Spiritualiteit in je dagelijks leven

Ervaar op natuurlijke wijze meer succes, plezier en innerlijke rust 

“Jij bent de meest nuchtere spiri-wiri die ik ooit heb ontmoet.”

“Door jou ben ik gaan beseffen dat het eigenlijk eerder raar is als je niet aan spiritualiteit doet dan wel.”

“Jij spiritualiteit? Dat had ik niet verwacht van een zakenvrouw. Maar je uitleg makes sense.”

“Toen ik je profiel las dacht ik: ‘heb je weer zo’n zweefteef’ maar je bent verre van dat. Je bent grappig en heel nuchter. Je enthousiasme is ook aanstekelijk. Lees je dus ook de handen van mannen? Ik ben wel benieuwd.”

“Je ziet er zo gewoon uit. En je brengt het allemaal zo praktisch. Ik voel me aangesproken en kan er echt iets mee.” 


Zo maar een rijtje reacties op mijn aanbod en kijk op spiritualiteit. Doordat spiritualiteit niet tastbaar is of wetenschappelijk kan worden aangetoond, maakt het een lastig te definiëren iets. Het is heel breed. Toch kun je bottom line wel zeggen dat spiritualiteit neerkomt op zingeving. Het bewust worden van je eigen behoeften en daar vervolgens naar handelen. 

De Handcoach_Melissa Kamstra

Doen wat goed voelt voor jou

Betekent spiritualiteit dat je elke dag moet mediteren? Een ayahuasca ceremonie moet bijwonen? Maanwater moet drinken? Het festival Burning Man moet bezoeken? Zeker niet. Want hoewel ik fan ben van het maken van maanwater en een aantal keer per week mediteer heb ik he-le-maal niets met al het andere. Maar dat maakt mij niet minder spiritueel. En een ander die hier wel aan doet niet spiritueler. Spiritualiteit begint met voelen. De tijd nemen om te luisteren naar je intuïtie en vervolgens doen wat goed voelt voor jou! 
Praktische spiritualiteit

Succes vanuit een natuurlijke flow

In mijn training leer ik jou welke praktische tools, rituelen en oefeningen je in het dagelijks leven kunt benutten om jezelf te ontwikkelen en zakelijk te groeien. Want succes ontstaat als je plezier hebt in de dingen die je doet. Iets wat enkel zal gebeuren als jij jezelf de rust gunt om dingen te willen of mogen doen, in plaats van moeten doen.  

Dit wil ik

Dé expert in praktische spiritualiteit 

Sinds ik spiritualiteit in mijn dagelijks leven toepas ben ik veel beter in staat bewuste keuzes te maken. Geen gepieker of getwijfel. Wel in de kern weten wie ik ben en wat ik nodig heb. 

"De basis voor alles wat je wilt in het leven is zelfvertrouwen. En voor het ontwikkelen van zelfvertrouwen is spirituele groei nodig."

De Handcoach_Spiritualiteit

Een spirituele zoektocht naar jezelf

Toen ik jaren geleden voor het eerst in aanraking kwam met spiritualiteit ging er een wereld voor mij open. Mijn zoektocht bracht mij naar tal van oeroude wijsheden, maar bovenal naar mezelf. En hoewel ik deze ontdekkingsreis niet had willen missen, had ik wel graag een helpende hand willen hebben. Daarom heb ik deze training gemaakt. Om jou in te laten zien hoe natuurlijk spiritualiteit in feite is en welke benefits het jou én je bedrijf kan opleveren. 

Dit is precies wat ik nodig heb


Bekend van

Bekend van

De praktische handvatten zorgen ervoor dat je:

Meer helderheid en focus creëert 

Zekerder wordt bij het maken van beslissingen

Durft te vertrouwen op je intuïtie 

Groeit als persoon, waardoor al het andere automatisch meegroeit (je gezondheid, business, carrière, relaties, etc.)

Review Thinka over masterclass spiritualiteit

Masterclass praktische spiritualiteit
€ 222,-

Training praktische spiritualiteit

Hoe maak je van jouw telefoon een ware businessinspirator? Welke liefdevolle aanraking zorgt ervoor dat je jouw gevoel beter onder woorden kunt brengen? Op wat voor manier kan een kaartendeck jou ondersteunen bij het maken van een keuze? 

 

In mijn training laat ik je kennis maken met mijn favoriete spirituele tools en leg ik uit hoe je deze zelf kunt inzetten om zakelijk te kunnen groeien. 


  • Uitgebreide training 
  • Begrijpelijke uitleg over het begrip spiritualiteit
  • 11 praktische tools voor spiritualiteit in je dagelijks leven
  • O.a. over kristallen, positieve mindset, handlezen, werken met de maan en mentale ontspanning
  • Onderbouwd met wetenschappelijke onderzoeken
  • Inclusief E-book boordevol waardevolle extra's als een maanjournal, intuïtiekaarten en reflectievragen
arrow_drop_up arrow_drop_down