arrow_drop_up arrow_drop_down
Hand me your brand groei

Hand me your brand

Hands-on advies voor ondernemers die online willen groeien

11 jaar

werkervaring

8

verschillende marketingfuncties

300%

omzetgroei afgelopen jaar

Hand me your brand laat je zien wat je waard bent

“Nieuwe verdienmodellen bedenken vind ik lastig.”
“De markt lijkt verzadigd, klanten weet ik niet te bereiken”
“Heel graag wil ik mijn aanbod online aanbieden, maar ik heb geen idee wat er mogelijk is."

I’ve got you covered! Marketing is zo ongeveer mijn middle name en ik zie altijd mogelijkheden. Daarbij ben ik zelf het afgelopen jaar sky high gegaan met mijn online aanbod en zie ik nog vele kansen. Vast en zeker ook voor jou! 

Hand me your brand is een exclusief traject voor ondernemers die willen ontvangen wat ze waard zijn én klaar zijn om online te groeien.

Ondernemer worden kan iedereen. Maar wil je écht succes behalen dan moet je jezelf en je product of dienst serieus nemen en de wereld laten zien dat je er bent. Weet je niet wat jouw uniek maakt en hoe je je kunt onderscheiden? Verlang je naar meer focus en helderheid? Ben je klaar om de online wereld te domineren? Dit traject helpt jou daarbij. Ontdek hoe leuk én winstgevend ondernemen kan zijn.

De pijlers van Hand me your brand

Hand me your brand - focus

Helderheid en focus

Hand me your brand - aanbod

Online aanbod

Hand me your brand - omzet

Meer omzet

Hand me your brand - ondersteuning

Waar help ik je mee?

Mijn traject is erop gericht jou zo succesvol mogelijk in de markt te zetten. Ik ben er heilig van overtuigd dat iedereen iets unieks heeft en daardoor van onschatbare waarde is. Wat jij als vanzelfsprekend ervaart is vaak niet zo. Hier zit jouw kern. Jouw toegevoegde waarde. Met alle liefde laat ik jou dit inzien.


Daarnaast zie ik altijd overal kansen en mogelijkheden. Ik krijg dan ook enorm veel energie van het bedenken van nieuwe verdienmodellen of het meedenken met businessplannen. Tijdens het traject laat ik jou een stevig fundament bouwen, spar ik graag met je mee over nieuwe online verdienmodellen en geef ik jou tal van praktische tips en adviezen.

Wat kun je van mij verwachten?


In de eerste plaats iemand met een bak aan marketingervaring. Na mijn HBO marketingstudie heb ik de afgelopen jaren o.a. gewerkt bij Lidl, Nationale Postcode Loterij, Makro en voor het Donald Duck weekblad. Hier heb ik mij onder andere bezig gehouden met klantcommunicatie, winkelmaterialen en het lanceren van producten.


In de tweede plaats ben ik iemand die gaat voor actie. Ik stel gerichte vragen, denk kritisch met je mee, ga oplossingsgericht te werk en bovenal ben ik iemand die direct en to the point zegt waar het opstaat. Geen vaag gelul, maar inzichten en adviezen waar je echt iets aan hebt.


In de derde plaats heb ik afgelopen jaar zelf mogen ervaren welke groei je online kunt bereiken. Ik begon het jaar 2020 niet al te rooskleurig. En toen de eerste maatregelen werden aangekondigd zat ik nogal met mijn handen in het haar. Mijn aanbod bestond vooral uit 1-op-1 handanalyses en met het advies geen handen meer aan te raken zag ik mijn omzet flink dalen. Tot ik mij stortte op online. Ik heb diverse producten en cursussen het afgelopen jaar gelanceerd. Mijn omzet was daardoor in mei al hoger dan heel 2019 bij elkaar! 


Gezien bovenstaande durf ik dan ook mijn hand ervoor in het vuur te steken dat jij binnen no-time je investering hebt terug verdiend!

Marktingervaring

Hand me your brand - ondernemers

Voldoe jij aan de eisen?

Ik ga maar meteen eerlijk zijn. Hand me your brand is er niet voor iedereen. Met liefde laat ik je ontdekken waarmee je goud in handen hebt, alleen zit er een verschil tussen het nóg niet inzien en het níet willen inzien. Ik kan je alleen maar helpen als jij wilt groeien en je afscheid hebt genomen van je beperkende overtuigingen. Daarnaast ben je een ondernemer die al 1 tot 3 jaar ervaring heeft, minimaal €3.000 euro per maand omzet en op zoek is naar een vorm waarin je jouw aanbod online kunt aanbieden.

Zo ziet mijn helpende hand eruit

Hand me your brand voorbereiding

Voorbereiding

We starten met een telefonische intake om zo te ontdekken waar je staat in jouw ondernemersreis en hoe ik jou daarin kan helpen. Zijn we een match? Dan ontvang je van mij twee opdrachten.

Opdracht 1: Focus
Jij gaat stilstaan waar je het allerliefste mee bezig wilt zijn en ook waar je om bekend wilt staan. Hierdoor wordt het makkelijker je tijd en aandacht te focussen.

Opdracht 2: Ideale klant
Door zo helder mogelijk in kaart te brengen wie jouw klant is, wordt het makkelijker jouw boodschap op hem of haar over te brengen.

Hand me your brand handanalyse

1-op-1 handanalyse

Vervolgens kom je bij mij langs voor een handanalyse. Zo krijgen we een helder beeld van jouw kwaliteiten en toegevoegde waarde

Daarna gaan we de inzichten uit de handanalyse en jouw antwoorden uit de opdrachten, integreren in jouw business. We verscherpen jouw aanbod en onderzoeken nieuwe online verdienmodellen.

Je mag trouwens van de handanalyse een geluidsopname maken en deze afspraak is inclusief een lekkere lunch.

Hand me your brand groei

Handen uit de mouwen

Naderhand volgen er nog 5 online contactmomenten van een uur waarin je mij van alles kunt vragen. Let op! Het is de bedoeling dat je gaat groeien, dus het is wel de bedoeling dat je jouw handen uit de mouwen gaat steken.

Sofie Kneppers

“Door de handanalyse heb ik een veel beter inzicht in wie ik ben en wat mijn talenten zijn. Melissa helpt mij die goed onder woorden te brengen. Ik kan echt zeggen dat ik zakelijk gegroeid ben nadat ik bij Melissa ben geweest. Door haar aanzet tot actie heb ik afscheid genomen van iets wat niet echt meer bij mij paste en besteed ik mijn tijd en aandacht nu aan dingen die écht energie geven. Haar tips zijn praktisch en ze heeft altijd zoveel ideeën. Aan mij natuurlijk of ik daar iets mee doe, maar na een afspraak met Melissa loopt mijn hoofd over van de mogelijkheden.”
Hand me your brand - mentor
€ 5.555,-

Jouw investering

Met alle liefde ben ik graag jouw groeimentor. De start is in overleg mogelijk, echter begeleid ik maar 3 ondernemers per kwartaal. Deze plekken zijn zeer gewild, dus wacht niet te lang met het maken van een afspraak.


Inclusief:

  • Voorbereidende opdrachten
  • Uitgebreide 1-op-1 handanalyse incl. lunch
  • 5 online vervolgafspraken van een uur


De prijs is exclusief BTW en de eerstvolgende mogelijkheid om een traject te starten is 1 juli 2021

Review handanalyse ondernemer

Cookies🍪