Nieuwemaan in Vissen
09 maart 2021 
in Maan
2 min. leestijd

Nieuwemaan in Vissen

Op 13 maart staat de nieuwemaan in het dierenriemteken Vissen. En zodra de maan in Vissen staat komt er een creatieve energie vrij. Het is goed mogelijk dat je dan iets moois wilt creëren of ineens heldere ingevingen krijgt. Je spirituele antennes kunnen ook (meer dan anders) ‘AAN’ staan. Let daarom op tekens van het Universum en onderzoek wat je dromen te betekenen kunnen hebben. 

Eigenschappen van Vissen

Vissen heeft een aantal kenmerkende eigenschappen. Hieronder worden er drie genoemd.

1). Vissen zijn artistiek en creatief

Vissen kunnen zich al snel verliezen in hun eigen gedachten en fantasie. Ook hebben ze een enorme verbeeldingskracht en zijn ze sfeergevoelig. Deze combinatie van talenten zorgt ervoor dat Vissen in staat zijn de meest prachtige en originele dingen te creëren. Of het nu gaat om tekenen, schilderen, muziek maken of schrijven; Vissen weten je te vervoeren met hun unieke kijk op de wereld.

2). Vissen hebben intense emoties

Vissen hebben enorme gevoelssprieten. Zowel de goede als de slechte emoties worden intens beleefd. Stemmingswisselingen zijn Vissen dan ook niet vreemd. Het ene moment kunnen ze dolblij zijn en het volgende moment extreem verdrietig. Overigens zorgen die gevoelssprieten er ook voor dat ze bij anderen al snel door hebben wat er speelt. Liegen kun je daarom ook maar beter niet doen bij Vissen, ze prikken dwars door je leugens heen.

3). Vissen zijn spiritueel 

Door het sterke inlevingsvermogen van Vissen zijn ze goed in staat tekens en boodschappen van de Overkant te ontvangen.


Passende affirmatie

Een affirmatie is een positief geformuleerde zin die je zelfvertrouwen helpt te vergroten. Door deze zin zoveel mogelijk voor jezelf te herhalen gaan je hersenen vanzelf geloven wat ze zien. Onderstaande affirmatie is zeer passend bij nieuwemaan in Vissen. 

MY IMAGINATION HAS NO BOUNDARIES


Reflectievraag tijdens nieuwemaan in Vissen

Als een vis in het water. Wanneer voel jij je zo? Komen deze momenten vaak voor in je leven of moet je daar tijd voor vrij maken? Laat dit anders een mooie reminder zijn om direct je agenda erbij te pakken en dat ultieme geluksgevoel deze week nog te ervaren.


Belangrijkste maanfasen

Tijdens een maancyclus doorloopt de maan acht verschillende fasen. Hiervan zijn nieuwemaan, eerste kwartier, vollemaan en laatste kwartier het meest kenmerkend. Noteer deze data in je agenda zodat jij weet wanneer je mag gaan experimenteren, in actie moet komen, los mag laten en mag genieten van je succes- en leermomenten.

13 maart: nieuwemaan
21 maart: eerste kwartier
28 maart: vollemaan
04 april: laatste kwartier


Meer ontdekken?

Wil je gericht werken met de energie van de maan? Zodat je veel meer vanuit een natuurlijke flow succes kunt aanwenden en tegelijkertijd meer rust ervaart? Doe dan mee met The Moon Academy. Je ontvangt een uitgebreid werkboek met daarin o.a. achtergrondinformatie over de werking van de maan, het dierenriemteken Vissen en een passend nieuwemaanritueel. Ook ontvang je een maanplanner als fijne gids gedurende de maand. Last but not least stuur ik jou tijdens de belangrijkste maanfasen een reminder in je mailbox met meer tips en adviezen. Klik hier voor meer informatie.

Over de schrijver
Als expert in praktische spiritualiteit laat De Handcoach zien hoe je spiritualiteit in je dagelijks leven kunt toepassen. Want juist door open te staan voor het onbekende kom je bijzonder genoeg dichter bij jezelf. Wil jij meer innerlijke rust, plezier en succes in je leven ervaren? Laat je dan inspireren door middel van e-books, cursussen, masterclasses, events, blogs, video's en de podcast!
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down