"Het persoonlijk jaargetal helpt je bij het maken van bewuste keuzes"

De Handcoach_Numerologie

Bewustwording en vertrouwen

Het persoonlijk jaargetal geeft mij een fijne houvast. Ik voelde altijd wel al dat ik ergens klaar voor was of dat er een bepaald thema speelde. Zo weet ik nog goed dat ik in mijn 7-jaar liever de stilte en de rust opzocht en geen behoefte had om actief aan het leven deel te nemen. De buitenwereld dacht al snel aan depressiviteit aangezien ik het jaar ervoor mijn moeder was verloren. Toch voelde ik mij niet depressief, het voelde voor mij meer als een natuurlijke afzondering.


En ook dit jaar wil ik het wat rustiger aan doen, maar dan wel om een heel andere reden. In alles voel ik de energie van mijn 3-jaar terug komen. Ik wil de tijd en ruimte benutten om mezelf te ontwikkelen en zoveel mogelijk plezier te maken.


Dankzij de kennis van mijn persoonlijk jaargetal kan ik veel meer berusting vinden in de keuzes die ik maak. Ik snap nu waarom ik een 7-jaar behoefte kan hebben aan afzondering en in mijn 3 jaar meer tijd wil besteden aan ontwikkeling. Dit geeft mij veel vertrouwen en focus voor de toekomst. Op een heel natuurlijke manier weet ik te groeien en ervaar ik succes. Als persoon én in mijn bedrijf.

Jouw verjaardag is het nieuwe 1 januari

De gedachte is heel vaak om op 1 januari te starten met goede voornemens, maar voor mij voelt je verjaardag veel logischer. Dit is zo'n krachtig en karmisch gegeven. Daarom heb ik mij helemaal verdiept in het persoonlijk jaargetal en hier een uitgebreide masterclass over opgenomen. 


Wie weet is het komend jaar wel dé tijd om met iets nieuws te beginnen, maar het kan ook zo zijn dat je de focus mag leggen op samenwerken of misschien is het juist nú wel verstandig om aan een stabiele basis te bouwen. Uiteraard hoef je niet persé jouw jaargetal af te wachten om met deze thema’s aan de slag te gaan. Besef alleen wel dat het in jouw jaargetal een stuk makkelijker zal zijn om deze thema’s uit te werken.


Wil je komend jaar groeien als ondernemer én in omzet?
Heb je behoefte aan een fijnere werk-privé balans?
Verlang je naar meer verbinding met de mensen om je heen?  

 

Volg dan mijn uitgebreide masterclass en ontdek waar jouw aandacht komend jaar naar uit mag gaan. Deze focus helpt je gegarandeerd meer te vertrouwen op je intuïtie en bewuste keuzes te maken

Review jaargetal

Leer in de uitgebreide masterclass meer over jouw jaargetal

In de uitgebreide masterclass kom je erachter hoe jouw jaargetal op de drie belangrijkste gebieden in je leven tot uiting komen. Door evenwicht in je carrière, gezondheid en relaties aan te brengen, zal je een mooie balans kunnen creëren tussen jouw lichaam, ziel en geest.


Je kunt direct met de masterclass beginnen en je houdt onbeperkt toegang. Hierdoor kun je op je eigen tempo alle kennis tot je nemen. Wil je van komend jaar JOUW jaar maken? Volg dan voor slechts €66,- de masterclass van jouw persoonlijk jaargetal.  


Dit is wat je krijgt bij de masterclass over jouw persoonlijk jaargetal:

  • Praktische tips en adviezen op het gebied van carrière, gezondheid en relaties
  • Extra modules met cadeau- en boekentips, evenals een motiverende peptalk om jouw kansen écht te benutten
  • Reflectievragen voor gerichte focus
  • Affirmaties om je zelfvertrouwen een boost te geven
  • Een passende playlist om helemaal in de 'vibe' van je jaargetal te komen
  • Uit te printen poster als dagelijkse reminder voor jouw focus
  • Inclusief E-book om alles rustig na te lezen 

Dit kun je verwachten

Voor elk jaargetal een unieke masterclass 

Masterclass persoonlijk jaargetal 1

Masterclass persoonlijk jaargetal 1

Is jouw persoonlijk jaargetal een 1? Dan staat een nieuw begin centraal. Maar hoe komt dit tot uiting in de belangrijkste levensgebieden? Dat is wat je gaat ontdekken in deze masterclass. Hierdoor kom je erachter welke kansen en mogelijkheden jou op het gebied van carrière, gezondheid en relaties komend jaar te wachten staan. De masterclass helpt je te focussen op datgene waar komend jaar jouw persoonlijke groei zit. 
Masterclass persoonlijk jaargetal 2

Masterclass persoonlijk jaargetal 2

Is jouw persoonlijk jaargetal een 2? Dan staat balans centraal. Maar hoe komt dit tot uiting in de belangrijkste levensgebieden? Dat is wat je gaat ontdekken in deze masterclass. Hierdoor kom je erachter welke kansen en mogelijkheden jou op het gebied van carrière, gezondheid en relaties komend jaar te wachten staan. De masterclass helpt je te focussen op datgene waar komend jaar jouw persoonlijke groei zit. 
Masterclass persoonlijk jaargetal 3

Masterclass persoonlijk jaargetal 3

Is jouw persoonlijk jaargetal een 3? Dan staat ontwikkeling centraal. Maar hoe komt dit tot uiting in de belangrijkste levensgebieden? Dat is wat je gaat ontdekken in deze masterclass. Hierdoor kom je erachter welke kansen en mogelijkheden jou op het gebied van carrière, gezondheid en relaties komend jaar te wachten staan. De masterclass helpt je te focussen op datgene waar komend jaar jouw persoonlijke groei zit. 
Masterclass persoonlijk jaargetal 4

Masterclass persoonlijk jaargetal 4

Is jouw persoonlijk jaargetal een 4? Dan staat het creëren van een basis centraal. Maar hoe komt dit tot uiting in de belangrijkste levensgebieden? Dat is wat je gaat ontdekken in deze masterclass. Hierdoor kom je erachter welke kansen en mogelijkheden jou op het gebied van carrière, gezondheid en relaties komend jaar te wachten staan. De masterclass helpt je te focussen op datgene waar komend jaar jouw persoonlijke groei zit. 
Masterclass persoonlijk jaargetal 5

Masterclass persoonlijk jaargetal 5

Is jouw persoonlijk jaargetal een 5? Dan staat het opdoen van ervaringen centraal. Maar hoe komt dit tot uiting in de belangrijkste levensgebieden? Dat is wat je gaat ontdekken in deze masterclass. Hierdoor kom je erachter welke kansen en mogelijkheden jou op het gebied van carrière, gezondheid en relaties komend jaar te wachten staan. De masterclass helpt je te focussen op datgene waar komend jaar jouw persoonlijke groei zit. 
Masterclass persoonlijk jaargetal 6

Masterclass persoonlijk jaargetal 6

Is jouw persoonlijk jaargetal een 6? Dan staat de liefde centraal. Maar hoe komt dit tot uiting in de belangrijkste levensgebieden? Dat is wat je gaat ontdekken in deze masterclass. Hierdoor kom je erachter welke kansen en mogelijkheden jou op het gebied van carrière, gezondheid en relaties komend jaar te wachten staan. De masterclass helpt je te focussen op datgene waar komend jaar jouw persoonlijke groei zit. 
Masterclass persoonlijk jaargetal 7

Masterclass persoonlijk jaargetal 7

Is jouw persoonlijk jaargetal een 7? Dan staat verdieping centraal. Maar hoe komt dit tot uiting in de belangrijkste levensgebieden? Dat is wat je gaat ontdekken in deze masterclass. Hierdoor kom je erachter welke kansen en mogelijkheden jou op het gebied van carrière, gezondheid en relaties komend jaar te wachten staan. De masterclass helpt je te focussen op datgene waar komend jaar jouw persoonlijke groei zit. 
Masterclass persoonlijk jaargetal 8

Masterclass persoonlijk jaargetal 8

Is jouw persoonlijk jaargetal een 8? Dan staat overvloed centraal. Maar hoe komt dit tot uiting in de belangrijkste levensgebieden? Dat is wat je gaat ontdekken in deze masterclass. Hierdoor kom je erachter welke kansen en mogelijkheden jou op het gebied van carrière, gezondheid en relaties komend jaar te wachten staan. De masterclass helpt je te focussen op datgene waar komend jaar jouw persoonlijke groei zit. 
Masterclass persoonlijk jaargetal 9

Masterclass persoonlijk jaargetal 9

Is jouw persoonlijk jaargetal een 9? Dan staat voltooing centraal. Maar hoe komt dit tot uiting in de belangrijkste levensgebieden? Dat is wat je gaat ontdekken in deze masterclass. Hierdoor kom je erachter welke kansen en mogelijkheden jou op het gebied van carrière, gezondheid en relaties komend jaar te wachten staan. De masterclass helpt je te focussen op datgene waar komend jaar jouw persoonlijke groei zit. 

Een waardevolle BONUS

Bij de masterclass ontvang je een fijn naslagwerk met daarin alle informatie over jouw persoonlijk jaargetal. Zo kun je nog eens rustig nalezen waar jouw kansen komend jaar op het gebied van carrière, gezondheid liggen. Ook ontvang je extra reflectievragen en passende affirmaties.

Deze handreiking zal ervoor zorgen dat jij de kansen van jouw persoonlijk jaargetal zo goed mogelijk kunt benutten!

Exclusieve print persoonlijk jaargetal

Exclusieve print als cadeau

Voor elk jaargetal is er een speciaal op maat gemaakte print. Hang deze op als dagelijks reminder aan jouw jaargetal. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat dit jou zal motiveren alles uit komend jaar te halen!

Review persoonlijk jaargetal Linda

arrow_drop_up arrow_drop_down