arrow_drop_up arrow_drop_down
Energie 2021
Dit staat jou in 2021 te wachten

Het jaar 2021

Heb jij een bucketlist? Zo’n lijst waarop allemaal dingen staan die je nog heel graag wilt doen in het leven?

Ik durf te wedden dat daar iets op staat als:
– Het vinden van het huis van mijn dromen
– Mijn eigen bedrijf starten
– Een boek schrijven


Laat ik nou ge-wel-dig nieuws hebben. 2021 is namelijk hét jaar waarin je wordt uitgedaagd een sprong in het diepe te wagen. De ware groei zit in 2021 buiten je comfortzone. Ben jij bereid om in 2021 grenzen te verleggen en het avontuur op te zoeken? Dan kan het niet anders of je leven zal zich komend jaar op vele manieren verrijken.

De Handcoach jaar 2021

Innerlijke rust en succes door jaarthema

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat werken met de jaarenergie veel innerlijke rust en tegelijkertijd succes op kan leveren. Ik weet nog goed dat begin 2020 de eerste Covid-19 maatregelen werden ingevoerd. Het advies was geen handen meer aan te raken. Zit je dan met een business die voornamelijk om handen draait. Echter maakte ik zo goed mogelijk gebruik van de energie van 2020. Met als resultaat dat mijn omzet in mei al hoger was dan het hele jaar ervoor! Uiteindelijk was mijn omzetgroei in 2020 300%!!!

"Ik heb het nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan"

-

 Pippi Langkous

Doelen 2021

2021 bekeken vanuit numerologie

Door numerologisch te kijken naar het jaar 2021 kom je erachter wat het jaar op zich te betekenen heeft. Het wordt een 5-jaar, want 2+0+2+1=5. En een 5-jaar laat veelal een doorbraak en een verschuiving zien. Getal 5 staat voor het verleggen van grenzen en het verkennen van nieuwe wegen. Het begrip vrijheid neemt een centrale rol in. 2021 wordt daarom een jaar waarin je uitgedaagd wordt uit je comfortzone te stappen. Geen afwachtende houding, maar opkomen voor je idealen en het avontuur aangaan. Als je bereid bent dit te doen is vooruitgang zeker mogelijk komend jaar.

Wil jij 2021 naar jouw hand zetten?

In mijn masterclass van 45 minuten ga ik uitgebreid in op de kansen en mogelijkheden van 2021.


Met passende oefeningen en reflectievragen leer ik jou hoe je zo goed mogelijk de energie komend jaar kunt benutten. Ook ga ik in op de uitdagingen van 2021. Want hoe beter jij weet waar je op moet letten, hoe meer jij gebruik kunt maken van de jaarenergie.


Daarnaast geef ik tal van tips voor praktische ondersteuning. Zo geef ik krachtige affirmaties, vertel ik welke kristallen jou in 2021 kunnen ondersteunen en kom je erachter welke etherische oliën komend jaar passend zijn.

Passende voornemens bij 2021:

∗ Stap uit je comfortzone
∗ Wordt socialer
∗ Ga op reis (in eigen land)
∗ Begin een boek te schrijven
∗ Spendeer meer tijd met gelijkgestemden

Enthousiaste reacties over de masterclass

“Heel interessant en heel leuk. Ik heb helemaal zin in 2021 :-)”

Esther

“Heel helder allemaal. En mag ik je nog complimenteren met het uiterlijk van je sheets. Prachtige huisstijl”

Nienke

“Ik zit vol inspiratie nu!”

Evelien

“Dankje voor deze masterclass! Krijg altijd energie van jou en wat je vertelt.”

Manuela
Masterclass jaarthema 2021
€ 33,-

Masterclass jaarthema 2021

  • Masterclass van 45 minuten
  • Achtergrondinformatie over numerologie en berekening van het jaargetal
  • Kansen, mogelijkheden en uitdagingen voor 2021
  • Boordevol praktische adviezen, oefeningen en reflectievragen
  • Tips voor ondersteuning in de vorm van affirmaties, kristallen en etherische oliën
  • Inclusief E-book met alle informatie en bonusmateriaal
  • Direct én het gehele jaar toegang
Cookies­čŹ¬