arrow_drop_up arrow_drop_down

Cursus maanwater maken

Zo eenvoudig kan het zijn

Al een paar jaar ben ik fan van maanwater. Maanwater is in feite opgeladen water tijdens vollemaan. Doordat vollemaan de meest krachtige maanfase is, wordt deze energie door het water geabsorbeerd.


En hoewel dat misschien zweverig klinkt worden al eeuwenlang speciale krachten aan de maan toegeschreven. Zo hebben wetenschappers aangetoond dat mensen die maangevoelig zijn tijdens vollemaan nauwelijks kunnen slapen, intens dromen of zelfs gaan slaapwandelen. Zelfs de statistieken laten zien dat er in deze periode meer geweldsdelicten worden gepleegd en ziekenhuisbezoeken toenemen. De krachtige energie van de maan is dus in van alles voelbaar.


Het bijzondere van maanwater is dat je deze energie op een vrij makkelijke manier kunt opvangen. Maanwater maken is dan ook helemaal niet ingewikkeld, er zijn alleen een paar belangrijke zaken om mee rekening te houden. In de cursus leer ik jou dit allemaal! 

Antwoord op al deze vragen

Hoe maak je maanwater?

Waar kun je maanwater voor gebruiken?

Gebruik je kraanwater of bronwater?

Hoe lang kun je maanwater bewaren?

Het rituelenatelier heeft een fijn vollemaanritueel ontdekt

Review maanwater maken 2

Review maanwater maken

De kracht van maanwater 

De kracht van maanwater is eigenlijk tweeledig. Enerzijds is daar het water dat de maanenergie absorbeert. Anderzijds is daar de herinnering van een uitgesproken maanintentie. Elke keer als jij een slok van je maanwater neemt zal je hier weer aan herinnert worden. Dit is iets wat je moet ervaren. Maar geloof mij, je zal je enorm krachtig voelen als je jouw maanwater opdrinkt.


Voor mij hangt maanwater dan ook sterk samen met de Wet van de Aantrekkingskracht. Zoals Albert Einstein al eens schreef: "Alles is energie, dat is het enige wat echt is. Synchroniseer de frequentie van de realiteit die je wenst en je zult die gewenste werkelijkheid krijgen. Er is geen andere weg. Dit is geen filosofie. Dit is natuurkunde."

Cursus maanwater maken
€17,-

Cursus maanwater maken

De cursus is opgedeeld in verschillende modules. Je leert eerst meer over de maanfase vollemaan. Vervolgens kom je erachter hoe je maanwater kunt maken. En in de laatste module ontdek je hoe je gebruik kunt maken van een maanintentie. Als bonus ontvang je een handige vollemaankalender zodat je geen enkele vollemaan in 2021 hoeft te missen. 


  • Alle ins and outs over maanwater
  • Achtergrondinformatie over vollemaan
  • Incl. E-book als handig naslagwerk
  • Bonus: vollemaankalender voor 2021
  • 1 jaar toegang
Cookies­čŹ¬