Hand me your brand groei

Hand me your brand

Hands-on advies voor ondernemers die willen groeien

11 jaar

werkervaring

8

verschillende marketingfuncties

300%

omzetgroei afgelopen jaar

Hand me your brand laat je zien wat je waard bent

“Dat gaan mensen nooit betalen voor mijn aanbod." 

Is dit een zin die uit jouw mond zou kunnen komen? Dan ben ik graag jouw helpende hand. Ondernemen is helemaal niet zo moeilijk. Iedereen kan ondernemer worden. Maar wil je écht succes behalen, dan moet je jezelf en je product of dienst serieus nemen en de wereld laten zien dat je er bent.

Weet je niet wat jouw uniek maakt en hoe je je kunt onderscheiden? Verlang je naar meer focus en helderheid? Ben je klaar om de wereld te veroveren? Mijn traject helpt jou daarbij. Ontdek hoe leuk én winstgevend ondernemen kan zijn.

De pijlers van Hand me your brand

Hand me your brand - focus

Helderheid en focus

Hand me your brand - aanbod

Duidelijke branding

Hand me your brand - omzet

Meer omzet

Hand me your brand - ondersteuning

Waar help ik je mee?

Mijn traject is erop gericht jou zo succesvol mogelijk in de markt te zetten. Ik ben er heilig van overtuigd dat iedereen iets unieks heeft en daardoor van onschatbare waarde is. Wat jij als vanzelfsprekend ervaart is vaak niet zo. Hier zit jouw kern. Jouw toegevoegde waarde. Door mijn unieke gave laat ik jou dit niet alleen inzien, ik geef ook direct gerichte tips hoe je jezelf zo goed mogelijk in the spotlight kunt zetten.


Daarnaast zie ik altijd overal kansen en mogelijkheden. Ik krijg dan ook enorm veel energie van het bedenken van nieuwe verdienmodellen of het meedenken met businessplannen. Verwacht daarom prijsverhogingen en een aanbod dat beter zal aansluiten bij jouw kernkwaliteiten.

Dit traject is iets voor mij


Review Deisy Amelsbeek

Deisy Amelsbeek

Wat kun je van mij verwachten?


In de eerste plaats iemand met een bak aan marketingervaring. Na mijn HBO marketingstudie heb ik gewerkt voor o.a. Lidl, Nationale Postcode Loterij, Makro en voor het Donald Duck weekblad. Hier heb ik mij onder andere bezig gehouden met klantcommunicatie, winkelmaterialen en het lanceren van producten.


In de tweede plaats ben ik iemand die gaat voor actie. Ik stel gerichte vragen, denk kritisch met je mee, ga oplossingsgericht te werk en bovenal ben ik iemand die direct en to the point zegt waar het opstaat. Geen vaag gelul, maar inzichten en adviezen waar je echt iets aan hebt.


In de derde plaats heb ik afgelopen jaar zelf mogen ervaren welke groei je kunt bereiken als je de verantwoordelijkheid pakt. Ik begon het jaar 2020 niet al te rooskleurig. En toen de eerste maatregelen werden aangekondigd zat ik nogal met mijn handen in het haar. Want met het advies geen handen meer aan te raken zag ik mijn omzet flink dalen. Toch besloot ik geen gebruik te maken van welke voorziening dan ook. Juist door mijn eigen goud te benutten zorgde ik ervoor dat in mei afgelopen jaar mijn omzet hoger was dan heel 2019 bij elkaar! 


Gezien bovenstaande durf ik dan ook mijn hand ervoor in het vuur te steken dat jij binnen no-time je investering hebt terug verdiend!

Marktingervaring

Hand me your brand - ondernemers

Voldoe jij aan de eisen?

Ik ga maar meteen eerlijk zijn. Hand me your brand is er niet voor iedereen. Met liefde laat ik je ontdekken waarmee je goud in handen hebt, alleen zit er een verschil tussen het nóg niet inzien en het níet willen inzien. Ik kan je alleen maar helpen als jij wilt groeien en je afscheid hebt genomen van je beperkende overtuigingen. Daarnaast ben je een ondernemer die al minstens 2 jaar ervaring heeft, minimaal €3.000 euro per maand omzet en all-in wilt gaan. Geen smoesjes meer, maar handen uit de mouwen en vlammen!

Dit ben ik, ik wil all-in

De uniekheid van mijn traject:

Hand me your brand handanalyse

1-op-1 handanalyse

Je handen worden de spiegels van je ziel genoemd. Daarom start dit traject met een 1-op-1 handanalyse. Vrij uniek in Nederland!

Wat zijn jouw drijfveren? Voor welke valkuilen dien je op te passen? Hoe ervaar jij jezelf van binnen en in hoeverre uit je dit?

Door een kijkje in je handen te nemen worden jouw kwaliteiten en toegevoegde waarde kristalhelder. Vervolgens gebruiken we de inzichten uit de handanalyse om jouw branding en aanbod aan te scherpen.

Na dit traject

Het gaat niet om marketingtrucjes leren. Het gaat om authentiek ondernemen. Iets doen wat bij jou past en niet andersom. Na dit traject zal jij dan ook beseffen dat je de sleutel tot succes zelf in de hand hebt. Daarom dat je na onze samenwerking:

- Moeiteloos jouw kwaliteiten op zal weten te noemen

- De balans tussen werk en privé beter beter kunt bewaken waardoor ondernemen natuurlijker aanvoelt

- Inzicht hebt waar je valkuilen zich bevinden en wat je kunt doen om hierin niet vast te lopen

- Van je laat horen door jouw unieke boodschap en stemgeluid te benutten

- Bekend staat als dé expert in jouw vakgebied

- Gaat staan voor wat je waard bent waardoor je een hogere beloning zal ontvangen

Sofie Kneppers

“Door de handanalyse heb ik een veel beter inzicht in wie ik ben en wat mijn talenten zijn. Melissa helpt mij die goed onder woorden te brengen. Ik kan echt zeggen dat ik zakelijk gegroeid ben nadat ik bij Melissa ben geweest. Door haar aanzet tot actie heb ik afscheid genomen van iets wat niet echt meer bij mij paste en besteed ik mijn tijd en aandacht nu aan dingen die écht energie geven. Haar tips zijn praktisch en ze heeft altijd zoveel ideeën. Aan mij natuurlijk of ik daar iets mee doe, maar na een afspraak met Melissa loopt mijn hoofd over van de mogelijkheden.”


Sofie Kneppers van Natuurlijk Sofie

Hand me your brand - mentor
€ 5.555,-

Jouw investering

Met liefde ben ik graag jouw groeimentor. We werken drie maanden intensief 1-op-1 samen om jou te laten vlammen. Samen zorgen we er voor dat jouw branding staat als een huis, onderzoeken we de mogelijkheden om jouw boodschap te verkondingen, scherpen we je aanbod aan, claimen we jouw expertstatus en realiseren we groei in jouw omzet. 


Dit kun je verwachten:

- Uitgebreide handanalyse van 4 uur inclusief lekkere lunch én geluidsopname op een sfeervolle locatie in Amsterdam 

- 5 keer een 1-op-1 coach call van 45 minuten via Zoom 

- 3 maanden lang een sparringspartner waar je te allen tijde vragen aan mag stellen

 

Voel jij een YES en zie je het zitten om de handen ineen te slaan? Meld je dan aan voor een kennismakingscall. Zo kunnen we samen onderzoeken of dit traject voor jou geschikt is.  


Voor dit traject ben ik zeer selectief met wie ik samenwerk en is daarom beperkt beschikbaar. Er zijn dit kwartaal nog 2 plekken beschikbaar. 


De prijs is excl. BTW  en van de belasting aftrekbaar 

Review Linda van Egmond

Linda van Egmond

Cookies🍪
arrow_drop_up arrow_drop_down