De magie van je vingers

Jouw 5 'businesscoaches' voor meer zelfvertrouwen

Een aantal jaar geleden werkte ik op de reclameafdeling van een grote retailer. Hoewel ik met veel plezier naar mijn werk ging, bezorgde de continue stress mij op een gegeven moment een burn-out. Op zoek naar antwoorden besloot ik mij te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling. Zo bezocht ik een psycholoog, las ik talloze hulpboeken en ging ik voor langere tijd op reis. Niets gaf mij echt inzichten, tot de workshop handlezen waar ik aan deelnam.


Daar legde iemand die mij helemaal niet kende in een mum van tijd mijn ziel en zaligheid bloot. Niet alleen was ik verbaasd, ook begreep ik mezelf zoveel beter. Lange tijd was ik op zoek naar mezelf, en daar kwam ik erachter dat de de antwoorden letterlijk voorhanden bleken te liggen. Daarom schreef ik mij direct in voor de 2,5-jarige opleiding handleeskunde. Ik wilde veel meer over handleeskunde weten en ik wist ook direct dat vele anderen hier iets aan zouden kunnen hebben. 


Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat handleeskunde heeft bijgedragen aan mijn zakelijke groei. Ik maak nu keuzes die écht bij mij passen. Geen getwijfel of gepieker meer, wel intuïtief weten waar ik het beste ja of nee op kan zeggen. Deze helderheid en focus zorgt voor meer vertrouwen, innerlijke rust en succes in het ondernemen. En precies dat gun ik jou ook!


De Handcoach_Spiritualiteit


Bekend van

Bekend van

Herken jij dit?

  • Je piekert vaak en twijfelt over van alles en nog wat
  • Je ervaart onzekerheid bij het maken van beslissingen
  • Je mist focus en helderheid 
  • Je vindt het moeilijk om je eigen behoeften centraal te stellen

Dan is deze cursus precies wat je zoekt! Je gaat namelijk leren welke praktische tools je te allen tijde bij de hand hebt. Hierdoor zal je vele malen zekerder in je schoenen staan waardoor je bewuster nee kunt zeggen.

Ik wil zelfverzekerder worden


Cursus magie van je vingers

Van twijfel naar zekerheid 

Er zijn echt nog wel eens dagen dat ik twijfel en onzeker ben. Gelukkig weet ik inmiddels welke praktische tools mij in dit proces het beste kunnen ondersteunen. Binnen no-time ervaar ik meer focus en zekerheid. En dat allemaal door de vingers van mijn hand te gebruiken! 


Zo draag ik bijvoorbeeld bewust een ring om mijn wijsvinger als ik een presentatie geef. Het geeft mij net dat extra beetje kracht om dat podium 'te nailen'. En daar waar ik mij vroeger nog wel eens opgelaten kon voelen over mijn behoefte aan afzondering, begrijp ik dankzij mijn naar buiten wijzende wijsvinger nu heel goed dat ik dit juist nodig heb. Iets wat mijn (werk)relaties alleen maar ten goede is gekomen. Ook blijf ik nu beter in balans, omdat ik dankzij mijn korte vingers weet wat mijn grootste valkuil is. 


Ontdek net als honderden andere cursisten hoe jouw vingers een praktisch raadgever in je dagelijks leven kunnen zijn. 

Let's start the magic

Review Annemieke over magie van je vingers

Review Evelien over Magie van je Vingers

Review Magie van je vingers

Review Demi over Magie van je vingers

Review handlezen Renee

De cursus start weer in september en dit is wat je t.z.t. ontvangt...

Door de specifieke en kenmerkende eigenschappen van jouw vingers te achterhalen, zal je gegarandeerd nieuwe inzichten over jezelf opdoen. Inzichten waarmee jij je zelfvertrouwen kunt vergroten. Want weet ben jij wel iemand die juist snel in de actie moet komen na het maken van een beslissing, maar het kan ook zo zijn dat je juist taken uit handen moet geven of dat je eerder in actie komt door complimenten dan een financiële beloning. Deze magische kennis en meer haal je allemaal uit je vingers en zorgen ervoor dat je makkelijker bewuste keuzes kunt maken. Keuzes die goed voelen voor jou!


Deze cursus is heel persoonlijk doordat je aan de hand van je eigen handen meer over jezelf te weten zal komen. Toch kan ik mij goed voorstellen dat de kennis vragen oproept. Daarom heb je de mogelijkheid om in de besloten community jouw handafdrukken te uploaden en je vragen over de behandelde kenmerken te stellen. Deze zal ik vervolgens in een exclusieve live Q&A beantwoorden. Deze mogelijkheid bied jou dé kans om persoonlijk en gericht advies te ontvangen. 


Twijfel je soms bij het maken van een keuze? Ben je misschien bang een foute beslissing te maken? Of is er aarzeling omdat je niet goed weet wat nou het beste voor je is? In de live masterclass deel ik met jou mijn meest favoriete oefening voor het creëren van meer focus en helderheid.


De informatie die ik met je deel is praktisch en geeft je concrete handvatten. De actiegerichte adviezen en passende oefeningen zorgen ervoor dat je daadwerkelijk kunt handelen met de inzichten die je opdoet. Deze cursus is dan ook geen 'theekransje en een gezellig samenzijn', wel een plek waar je uitgedaagd wordt te groeien.  

Live Q&A & Masterclass voor persoonlijk advies

Tijdens de live masterclass gaan we gezamenlijk bewuste keuzes maken. Ik ga je in de praktijk leren hoe je jouw vingers kunt benutten voor het creëren van meer focus en helderheid.

Daarnaast is er een live Q&A waarin je al jouw vragen over de cursus en behandelde kenmerken mag stellen. In de besloten community heb je de unieke kans om jouw handafdrukken te uploaden zodat ik je van persoonlijk en gericht advies kan voorzien!   

"In feite is elke vinger een businesscoach, ontdek welke praktische raadgevers je altijd bij de hand hebt!"

De Handcoach_Melissa Kamstra

Haal de kracht uit jezelf en groei naar grote hoogte

Er zijn zoveel natuurlijke en oeroude wijsheden die in het hier-en-nu voor een grote impact kunnen zorgen. Helemaal als ze gecombineerd worden met praktische handelingen en positieve psychologie. Daarom houd ik er zo van om het spirituele met het aardse te verbinden.


Uit eigen ervaring weet ik hoeveel zelfvertrouwen handleeskunde kan opleveren. En je hoeft niet eens de lijnen in je hand te kunnen lezen om dit zelf te ervaren. In deze cursus laat ik je kennismaken met de betekenis van je vingers. Zodra jij weet welke specifieke kenmerken elke vinger symboliseert zal je hier veel kracht uit kunnen halen. In feite zijn je vingers dan ook vijf praktische raadgevers (noem het businesscoaches) die jou in tal van praktische situaties ondersteuning kunnen bieden. Je hebt letterlijk en figuurlijk zoveel in je vingers, doe mee met de cursus en ontdek hoe je jezelf kunt motiveren 🔥🔥🔥!

IK WIL INNERLIJK WETEN DAT IK GOED DOE EN BOVENAL GOED BEN
Cursus magie van je vingers
€ 127,-

Cursus Magie van je vingers

Met welke ring en om welke vinger kun je jouw leidinggevende kwaliteiten versterken? Hoe kunnen jouw vingers je praktisch ondersteunen bij het maken van een belangrijke keuze? Op wat voor manier helpt jouw duim invloed uit te oefenen?

 

In deze cursus laat ik je kennis maken met de magie van je vingers. De samensmelting van handleeskunde en positieve psychologie zorgen voor meer zelfvertrouwen. Na deze cursus heb je in feite geen businesscoach meer nodig, omdat je de kracht uit jezelf leert te halen.


Deze magische handreikingen ontvang je allemaal:

  • Verschillende modules waardoor je aan de hand van je vingers meer leert over jouw kwaliteiten, mogelijkheden en uitdagingen
  • Actiegerichte adviezen en praktische tools
  • Live Q&A waarin je de mogelijkheid hebt om persoonlijke coaching te ontvangen
  • Toegang tot besloten community
  • Bonusmasterclass voor het creëren van meer helderheid en focus bij het maken van beslissingen

Let op! De cursus start weer in september 2022

Veelgestelde vragen

Magie van je vingers

Wanneer start de cursus?

De cursus gaat in september 2022 van start.
Magie van je vingers

Kan ik vragen stellen?

Jazeker! Jouw vraag mag je tijdens de live Q&A stellen, of je kunt vooraf je vraag indienen in de community. En als je hier een speciaal inktvel aanschaft kan ik jou van persoonlijk en gericht advies van de opgedane kennis uit deze cursus voorzien. 

Magie van je vingers

Wat als ik niet bij de live masterclass en Q&A aanwezig kan zijn?

Opnames van de masterclass en Q&A worden in de online leeromgeving van De Handcoach opgeslagen. Hierdoor kun je de content ook op een ander moment bekijken. Mocht je niet live bij de Q&A aanwezig kunnen zijn maar wel een prangende vraag hebben, dan is er de mogelijkheid om van te voren jouw vraag in de besloten community kenbaar te maken.

Magie van je vingers

Hoe lang ben ik bezig met de cursus?

De cursus wordt ondersteund met ruim een uur aan videomateriaal en de extra masterclass en Q&A zijn elk een uur. Al met al duurt de cursus een paar uur, maar het is natuurlijk helemaal aan jou hoeveel tijd je aan alles besteed. En doordat je onbeperkt toegang houdt tot al het cursusmateriaal heb je voldoende tijd om alles op jouw tempo eigen te maken.

Magie van je vingers

Ga ik leren handlezen?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: nee! Deze cursus is er niet om jou te leren hoe je kunt leren handlezen. Wel ga je aan de hand van je eigen vingers ontdekken waar je goed in bent, in welke behoeften je hebt te voorzien om te kunnen groeien en waar je valkuilen zich bevinden en wat je hebt te doen om hierin niet vast te lopen. Dankzij deze kennis weet je wat je hebt te doen om vanuit vertrouwen tot ongekende hoogte te groeien. Dat lijkt mij veel waardevoller dan het leren van handlezen.

Overigens duurde mijn studie handleeskunde 2,5 jaar en ben ik vandaag de dag nog steeds aan het bijleren. Door deze cursus te volgen ben je dus verre van een volleerd handlezer, maar de vraag is ook of je dat moet willen. Focus je nu maar op het vergroten van je zelfvertrouwen, daar heb je pas écht iets aan!

Magie van je vingers

Ik twijfel, kan ik ook later nog meedoen?

Haha, ergens zou ik zeggen dat deze cursus dan juist hetgeen is wat je zoekt. Want je gaat juist leren hoe je bewuster een JA of een NEE tegen iets kunt zeggen. Hoe dan ook kun je tot (volgt nader) besluiten mee te doen met deze cursus. Wachten tot een volgende keer kan, maar ik weet nog niet wanneer de cursus weer zal plaatsvinden. Daarbij kan ik niet garanderen dat de prijs dan hetzelfde zal zijn.

Niet meer twijfelen en piekeren, maar innerlijk weten dat je goed doet én bovenal bent!