Zet 2023 naar jouw hand

Dit wil ik!Ik wilde een masterclass geven met de do’s en don’ts voor 2022. Mijn belangrijkste boodschap was dat je zo lief mogelijk voor jezelf moest zijn. Het zou een jaar worden waarin de liefde centraal stond. In de eerste plaats de liefde naar jezelf, zodat je vervolgens de liefde buiten jezelf kon delen.


Die wijsheid haalde ik uit het feit dat 2022 een 6-jaar is. 2+0+2+2 is immers 6. En binnen de eeuwenoude studie numerologie staat het getal 6 voor de liefde, verzorging, harmonie verbinding en selfcare.


En wat gebeurde er? Ik belandde begin januari oververmoeid op de bank. Een bloedonderzoek wees uit dat ik op randje burn-out zat. Bovendien had ik een chronisch gebrek aan de juiste vitaminen, wat allerlei lichamelijke mankementen met zich meebracht. “Wordt het niet eens tijd dat je je eigen adviezen opvolgt?” kreeg ik als feedback.


Daarom boekte ik een vakantie naar Curaçao en besloot ik even vrij te nemen van werk. Geloof het of niet, maar op de dag van vertrek stond er exact €6.666,66 op mijn bankrekening 😱! 

Bij terugkomst gooide ik het roer om. Ik zei een hoop activiteiten in mijn business vaarwel om een gezondere werk-privé balans te creëren. Ook ging ik werken aan mijn gezondheid, want met een gebrek aan de juiste voeding was het vrij logisch dat ik nog geen 1,5 km achter elkaar kon hardlopen. En ik besloot actiever te gaan daten. Want een jaar van de liefde, vraagt om liefde.

De Handcoach_handleeskunde voor groei

✅ Mijn omzet is gestegen, en dat terwijl ik minder werkuren maak.

✅ Tijdens de Dam-tot-Dam liep ik een recordtijd en hield ik het zowaar 16 km achter elkaar vol!

✅ Mijn haaruitval is verdwenen en ik heb een gezonde blos op mijn wangen. Er kunnen ook maar weinig mensen geloven dat ik toch echt 39 ben!

✅ Sta ik op het punt om te verhuizen naar Hilversum voor de liefde


Haha vooral dat laatste had ik afgelopen jaar noooooit zien aankomen. Een Amsterdamse uit Amsterdam halen is zo makkelijk nog niet 😊! Kortom: ik heb alle kansen en uitdagingen van 2022 volledig omarmd en dat heeft mij louter succes en geluk gebracht.


De energie van 2023 vraagt om heel andere zaken. En die doe ik je allemaal uit de doeken in mijn E-book ‘De jaarenergie van 2023’. Zodat ook jij eind 2023 kan zeggen: ‘ik heb alle lessen van afgelopen jaar volledig omarmd en dat heeft mij geen windeieren gelegd’.

Help mij het beste van 2023 te maken
E-book jaarenergie 2023

✅ Meer over numerologie en de energetische invloed van 2023
✅ De kansen en uitdagingen van de 7 belangrijkste lessen
✅ Het verschil tussen spirituele en persoonlijke groei en waarom dit in 2023 belangrijk is
✅ Praktische tools voor het verbeteren van je mindset
✅ Welke data je in 2023 goed in de gaten moet houden
✅ Inclusief boekentips, handige apps, een motiverende playlist en passende affirmaties

IK WIL DIT ALLEMAAL DIRECT LEZEN 
"Ik was benieuwd wat 2023 mij brengt. 'Numerologie' en 'energetische invloed' klonken erg zweverig, maar ik vond dit juist een heel prettig E-book vol praktische tips en allerlei extra handvatten. Laat het nieuwe jaar maar beginnen!"
Barbara
"Dit fantastische E-book over 2023 geeft je enorm veel inzichten over wat 2023 voor je kan en mag gaan brengen. Melissa heeft zichzelf weer overtroffen met dit E-book, wat makkelijk leest en duidelijk is voor iedereen. Een must read!"
Andrea
"Na het lezen van het E-book heb ik praktische handvatten gekregen om het beste uit 2023 te halen. Met veel informatie, maar vooral ook praktische toepassingen en voorbeelden, is dit E-book zeker een goede voorbereiding op 2023!" 
Leanne
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Klik hier om de aanbieding niet mis te lopen

‘Mijn voorspellingen komen telkens uit 🔮’

Aan het eind van 2019 voorspelde ik hier dat 2020 geen makkelijk jaar ging worden. We gingen een jaar tegemoet waarin het nemen van verantwoordelijkheid de boventoon zou voeren. Een serieuze energie met pittige lessen. Eerlijk toegegeven; de pandemie had ik nooit zien aankomen. Maar dat we wereldwijd op iets terug moesten vallen om te beseffen wat werkelijk van waarde is wel.


Voor 2021 gaf ik aan dat het thema vrijheid hot topic zou zijn. Wellicht staat het niet meer helemaal op je netvlies, maar dit was hét jaar van de vele demonstraties tegen coronavaccinaties en het coronapaspoort waarbij het woord vrijheid regelmatig viel. Ook 'Unmute us' was met tienduizenden demonstranten een duidelijk voorbeeld om de ‘vrijheid’ in de festival- en evenementenbranche onder de aandacht te brengen.

En voor afgelopen jaar gaf ik hier aan dat de liefde centraal zou staan. In de eerste plaats de liefde naar jezelf, maar ook de liefde naar de samenleving. Het ging er vooral om het stil staan van je footprint. ‘Wat kun jij vandaag de dag doen om van de wereld een mooiere plek te maken?’ De vele crises, waar met name jongeren voor in opstand kwamen, geven goed weer wat ik hiermee bedoeld heb. Denk maar eens aan de protesten tegen het klimaat, de woningmarkt of de inflatie. Ook had ik aangegeven dat het burnoutpercentage een vogelvlucht zou nemen. Recente cijfers van het TNO laten zien dat het burn-out percentage 10% hoger ligt dan voor de pandemie. I rest my case.


En nu vraag jij je wellicht af wat het jaar 2023 te brengen heeft. Dan heb ik goed nieuws, want dit doe ik allemaal uit de doeken in mijn E-book. Hierin heb ik niet alleen uitvoerig beschreven waarop mijn ‘voorspellingen’ zijn gebaseerd, ook sta ik uitgebreid stil bij de kansen en uitdagingen van komend jaar. Daarbij geef ik bovendien praktische tips en adviezen. Want laten we eerlijk zijn; kennis opdoen is mooi, het daadwerkelijk toepassen nog mooier!

Doe je voordeel met de kennis over 2023

"Met heel veel plezier heb ik je E-book gelezen! Wat een mooie kansen liggen er in 2023 🙏. Visueel is je E-book heel mooi gebracht; lettertype, lay-out, knappe foto's... zijn top! (ben daar nogal gevoelig voor 😉). Inhoud is heel duidelijk gebracht en in fijne taal om te lezen. Je E-book heeft mij een helder inzicht in komend jaar gegeven en zeer belangrijk: met zijn kwaliteiten én uitdagingen. Ik ga je E-book zeker nog een paar keer herlezen!"

Ingrid
"Dankzij het E-book heb ik nu een duidelijk beeld van de kansen en uitdagingen die in 2023 liggen. Het is fijn om een soort 'handleiding' te hebben voor het nieuwe jaar. Het staat vol informatie en praktische tips om van 2023 een fantastisch jaar te maken. Ik kan het iedereen aanraden om te lezen als je graag wat meer 'inside information' wilt over wat 2023 te bieden heeft! Je hebt met dit E-book een staaltje vakwerk in handen 🙂"
Susan
E-book jaarenergie 2023

€17,-

€7,77

Met behulp van de eeuwenoude studie numerologie is te achterhalen welke energetische invloed een kalenderjaar heeft. Dit klinkt misschien ietwat zweverig, en daarom wordt in dit E-book in duidelijke en begrijpelijke taal uitgelegd hoe dit precies zit. Dankzij de vele praktische tips, tools en adviezen ontdek jij hoe je komend jaar naar jouw hand zet. 


In dit interessante E-book van maar liefst 27 pagina's leer je:

✅ Meer over numerologie en de energetische invloed van 2023
✅ De kansen en uitdagingen van de 7 belangrijkste lessen
✅ Het verschil tussen spirituele en persoonlijke groei en waarom dit in 2023 belangrijk is
✅ Praktische tools voor het verbeteren van je mindset
✅ Welke data je in 2023 goed in de gaten moet houden
✅ Inclusief boekentips, handige apps, een motiverende playlist en passende affirmaties


T-m 7 januari voor slechts €7,77 verkrijgbaar!