De magie van je vingers

Een praktische handleiding voor meer innerlijke rust 

Mijn korte vingers en het vele vuur op mijn vingertoppen zorgen ervoor dat ik snel enthousiast over iets kan raken. Door de juiste balans zorg ik ervoor dat mijn vuurtje lekker blijft branden, maar het tegelijkertijd niet opgebrand raakt.


Toch is dit een aantal jaar wel anders geweest. Van de één op andere dag zat ik thuis en kon ik niets meer. Ik snapte werkelijk waar niet wat mij was overkomen, want ik ging met veel plezier naar mijn werk. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar antwoorden en hiervoor professionele hulp in te schakelen. Voor mijn gevoel werd er een checklist afgevinkt om een diagnose te bepalen. Iets waar ik mij totaal niet in kon vinden. Dit ging niet over mij, het ging eerder over een hokje waar ik in moest passen. Zo kwam het dat mijn interesse steeds meer uit ging naar een holistische aanpak in de zoektocht naar mijzelf.


Ik ging mediteren, deed aan diverse vormen van yoga en kwam toevalligerwijs bij een workshop handlezen terecht. En hier viel mijn mond open van verbazing. Deze vrouw die mij nog nooit had ontmoet gaf mij zulke rake adviezen. Het was spot-on. Ik voelde mij op dat moment sinds lange tijd gezien voor wie ik werkelijk ben.


Uit eigen ervaring weet ik hoeveel innerlijke rust handleeskunde kan opleveren. En je hoeft geen volleerd handlezer te zijn om dit zelf te ervaren. In mijn cursus laat ik je graag kennis met de magie van je vingers. Zodra jij weet waar elke vinger voor staat en welke praktische handelingen je kunt uitvoeren, zal je in je dagelijks leven op een hele natuurlijke manier kunnen ontspannen. Deze staat van zijn draagt bij aan persoonlijke én zakelijke groei. 


De Handcoach_Spiritualiteit


Herken jij dit?

 • Je piekert vaak en twijfelt over van alles en nog wat
 • Je ervaart onzekerheid (het lijkt alsof anderen succesvoller zijn dan jij) 
 • Je hebt moeite met het maken van beslissingen
 • Je voelt je rusteloos, opgejaagd en ontevreden 
 • Je mist focus en helderheid 
 • Je houdt vele ballen in de lucht en komt daardoor maar weinig aan jezelf toe (de selfcare is ver te zoeken)
 • Je bent minder energiek dan je zou willen 


Dan is deze cursus precies wat je zoekt! Door middel van praktische tools en wetenschappelijke oefeningen zal jij in je dagelijks leven meer innerlijke rust ervaren. Je zal gaan ontdekken hoe jij vele malen zekerder in je schoenen staat waardoor je keuzes kunt maken die goed voelen voor jou!

Cursus magie van je vingers

Van twijfel naar helderheid 

Er zijn echt nog wel eens dagen dat ik twijfel en niet goed weet wat ik het beste kan doen. Gelukkig weet ik inmiddels welke praktische tools mij in dit proces het beste kunnen ondersteunen. Binnen no-time ervaar ik meer focus en helderheid. 


Zo is mijn pink een fijne reminder als het gaat om liefdevolle aandacht. Nu ik weet voor welke eigenschappen deze vinger staat, voelt het heel logisch om deze vinger aan te raken en stil te staan bij mijn behoeften. Ook draag ik bewust een ring om mijn wijsvinger bij het geven van presentaties. Het versterkt de eigenschappen van deze vinger en geeft mij een extra boost aan zelfvertrouwen. En ik had nooit kunnen bedenken dat het aanraken van mijn vingertoppen mijn mindset razendsnel positief zou kunnen veranderen. 


Ontdek net als 1.000 andere cursisten hoe jouw vingers een praktisch raadgever in je dagelijks leven kunnen zijn. 

Let's start the magic

De cursus start 6 september en bestaat uit...

Waardevolle info en bonussen

Je vingers vormen als het ware jouw antennes naar de kosmos. Door de specifieke en kenmerkende eigenschappen van jouw vingers te achterhalen, kom je te weten hoe je ze in het dagelijks leven kunt benutten bij het bereiken van je doelen. Iets waar de verdiepende oefeningen zeker aan zullen bijdragen. 


Omdat ik benieuwd ben of je de stof van de modules in de vingers (ha!) hebt is er een live Q&A waarin je al je vragen kunt stellen. Hierin is ook ruimte om de verdiepende oefeningen toe te lichten. En ik deel nog wat interessante feiten en weetjes over je vingers!


Twijfel je soms bij het maken van een keuze? Ben je misschien bang een foute beslissing te maken? Of is er aarzeling omdat je niet goed weet wat nou het beste voor je is? In de live masterclass op 20 september deel ik met jou mijn meest favoriete oefening waarbij je al je vingers afgaat. Hierdoor zal je meer helderheid, focus en vertrouwen ervaren bij het maken van keuzes.


In de live masterclass op 4 oktober kom je erachter hoe je problemen en uitdagingen in luttele minuten kunt omzetten in kansen en mogelijkheden. De wetenschappelijke oefeningen die ik met je deel dragen bij aan meer succes, geluk, plezier en innerlijke rust. En het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn je vingertoppen!


Ik werk al langere tijd in The Moon Academy samen met Sofie Kneppers van Natuurlijk Sofie. Haar zalvende stem kalmeert en brengt naar hemelse sferen. Speciaal voor deze cursus heeft ze zowel een handmassage als de Vijfvingermeditatie ingesproken. Zo kun je overal en wanneer je maar wilt binnen enkele minuten een diepe innerlijke rust ervaren.

Modules en live masterclasses

Maandag 6 t-m 10 september elke dag een module over je duim, wijsvinger, middelvinger, ringvinger en pink

Maandagavond 13 september om 20:00 uur live Q&A

Maandagavond 20 september om 20:00 uur live masterclass over bewuste keuzes maken

Maandagavond 4 oktober om 20:00 uur live masterclass over positieve mindset 
Inclusief meditaties en een digitaal naslagwerk

Een handvat voor altijd 

Het cursusmateriaal en de masterclasses zijn tot 31 oktober toegankelijk. Echter ontvang je een E-book waardoor je van de rest van je leven alle ontvangen informatie nog eens rustig op je gemak kunt terug lezen. Ook de meditaties hebben een onbeperkte toegang.  

De Handcoach_Melissa Kamstra

Succes vanuit een natuurlijke flow

Als expert in praktische spiritualiteit houd ik ervan om het spirituele met het aardse te verbinden. De samensmelting van handleeskunde en het beste uit de neurowetenschappen en positieve psychologie zorgen voor een grote impact in je leven. Zodra jij jezelf de rust gunt om de dingen te doen die goed zijn voor jou, zal je meer plezier ervaren in de dingen die je doet. Succes zal hier een heel natuurlijk en logisch gevolg van zijn. 

Review Marieka

Review Debbie

Review Shelley

"De basis voor alles wat je wilt in het leven is zelfvertrouwen. En voor het ontwikkelen van zelfvertrouwen is spirituele groei de basis."

Wil jij...

Zekerder worden bij het nemen van beslissingen? 

Heel helder weten wat voor jou een JA en een NEE is?

Problemen leren zien als kansen?

Sneller overgaan tot actie en minder twijfelen?

Meer energie hebben aan het eind van de dag?

Kunnen zeggen dat je trots bent op jezelf en de dingen die je doet?

Jezelf de liefdevolle aandacht geven die je verdient? 

Dit is precies wat ik nodig heb

Bekend van

Cursus handlezen - De magie van je vingers
€ 77,-

Cursus Magie van je vingers

Met welke ring en om welke vinger kun je jouw leidinggevende kwaliteiten versterken? Hoe kunnen jouw vingers je praktisch ondersteunen bij het maken van een belangrijke keuze? Op wat voor manier helpt jouw duim stil te staan bij momenten die er écht toe doen?

 

In mijn cursus laat ik je kennis maken met de magie van je vingers. De samensmelting van handleeskunde en het beste uit de neurowetenschappen en positieve psychologie zorgen voor meer succes, plezier en innerlijke rust in je dagelijks leven. 


Deze magische handreikingen ontvang je allemaal:

 • 5 modules met daarin uitleg over de kenmerkende eigenschappen van je vingers + de versterking hiervan d.m.v. ringen
 • Bonusmasterclass over het maken van bewuste keuzes
 • Bonusmasterclass over het veranderen van je mindset
 • Live masterclass voor het stellen van vragen
 • Een ingesproken handmassage en meditatie om op elk gewenst tijdstip binnen enkele minuten innerlijke rust te ervaren   
 • Inclusief downloadbaar E-book om alles rustig na te lezen 

Veelgestelde vragen

Cursus handlezen

Wanneer start de cursus?

De cursus gaat op maandag 6 september met informatie over je duim van start. Vervolgens volgen er modules over je wijsvinger, middelvinger, ringvinger en pink. Vragen over deze modules kun je stellen in de live masterclass op maandagavond 13 september. Daarna zijn er nog twee live masterclasses. Op maandagavond 20 september leer ik jou meer over het maken van bewuste keuzes en op maandagavond 4 oktober over het versterken van een positieve mindset. Alle live masterclasses starten om 20:00 uur 's avonds.   
Cursus handlezen

Hoeveel tijd ben ik kwijt met de oefeningen en theorie? 

De modules in de online leeromgeving duren zo'n 5 tot 10 minuten en de live masterclasses zijn elk een uur. Met de verdiepende oefeningen ben je een half uur tot 45 minuten bezig. 
Cursus handlezen

Wat als ik niet bij de live masterclasses aanwezig kan zijn?

Van elke masterclass zal een video-opname worden gemaakt. Deze worden gedeeld in de online leeromgeving waarin je ook de modules over de vingers kunt vinden. Je houdt toegang t/m 31 oktober. Hierdoor kun je de cursus ook op eigen tempo volgen. 

Cursus handlezen

Ga ik in deze cursus leren handlezen?

Zelf heb ik een 2,5-jarige opleiding handleeskunde gevolgd. Al deze kennis is niet samen te vatten in een online cursus van een paar weken. Daarbij is online geen geschikt medium om handlezen te leren, mede doordat het maken van handafdrukken zo cruciaal is. Daarom heb ik juist deze praktische cursus ontwikkeld. Je leert meer dan genoeg over de eigenschappen van je vingers om hier steun in het dagelijks leven van te ervaren.
Cursus handlezen

Ik twijfel, kan ik ook later nog meedoen?

Haha, ergens zou ik zeggen dat deze cursus dan juist hetgeen is wat je zoekt. Want je gaat juist leren hoe je bewuster een JA of een NEE tegen iets kunt zeggen. Hoe dan ook kun je t/m 3 oktober meedoen met deze cursus. Dan heb je nog t-m 31 oktober de tijd om alles door te nemen. Ervaar je hierdoor druk of stress? Doe dan niet mee en wacht tot een eventuele volgende keer. Ik kan alleen niet garanderen dat dan de prijs hetzelfde zal zijn en ik weet ook nog niet wanneer de cursus in 2022 weer zal plaatsvinden.  

Enthousiast geworden? Grijp dan deze unieke kans met beide handen!

arrow_drop_up arrow_drop_down