartendeck heeft een afmeting van 12x7 cm. De voorzijde is gedrukt in zwart-wit en de achterzijde in goudfolie. De kaarten zijn 430 grams zodat ze goed stevig zijn. 

Het kaartendeck wordt geleverd in een stevig kartonnen doosje van 12,5x7,5 cm en heeft een goudfolieopdruk.

Selfcare kaarten vragen

Wanneer en op welke wijze wordt het kaartendeck verzonden?

Het kaartendeck wordt binnen 5 werkdagen bezorgd op het opgegeven adres in de geplaatste bestelling.

Controleer het adres goed. De Handcoach neemt geen verantwoordelijkheid voor een zoekgeraakte bestelling als het afleveradres foutief is opgegeven.

Het kaartendeck wordt aangeboden als brievenbuspakketje en je ontvangt hiervan een track & trace code.

Selfcare kaarten vragen

Ik woon in het buitenland, kan ik het kaartendeck dan ook bestellen?

Nee, helaas! Het kaartendeck wordt alleen binnen Nederland verzonden. 

Selfcare kaarten vragen

Hoe kom je aan de illustraties?

Alle illustraties zijn exclusief voor het Selfcare kaartendeck ontworpen door Roos Oosterbroek van dRaw studio.

Hoe je de kaarten kunt gebruiken

Gebruik selfcare kaartendeck

*Plan me-time in je agenda en laat de kaarten jou een suggestie voor de invulling daarvan geven.

*Trek 's ochtends een kaart en gebruik de affirmatie als intentie van je werkdag.

*Stroomt het even niet? Trek dan een kaart en ga je gedachten verzetten. Hierdoor wordt je creativiteit ook geactiveerd en zal je erna vast en zeker anders tegen de zaken aankijken. 

*Boost je zelfvertrouwen door tijdens de selfcare activiteit de affirmatie op de achterzijde hardop voor te lezen. Zo gaat je geest nog meer geloven in deze noodzakelijke én liefdevolle aandacht. 

arrow_drop_up arrow_drop_down