Hand me your brand groei

Hand me your brand

Hands-on advies voor ondernemers die willen groeien

3
jaar eigen praktijk
750

paar handen gelezen

66

5-sterren Google reviews

Hand me your brand laat je zien wat je waard bent

“Ik vind het lastig mijn expertise duidelijk te maken en ik weet ook niet zo goed hoeveel ik voor mijn aanbod kan vragen." 

Is dit een zin die uit jouw mond zou kunnen komen? Dan ben ik graag jouw helpende hand. Ondernemen is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Iedereen kan ondernemer worden. Maar wil je écht succes behalen, dan moet je jezelf en je product of dienst serieus nemen en de wereld laten zien dat je er bent.

Weet je niet wat jou uniek maakt en hoe je jezelf kunt onderscheiden? Mijn aanbod helpt jou daarbij. In één dag ontdek je wat er écht bij je past en hoe je dit het beste kunt vermarkten om winstgevender te zijn.

De pijlers van Hand me your brand

Hand me your brand - focus

Bevestiging en focus

Hand me your brand - aanbod

Duidelijke branding

Hand me your brand - omzet

Meer omzet

Hand me your brand - ondersteuning

Waar help ik je mee?

Mijn aanbod is erop gericht jou zo succesvol mogelijk in de markt te zetten. Ik ben er heilig van overtuigd dat iedereen iets unieks heeft en daardoor van onschatbare waarde is. Wat jij als vanzelfsprekend ervaart is vaak niet zo. Hier zit jouw kern. Jouw toegevoegde waarde. Het goud in jouw handen. Door mijn unieke werkwijze laat ik jou dit niet alleen inzien, ik geef ook direct gerichte tips hoe je jezelf zo goed mogelijk in the spotlight kunt zetten.


Daarnaast zie ik altijd overal kansen en mogelijkheden. Ik krijg dan ook enorm veel energie van het bedenken van nieuwe verdienmodellen of het meedenken met businessplannen. Met Hand me your brand krijg je een aanbod dat beter zal aansluiten bij jouw kernkwaliteiten en op waarde zal worden geschat.

Review Deisy Amelsbeek

Deisy Amelsbeek

Herken jij dit?

  • Je doet eigenlijk maar wat en als anderen vragen wat je precies doet, dan kun je geen helder antwoord geven
  • Je ervaart onzekerheid omdat je niet goed weet wat jou onderscheid van anderen
  • Je houdt vele ballen in de lucht en komt daardoor maar weinig aan jezelf toe (de selfcare is ver te zoeken)
  • Je hebt aan het einde van de dag geen voldoening, want je doet niet datgene dat jou echt zielsgelukkig maakt
  • Je trekt je ideale klant niet aan omdat je geen idee hebt wie het beste bij jou en/of je aanbod past 
  • Je weet wel dat jouw aanbod een hogere prijs waard is, maar je durft dit (nog) niet te vragen

Bovenal heb je een missie en weet je zeker dat er een kans van slagen is. Alleen zie je op dit moment niet hoe je dit het beste kunt aanpakken. Je bent op zoek naar een een helpende hand die jou in mum van tijd in je kracht zet. 

Hand me your brand - ondernemers

Kunnen wij de handen ineenslaan?

Ik ga maar meteen eerlijk zijn. Hand me your brand is er niet voor iedereen. Met liefde laat ik je ontdekken waarmee je goud in handen hebt, alleen zit er een verschil tussen het nóg niet inzien en het níet willen inzien. Ik kan je alleen maar helpen als je klaar bent om te groeien. Daarnaast ben je een ondernemer die al minstens 2 jaar ervaring heeft, minimaal €50.000 euro per jaar omzet en all-in wilt gaan. Geen smoesjes meer, maar handen uit de mouwen en vlammen!

Dit ben ik, ik wil all-in

"Door jou centraal te stellen gaan zowel jij als je bedrijf groeien" 

Wat kun je van mij verwachten?


In de eerste plaats heb ik een unieke werkwijze die niemand anders in Nederland hanteert. Door jouw handen te analyseren kan ik je in mum van tijd vertellen wat jou uniek maakt en direct advies geven over de best passende vertaalslag. Dit scheelt jou tijd, energie, geld en frustraties. 


In de tweede plaats ben ik iemand die gaat voor actie. Ik stel gerichte vragen, denk kritisch met je mee, ga oplossingsgericht te werk en ik ben iemand die direct en to the point zegt waar het opstaat. Geen vaag gelul, maar inzichten en adviezen waar je echt iets aan hebt.


In de derde plaats neem ik een bak aan marketingervaring mee. Na mijn HBO marketingstudie heb ik gewerkt voor o.a. Lidl, Nationale Postcode Loterij, Makro en voor het Donald Duck weekblad. Hier heb ik mij onder andere bezig gehouden met klantcommunicatie, winkelmaterialen en het lanceren van producten. Ik weet dus waar ik het over heb als ik marketingadviezen geef. 


Gezien bovenstaande durf ik mijn hand ervoor in het vuur te steken dat jij binnen no-time je investering hebt terug verdiend, omdat je doet wat bij je past en daar ook voor ontvangt wat je waard bent!
Marktingervaring


Een doeltreffende manier voor snelle en grote doorbraken  

Handanalyse

Unieke werkwijze 

De basis van Hand me your brand is een 1-op-1 handanalyse. Deze werkwijze is uniek in Nederland en helpt jou inzicht te krijgen in drie belangrijke businessthema’s.


Jij als ondernemer
 Waar liggen je kwaliteiten? Wat zijn je drijfveren? Welke werkzaamheden geven je ware voldoening? Hoe blijf je gemotiveerd? Tegen welke uitdagingen loop je aan? Hoe zorg je voor een goede werk-privé balans?

Jij en je aanbod
Wat is jouw toegevoegde waarde? Welk aanbod past hier het beste bij? Hoe waardevol is dit aanbod? Zijn er nieuwe verdienmodellen te bedenken?

Jij en je branding
Welke communicatiemiddelen passen het beste bij jou en je business? Waar laat je zichtbaarheid liggen? Welke werkzaamheden kun je beter zelf uitvoeren en wat kun je beter uitbesteden? 


Mijn werkwijze is kort maar krachtig. De inzichten en concrete tips geven praktische handvatten waar je direct mee aan de slag kunt

Dit is precies wat ik zoek

Ondernemen op de manier die bij jou past

Het gaat niet om marketingtrucjes leren. Het gaat om authentiek ondernemen. Iets doen wat bij jou past en niet andersom. Na de handanalyse zal je dan ook beseffen dat je de sleutel tot succes zelf in de hand hebt. Daarom dat je na onze samenwerking:

- Doet wat goed voelt voor jou en niet omdat het hoort 

- Moeiteloos jouw kwaliteiten op zal weten te noemen

- De balans tussen werk en privé beter beter kunt bewaken waardoor ondernemen natuurlijker aanvoelt

- Inzicht hebt waar je valkuilen zich bevinden en wat je kunt doen om hierin niet vast te lopen

- Heldere doelen hebt en weet welke stappen je moet zetten om ze waar te maken

- Van je laat horen door jouw unieke boodschap en stemgeluid te benutten

- Meer vertrouwen hebt in je eigen kracht en je intuïtie 

- Bekend staat als dé expert in jouw vakgebied

- Gaat staan voor wat je waard bent waardoor je een hogere beloning zal ontvangen

Sofie Kneppers

“Door de handanalyse heb ik een veel beter inzicht in wie ik ben en wat mijn talenten zijn. Melissa hielp mij die goed onder woorden te brengen. Ik kan echt zeggen dat ik zakelijk gegroeid ben nadat ik bij Melissa ben geweest. Door haar aanzet tot actie heb ik afscheid genomen van iets wat niet echt meer bij mij paste en besteed ik mijn tijd en aandacht nu aan dingen die écht energie geven. Haar tips zijn praktisch en ze heeft altijd zoveel ideeën. Aan mij natuurlijk of ik daar iets mee doe, maar na de afspraak met Melissa liep mijn hoofd over van de mogelijkheden.”


Sofie Kneppers van Natuurlijk Sofie

Hand me your brand handanalyse

Grote impact en meer succes

Inmiddels heb ik meer dan 750 paar handen gelezen. Elke handanalyse is een waar feestje. Weet je waarom? Omdat ik zoveel opluchting zie. De bevestiging van hoe je in wezen bent levert zo ontzettend veel rust op. Je voelt je gezien en begrepen! Niet voor niets wordt een handanalyse life changing genoemd. Door het goud in jouw handen te benutten weet je wat je hebt te doen om een grote impact te maken en zeer succesvol te zijn. 

Hand me your brand - mentor
€ 1.111,-

Jouw investering

Door mijn unieke werkwijze hoef ik niet maandenlang met jou samen te werken om erachter te komen wat jouw unieke drijfveren zijn. In één dag zorgen we er samen voor dat jouw branding in lijn is met je boodschap, scherpen we je aanbod verder aan, claimen we jouw expertstatus, onderzoeken we de mogelijkheden om jouw boodschap te verkondingen en realiseren we groei in jouw omzet. 


Dit kun je praktisch verwachten:

- Vragenlijst ter voorbereiding waarmee je 1,5 uur bezig bent 

- Uitgebreide 1-op-1 handanalyse inclusief gouden bewaarlijst 
- Geluidsopname van de handanalyse (een waardevolle persoonlijke podcast, waar je nog jarenlang inzichten uit zal opdoen)

- 5 uur lang gerichte coaching inclusief lekkere lunch op een een sfeervolle locatie in Amsterdam 

- Ontelbaar veel gerichte actiepunten waarmee je jouw investering binnen no-time kan terug verdienen

- Een praktische handleiding na afloop 

- Ben je ook daadwerkelijk in de actie gegaan en heb je behoefte aan een terugkoppeling? Dan mag je binnen een maand een businessadviesgesprek t.w.v. €197,- inplannen. 

 

Voel jij een YES en zie je het zitten om de handen ineen te slaan? Meld je dan aan door en aantal vragen te beantwoorden. Hierdoor kan ik beoordelen of ik jou de best mogelijke handvatten kan bieden. Is er een match? Dan neem ik telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen.


Voor dit traject ben ik zeer selectief met wie ik samenwerk en is daarom beperkt op de vrijdagen beschikbaar.


De prijs is excl. BTW en van de belasting aftrekbaar

Review Linda van Egmond

Linda van Egmond

Veelgestelde vragen

Handanalyse

Geef je ook een handanalyse aan particulieren en is er dan een ander prijskaartje mogelijk?

Nee. Ik heb besloten om mijn 1-op-1 aanbod enkel nog aan ondernemers aan te bieden. Ik wil jou leren het goud in je handen te benutten, en daarin zal ik zelf het goede voorbeeld moeten geven. In de loop der jaren heb ik ontdekt de beste handvatten te kunnen geven aan ondernemers doordat ik mijn marketingskills combineer met het snel doorzien van kansen en mogelijkheden. Binnen no-time zie ik hoe ik jou zo succesvol mogelijk in de markt kan zetten met een goed sluitend aanbod en de juiste communicatiemiddelen. Juist omdat ik door de handanalyse zie waar jouw goud zich bevindt. 

Voor mij is het niet alleen een enorme uitdaging jouw investering binnen no-time terug te laten verdienen, ik ga daar zelfs helemaal van op AAN en klap mijn handen stuk als jij succes behaalt. Niet alleen voor jou, ook voor mij moet een handanalyse een feestje zijn. Iets wat ik dus het meest ervaar met ondernemers. 

Handanalyse

Met wat voor ondernemers werk je samen?

In principe maakt het mij niet zoveel uit waarin je onderneemt. Wel is het belangrijk dat je een enorme drive hebt en all-in wilt gaan. Toch kan ik helaas niet iedereen een helpende hand bieden. Vandaar dat je bij aanmelding een aantal vragen dient te beantwoorden. Dit geeft mij een goed beeld van wie je bent en wat je verwacht. Op basis daarvan neem ik contact met je op om al dan niet de handen ineen te slaan.

Handanalyse

Kan ik ook in termijnen betalen?

Het is mogelijk om de Hand me your brand in 2 termijnen a €597,- excl. btw te betalen. Bij een betaling in 1x betaal je €1.111,- excl. btw. Overigens is mijn aanbod van de belasting aftrekbaar.  
Handanalyse

Is jouw aanbod niet te kort om een goede shift te maken?

De uniekheid van Hand me your brand zit hem in een 1-op-1 handanalyse. Dit geeft hele waardevolle inzichten over jouw persoonlijkheid. Op basis hiervan kunnen we een vertaalslag maken naar jou als ondernemer en het vormgeven van je aanbod. Hieruit zullen vele gerichte en concrete actiepunten volgen. En als jij ook daadwerkelijk iets met al die waardevolle inzichten bent gaan doen, dan mag je een binnen een maand een gratis follow-up coachcall inplannen.

Als jij bereid bent all-in te gaan, dan kun je binnen een maand net zoveel bereiken als 3 maanden of zelfs een half jaar. Ik geloof persoonlijk ook niet zo in lange coachingstrajecten, het gaat om een kwestie van doen en het nemen van verantwoordelijkheid. Je bent niet alleen eigenaar van je business, je bent ook eigenaar van je leven. 

En als je in de toekomst nog eens vastloopt, dan kun je altijd hier een businessadviesgesprek van 45 minuten aanvragen. Binnen no-time ben je dan weer on fire!  

Handanalyse

Kan de handanalyse ook online?

Nee. De handanalyse wordt gegeven op een sfeervolle locatie in Amsterdam en is inclusief een lekkere lunch. Ik vind het belangrijk om tijdens de 1-op-1 afspraak echte connectie met jou te maken. Daarbij wil ik je graag laten zien hoe ik aan de waardevolle inzichten uit je handen kom. Hierdoor hoef jij enkel in de toekomst maar in je handen te kijken om weer herinnert te worden aan je unieke ik! 

Review handanalyse Chris

Klaar om te groeien?

arrow_drop_up arrow_drop_down