De magie van je vingers

Vijf praktische raadgevers altijd bij de hand

Mijn korte vingers en het vele vuur op mijn vingertoppen zorgen ervoor dat ik snel enthousiast over iets kan raken. Door de juiste balans zorg ik ervoor dat mijn vuurtje lekker blijft branden, maar het tegelijkertijd niet opgebrand raakt.


Toch is dit een aantal jaar wel anders geweest. Van de één op andere dag zat ik thuis en kon ik niets meer. Ik snapte werkelijk waar niet wat mij was overkomen, want ik ging met veel plezier naar mijn werk. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar antwoorden en hiervoor professionele hulp in te schakelen. Voor mijn gevoel werd er een checklist afgevinkt om een diagnose te bepalen. Iets waar ik mij totaal niet in kon vinden. Dit ging niet over mij, het ging eerder over een hokje waar ik in moest passen. Zo kwam het dat mijn interesse steeds meer uit ging naar een holistische aanpak in de zoektocht naar mijzelf.


Ik ging mediteren, deed aan diverse vormen van yoga en kwam toevalligerwijs bij een workshop handlezen terecht. En hier viel mijn mond open van verbazing. Deze vrouw die mij nog nooit had ontmoet gaf mij zulke rake adviezen. Het was spot-on. Ik voelde mij op dat moment sinds lange tijd gezien voor wie ik werkelijk ben.


Uit eigen ervaring weet ik hoeveel zelfvertrouwen handleeskunde kan opleveren. En je hoeft geen volleerd handlezer te zijn om dit zelf te ervaren. In mijn cursus laat ik je graag kennis met de magie van je vingers. Zodra je weet waar elke vinger voor staat en welke praktische handelingen je kunt uitvoeren, heb je in feite altijd 5 businesscoaches bij de hand. Ontdek hoe jouw vingers als praktisch raadgever kunt benutten, waardoor je in je dagelijks leven meer zekerheid zal ervaren.


De Handcoach_Spiritualiteit


Herken jij dit?

 • Je piekert vaak en twijfelt over van alles en nog wat
 • Je ervaart onzekerheid en vindt het lastig jezelf zichtbaar te maken 
 • Je hebt moeite met het maken van beslissingen
 • Je voelt je rusteloos, opgejaagd en ontevreden 
 • Je mist focus en helderheid 
 • Je vindt het moeilijk je eigen behoeften centraal te stellen


Dan is deze cursus precies wat je zoekt! Door middel van praktische tools en positieve psychologie zal jij in je dagelijks leven meer zekerheid ervaren. Je zal gaan ontdekken hoe jij vele malen zekerder in je schoenen staat waardoor je keuzes kunt maken die goed voelen voor jou!

Cursus magie van je vingers

Van twijfel naar helderheid 

Er zijn echt nog wel eens dagen dat ik twijfel en niet goed weet wat ik het beste kan doen. Gelukkig weet ik inmiddels welke praktische tools mij in dit proces het beste kunnen ondersteunen. Binnen no-time ervaar ik meer focus en helderheid. En dat allemaal door de vingers van mijn hand te gebruiken! 


Zo is mijn pink een fijne reminder als het gaat om liefdevolle aandacht. Nu ik weet voor welke eigenschappen deze vinger staat, voelt het heel logisch om deze vinger aan te raken en stil te staan bij mijn behoeften. Ook draag ik bewust een ring om mijn wijsvinger bij het geven van presentaties. Het versterkt de eigenschappen van deze vinger en geeft mij een extra boost aan zelfvertrouwen. En nu ik weet dat ik veel vuur op mijn vingertoppen bezit snap ik beter hoe ik in balans kan blijven.


Ontdek net als 1.000 andere cursisten hoe jouw vingers een praktisch raadgever in je dagelijks leven kunnen zijn. 

Let's start the magic

De cursus start weer in 2022

Waardevolle info en bonussen

Je vingers vormen als het ware jouw antennes naar de kosmos. Door de specifieke en kenmerkende eigenschappen van jouw vingers te achterhalen, kom je te weten hoe je ze in het dagelijks leven kunt benutten bij het bereiken van je doelen. Iets waar de verdiepende oefeningen zeker aan zullen bijdragen. 


Omdat ik benieuwd ben of je de stof van de modules in de vingers (ha!) hebt is er een live Q&A waarin je al je vragen kunt stellen. Hierin is ook ruimte om de verdiepende oefeningen toe te lichten. En ik deel nog wat interessante feiten en weetjes over je vingers!


Twijfel je soms bij het maken van een keuze? Ben je misschien bang een foute beslissing te maken? Of is er aarzeling omdat je niet goed weet wat nou het beste voor je is? In de live masterclass deel ik met jou mijn meest favoriete oefening waarbij je al je vingers afgaat. Hierdoor zal je meer helderheid, focus en vertrouwen ervaren bij het maken van keuzes.


Als bonus is er nog een extra masterclass toegevoegd over het herkennen van jouw voorkeurselement. Hierdoor zal je ontdekken wat je nodig hebt om je kwaliteiten in het dagelijks leven te benutten, én wat je tegelijkertijd nodig hebt om in balans te blijven.


Ik werk al langere tijd in The Moon Academy samen met Sofie Kneppers van Natuurlijk Sofie. Haar zalvende stem kalmeert en brengt naar hemelse sferen. Speciaal voor deze cursus heeft ze zowel een handmassage als de Vijfvingermeditatie ingesproken. Zo kun je overal en wanneer je maar wilt binnen enkele minuten een diepe innerlijke rust ervaren.

Modules en live masterclasses

Elke dag een module over je duim, wijsvinger, middelvinger, ringvinger en pink

Live Q&A

Masterclass over bewuste keuzes maken

Masterclass over jouw voorkeurselement
Inclusief meditaties en een digitaal naslagwerk

Een handvat voor altijd 

Het cursusmateriaal en de masterclasses zijn tot beperkt toegankelijk. Echter ontvang je een E-book waardoor je van de rest van je leven alle ontvangen informatie nog eens rustig op je gemak kunt terug lezen. Ook de meditaties hebben een onbeperkte toegang.  

De Handcoach_Melissa Kamstra

Succes vanuit een natuurlijke flow

Als expert in praktische spiritualiteit houd ik ervan om het spirituele met het aardse te verbinden. De samensmelting van handleeskunde en positieve psychologie zorgen voor een grote impact in je leven. Zodra jij jezelf de rust gunt om de dingen te doen die goed zijn voor jou, zal je meer plezier ervaren in de dingen die je doet. Succes zal hier een heel natuurlijk en logisch gevolg van zijn. 

Review Marieka

Review Demi over Magie van je vingers

Review Shelley


"In feite is elke vinger een businesscoach, ontdek welke praktische raadgevers je altijd bij de hand hebt!"

Wil jij...

Zekerder worden bij het nemen van beslissingen? 

Heel helder weten wat voor jou een JA en een NEE is?

Sneller overgaan tot actie en minder twijfelen?

Kunnen zeggen dat je trots bent op jezelf en de dingen die je doet?

Jezelf de liefdevolle aandacht geven die je verdient? 

Praktische tips ontvangen die jou ondersteunen in het uiten van je behoeften?

Dit is precies wat ik nodig heb

Bekend van

Bekend van
Cursus handlezen - De magie van je vingers
€ 197,-

Cursus Magie van je vingers

Met welke ring en om welke vinger kun je jouw leidinggevende kwaliteiten versterken? Hoe kunnen jouw vingers je praktisch ondersteunen bij het maken van een belangrijke keuze? Op wat voor manier helpt jouw duim stil te staan bij momenten die er écht toe doen?

 

In mijn cursus laat ik je kennis maken met de magie van je vingers. De samensmelting van handleeskunde en positieve psychologie zorgen voor meer succes, plezier en innerlijke rust in je dagelijks leven. 


Deze magische handreikingen ontvang je allemaal:

 • 5 modules met daarin uitleg over de kenmerkende eigenschappen van je vingers + de versterking hiervan d.m.v. ringen
 • Bonusmasterclass over het maken van bewuste keuzes
 • Bonusmasterclass over in balans komen
 • Live masterclass voor het stellen van vragen
 • Een ingesproken handmassage en meditatie om op elk gewenst tijdstip binnen enkele minuten innerlijke rust te ervaren   
 • Inclusief downloadbaar E-book om alles rustig na te lezen 

Let op! Deze cursus start pas weer in 2022

Veelgestelde vragen

Cursus handlezen

Wanneer start de cursus?

De cursus gaat in 2022 weer van start, de exacte datum wordt nader bekend gemaakt. 
Cursus handlezen

Hoeveel tijd ben ik kwijt met de oefeningen en theorie? 

De modules in de online leeromgeving duren zo'n 5 tot 10 minuten en de extra masterclasses zijn elk een uur. Met de verdiepende oefeningen ben je een half uur tot 45 minuten bezig. 
Cursus handlezen

Wat als ik niet bij de live masterclasses aanwezig kan zijn?

Van elke masterclass zal een video-opname worden gemaakt. Deze worden gedeeld in de online leeromgeving waarin je ook de modules over de vingers kunt vinden. Je houdt voor langere tijd (beperkte) toegang. Hierdoor kun je de cursus ook op eigen tempo volgen. 

Cursus handlezen

Ga ik in deze cursus leren handlezen?

Zelf heb ik een 2,5-jarige opleiding handleeskunde gevolgd. Al deze kennis is niet samen te vatten in een online cursus van een paar weken. Daarbij is online geen geschikt medium om handlezen te leren, mede doordat het maken van handafdrukken zo cruciaal is. Daarom heb ik juist deze praktische cursus ontwikkeld. Je leert meer dan genoeg over de eigenschappen van je vingers om hier steun in het dagelijks leven van te ervaren.

Enthousiast geworden? Grijp dan deze unieke kans met beide handen!

arrow_drop_up arrow_drop_down