Wil je meer in je kracht komen te staan?

Dankzij deze unieke methode (enige in Nederland!) wordt je effectiever en meer ontspannen

Jouw unieke afdruk

Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Velen worstelen met deze vragen en zoeken het antwoord buiten zichzelf. Misschien herken jij dit ook wel. Het bijzondere is dat het antwoord op deze essentiële vraagstukken letterlijk voorhanden ligt, en wil in je vingerafdruk! 


Het unieke lijnenspel op je vingertop is persoonsgebonden, dit maakt het een belangrijk identificatiemiddel voor overheidsinstanties. In deze cursus ga jij jezelf identificeren aan de hand van je eigen vingerafdruk. Hierdoor kom je er niet alleen achter wat je sterkten en zwakten zijn, je ontdekt tegelijkertijd ook hoe je deze in balans houdt. 

Leg de vinger op de zere plek

Sta zelfbewuster in het leven 

Vingerafdruk

Inzicht in je karakter

Ontvang kennis over jouw natuurlijke vorm van handelen.

Vingerafdruk

Identificeer jezelf

 Neem je vingerafdruk onder de loep om jezelf te (h)erkennen.

Vingerafdruk

Blijf in je element

Praktische tips en hands-on adviezen voor meer energie.

"Niemand heeft dezelfde vingerafdruk, dus jij kunt een unieke afdruk in de wereld achterlaten."

Bij velen sta ik bekend als een vurig type. Iets wat ik niet kan ontkennen. En waarin ik bevestigd word vanuit handleeskunde, want mijn vingertoppen laten zien dat vuur mijn basiselement is.


Ondanks dat ik blij ben met mijn vurige karakter zit het mij ook wel eens in de weg. Ik doe eerst en denk dan pas na. Geduld is niet mijn beste eigenschap. En daarbij ben ik geneigd 1001 dingen op een dag te plannen. Pas na het analyseren van mijn vingerafdruk begreep ik dat mijn actiegerichte houding er ook voor kan zorgen dat ik drammerig en dominant over kan komen. Tegenwoordig weet ik dankzij een betere balans mijn vuurtje fijn te laten branden, in plaats van het te laten knetteren. 


Jou gun ik ook een betere balans en daar is mijn methode uitermate geschikt voor. Het is uniek en krachtig tegelijk. Door mijn expertise in handleeskunde te combineren met positieve psychologie weet ik welke tools, tips en adviezen bijdragen aan persoonlijke en zakelijke groei. 


Inmiddels heb ik een boek geschreven, ruim duizend paar handen gelezen en 1.500 cursisten met hun persoonlijke ontwikkeling geholpen. Dankzij de inzichten, bewustwording en het vergrote zelfvertrouwen zijn er indrukwekkende resultaten geboekt. Zo ervaart Berthine meer werkplezier doordat ze haar grenzen beter bewaakt en draait Willemijn hogere omzetten doordat ze haar zwakten heeft omgebogen naar sterkten. Deze groei en succes gun ik jou ook!  

De Handcoach - Melissa Kamstra

Bekend van

Bekend van

Je vingerafdruk is jouw blauwdruk

Of het nu gaat om politie, overheidsinstantie of het bedrijfsleven; je vingerafdruk is een zeer belangrijk identificatiemiddel.

  • Zo vormen vingerafdrukken regelmatig een doorslaggevende factor in opsporingsonderzoeken. De bewijskracht van een vingerafdruk is voor politie hoog omdat het vingerspoor zo goed als altijd achtergelaten wordt door een aanraking van de handen.
  • Om fraude tegen te gaan worden in alle Nederlandse paspoorten en identiteitskaarten sinds 2021 vingerafdrukken opgeslagen. Deze biometrische persoonsgegevens bieden bij de identiteitsverificatie meer zekerheid.  
  • Grote retailers als Amazon zien ook het belang van een handafdruk in. De Amerikaanse Ecommercegigant heeft een patent voor een handscanner aangevraagd en is deze aan het doorontwikkelen. Door een handafdruk te koppelen aan een betaalkaart kan enkel door het scannen van de hand in de toekomst een betaling verricht worden.

Er ligt dus veel meer persoonlijke kennis in je handen dan je in eerste instantie zou denken. De cursus 'Persoonlijke effectiviteit' biedt hierin een mooie verdieping. Door jouw unieke DNA te ontleden ga je jouw natuurlijke vorm van handelen ontdekken. 

Geef mij meer inzichten
€47,-

Meer effectiviteit en ontspanning

In de cursus 'Persoonlijke effectiviteit' ga je op een unieke (enige in Nederland!) en persoonlijke wijze jouw sterkten en zwakten in kaart brengen. En dat niet alleen! Je gaat ook ontdekken hoe je een goede balans kunt creëren. Zo ontstaat namelijk de ruimte om te werken aan je fysieke en mentale gezondheid. Of je nu meer in je kracht wilt komen te staan of jouw stress en spanning wilt verminderen, met deze cursus kun je dit allemaal bereiken.


Deelname aan deze cursus:

  • Geeft inzicht in jouw karakter via een unieke methode
  • Verhoogt je effectiviteit en vermindert stress
  • Helpt je dankzij hands-on adviezen meer energie te hebben
  • Verbetert je mentale en emotionele balans
  • Bevat 5 modules met ruim een uur aan videomateriaal, inclusief praktijkvoorbeelden
  • Direct en onbeperkt toegang

 🙌 Zij hebben het al in de vingers 🙌 

"Dit is echt heel waardevol. Ik liep klem in het gaan doen in mijn eigen bedrijf en mede dankzij de inzichten weet ik nu waar mijn valkuilen zitten. Melissa kan heel mooi de puzzelstukjes op zijn plaats leggen waardoor bij mij het grotere plaatje zichtbaar werd. Het gaf mij kracht om een fijne stap voorwaarts te maken."
Willemijn 5* Google Review

"Melissa is een toegankelijk leuk mens, die veel verstand heeft van wat jouw lijnen in jouw handen zeggen over jouw karakter en eigenschappen als mens. Onwijs boeiend om meer over te weten! Het is niks zweverigs of voorspellends, maar het geeft juist extra zelfvertrouwen en mooie handvatten. Top dus!"

Anneloes 5* Google Review

"Ik was verrast om te horen dat ik zoveel watertekens had, maar met de uitleg die erbij kwam werd het me wel direct duidelijk. Ik herkende veel en snap nu dat ik meer kaders en grenzen mag stellen om mijzelf en mijn energie te beschermen. Ontzettend concrete inzichten waar je direct mee aan de slag kunt. Super hands-on dus ;)""

Berthine 5* Google Review

Welke afdruk wil jij achterlaten?